Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de nişanlımla aramda 8 yaş var. Ocak ayında da düğünümüz var Allah nasip ederse. 10 yaş farka kadar normal buluyorum ben. Erkeğin her zaman birkaç yaş büyük olması gerektiğini savunmuşumdur. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Bunun yanı sıra mesleki, eğitim, askerlik gibi durumlar da söz konusu. Biz tanıştığımızda ben 22 yaşındaydım o 30. Ama ne dış görünüş olarak ne kuşak farkı olarak bir problem yaşamadık. Kendisi yeterince olgundu, askerliği bitmişti, polis memuruydu ama öğretmenlik mezunu olması bizi birleştirdi aslında. Ben üniversite son sınıf öğretmenlik okuyordum ve kpss sürecimde çok destek oluyordu. Arkadaşlığımız ilerledi. Nişanlılık evremizde de ben de atandım. Aslında ikimiz de evlenmeden evvel hayata dair gerekli bazı aşamaları aştık. Demek istediğim yaş farkına karşı değilim. Lakin 18 yaşındaki aklım ile 22 yaşındaki aklım arasında dağlar kadar fark vardı. Şimdi 26 yaşındayım ve 22 yaşıma göre daha da olgunlaştım. Ayrıca 18 yaş daha hayata yeni atılacağın, yeni tecrübeler edinip öğreneceğin bir yaş. Eğitim desen daha üniversite de okumamışsın. İster kuaför ol ister çoban ol ama okumuşu ol... O yüzden bence zamana bırakıp önceliklerini değiştirmelisin... Eklemeyi unuttuğum bir nokta da çoğu kişi yaş farkına sıcak bakmıyor ailelerdeki.. Benim ailem başta çok karşı çıktı. Genç duruyordu yaşını söylemesem haberleri olmayacaktı. Neyse ki sevgi her şeyi aşıyor. Hayatında başarılar dilerim.😊🙏
05 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederimmmm. Ben zaten 20 yaşına gelince o 27 yaşında olucak. şu an ogretmen kendisi ama atanamadı. Simdide askerde ama.
- 1 yıl
Boş beleşe karı kız bulamayacağız diye yorumladım bu fikrini 35 yaşındayım gayette güzel tek seferde 3 kere atabiliyorum. Ayrıca 25-40 dk arası sürüyor ve 18-20 li yaşındaki erkekler gibi 2 dk da da gelmiyorum üstelik askerliğimi yapmışım ev arabamı almışım kadınlar kendilerine gelecek vaad eden erkekleri seçerler kardeşim oku ekmeğini al hayatını kur benden sana abi tavsiyesi. içi boş tenekelerden olma
Soran1 yılKatılıyorum 👏🏻
- 1 yıl
10 uasa kadar normal
En İyi Cevaplar
1 yılEğer iki yürek sevmişse bir birini
Önemli olan aradakı yaş değil
Birlikte geçirdiğiniz güzel zamanlar
Mutlu olduğun insanın elini bırakma bence70 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılkadınların ilişkilerde dikkat etmesi gereken tek şey erkek mutlaka 25 ve üzeri olmalı ama de ki neden?
erkekler 25 yaşında dahi hala ergenlikten çıkamıyorlar, eğitimini tamamlayıp profosyonel işhayatına atılmayan hepsi boş balon gibidir, ünv dertleri bir tek sek olup ta ki 25 dahişl 26-28 yaşlarda ancak çıkılıyor ergenlikten ben söyler kenara çekilirim dileyen üzerine alınsın
ha bu arada tekel bayii ve bar işlettiğim için müşterilerim hep genç nesildi tespitlerim bundan dolayıdır, aldığı alkolü kadına ödetenden iç çamaşırını bile kadına aldıran kardeşim rastladım o kadar yani!!! kabahat onlarda değil onları yetiştiren anne babalarda
03 Yorumla
Soran1 yılAbi benim sevdiğim adam öğretmen iş hayatına atıldı yani. şu an askerde bide.
- 1 yıl
o halde söylenecek sözüm yok turnayı gözünden vurmuşsun diyorum hayırlısı
Soran1 yılTurnayı gözünden mi vurdum ssjxhsjxj
1 yılSever niye sevmesin. Ben de baya yaşa takılan biriydim, söylediğin yaş aralığı bana aşırı çok geliyordu ama düşüncem değişti, gayette olabilir. Eskiler şimdikilerden daha mutlu ve büyük çoğunluğunun yaş farkı 5den fazla.
