Sizce bu benim hakkımda ne düşünüyordur?

Arkadaşlar sorum yaşı büyük ablalara, benim annemin arkadaşı var çocukluğumdan beri bana aşırı çekici geliyor bu abla dul birisi ve çocuğu ile aynı yaslardayiz okula felan beraber başlamıştık çocuğu ile yani benim çocukluğumu felan biliyor neyse sonra biz İstanbul'a gittik onlarda memlekette kaldı bir kere bana lise zamanı ben memlekete gitmiştim okul için bana birşeye ihtiyacın olursa yaz demişti bende ona 'herseye ihtiyacım olsa bilemi? ' demiştim oda cevap vermemişti ama o zamanlar şimdi geçen yine bu abla bize geldi aradan uzun zaman sonra bende görünce annem sordu nasıl ablan degismismi felan diye bende yok hala ayni hala güzel yaslanmamis gibi bir şey söyledim, oda ben öyle söyleyince mutlu oldu gibi sanki sonra ayağa kalkıp poposunu gösterir gibi değişik bir hareket yaptı sonra ben ayrıldım oradan zaten, bunu gördükçe kendime hakim olamıyorum bende normalde sosyal medya kullanmam ama bunun için sosyal medya açıp buna istek attım aradan 4-5 gün sonra kabul edip geri istek attı fazla takipcimde yok sirf buna istek atabilmek için açtım zaten hesabı tabi şu an olgun bir bireyim oda dul bir kadın sizce benim bu kadın ile birlikte olabilme ihtimalim varmıdır bana guvenebilirmi sonuçta onunla ilişki yaşasam bile benim içinde duyulmaması çok önemli sizce şansımı deneyeyimmi?
Sizce bu benim hakkımda ne düşünüyordur?