Aşk İlişkileri Benimle ilgili düşünceleriniz nedir? özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum bunu Güncellemeler+1 yıl Arkadaşın biri herkes seni becermek istiyor dedi onun üzerine bu soruyu sordum bak gördün mü kimsenin beni becermek istediği felan yok uydurma böyle şeyler çok ayıp Benimle ilgili düşünceleriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl anonim bir hesap? ne gibi düşüncem olabilir tanımam etmem 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sende haklısın Yorumla aJax___ +1 yıl yaş 15 mi :D Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kimseyi tanımıyorum sadece birini arıyorum ama ona okadar doluyumki şu an okadar kendimi canım hissediyorum ki bunun tarifi yok Şu an 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nickine bakarsk özgür olmadıgını söyleyebilrim 🤔 özgürlüğü arıyosun ama özgürlüğün ne oldugundanda emin deilsinQ 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Daha iyi tanırsam hakkında düşüncelerim olabilir. Şimdilik nötr diyelim. 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tanımadığım biri hakkında hiç yorum yapmam yanlış olur 1 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl iyi birisin onu diyen kim 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Anlatırım sonra Yorumla kjhhg793 +1 yıl ok yazdım bakarsann Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seninle çok günler yaşanır 1 7 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Anlamadım nasıl yani Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Seninle güzel günler görmek dileğimle dedim Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Tanışıyor muyuz Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl @özgürrkiizz tanışırız sorun olmazsa Yorumla özgürrkiizz +1 yıl He öyle yani Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sorun mu olur tanışmak için Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Tanışabilirmiyiz peki Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl özgürlügü seven tatlı bi güzellik 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl rica edderimmm Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Güzel dalga geçiyorsun 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ne alaka beyefendi Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Fikrimi sordun söyledim Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özgür kız gerçekten de özgür mü düşüncesi 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seninle tanışıyor olsaydık fikrimi söylerdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim için değerlisin ♥ 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Hım kimsin tahmin bile edemiyorum ama teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin edememen üzücü ama olsun Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hangisini söyleyeyim 😉😉 1 4 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Tövbe Yorumla veledron75 +1 yıl Can arkadaş desem 😉 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla veledron75 +1 yıl Rica ederim 😉 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Tanımıyorummm. 1 4 Yorumla sakinn06 +1 yıl Büyük ihtimalle evlisin Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sağol ya iyi yerden girdin Yorumla sakinn06 +1 yıl Tahmin Yorumla sakinn06 +1 yıl Güncellemen cok kalitesiz olmuş. Yazık Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Seni tanımıyorum tanışırsak söylerim ama 1 0 Yorumla
herkimse1955 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl tanımıyorum ki 1 5 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla herkimse1955 +1 yıl tanısırız ona göre yorumlarım olur mu Yorumla herkimse1955 +1 yıl nerelisin Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Samsun Yorumla herkimse1955 +1 yıl hm bende sinop yakınmısız Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tanımıyorum ki 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Tanımıyorum 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Önce tanıyalım 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Olur tanıyalım Yorumla Titanik52 +1 yıl Yaz bana Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Tanımıyorumm 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siz kimsiniz 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ben bir garip Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen kimsin? 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bir garip yolcu Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Bende hanci Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Tanimiyorum 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla cenk06cenk +1 yıl 🙂neguzel Yorumla
gece_mavisi13 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ölsen umurumda olmaz 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Teşekkürler Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Ne konuda? 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Genel olarak Yorumla AurielSithis +1 yıl Çok yorumunu görmedim, bir şey söyleyemiyorum o yüzden. Yorumla
sehzadesinan5500 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl söylersem engel yerim :D 1 7 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Gıcık 😂 bak kimse tanımıyor beni demek ki o kadar da meşhur değilmişim Yorumla sehzadesinan5500 +1 yıl tanımasınlar zaten o kadar cok insana gerek yok :D Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Niye ya Yorumla sehzadesinan5500 +1 yıl önce ben o kadar cok erkeğe gerek yok :D Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sen saçmalamaya devam et Yorumla sehzadesinan5500 +1 yıl evet burası yorummus Yorumla sehzadesinan5500 +1 yıl dm ye bak Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tanımıyom 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ben de zaten sizi tanımıyorum Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı. Bı düşüncem yok 1 0 Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sinoplusun bence 0 0 Yorumla
yargıç_bey Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Mala bagliyorsun cogu zaman 0 4 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Peki madem öyle neden beni takibe alıyorsun Yorumla yargıç_bey +1 yıl Ahahhah kamil sen kimsin takip edicem seni Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Hayırdır kuyruk acın mi var gelip burada mallık yapıyorsun Yorumla yargıç_bey +1 yıl Evet evet kamil seni Yorumla
DinarlıKaplan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl tanımıyorum 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla DinarlıKaplan +1 yıl o zaman hanımefendi siz beni tanımıyorsunuz ben sizi tanımıyorum sizin hakkınızda nasıl bir düşüncem olsun ki o zaman Yorumla
Onurist29 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Tanımıyorum seni. 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bende zaten sizi tanımıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
anonim bir hesap? ne gibi düşüncem olabilir tanımam etmem
Sende haklısın
yaş 15 mi :D
Kimseyi tanımıyorum sadece birini arıyorum ama ona okadar doluyumki şu an okadar kendimi canım hissediyorum ki bunun tarifi yok Şu an
Nickine bakarsk özgür olmadıgını söyleyebilrim 🤔 özgürlüğü arıyosun ama özgürlüğün ne oldugundanda emin deilsinQ
Daha iyi tanırsam hakkında düşüncelerim olabilir. Şimdilik nötr diyelim.