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence aşkın yaşı yok, tamamen kalbinin peşinden gitmen gereken bir durum bu! 😍 İnsanlar her yaşta aşık olabilir ve önemli olan aranızdaki anlayış ve uyum. Eğer seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan ve aranızdaki ilişkiyi sürdürmek istiyorsan, yaş farkını dert etmemek en güzeli. Ama ilişkideki iletişiminiz, ortak ilgi alanlarınız ve uzun vadeli beklentileriniz de önem taşıyor. Paylaşımlarınız ve birbirinize nasıl yaklaştığınız daha önemli! Hem yaş farkı kimi zaman ilişkinin dengesini daha tatlı bir hale de getirebilir.
Sen her şeyden önce mutlu musun ona bak 💕 Unutma, kalp kırıklığını düşündüğünde Orçun'un "Aşk Acısından Lezzetli Tariflere" başlıklı yazısını okumak iyi gelebilir 🤗 Aşk dolu günler dilerim! 💕🌸40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBakar benimki de benden 7 yaş büyük
410 Yorumla
Soran1 yılSenin yaşın kac
- 1 yıl
20
Soran1 yılYa iyi mi ilişkiniz sana çok cocuksu bakmiyo dimi hani
- 1 yıl
Tam tersi ben ona çocuksu bakıyorum😂
Soran1 yılYaaa
Soran1 yılErkekler geç olgunlaşırmış ya
- 1 yıl
Yani 7 yaş fark az bile benceeee
Soran1 yılAy inşallah öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevet sorun olur yaş
00 Yorumla
1 yılsen şimdi 18 yaşındasın ve 18 yaşında bir erkek hiç bir şekilde sorumluluk taşımaz hatta düzeltiyorum sorumluluğun ne anlama geldiğini bile bilmez ama konuşurlarsa biraz ingilizce birazda türkçe karışık o saçma sapan kelimelerden oluşan cool, perso, terso falan gibi gereksiz kelimelerle kız tavlama konusunda iyi iş çıkarırlar çünkü paraları yok öbür türlüsü pahalıya gelecek yok seninden aşkından öldüm sensiz ben yaşayamam falanda filanda bunlar palavra yani şunu söylüyorum aşkından ölen erkeğe denk gelmedik ama ipsiz sapsız ve sorumluluğu babaya karşı çıkmak zanneden ahlaksız aylak boş beleş gezen zzibidilerin aşk zannediği toksik ve bedavaya seks yapmak için kurduğu tuzak sonucunda gencecik kızları öldüren çoook orrospu çocuğuna denk geldik bu ülkede ve halada devam ediyor sebebide kızların kendi yaşıtları ppiç kurularından medet beklemesinden kaynaklı ulan kızım çocuğun cebinde sana ikram edecek çay parası bile yok hiç bir zaman da olmayacak neyin kafasını yaşıyorsunuz aşk denilen şey okul çıkışı kuytu ara sokaklarda öpüşüp koklaşmaya henzemez sorumluluk ister güç ister ekonomi ister yani kilotunuza su damlamaya başlayınca dışarı çıkıp ilk fırsatta biriyle flört edeyim diyerek hedef belirlemeyin
ama yinede 25 yaşında olgun değil ama mücadele ederseniz başarırsınız 25 yaşın altına kesinlikle inmeyin kesinlikle beş kuruş etmezler ben sohbet ediyorum gençlerle hepsinin zihniyeti osuruk adam beş dakka önce aşkım bebeğim diyerek teline cevap verdiği kızı 10 sonra yanındaki arkadaşına pazarlayacak kadar aşşağılık karakterlere sahipler sevgiyle kal mücadele edin18 Yorumla- 1 yıl
Durumu çok güzel özetlemişsiniz
- 1 yıl
valla ister inan ister inanma durum aynen bu geçen gün bi kız geldi yanıma kafede otururken ağlayıp duruyor bende duramadım sordum, neden ağladığını
kız abi sevgilim beni terketti dedi.
