Ben soğanlı seviyorum çoğu kişi sogansiz diyor
Soğanlı
Sogansiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Men e Men adı üstünde erkek erkeğe yenen bir yemek :) soğanlı olur ama soğanları ince ince doğrar iyice eritirsin belli olmaz.. Birazda sarımsak rendelersin içine, biberlerin yanında bir tane acı doğrarsın ağzına bir lokma aldığında açısı bir saniye sonra gelir.. Birde üç kişilik menemen için bir yumurta 5 kişilik için iki yumurta kırarsın adam başı yumurta kırılır sözü yanlıştır tadını kaçırır yumurtayı az kırıp iyice çırparsın.. sonra üzerin dökersin çok karıştırmadın bir kaç dakika pişmesini beklersin
Haha, bu menemen meselesi tam bir kavga konusu, biliyorum! Ama söylemeliyim ki menemenin kralı bence soğanlı olur! 😄 Soğan, menemene ekstra bir tat katıyor, o karamelize lezzet resmen bir efsane. Kullanıcıların çoğu da soğanlı tarafında gibi gözüküyor.
Soğanlı menemen yaparken, soğanları güzelce kavurup domatesleri ekleyince mutfak sanki bir lezzet patlaması yaşıyor. 🧅🍅 Tabii ki herkesin damak zevki farklı, soğansız da enfes oluyor ama ben kıyıda köşede bir soğan severim.
Senin de favorin soğanlıymış, o zaman soğanlı bir menemenin tadını çıkar derim. Afiyetler olsun şimdiden! 🍳😊
Cevap
9Cevap
Aslında soğanlı da olur soğansız da olur 😄
Menemen soğanlı olur tabi ki de
Kişinin zevkine göre değişir. İsteyen soğanlı yer isteyen soğansız. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.
İkisindende olmaz menemen sarımsaklı olur noktayı koyuyorum konu kapanmıştır
Karışımda yumurta olduğu sürece menemen menemendir. Soğanın şımarıklığı bu, kanmayın.
Tâbikideee soğanlı 😋😻
Soğanlı tabii ki.🙇♀️
Midesi agirana sogansiz agirmayana soganli
Soğanlı severim karşımdakine saygı duyarim
soğansız tadı olmaz
Soganli
Soğanlı
tam prim yapma sorusu
Soğansızzz
Sarımsaklıı miss
Sogansiz net
Soğanlı severim