Nedir bu erkek düşmanlığı ya? Erkekler olmasa kadınlar kendi kendine mi üreyecek? Türümüzün devamı nasıl gelicek ulan? bir de bu yazıyı feministler yazdı diyenlere ayrı ayar oluyorum. Lan araştırmadan, bilmeden konuşmayın yeter be Feminizm kadın erkek eşitliğini savunur. Erkek düşmanlığını değil ! Ya anlamıyorum çıldırıcam be Olm erkek olmasa napmayı düşünüyosunuz lan? Nasıl kadın olmalıysa erkek de olmalı. Allah erkeğin kabueha kemiğinden yaratmadı mı kadını? Kadın da erkek de birbirğyle uyumlu işte daha ne istiyorsunuz derdiniz ne lan Kadını erkeği bırakın her şeyden önce İNSANIZ !!
Onlara feminist denmez. Her bku yiyip ben müslümanım diye geçinenler de var. O zaman onlara bakıp dinden mi soğuyalım? Yoksa gerçek dini öğrenip o insanlardan mı soğuyalım?
Biliyorum farklı şeyler ama aynı mantık Nasıl dini kötü yansıtanlar varsa, feminizm de aynı şekilde
Feminizm ne kadar yanlış anlaşılabilirse o kadar yanlış anlaşıldı bu ülkede !
Araştırmadan, öğrenmeden gerçeği ota bka yorum yapıyo millet Ulan git bir aç oku araştır neymiş bu zıkkım feminizmi neymiş derdi neyin peşindelermiş bir aç öğren be
Milletin umrunda değil ki kadın dayak yemiş, kadın ölmüş, kadın hor görülmüş.. feminizm yeri gelir erkekleri de savunur. En basitinden erkek olduğun için zengin veya yakışıklı olmak zorunda değilsin. Erkek olduğun için iyi bir meslek sahibi olmak zorunda değilsin. Erkek olduğjn için hesabı ödemek zorunda değilsin vb vb
Siz sanıyorsunuz ki sadece kadına hem fiziksel hem psikolojik şiddet yapılıyor. Hayır. Erkeklere de yapılıyor. Tacize uğradığını bir erkek arkadaşım kendisi bana anlattı.
Bazı insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyor eşitlik için mutluluk için onu da araştırmayan düşünmeyen cahiller mahvediyor Cidden yeter artık
Keşke herkes senin gibi düşünse zaten toplum ataerkil ve bu durum çoğu kadının işine grliyor diğerleri ise boyun eğiyor şu erkek mevzusunda kızlar çok bencil davranıyor dediğin gibi yok parası olacak yok sakallı olacak her 10 kadından 8i aynı erkek tabi ki o yapacak o ödeyecek işi o, şöyle olacak yok böyle olacak işlerine geliyor erkeklere bağlı kalmak
bir tv programinda denk gelmistim kaybolan karisiyla ilgili aciklama yaparken esine siddet uygular miydin sorusuna hayir kesinlikle siddet uygulamazdim bir iki defa tokat atmisligim var sadece o kadar demisti. tokat atmayi siddetten saymayan karim degil mi döverim de severim de anlayisini erkeklik sanan kitlieye yönelik olabilir o duvar yazisi. mor dayanisma mor catidan geliyorsa büyük ihtimalle siddete maruz kalan kadinlarin drami yansitilmis gibi duruyor. 😂
Güzel sloganmis sevdim bunu Amaç erkeklerin ölmesi falan değil şimdi böyle anlayanlar çıkacak ama öyle değil. Amaç erkekliği yücelten, kadını aşağılayan zihinleri yıkıp yerine yeni ve faydalı şeyler dikip yeşertmek
k. bakmayin ama bu söze karsiyim çünkü bn mehmehcik kardesiyim hepimiz oyleyiz Allahim tüm askerlerimizi polislerimizi korusun. ..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir Türk olarak ve sosyalist olarak belirtiyorum, Türklere fazla özgürlük verince olan bir şey bu :) Fazla erken davrandık. Anlamlı bişey değil güzel kardeşim deli zırvası, biri eşcinsellerden biri erkeklerden biri yanındakinden nefret eder :)
Şimdi brokoli küçük ağaçlar olduğuna göre , biz erkekler de odunuz. Demekki kadınlar küçük seviyor büyük olunca ortadan kaldırıp yine ufak bulma peşindeler. Buradan çıkarttığım ders benimki de küçük ajshsjajwhdh
En İyi Cevaplar