kaç yaşında sevgilin dedim 19 dedi 😂 fotosu var mı dedim var dedi görebilirmiyim dedim gösterdi fotoyu yeminle varya aynı semih çelik denen ppiç kurusuna özenmiş bir orrospu çocuğunun teki fotodaki kişi acayip özenmiş kıza dedimki bu gibi tuvalette dünyaya gelmiş hiç bir kimse için bir damla dahi göz yaşı dökme dedim sonra sanırım kafe falan içmiş hesabı istedi kızcağızın cebinde 70 tl var hesap 210 tl garsonda mal mal bakıyor nerdeyse hesap karşılığı kıza çıkma teklif edecek ammına kodumun orrospu doğurduğu tepem attı ne bakıyon lan dedim abi hanımefendinin hesabını bekliyorum dedi hesap mesap yok kaybol şurdan dedim kızcağızın hesabını kapattım kıza yol parasınıda verdim evine gönderdim durum aynen bu kusura bakmasın kimse - 1 yıl
Doğrudur var öyle tipler
- 1 yıl
ileri seviye şerefsiz kaynıyor ortalık ona göre tanıştığınız konuştuğunuz kişi ya da kişiye benzer adam ya da adama benzer hayvanlara dikkat edin dikkat dikkat dikkat
- 1 yıl
sana naçizane fikrim burada sana yaş farkı çok fazla falan diyenlere sakın kulak asma genellikle gençler yazmışlar onların da derdi şuanda çıktıkları avcılık macerasına av düşürmek hepsi bu
- 1 yıl
@gökahmetoğlu07
Abi vaktin varsa özelden konuşabilir miyiz derdimi dinler misin yazdiklarına çok hak verdim tavsiye almak istiyotum senden - 1 yıl
@Sevgigizliuye istek attım
- 1 yıl
@gökahmetoğlu07 teşekkür ederim
1 yılİdeal olan evlenme yaşı bu örnektir
Kızlarda 22 Ken
Erkek lerde 28 dir
Senin dediğin gelirsek
18 ve 25 gayet uygun bir yaş hani siz evlenmeniz hiç bir sorun olmaz
Şunu bil kadınla erkek arasındaki yaş fark sınırı Max 6 min 1 dir hani sen istersen sen 18 yaşında olan bir erkek ay farklı oldu için evlenebilirsin anlamına geliyor
22 Yorumla
Soran1 yılYa ben 22 yaşında evlenmek istemem. Hani en en erken 24 olabilir. Ama ben 24 oluncada çocuk 31 yaşında olur. O kadar bekler mi onuda bilmiyorum
- 1 yıl
Hyr öyle demek istemedim hani seni şu an anki yaş uygun ben orada örnek verdim
Gizli Üye(36-45)1 yılBence normal o kadar çok büyük yaş farkı değil ayrıca 7 yaş sen kendini olgun hissediyorsan böyle duygular için bence normal aynı yaşta olunca zaten insanlar anlaşamıyor en güzeli kadının küçük erkeğin büyük olması bu yüzden kim ne derse desin sen aşkının peşinden git tabii ailenin izin verdiği ölçüde
21 Yorumla
Soran1 yılİşte zaman ilerleyecek ben 24 25 yaşına gelince evlilik düşünürüm erkenden değil. Ama aileler izin verirmi orası muğlak. Hele onun annesi tam bir cadaloz istemez yani
1 yılAcele etmemeye çalış,7 yaş çok fazla bir yaş farkı değil ama yaşın henüz küçük sayılır yani insanlar ve ailen arasında onaylamayan kişiler olacaktır. Sana tavsiyem biraz beklemen olucak acele karar vermeden önce eğer aşamada seni gerçekten seviyorsa birlikte olmadan önce biraz daha büyümende fayda var. Ha sen sadece 21 yaşındasın nasıl bilebilirsin dersende emin ol 7 yaşımda çalışmaya başladım ve bir ömre yetecek bilgi birikimim var. Aşk kalp kırıcıda olabilir ve seni yıpratabilir bunu göz önünde bulundurup adım at. İnan bana aşk acısı çok berbat bir acı 7 yıldır bir çift kehribar göze sevdalıyım ama birlikte olma şansımız olmadığı halde hala bir aptal gibi umutsuzca seviyorum ve nedensizce ruhumu çürüten kısımda bu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yaşına girince artık çocuk olmadığınızı düşünüyorsunuz ama öyle değil işte. 24 yaşındayım, 18 yaşındaki aklımla şu anki aklım bir değil. 7 yaş fark fazla değil ama 18 yaşındaki birine göre fazla. Sen 23 o 30 olsaydı olabilir normal derdim ama şu an olabilir diyemem. 