Hoşlandığım bir çocuk var flört gibiyiz ama aramızda 7 yaş var benden 7 yaş büyük benim için hiç sorun değil ama insanların görüşünü merak ediyorum
Sizce ilişkide 7 yaş fazla mı?
Sizce ilişkide 7 yaş fazla mı?
Merhaba, açıkçası bana fazla gelmedi yani bir ilişkide 7 yaş olmamasının yanı sıra ideal diyebileceğimiz bir yaş aralığına da girdiğini düşünüyorum. Dolayısıyla siz yaşa takılmadan sadece onu tanımaya yönelik girişimlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum. Flört gibiyseniz bu evreyi yani flört evresini güzel bir şekilde değerlendirmelisiniz. Yaşa takılmayın, inanın bana yaş farkı fazla değil. Bir ilişkide uzlaşılması gereken daha başka meseleler var. Onlar üzerine odaklanmanızı öneriyorum. Dediğim gibi yaş sizin için önemsiz durumda olmalı şu anda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aslında pek fazla bir yaş farkı değil...
yani anlaşabilirseniz birbirinizden hoşlanırsanız o kadar absürt bir durum olmayacaktır..
Tabi burada anahtar kelime gerçekten duygularınızdan emin misiniz o duygularında size karşı ne kadar samimi olacak
bunları gözetmenizi önerebilirim
7 yaş çok fazla değil sonuçta burada görüyoruz ki kendilerinden 20-30 yaş büyük erkeklerle evlenen veya sevgili olan veya evlenmek isteyen kızlarımızı.. asıl anormal olan onlarınkidir. Sizin 7 yaş gayet ideal ve anlaşabileceğiniz bir yaş sınırı bunu kafaya takıp dert edinme.
Evlenecek çiftler evlilikle ilgili psikolojik olgunluğa eriştikten sonra, aralarındaki, yaş
farkının çok da büyük önemi yoktur.
Aranızdaki yaş farkını zaten sende sorun etmiyorsun, e o zaman kime ne?
Mutluluklar.
Cevap
11Cevap
Abartılacak kadar yaş farkı yok.
Bana göre biraz fazla. Çiftlerin arasında en fazla 2 yaş fark olmalı diye düşüyorum. Aradaki yaş farkı arttıkça çiftlerin birbirlerine karşı uyum sağlaması zorlaşıyor. Bir taraf daha çocuksu tavırlar sergilerken diğer taraf daha olgun tavırlar sergileyebiliyor. Bu da çiftlerin birbirinden soğuyup, uzaklaşmasına sebep oluyor. Fakat bir taraf diğer tarafa ayak uydurabilirse sorun ortadan kalkabilir. Fakat bu taktik uzun vadede nasıl bir sonuç çıkarır bilinmez. Sürekli uyum sağlamaya çalışan taraf sıkılıp ilişkiden soğuyabilir.
10 yaşa kadar normal buluyorum ben.
Eskiler özellikle 10 yaş fark ile evlilik yaparmış. Kadının anne olmak için biyolojik bir yaş sınırı var. Yani kadının daha küçük olması aslında o ilişkide avantaj oluyor
Merhaba,
7 yaş büyük bir fark değil. Siz anlaşıyorsanız sorun yok diyebilirim. Önemli olan sizin anlaşmanız ve çok olmamakla birlikte yaş farklı görmezden geline bilir.
İlişkilerde çok uçuk bir fark yoksa sorun olmaz
Sen ilişkinden memnunsan kimsenin görüşünü merak etme ne kadar normal olsada mutlaka olumsuz biri yazacaktır. Kafani karıştırma
Mutluluklar 🌸🌸
Fazla değil olabilir ama olmasını istediğim bişey de değil
Gayet normal. Benimki 14 🤦🏻♀️🙄
14 yaş miii 😲
Evet hatta nişanlım olur 35 yaşında ben 21 ama yaşa bakma zaten bilime göre kadınlar çabuk çöküyor ve aşkın yaşı yoktur 😉
fazla değil bence..
Değil bence gayet normal
7 yaş tabii ki problem değil. Hatta birçok manada avantaj
Sizin için sorun değilse mesele yok
taze eti her canlı sever
Fazla bence
Değil
Değil
Sadece biraz ama olabilir
Çok değil
Bizde 9 yaş War
değil