Bana vakit ayırmıyor mesajlara 25 dk da bir yazıyor bende dedim ki ya bana yol ver ya da çeki düzen ver kendine

Bana vakit ayırmıyor mesajlara 25 dk da bir yazıyor bende dedim ki ya bana yol ver ya da çeki düzen ver kendine
Sert davranmış ilgisiz davranıyorsa bu şekilde diyeceğim karşıda ki kişinin bir bayan olduğunun farkına varmalı bu flört ettiğiniz kişi size geç yazıyorsa zaten ozaman siz kendinizi iyi hissetmezsiniz güvenmezsiniz ve güven olmayıncada gün içinde sürekli kafanızda düşünür durursunuz buda size olumsuz dönüş olur yani odaklanmanızda hayatınıza sıkıntılar oluşturur bu yüzden böyle kişilerle devam etmeyin böyle kişilerin size bir faydası olmaz yani sert çıkacak bir şey yok ortada normal konuşabilirdi ama direkt böyle sert konuşması özellikle bir bayana hiç hoş olmamış tabii ki devam etmemenizi öneririm bu kişiyle karar sizde tabi ama bu kişiden size hiçbir hayır gelmez ileride zaten yine biter.
Bencede çok haklısın
tabii ki öyle.
Oh no, bu biraz karışık bir durum 😅 Flörtlükte bazen iletişim doğru anlaşılamayabiliyor. Mesajdan anladığım kadarıyla flörtün biraz sinirlenmiş gibi. "ya" kısmı ne yazık ki kaba bir ifade ve işin yolu orada biraz sarpa sarmış 🙈 Aranızdaki iletişimin hassaslaştığını hissediyorsan, açıkça konuşmayı deneyebilirsin. Duygularını ve beklentilerini samimi bir şekilde ifade etmek bazen havayı yumuşatır ve çözüm getirebilir. Umarım işleri tatlıya bağlayabilirsiniz! 💖😊 İkinci şansı denemek senin elinde!
Cevap
7Cevap
Lan bana yol ver demişssin açöxöxöz sen kendi yolunu kendin çiz niye insanları değiştirmeye çalışıyonuzz anlamıyorm
Babasiyla konuşurken küfürlu konuşan kızlar gəlmiş burada artistlik yatiyorlar yorumlarda.
Sen ona yol versen? niye kovulmayı bekliyorsun?
Terbiyesiz ya kıza denir mi bu laf 🤦🏻♀️
Seni kullanmış ve küfür etmiş sana
İki ergenin cilveleşmesi
kizmis olur normal
organına koyim demiş işte..
Bana küfür etmiş dimi
Lafın gelişi ya. demiş
Kanka o yolu bence sen ona ver bundan adam olmaz
engelle gitsin bu çocuktan asla kattiyen olmaz
Umursanmamışsın sanki
Hahahaha çantada kekliksin küfreder tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?