25 yaşındaki biri üniversitesini okumuş, çalışma hayatına girmiş ya da yakın zamanda girecek birisidir. Sense daha üniversite okumayı düşünüyorsun. İkinizin de hedefleri farklı, alması gereken yol farklı. Yorumlarda 24 yaşından önce evlenmek istemediğini yazmışsın. Sen 24 yaşına girene kadar 6 sene geçmesi gerekiyor. 6 sene sonra adam 31 yaşına gelecek. Sence seni 6 sene bekler mi? Çok gençsin, erkeklerin çıtır dediği yaştasın, seni 35 yaşındaki adam da havada karada kapar. 18 yaşında bu kişiden hoşlanıyorsun ama 20 yaşında başka insanlar tanıyacaksın. Acele etme bence. Eğer çok hoşlanıyorum diyorsan şans ver ama ilişkiniz ilerledikçe cinsellik isterse amacının ne olduğunu anlarsın o zaman uzak dur
27 Yorumla- 1 yıl
Asıl 23-30 olmaz biri genç diğer taraf yaşlı. 23 yaşındaki bebek gibi kız kart zamoaraya mı gençliğini harcayacak. 30 yaşıma 2 yaş var az kaldı ama 30 olunca gidip 23 Luk kız almam. 18-25 normal iki tarafta genç. 23 yaşında kız 30 yaşında adamla deli dolu aşk yaşayamaz adam durulmustur tipi de çökmüştur.
Cevap sahibi1 yılYalnız anlamadığın bir şey var bu çocuk şimdi 25 yaşında ama bir gün o da 30 yaşına gelecek ve kız 23 yaşında olacak farkındasın demi
- 1 yıl
Cocuk degilsin yani dimi
Cevap sahibi1 yılArkadaşları 18 yaşında belki de fırsat buldukları her an başka şehirleri vs gezerken sevgili olduğu adam kıskandığı için gitme diyebilir. 25 yaşında biri 18 yaşındaki birine göre daha olgundur. Bunlar benim düşüncelerim.
- 1 yıl
Ne yapiyorsun nasılsın
1 yılÇabuk kandırırsın büyük erkeklerin tarafından onların da işine gelir gerçi senin yaşattın çocuk olduğu için hale büyük olan erkeği seçmek bazen doğrudur onlar geç olgunlaşir 18 yaşını geçtiğisen zaten reşitsin hiç bir şey olmaz yinede dikkat et kendine fazla güvenme arabasına binme evine gitme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yaş ne kadar reşit bir yaş olsa da duygu yönetimi bakımından savunmasız bir yaş bu zamanlarda yaşayacağın ufak çaplı hoşlantıları aşk zannetmen gayet doğal. Ayrıca ben de 18 yaşımda hep abimin arkadaşlarından hoşlanırdım xhhxhshss sessiz sakin. Sonra hepsi teker teker evlenip gitti yani muhtemelen o kişi de öyle olacak. Merak etme bu yaşadığın sadece hoşlantı. Ayrıca 7 yaş biraz çok eğer yasin biraz daha fazla olsaydı da aranızda 7 yaş olsaydı atıyorum sen 23 o 30 veya 29 olsaydı belki diyebilirdim ama yasin gerçekten küçük. Aklın karışık farkındayım sakın o kişiye karşı hislerini falan itiraf etmeye kalkma kimsenin ne pislik olduğu anlaşılmıyor çünkü 18 yaşında saf kız der kafalamaya kalkar. Veya başka başka şeyler yapar. Hiç yeltenme bir kaç sene sonra zaten asıl aşkını bulacaksın. Yıpratma kendini bu boş şeylere
02 Yorumla
Soran1 yılYok yemin ederim ben çocukça yaklaşan biri değilim. 3 ay öncesine kadar en fazla sevdiğim erkekle aramda maximum 5 yaş olabilir diye düşünüyordum asla 25 yaşındaki birini sevebileceğim aklıma gelmezdi. Ama tipi 19 yasinda gibi duruyordu benle yaşıt falan sandım. Çok sonradan yaşını öğrendim. Eğer yasin biraz fazla olsaydı demişsin bu zaten zamanla olucak. Yani brn 20 olunca o 27 yaşına gelicek
Cevap sahibi1 yılTamam seni anlıyorum zaten. Anlatmak istediğimde o sen 20 yaşına gelince o ya evlenecek ya nişanlanacak ha dersen ki cok seviyorum o zamana kadar seni beklesin git söyle kendisine. Ama gerçekten seviyorsan
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş farkın normal ama sen daha 18sin o yüzden biraz abes 22 falan olsan aynı yaş farkı olsa asla sorun olmazdı ama şimdi biraz sorun açıkçası ama imkansız değil.
