Benim hakkımdaki düşüncesi nedir sizce?

Arkadaşlar 25 gün önce ayrıldığım kız arkadaşımla 2-3 günde bir msn de ve tel de konuşuyoruz. fakat ben onun bana karşı niyetini tam çözemedim. mesela geçen gün msn hesabı kilitlenmiş hacklenmiş yani. 2 gün yazışamadık onunla o da 2. gün akşam bana tlf. mesaj attı "selam nasılsın..internet hesabım engellendi. nette yokum hesabımı kurtarana kadar:) " diye. beni merakmı etti de attı yada benim onu merak edeceğimimi düşünerek attı mesajı. 35 dk. sonra ben onu telefonla aradım mesajını aldım arayayım gibisine yarım saat konuştuk, "bugün gündüz seni arayacaktım nasılsın vaktin varsa bi çay içelimmi diyecektim" dedi bana. Telde bi gün önce sinemaya gittiğini söyledi bende ona aynı filme aslında ben götürmek iştemiştim seni sen gitmişsin artık dedim. Aynı filme benimle bidaha gidebileceğini söyledi bende tamam dedim. Ayrıldık ama benimle bayağı iyi konuşuyor benim ona değer verdiğimi, onunla evlenmek istediğimi biliyor. Sizce beni uzaktan inceliyormu tanımayamı çalışıyor. Benim hakkımda düşünceleri nedir sizce. onu elde edebilirmiyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim mantıklı biri olduğumu. Benim yanımda canının hiç sıkılmadığını, iyi vakit geçirdiğini söylerdi. Ayrılmadan bi gün önce bi avm ye gimiştik gezmeye orda o kendine elbise ararken ben dışarda beklemek yerine onunla beraber askıdaki elbiseleri karıştırırdım ona yardımcı olurdum bu hoşuna gitmişti. bide ona hep saygılı davranırdım yanağından makas falan aldığımda bu hoşuna gitmişti yoksa bana bağlanmaktanmı korktu benim etkim altına girmekten mi korktu. birbirimizle hiç bi zaman kavga etmedik .
Benim hakkımdaki düşüncesi nedir sizce?