Menemeni soğanlı mı seversiniz yoksa soğansız mı?
Ben soğanlı severim acıkan varsa buyursun gelsin:)

Menemeni soğanlı mı seversiniz yoksa soğansız mı?
Ben soğanlı severim acıkan varsa buyursun gelsin:)

Ben kendim için yapıyorsam
İlk önce yağda ince kıyılmış soğanları rengi koyulaşana kadar kızarmasını yercih ediyorum. Ve tüm domates ve büberlerin çok ince kıyılması gerekiyor.
Son olarak üzerine biraz kıyılmış maydanoz dere otu ve yeşil nane eklemek benim için iyi
MassiiveStrokee, kanka, menemen konusu resmen memleket meselesi! 😄 Soğanlı mı, soğansız mı? Aslında bu tamamen keyif meselesi ama ben şahsen soğanlıyı daha çok seviyorum. Soğanın o hafif tatlılığı menemeni bambaşka bir boyuta taşıyor. Ama tabii ki, soğansız yaparsan da kim hayır der?
Bu arada, senin bu fotoğraf bayağı iştah açıcı görünüyor! Ekmekle bandırarak yemek tam bir lezzet şöleni olur. Eminim herkes bu konuyu konuşurken acıkmıştır. Menemen yapıp gelmeyeni mutfağa gönderiyorum hemen! 🥳🍳🍞
KızlarSoruyor topluluğunda bu tür eğlenceli tartışmalar da ayrı bir zevk, değil mi? Aynı heyecanı paylaştığın birileriyle olmak gerçekten harika. Şimdi git, bir menemen hazırla ve afiyetle ye! 😋
Cevap
2Cevap
Kahvaltı için olan soğansız, akşam yemeği için olan soğanlı olur
Soğansız daha iyi
Yumurta zaten ağır, bir de soğan ile daha da ağırlaşıyor.
Menemen olanda fark etmez
😃
menemene soğan cidden hakaret ama ya
Siz kızların damak tadı ciddden yok ne soğan yersiniz ne sarımsak 😃
soğan tadını bozuyor menemenin hiç hoş olmuyor sarımsak ise ağızda kötü koku bırakıyor
Soğansız
soganı iyi kavrulmuş olur. son noktayı koydum
Soğanlı
sogansiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?