21 Yorumla
Soran1 yılİşte zaman geçecek ben 20 olucam o 27 olucak birlikte olursak yıllar boyu yaslarimizda ilerleyecek
1 yılÇok fazla çünkü senin beklentilerinle onunki aynı olmaz devir kötü sen daha duygusal bakarsın o cinsel yönden beklentide olabilir senden faydalanabilir de şahsi fikrim kadın için 25 yaşından sonra normalleşiyor yaş farkı olayı o yüzden akranlarınla olmanı tavsiye ederim ya da max 1 2 yaş
00 Yorumla
1 yılBakar tabi ki eğer ki senin de huyun suyun davranışların iyiyse ki benim yaşım 30 ve ben de 18 yaşlarında birisiyle evlenmek istiyorum ortada birisiyle yok ama hayalim öyle yani en azından kişiliği huyu suyu oturmamış olur ve istediğim şeyleri ona tarif edebilirim ve öyle yapmaya olmaya başlar mesela en basitinden yani aslında yaş da önemli değil benim dediğim benim bildiğim en doğrusu ya da tek doğrusu demeyecek karakterde bir insan lazım evlenmem için
02 Yorumla- 1 yıl
Onu lafın gelişi söylüyorum zaten bazıları çok kendini bilmez geliyor benden biraz küçük olması anlamında diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiki yaşında problem tabii ki, sevdiğini sanıyorsun. Şu an , şimdiki yaşında duygularını doğru adlandıramıyorsun, hayatının pişmanlığını yaşarsın, uzak dur.
En güzel yaşlarındasın, mutlulukla geçir bu yaşları.
Birilerinin peşinden koşarak geçirme bu yaşları çiçeğim, ideallerin olsun, kendini kurtar, mutlu bir hayat hediye et kendine, boş ver erkeksel mevzuları, aşkı şimdi sen, bu yaşlar bir daha gelmez00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Yorumların tamamı olur vermiş lakin buradaki arkadaşlar gibi hayatı toz pembe değil rasyonel doğrulardan bakarım öncelikli olarak bu yaşadığın durum klinik psikomatik bir vaka ve işin devamında ciddi zararların olduğu öngürülmüş bir hastalık türüdür
10 Yorumla
1 yılYaşın yaşanılmışlıkla alakası var. 18 yaşındaki her insan aynı olgunlukta olmuyor ya da 25 yaşındaki her insan aynı olmuyor. Yaş sayılardan ibaret. Önemli olan hisleriniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ve seni üzmeden sevebilir :)
30 Yorumla
1 yılNormalde 7 yaş fazla bir fark değil ilişkide olabilecek bir yaş. Ama 18 yaşında biri için fazla
30 Yorumla
1 yılkızın 7 yaş küçük olması ideal ilişki tanımında vardır. Max 7 değil bu tanım ama 7 yaşını aşmamalı derler.. çünkü erkek ile kız tam bi dengede buluşurmuş böyle olduğunda.
10 Yorumla
1 yılSorun olmaz, erkekler en az 5 yaş geriden gelirmiş olgunluk açısından o yüzden birkaç yaş büyük olması avantaj bile olabilir.
