Merhaba7_6 yaş farkı fazla mı sizce?
Fazla
Aşkın yaşı yoktur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gayet normal. hatta 10 yaşa kadar mümkün 10 yaştan sonrası sıkıntı labilir. zaten olması gerekn bu. yaşıtıyla evlenen erkek ileriki zamanlarda pişman olur. çünkü bayanlar biraz daha hızlı yaşlanıyor. fakat ilginçtir kızlar 5-6 yaş farkı bile sorun ediyor. enterasan... çok uçururum yaş aralığı olmadığı sürece sorun olmaz. Erkeğin olgunu kadın kıymeti bilir her zaman
Nedense benim bu konuda biraz ön yargılarım var şu an sevgilim olmasaydı ve karşıma benden o kadar büyük birisi çıksaydı bilmiyorum yani istemezdim galiba ama bir yandan da aşkın yaşı yoktur diyenlerdenim
Öyle 🥲🥲
kesinlikle fazla değil idealdir. tabi ilişkide yaş sınırı olmalı ama bu 20 yaş ve üstü olursa bence. 6 7 yaş gayet normaldir. 18den büyükseniz
valla son sevgilim benden 6 yaş büyüktü :D ama hiç ömrümde kendimden 3 yaş küçüklede beraber olmadım o ayrı :D
Şimdi bir komşunla taşsan ve kız komutan kızı çok iyi kalpli birisi lakin seninle kahve içecek bir mekanda edepli kız mı sayılır yoksa kötü kız mı
Hakkında ne düşünürsünüz
babasının ne iş yaptığının ne önemi var ki ilişki için? sevmek beraber olmak insanın yaradılışında olan bir şey Allah kadın ve erkeği boşuna yaratmadı ya değil mi? önemli olan tercihlerinin gerçekten doğru olabilmesi. kahve içmek son derece doğal bir şey ayrıca. eğer aileye laf gelmesini istemiyorsa kız biraz daha gözden uzakda tanıdığın denk gelmiceği bi yerde buluşabilir. ama yaşı gelmişse bu kızın yaşı 20 lerin üstündedir zaten istediği yerde görüşebillir evlilik çağında normal bir şey yani. ama dediğim gibi ilk önce tercihi doğru kişi olmalı hiç olmayan birşeyi olmuş gibi çevresine anlatan bir erkekle beraber olmamaya dikkat etmeli. ;) eğer erkekde düşünceli biriyse bişeyleri kadından önce daha ince düşünmeli...
Ben onu çok tanımıyorum daha ailesi beni tanıyor eğer bir şey olursa tesadüfen gördüm mi diyim
19
Nasıl yani
😂😂
Cevap
23Cevap
ilişkinden amaç nedir. sadece cinsellikse yaşın önemi yoktur. evlilikse yedi yaş önemsizdir. ancak 15 -20 yaş üstü pek uygun degil. genç yaşlarda yaş farkı çok önemli olmasada yaş ilerledikce sorunlar çıkmaya başlar
Normal, bence aşkın yaşı yok anlaşmak önemli, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.
Amin, teşekkür ederim
En son sevgilimle aramızda 17 yaş fark vardı. Sevgi varsa yaş farkının çok önemi yoktur.
Oha hshshshhd
10 yaştan sonrası fazla;
kız 18 - erkek 28
erkek 18 - kız 28
Bu işin oluru budur. Yaş farkı uyuma göre kapanır.
yaş arttıkça farkın önemi düşüyor çünkü belli bir yaştan sonra herkes aynı olgunluğa eriştiğinden pek sorun olmuyor 18-25 fazla 30-37 değil
Yaş aralığına bağlı biraz.30-37 normal fazla değil. Ama 18-25 bilemedim.
Cinsel ilişkide de ilişkidede yaş sınırı olmalı. Benim için alt yaş sınırı 31.
iki insan birbirini sevdikten sonra yaşın bir anlamı kalmıyor o yüzden kafana takma
Komşum oluyor kendisi sence kendini ve beni ifşa eder mi
Bence fazla yaşlanınca adam uyuklar kadın kıpır kıpır olur
7 yas hemen hemen aynı gibi
İşte bu kotu
Hayır fazla değil bence, ben şahsen kendimden epeyce büyük bir hatunla beraberdim ve çok sevmiştim.
bana göre sınır 15 olmalı. 15 yaşdan fazlaysa sıkıntı ama 7 yaş çok değil
Kadınlar erkeklere göre 5 yıl daha fazla yasiyo diyolar hiç görmedim ama erkek yedi yaş kadından büyükse çok sorun olmaz bence bu yüzden ama fazla gibi ya
Fazla değil yeterki kelpteki mesafe uzak olmasın...
Kaç yaşında olduğunuza bağlı...
19 ve 26
,30 plusta sorun olmaz. Ana sizde olur. Ve olabilir...
Umarım thank you🌸☺️
Bol şans ☺️
Oha 19 ve 26 mı daha çok gençsin bence hayatını bitirme
@ganyotcuFerruh ben sadece sordum yoksa ne sevgili ne de baska Bir şey olurum☺️💐
Benim sevgilimle aramda 9 sene var. Yağ gibi hep uste cikiyor. Bence yaşitin iyidir.
Fazla benim için , yaşlı erkek hiç sevmem.
Bence değil, kafalar ve bedenler uyuşuyosa
Normal bir yaş.
Hayır fazla değil. Benim sınırım 10 yaş
Sevgilim benden 14 yaş büyük ben 18 yaşındayım 😳
😱
Hayır değil
Hayır değil
Fazla da çok değil
Fazla
Fazla değildir
Bence fazla değil ben 30 yaş üstünü tercih etmem
en son fark bu