Tanımadığım biri hakkında hiç yorum yapmam yanlış olur
iyi birisin onu diyen kim
Anlatırım sonra
ok yazdım bakarsann
Seninle çok günler yaşanır
Anlamadım nasıl yani
Seninle güzel günler görmek dileğimle dedim
Tanışıyor muyuz
@özgürrkiizz tanışırız sorun olmazsa
He öyle yani
Sorun mu olur tanışmak için
Tanışabilirmiyiz peki
özgürlügü seven tatlı bi güzellik
Teşekkürler 😊
rica edderimmm
Güzel dalga geçiyorsun
Ne alaka beyefendi
Fikrimi sordun söyledim
Özgür kız gerçekten de özgür mü düşüncesi
👏👏👏
Seninle tanışıyor olsaydık fikrimi söylerdim.
29 ideal evlene bilecegim yas dusune bildigim tek sey.
Benim için değerlisin ♥
Hım kimsin tahmin bile edemiyorum ama teşekkürler
Tahmin edememen üzücü ama olsun
Hangisini söyleyeyim 😉😉
Tövbe
Can arkadaş desem 😉
Teşekkürler 😊
Rica ederim 😉
Tanımıyorummm.
Büyük ihtimalle evlisin
Sağol ya iyi yerden girdin
Tahmin
Güncellemen cok kalitesiz olmuş. Yazık
Seni tanımıyorum tanışırsak söylerim ama
Tanıdığım en mert en açık sözlü kadınsın
tanımıyorum ki
Bende zaten sizi tanımıyorum
tanısırız ona göre yorumlarım olur mu
nerelisin
Samsun
hm bende sinop yakınmısız
Tanımıyorum ki
Tanımıyorum
Önce tanıyalım
Olur tanıyalım
Yaz bana
Tanımıyorumm
Siz kimsiniz
Ben bir garip
Sen kimsin?
Bir garip yolcu
Bende hanci
Tanimiyorum
🙂neguzel
Ölsen umurumda olmaz
Teşekkürler
Ne konuda?
Genel olarak
Çok yorumunu görmedim, bir şey söyleyemiyorum o yüzden.
söylersem engel yerim :D
Gıcık 😂 bak kimse tanımıyor beni demek ki o kadar da meşhur değilmişim
tanımasınlar zaten o kadar cok insana gerek yok :D
Niye ya
önce ben o kadar cok erkeğe gerek yok :D
Sen saçmalamaya devam et
evet burası yorummus
dm ye bak
Tanımıyom
Ben de zaten sizi tanımıyorum
Bı düşüncem yok
Libidon yüksek
Nereden çıkardın bunu
Sen kimsin la
kimsinki
tanımadan nasıl cevap verebilirim ki
Sinoplusun bence
Mala bagliyorsun cogu zaman
Peki madem öyle neden beni takibe alıyorsun
Ahahhah kamil sen kimsin takip edicem seni
Hayırdır kuyruk acın mi var gelip burada mallık yapıyorsun
Evet evet kamil seni
tanımıyorum
o zaman hanımefendi siz beni tanımıyorsunuz ben sizi tanımıyorum sizin hakkınızda nasıl bir düşüncem olsun ki o zaman
Tanımıyorum seni.
hiç bir şey