41 Yorumla
Soran1 yılAhhahaha inşallah öyledir demekki akıl yaşı 20 NSMSJXMHDX
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl25 büyük değilde sen küçüksün evliliği, birini sevmeyi, sevgili yapmayı heves duyuyorsun ama her şey dizilerdeki gibi değil iyi anlayıp anlaşabileceğin birini bulmak çok zor sevmek aşık olmak bu işin en kolay yanı bu yaşta önündeki koskocaman hayatı hemen birisine bağlama gez, dolaş, yaşa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSen olgun davranışlıysan yaşıtların gibi değilsen olabilir. Ben oldum olası hep olgun davranırdım şu an 23 yaşındayım 40 yaşında biriyle sevgiliyim. Tam aksine erkekler geç olgunlaşıyor 40 yaşındaki adamı ben eğitiyorum düşün
10 Yorumla
1 yılhayir. Gercekten insan asik olunca yasa bakmiyor. Ama o duygular zamanla yok olunca, ortaya cikiyor problemler
15 Yorumla- 1 yıl
Asikmisin
- 1 yıl
@HaFIZ_memo yok hafiz bey
- 1 yıl
Kac yasindasin ki
- 1 yıl
@HaFIZ_memo 24
- 1 yıl
Nerden sin
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence ister kadin Büyük olsun ister erkek (abarti olmadıkça) bir sorun olcagini sanmiyorum kafalar uyduktan sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
1 yıl7 yaş fark problem değil dee. 18-25 çok sağlıklı düşüne bilen bi yaş aralığı gibi görünmüyor bana. Hiç olmazsa 20-27, 25-32 daha makul gibi
10 Yorumla
1 yılHayir degil kafa yapisi onemli olan. He sadece kocam erkenden ölürmü diye cok korkarim😃😂 yoksa yasin bir onemi yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılYaş farkı değil yaş aralığı önemli olan misal 27 yaşındaki kadın ile 34 yaşındaki erkek olurdu ikiside üniversite bitirmiş kariyer noktasında adımlarını atmış fakat 18 yaşında biri yeni lise mezunu daha üniversite okuyacak diğeri üniversitesini bitirmiş kariyer derdinde o yüzden olmaz bence yaşıtlarına bakman daha iyi olur. Erkek geç olgunlaşır vs bunlara da pek inanmıyorum yaş belirlemez olgunluğu yaşanmışlık belirler...
27 Yorumla- 1 yıl
yahu biz 25 yaşındakine çocuk diyoruz sen gelmiş kıza gaz veriyorsun kız ondan ayrılcak kendi birini bulacak oda zaten iki ay işini görüp bırakacak sonra başkasını bulacak oda bir ay işini görecek böyle devam edip gitsinmi istiyorsun yani napsın yani orrospumu olsun bu kız yahu bırakın saçma sapan akıl verip durma kim olursanız olun kendi yaşıtlarınızdan uzak durun hepsi osuruk ben gençlerin çoğuyla sohbet ediyorum allah rızası için bitane iyi niyetli biri yok içlerinde boş işlere yönlendirme kızı
diyceksin ki şimdi ne yani kız sevgili yapınca orrospumu oluyor diyceksin
tabi kide hayır en doğal hakkıdır ama ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştirmekle randevü evinde çalışmanın arasında tek fark var biri ücretli diğeri ücretsiz aynı şey konu kapanmıştır - 1 yıl
@gökahmetoğlu07 Ne kadar iğrenç bir üslubunuz var...
Soran1 yıl@Serenityyy1 Teşekkür ederim
- 1 yıl
üslubum iğrenç olabilir ama en azından gencecik kızı orrospuluğa teşvik etmiyorum senin yaptığın aynen bu yok efendim kendi yaşıtlarına bakacakmışta falanmış kız evlenme çağına gelene kadar 20 kişiyle çıkacak yani senin sayende allah razı olsun iyi örnek oluyorsunuz
- 1 yıl
@gökahmetoğlu07 Sizin pis zihniyetiniz benim meselem değil daha fazla yorum yapmayın benim görüşümün altına
- 1 yıl
ben hiç bir zaman pis zihniyetli olmadım küfürlü konuşuyor olmam pis zihniyetli olduğum anlamına gelmez pis zihniyetli sensin iyi yönlendir gencecik kızları
- 1 yıl
@gökahmetoğlu07 küfürlü konuştuğunuz için saygısız 18 yaşında bir kızın yaşıtlarınla takıl dedim diye o... diyecek kadar pis zihniyetlisiniz...
1 yılBelli bir yaştan sonra 10 yaşa kadar problem değil biraz kafa yapılarınızla alakalı bir durum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
1 yılTabiki değil erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor isabet olur
20 Yorumla
1 yılYaşın küçük, hislerin düşüncelerin çok yüksek ihtimalle değişecek. Şimdilik ilişkinin tadını çıkar sonuca takılma
22 Yorumla
Soran1 yılDaha ilişki yok neyin tadını çıkarayım hsmsjxmjs.
Soran1 yılYaşım çok küçük ona göre ama olgun bir düşünce yapısına sahibim.
1 yılEtkilersen bakar ve seviyorsan gerisi önemsiz 20 yaşındaki kızların 65 yaş adamlarla evlendiğini gördüm bunlar anormalde yani 7 yaşta sorun yok aşırı bir şey değil sen onu seviyorsun oda seni severse gerisi önemsiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi saygi içinde olan sevgililer arasında büyük veya küçük yaş farkının pek önemi yoktur.
