Yeme & İçme Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı? Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben soğansız daha seviyorum, sizce? Güncellemeler+1 yıl Süper soru🥰 Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. soğanlı olur tabi ki de.. ama isteyen istediği gibi yiyebilir.. ben genelde soğanlı yapardım eskiden yediğim zaman 0 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben soğanlı ve biber koyarım. Siz napiyosunuz ki, valla başka türlü lezzetli olmuyor bence 😄 2 1 Yorumla Safozki +1 yıl Soğanlı çok yapmıyorum bide bizimkiler önce yumurtayı kızartıp sonra domates ekliyola Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Sogansiz. Soğan koyunca akşam yemeği gibi oluyor türlü gibi. Hiç sevmem. 1 1 Yorumla Safozki +1 yıl Adınız haklı mı Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 548 cevap paylaştı. Ben de soğanlı seviyorum soğan güzel bir lezzet katıyor bence 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. menemen soğanlı olur 1 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Soğansız olmaz.. hatta bol soğanlı ☕️ 1 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Soğansız tabi ki ama mümkünse hafif acılı. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Soğanları iyi olur 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 614 cevap paylaştı. İkisi de olur. Tercih meselesi 😃 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Soğansız 1 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 647 cevap paylaştı. Degisirrr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
soğanlı olur tabi ki de.. ama isteyen istediği gibi yiyebilir.. ben genelde soğanlı yapardım eskiden yediğim zaman
Ben soğanlı ve biber koyarım. Siz napiyosunuz ki, valla başka türlü lezzetli olmuyor bence 😄
Soğanlı çok yapmıyorum bide bizimkiler önce yumurtayı kızartıp sonra domates ekliyola
Sogansiz. Soğan koyunca akşam yemeği gibi oluyor türlü gibi. Hiç sevmem.
Adınız haklı mı
Ben de soğanlı seviyorum soğan güzel bir lezzet katıyor bence
menemen soğanlı olur
Soğansız olmaz.. hatta bol soğanlı ☕️
Soğansız tabi ki ama mümkünse hafif acılı.
Soğanları iyi olur
İkisi de olur. Tercih meselesi 😃
Soğansız
Bence de
Soğan tartışmasız.
Soğanlı
Soğanlı... bayılırım
Soğanlı olur.
Soğansız
Degisirrr
Yumurtasiz