10 Yorumla
1 yıl7 yaş problem olmaz ama biraz büyümelisin bence mesela sen 21 o 28 olabilir biraz yaş farkı var ama olsun baban yaşında değil en azından
14 Yorumla- 1 yıl
Bi de erkekler geç olgunlaşıyor, sen de olgunsan eğer 18 yaşında ergen gibi değilsen, biribirinizi tamamlarsınız ama bi de oğlana sormak lazım inşallah çocuk gözüyle bakmaz diyelim
Soran1 yılYa ben ergen gibi değilim ama nedense onun ablaların 18 yaşındayım dediğimde şok oldular hani 14 15 gibi duruyorsun en fazla dediler. Boyum kısa belki ondandir
- 1 yıl
Ben de 22 yaşındayım bazen beni de 17-18 yaşında zannediyolar😂 biraz konuşmana, kılık kıyafetine özen gösterebilirsin o seni olgun gösterir
- 1 yıl
Ben mesela kılık kıyafette inşallah seneye 5 yıllık fakülteyi bitirip öğretmen adayı oluyorum, öğretmen gibi giyinmeye başladım kaliteli güzel şeyler al kendine hafif makyajla olgunluğum ve yaşım belli oluyor🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılYooooo hiç problem değil bence. Benim manita da benden 7 yaş küçük
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıl7 yaş büyük bir problem değil asla. Ama 10 yaş ve üstü çok büyük problem olur..
10 Yorumla
1 yılİki tarafta birbirini seviyorsa rakamlarin pek bir önemi yok
10 Yorumla
1 yılCanım !!!
24 yaşındayım ve sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. adam 32 yaşında. birbirimizi çok seviyoruz ve çiftte önemli olan sevginizin karşılıklı olması ve saygının hakim olmasıdır, bir çift arasındaki yaş farkı değil20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. 18 yaşındaki kızın sevmek sevilmek konusunda karşılıklı ilişki olarak yeterli olabilecek yaşta olmayacağından dolayı 18-23 yaş arası sevgililiği tavsiye etmiyorum.
00 YorumlaZaten kadının küçük olması her zaman iyidir elbette büyük fark yok ama seninki platonik galiba haberi bile yok anladığıma göre
01 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle maalesef
1 yılEski eşimle aramızda sadece 3 yaş vardı ona rağmen beni anlamıyorsun diyordu bence olgunluk düzeyine bağlı bu erkekler biraz geç olgunlaşıyor ama erken evlenmemenizi tavsiye ederim 22 23 en azından bir meslek sahibi oluncaya kadar beklemenizi ki size değer veriyorsa bekleyecektir emin olun
00 YorumlaProblem yok. İkinizde gencsiniz. Yaş dehil iki tarafında genç olması önemli.22 yadinda kız 29 yaşında erkek olmaz mesele kız genç adam kartlamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılNe diyeyim bilmiyorum ki aynı dert bende de var hem de 23 yaş gelin ilacı olsa kendi kafasına sürer sevdiğim kız 27 yaşında
02 Yorumla
Soran1 yılPeki sen 25 yaşında bir erkek olsan sevdiğin kız 18 yaşında olsa istermiydin severmiydin yinede?
- 1 yıl
Hiç kimse kusura bakmasın ama ben asla sevgiye yaş sebep bulmam asla yaş ne ya alt tarafı bir rakam söyler misin bunun sevgiyle ne ilgisi var? Alt tarafı bir rakam. Sevgi dünyası olmaz önce bunu bir kafana koy önemli olan anlaşmak karakter uyuşsun kalpler birbirine sevsin yaş ne ya lütfen ben hiç takmazdım yani 7 yaş 10 yaş dedim ya resimdeki kızla benim aramda 23 yaş var ama konuşuyoruz yazışıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 35 yaşındayken, 19 yaşında bir sevgilim vardı. 15 aya yakında birlikte yaşadık. Aşkta yaş farkı evet problem oluyor. Kuşak farklı ise büyük olan bir öğretmenden farksız olur.
06 Yorumla- 1 yıl
Şimdi ben 35 yaşındaydım, eski sevgilimde 19. Üniversite sınavına hazırlanıyordu geometri ve matematik sorularında ben yardımcı oluyordum. Evet bir ilişki var ama öğretmenden farksızdı. Çünkü çevremizde bir iş arkadaşına, aileye misafir gidince , birisi soru soruyordu diyordu hemen Emre bilir abi emreye sor falan :) öyle oluyor yani. Öğretmenden farksız bir süre sonra.
karsındaki kisiye gore degişir mesela benim eski sevgilimle 6yaş vardı aramda ilk başta güzel gibi gitse de amacı farklıydı anlamıştım ama seviyorum diye bir şey yapmamıştım en sonunda büyük bir hata yaptı ve o şekilde bitirebildim yani demem o ki ilk zamanlar anlamayabilirsin seviyorum diyip ama daha sonradan pişman olcağın şeyler yapmamanı tavsiye ediyorum hemen yakınlaşmak istiyorsa sana ondan uzak dur derim..
00 Yorumla
1 yılAslında 7 yaş problem değil ama sen henüz çok genç birisin. 25-32 olsa kesinlikle takmayın derdim ama yaşın gereği bazı şeylerin henüz doğru bir şekilde farkında olmadığını düşünerek söylüyorum bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğil, bana da olgunlar çekici geliyor 25 üstü 30 vs
30 Yorumla 28 yaşındayım 38 yaşında 2 çocuklu kadınla aşk yaşıyorum ingiliz kadın gayette memnunum çok saygılı olgun oturup kalkmasını biliyor boş boş trip atacağına konuşuyor benimle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşkın yaşı yoktur bende kendimden epeyce büyük bir kadına aşık oldum o yüzden aşkın sevdanın sevmenin yaşı yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirşeyler yaşamadığın sürece sorun değil bence, daha henüz yaşın küçük yanlış ve ani kararlar alıp sonrasında büyük pişmanlıklar yaşayabilirsin
10 YorumlaHer ergen kız çocuğu o yaşlarda büyüklere ilgi duyar, büyüyünce düzelirsin yavrum
11 Yorumla
Soran1 yılYok bende ilk defa oldu. Büyükte durmuyordu zaten benle yaşıt duruyordu
bzım aramızda 5 yas var sıkıntı olmaz bencee
14 Yorumla
Soran1 yılAnnemle babam arasında da 5 yaş. İnşallah oyle sorun yapmaz ailesi de
Soran1 yılOf bu kaynanalar varya çok cekicem gibi
1 yılProblem olabilcek yas var ewt ama yinede size kalmis birsey bu bence askin yasi yok derler ama bu su demek olmjyor git 30 yasindaki biri ile ewlen segili ol demiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı durumdayım wldmwpjfwpd ama erkekler yapar ya ben inanıyorum🥺🥺
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSever tâbi Aşkın yaşı Yok ama 18 35 18 40 bunlar fazla olmaz yani 25 18 ideal yaş Uygun yani
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormalde hayir ama bu yaş farki işi çok değişkenlik gosterir. Sen 23 olsan o 30 olsa bir nebze normal. Ama sen daha yeni erişkinsin 25 yas cok fazla 18 icin. Daha yasin çok kuçuk bu yaşta bu karar alinmamali.
00 Yorumla
1 yılLütfen çok dikkat edin. Niyetini iyi öğrenmeye çalışın. Kendinden çok küçük kişileri hamile bırakıp ortadan kayboluyor bu şahıslar.
00 YorumlaSeviyorsan cesaret et söyle ben eskiden 21 yasindayken 3 yas kuralim vardi şimdi bu 12 yasa kadar çıktı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence çok fazla. 27 yaşında birisi çocuk yaşta birine nasıl bakabiliyor?
01 Yorumla
Soran1 yılO 25 yaşında ben 18. Sevdiğim adam 27 yaşına gelince ben 20 olacağım. Çocuk değilim reşitim.
1 yılKardeşim benim yaşın pek bir önemi yok önemli olan kafa uyumunuz önemli oluru varsa ailenle tanistir aileler birbirini tanışın devamı gelsin 🙂
00 Yorumla
1 yılbenim de hoslandigim 9 yaş avr aramızda ama bakisiyoruz biz daha. nasip aslında ya kısmet kafa uyusuyorsa mesele olmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbuda yaş farkı mı şimdi yaş farkı görmemişsin sen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğil… birbirinize gerçekten değer veriyorsanız yaşa memlekete boy farkına takılmayın
10 Yorumla- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat