- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılHer şey dış görünüş değil lise mezunu değil de en az önlisans mezunu olsan daha önde olabilirdin ben lisans okuyorum yine de en kötü önlisans mezunu olmak lazım ama lisans mezunu olmak daha çok fırsat sunar bize benim girebileceğim sınav olarak mesela sadece kpss yok çeşitli devlet kurum ve kuruluşlarının sınavına katılabiliyorum bankacılık sayıştay denetçiliği sgk denetmen yardımcılığı kaymakamlık vesaire maalesef kimse kimseye durup dururken en az otuz beş bin tl maaş vermez herkes mesela on yedi bin tl alıyor senin farkın olmalı sen basit bir insan olmamalısın sağlığında bir sorun yok ise bu sınavlara katılıp en azından az da olsa başarı göstermelisin uğraşmıyorsan da bu senin bileceğin iş her şey yakışıklılık güzellikle bitmiyor iş önemli aslında diksiyonun önemli kendi maddi manevi geliştirmiş bir beyefendi olmalısın evin araban olmalı banka da paran olmalı gerisi o kadar da önemli değil paranla bakımlı olursun takımlarını çekersin saç stili yaparsın kendini havanı atarsın en iyi kızı da sen alırsın olay o kadar da zor değil sadece çalışmıyorsun emek olmanda olmuyor işte
212 Yorumla
Soran1 yılBen şu an zaten asgari ücretin iki üç katını kazanıyorum ama üniversite okumadığım için mi yoksa yakışıklı olmadığım için mi böyle bilmiyorum
- 1 yıl
Giyim tarzını değiştir şık olmaya çalış farklı bir tarz da ol ortalama bir aracın varsa onunla starbucksa falan git işte oralarda takıl tanışmaya çalış lise mezunu olup asgari ücretin üç katını kazanman zor aileden bir şey vardır el emeği değildir o bence emek önemli faktör ama yine de önlisans mezunu olsan daha iyiydi en kötü
Soran1 yılAileden zaten
Soran1 yılAskerden geldim zaten yksye giricem
Soran1 yılAma geç mi kaldım
- 1 yıl
Biraz geç gibi evet ama atanman da zor ben ortaöğretim lise kpss girdim yetmiş bir küsüratlı bir puan aldım daha yüksek alabilirdim ilk kez girdim önümüzdeki yıl sürecinde başka sınavlara da katılmayı düşünüyorum ne olursa artık hepsine katılacağım biri olmazsa diğerleri illa olacak pes etmek yok benim de durumum ortalama üstü bu ülkede ki insanları düşündüğüm zaman öyle ama yine de başarı başarıdır toplumsal statü kesinlikle önemli
Soran1 yıl20 yaşındayım çok mu geç
- 1 yıl
Değil en kötü yirmi beşe kadar yolun var ama kpss veya başka sınavın atama durumu bilemem bu arada burada çok saçma sapan insanlar var ya nasıl çekiliyor burası gerçekten bir cacık olmaz bunlardan gerçekten
Soran1 yılSiz şu an ne iş yapıyorsunuz
- 1 yıl
Üniversite öğrencisiyim ben sınıfım üç
Soran1 yılHangi mesleği olacaksın işte
- 1 yıl
Çoğu şeyi olabilirim vergi müfettişi sgk denetmeni sayıştay denetçisi büro memuru bilgisayar işletmeni zabıt katibi mübaşir infaz koruma memuru bankacı
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBir kere kendine tipsiz demekten vazgeç, lütfen kendine bunu yapma, klişe olacak lakin bu gerçek;sen kendini nasıl görürsen herkes seni öyle görür. Ayrıca bu işler belli olmuyor, denklik mühim lakin gönül denkliği daha mühim, bir insanın yanına yakışmasındansa yarınlarına yakışması daha mühim. Genellikle kadınlar erkeğin her bakımdan kendinden daha üstün olmasını ister lakin bazen öyle şeyler görüyoruz ki işte buna sevgi diyoruz, kadın kendinden daha az kazanan bir erkeğe bakabiliyor ya da adam kadından kısa, aslında işin sırrı özgüven, insanların kendini eksik görmemesi. Ayrıca o Hanımefendi olmazsa başkası olur, hayat tek bir insandan ibaret değil, bir insana saplanıp kalma, senin olanı senin olmak isteyeni ve mutlu olacağın kişiyi sev. Bak bazen şöyle bir şey de oluyor ablacım , birbirine her bakımdan denk gördüğümüz kişilerden bir diğeri öbürünü reddedebiliyor, halbuki denkler, demek ki bazen davul bile dengi dengine olmuyor. Ayrıca çoğu üniversite mezunu çaycı ya da mavi önlüklü, çoğu üniversite mezunu kendi işini yapamıyor , boşuna okuduk diyorlar geneli. Ve senin kendine tipsiz demenden seni men ediyorum, giyim kuşam da önemli bir faktör, giyinmeyi bilen insan kendine baktırıyor, tipi de güzel gösteren unsurlar var, nasıl yakışıklı adamlar var pisliğin önde gideni. Hiç takılma böyle şeylere, kendini de öyle eksik görme, en önemli şey; bir erkeğin güçlü olmasıdır, net olmasıdır ve bu kazanımlar okumakla elde edilmiyor
223 Yorumla
Soran1 yılBenim gibiler ikinci sınıf insan abla ne yazık ki
Soran1 yılKimseyi suçlamıyorum kendimi suçluyorum sadece
- 1 yıl
Kendini de, kimseyi de suçlama. Hem neye göre ikinci sınıfsın, kendine haksızlık yapma.
Sen kendini böyle görürsen, herkes seni senin gördüğün gibi görür, her okuyan mutlu değil ki, kral gibi olup derin buhranlar yaşayan insanlar var, demek ki işin sırrı mutlu olmayı bilmekte, her şeyin en iyisine sahip olmakta değildir mutluluk. Ve asla da ikinci sınıf insan değilsin
Soran1 yılOkusam bile tipim yetmez yani ne yakışıklı adamlar var ben kimim ki
- 1 yıl
Tiple ilgisi yok inan bana, birisini sadece yakışıklı olduğu için sevmeyiz.
Soran1 yılAma karşıdaki adam kendini ezik hisseder başka insanlar bu kız bu tipsize nasıl bakmış demesinler diye
- 1 yıl
Özgüven işte böyle bir şey, başkalarının hadsiz yorumlarından etkilenmemek demektir.
Özgüvenin bazen başarılı olmakla da ilgisi olmuyor, mutluluğu öğrenebilmek mühim, çok başarılı insanlar özgüvensiz ve mutsuz bir şekilde yaşayıp giden. Çünkü mutluluk öğretilmemiş onlara. Kendi yağında kavrulup şükür dolu insanlarda var, aslında bakış açısı önemli, en büyük başarı da mutlu olabilmektir, elindekine şükredip onunla yetinebilmektir mutluluk.
Soran1 yılGörsen hak verirsin
Soran1 yılGerçekten üzülüyorum
- 1 yıl
Görsem hak vereceğimi düşünmüyorum.
Bence sen de kendine hak verme ve kendin için bir şeyler yap, mesela kendinle barış, kendinle barıştıktan sonra bazı şeylere hiç takılmayacaksın. - 1 yıl
Anlayabiliyorum lakin burdan iletişime geçebiliriz
Soran1 yılNe iş yapıyorsun abla
Soran1 yılEğitim sadece diploma dan mı ibaret
- 1 yıl
Diplomalı cahiller de var. Eğitim demek kişinin kendini eğitmesidir, oturacağı ve kalkacağı, konuşacağı yeri bilmesidir
Soran1 yılYorumları okusan anlarsın
Soran1 yılÇok okuyan değil çok gezen bilir
- 1 yıl
Ben bunun aksine bir şey söylemedim ki
Soran1 yılBen sana demedim ki
Soran1 yılYorumlar içler acısı
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
Soran1 yılRica ederim...
Soran1 yılBise sorabilir miyim abla
- 1 yıl
Tabii ki
Gizli Üye(30-35)1 yılNeye göre kime göre (tipsiz-tipli /güzel-cirkin) bence bakmamali. Erkek böyle düşünüyorsa komplekslidir. Kadin ona baksa niye bana baktı acaba diye düşünür erkek. Bir çıkarı mi var, para için mi bakti diyebilir içinde soruları bitmez. Kadina dar eder dünyayı. boş ver bakmasın. Kimse kimsenin yaşam enerjisini çalmasın. Kadın 3-5 yıl sonra çocuk doğursa azıcık kilo alsa , yaşlansa çirkinleşse tekmeyi vurur belki erkek. Güzele kompleks duyandan şüphe duyarım. Kendinize saygi duyun. Önemli olan kendine saygı ozguven ve yüksek insanı ozelliklerdir. Herkes bir gün güzelliğini kaybedecek. Güzellik kimsenin kendine ait bir mal değil. Allahin bir imtihanı.. kişi guzelligi kendinden ya da karsidakinden bilirse ağır imtihan olur...
04 Yorumla
Soran1 yılArtık çok üzülüyorum
Soran1 yılYani sana kimse bakmaz diyorsun
Cevap sahibi1 yılBunu mu anladınız... Ben size kimse bakmaz demedim. Tipinizi de bilmiyorum. İnsanız hepimiz ve kimse kendi ozelliklerini seçerek bugünki haline ulaşmadı. Allahin takdiri. Güzellik çağımızın bozuk algısıyla şekillendi. Güzellik kalptedir. Kendinizi onarin. Terapi alın destek alın. Kendinizle barışın. Bu küskünlükle ne siz mutlu olabilirsiniz ne de karşıdakini mutlu edebilirsiniz. Önce kendinizi sevin.
Soran1 yılTipimi görsen hak verirsin
Sevgi her şeyi aşar bence. Ben olsam zaten bakardım. Ben tipte değil, karakterde aşık olurum o kişiye, kariyeri pek önemli değil ama bir işinin olması da beni mesut ederdi. Ayrıca lise mezunu olup büyük başarılara da imza atılabilir. Mesela meslek lisesine gider orada hem kariyeri olur hem de lise mezunu olabilir
18 Yorumla
Soran1 yılKardeşim Yukarıdaki kızın yaptığı yorumu senin yorumun tezini çürütür
Soran1 yılYorumları oku anlarsın kanka
Soran1 yılHerkes bakmaz demiş sen sevgi her şeyi aşar demişsin kim doğru söylüyor
- 1 yıl
"Kim, hangi gözle, bu sözlere ne olarak bakıyor" demek lazım asıl olarak. Herkesin bakış açısı farklı. Mesela bakmaz diyenlerin bazılarına helal olsun demişsin. E peki ya neden bakar diyenlere demedin? Bu da senin bakış açın. Bu konuda doğru düşünen doğru söylüyor. Ama yanlış düşünen varsa o kişi yalan söylüyor. Bilmem anlatabildim mi?
Soran1 yılÇünkü bazı kadınlar bakmayacağı halde bakarım deyip yalan söylüyor bunlar dürüst olduğu için öyle dedim
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkta güzellik sadece dış görünüşle sınırlı kalmıyooor! ✨ Öncelikle, herkesin çekim hissettiği farklı şeyler var. Kimi zeki bir sohbete bayılır, kimi ise şefkatli bir kalp arar. Bunu kendi deneyimlerimden biliyorum, flörtteki uyumun gücü bazen tüm fiziksel kriterleri unutturabilir! 😉
Unutma kimya, karakter ve ortak ilgi alanları her şeyden önemli olabilir. O yüzden "tipsiz" olup da pes etmemek lazım! Senin güçlü yanların neler, onları öne çıkararak kendine bir şans ver! 💪❤️
Peki, seni en çok etkileyen bir özellik ne olurdu?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılKarşıdaki kişiden etkilenince neleri nelere bakıyoruz var ya bir bilsen aklın şaşar lise mezunu ortaokul mezunu ne ki
33 Yorumla
Soran1 yılAbla yorumları oku anlarsın ne demek istediğimi şimdi ben üniversite okuyup estetik olsam beni seveni yine bulamayınca ne anlamı var
- 1 yıl
Hiç kimse gerçekten sevdiği istediği kişiyle olmuyor zaten bunu bilmen yeterli
Soran1 yılGerçekten üzülüyorum artık
1 yılÖnemli olan sevmesi, seven her türlü sever. Mesela Leyla ile Mecnun var ya, dediklerine göre aslında Leyla cirkinmiş yani aşk güzelliğe paraya bakmazz. Sevgiye bakar. Cidden seni seviyorsa o tarz şeyleri o kadar umursamaz önemli olan kişiliğin. Akıllı kişiler bence kişiliğine bakar akılsızlar paraya falan bakar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNe bu kendini ezmeler fala biri lise mezunusun diğeri üniversite e yani? lise mezunu olan şahıs kendisini geliştirsin bir şeyler öğrensin illa üniversite mezunu olmasına gerek yok ama bu durum yüzünden sorun olacağını falan düşünüyorsa o zaman ösym'ye başvursun yks ye hazılansın çalışsın
01 Yorumla
Soran1 yılBen üniversite sınavına hazırlanıyorum ayrıca estetik olsam o zaman baksalar hiç bir anlamı yok gerçek sevgi koşul istermi
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bakarım ya normalde bakmazlar da bende biraz saflık var heralde cmkxkc
22 Yorumla
Soran1 yılNeden ki lise mezunu insan değil mi
Cevap sahibi1 yılİnsanlar değil gibi davranıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBakmaz kral mesela kadın doktor adam kaynakçı ya da teknisyen filan hayatta olmaz. Ama adam zengin kadın fakir olsa erkek bakar oturduğum apartmanda örneği var adam 60 yaşında zengin gitti 32 yaşında çingene ile evlendi şimdi orasını burasını yaptırdı Tesla ile geziyor.
00 YorumlaNe derece tipsiz olduğunu bilmeden bir şey diyemem okumuş güzel kadını da biraz analiz etmem lazım tabii.
10 Yorumla
1 yılben baktım sonra benden ayrıldı bakmasaydım keşke
22 Yorumla
Soran1 yılNeden yasin doğru mu
Soran1 yılNeden ne oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılLise mezununun okumamış olduğunu nerden çıkardın? 12 sene boru mu? Tipsizim diyen çoğu kişi tipsiz değil. Buna muhtemelen sen de dahilsin.
02 Yorumla
Soran1 yılAga şu yorumları bir okusana içler acısı, ben üniversite ye hazırlanıyorum estetik olma şansım da var ama böyle bir toplumda ne gerek var ki
- 1 yıl
İç dünyana odaklan ! Çözülmesi gereken pek çok gizem, cevaplanması gereken pek çok soru var. Kızların tipe baktığı doğrudur. Paraya baktığı da doğrudur. Ama ben yalnızca karakterimden hoşlanan pek çok kız gördüm.
1 yılAşkın gôzu kördur isterse bakar tabi neden bakmadin
13 Yorumla
Soran1 yılÇok şaşırıyorum
- 1 yıl
Neden
Soran1 yılÇünkü yorumları oku anlarsın
Gizli Üye(25-29)1 yılLise mezununa bakar eğer mesleği varsa elinde kazancı iyiyse fakat hem güzel hemde eğitimli bir kadın hem lise mezunu hemde tipsiz biraz zor bakar
01 Yorumla
Soran1 yılZor değil imkansız
1 yılİstediği kdr yakışıklı fakir olun diksiyonsuz kültürsüz eğitimsiz bir erkekle olmaz
09 Yorumla
Soran1 yılEğitimi diploma dan ibaret zanneden cahillere ne demeli
Soran1 yılÜniversite sınavına hazırlanıyorum ayrıca estetik olsam o zaman baksalar hiç bir anlamı yok gerçek sevgi koşul istemez
Soran1 yılAyrıca ne üniversiteli cahiller gördüm örneği çok
- 1 yıl
Ben diploma için demedim
Soran1 yılNe için dedin
- 1 yıl
Kültürlü bi insan okumuş bi insandır kuru kuru okumuş bi insanlada sevgili olmam mizah anlayışımız ve bilgilerimiz aynı olmalı.
Soran1 yılKültür anlayışın nasıl acaba cümlelerin çelişkili
- 1 yıl
Anlatmakla uğraşamıyacağım
Soran1 yılBencede
1 yılKanka zekanı ve özgüvenini konuştur kadınlar tipe önem verdiği kadarda zeka ve özgüvenli oluşuna önem verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılParan varsa bakar kadınlar tipe değil Parana bakar
017 Yorumla
Soran1 yılMeslek?
Soran1 yılÜniversite diploması
Soran1 yılHem tipimi görsen hak verirsin
- 1 yıl
Nerelisin
Soran1 yılNeden sordun
Soran1 yılDoğma büyüme İzmir
- 1 yıl
Aslen
Soran1 yılKarışık
Soran1 yılHem ben doğup büyüdüğüm yeri memleket edindim
Soran1 yılNeden sordun ki
- 1 yıl
Söyle hele
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılNiğde
Soran1 yılTipimi görsen hak verirsin
Soran1 yılNeden sordun n
Soran1 yılBise sorabilir miyim abla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBakmaz tam tersi de bakmaz okumuş yakışıklı adam lise mezunu çirkin kadını ne yapsın
03 Yorumla
Soran1 yılYo ben bakarım
- 1 yıl
Sen öyle değilsin işte o yüzden bakarsın öyle olan adamlar bakmaz
Soran1 yılSen ne iş yapıyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılBen üniversite mezunuyum, zamanında hoşlandığım çocuk lise mezunu ve yakışıklıydı. Severse bakar.
07 Yorumla
Soran1 yılİmkansız
Cevap sahibi1 yılBen baktım ama küçüktüm, şimdi gözüm açıldı. Yakışıklı da olsa eğitim denkliği önemli.
Soran1 yılEğitimi sadece diplomadan ibaret sanan cahillere ne demeli
Soran1 yılBen üniversite sınavına hazırlanıyorum ayrıca estetik olsam o zaman baksalar hiç bir anlamı yok gerçek sevgi koşul istemez sizdede o yok
Cevap sahibi1 yılKoşulsuz sevmek bi halta yaramıyor. Eğitim sadece diplomadan ibaret değil elbette ama ben erkeklere güvenemiyorum.
Soran1 yılGüven konusunda bende size güvenmiyorum o ayrı mesele ama eğitim sana göre neyden ibaret
Soran1 yılSevgide koşul arıyorsan zaten kimseye güvenme kimseyi hayatına alma sen
1 yılHipergamisi kabul etmez bu durumu başka bir konuda çok üst niteliği yoksa olmaz o iş
00 YorumlaYüzde 99 bakmaz. Kadınlar tıp ve statü olarak kendi denginden aşağısına pek bakmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakar neden bakmasin ben sevsem ne mezunu olduğuna bakmam
13 Yorumla
Soran1 yılKeşke inanabilsem buna
Cevap sahibi1 yılCiddiyim gerçi her kız aynı değildir sende haklısın
Soran1 yılBise sorabilir miyim
1 yılYeter ki adam olsun bununla hiç ilgisi yok
11 Yorumla
Soran1 yılKeşke inanabilsem buna
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet boyle düşünürsen dogrudur sana hickimse bakmaz en kötüsü bile sana bakmaz
05 Yorumla
Soran1 yılBenim suçum gibi söylüyorsun
Soran1 yılBenim suçum değil
Cevap sahibi1 yılSende aşağılık kompleksi var saçma sapan dusunuyosun
Soran1 yılBana hakaret etme hakkını kimden aldın?
Soran1 yılKanıtlanmış gerçekleri söylüyorum diye aşağılık kompleksi olmuyor teyzecim
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar çok çaresiz herkese bakiyorlar skksksksksjdjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam tersiyim. Hayır bakmıyorlar. Biz niye bakalım.
00 Yorumla
1 yılÖyle teklifler alıyorum genelde bakmam evet.
11 Yorumla
Soran1 yılLütfen bak ya
Gizli Üye(30-35)1 yılBakabilir gönül işleri
11 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum artık
kroyum amma para bende :) standart tarife istisnalar kaideyi bozmaz
014 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılMezuniyet?
Soran1 yılYorumları oku anlarsın abi
Soran1 yılSen soruyu okumadın mı abi
Soran1 yılSoru başlığını oku ona göre cevap ver
- 1 yıl
cümlemin sonunda istisnalar kaideyi bozmaz dedim. genel anlamda heleki şu devirde ekonomi önde geliyor kim ne derse desin karşı cinsi karakteri yaşam kaliteni yükseltmez. ne kadar seversen sev evlenince ekonomin kötü olunca ne demek istediğimi anlarsın yok seversem karakterine bakarım vs yazmışlar geçsinler onu ne karakterli insanlar var ne evli nede sevgilisi var sebep ekonomi. karakterine bakarım diyen arkadaşların eşlerine bak hepsi ekonomik gücü yerinde olan kişilerdir yakışıklı ya da güzel diye değil
Soran1 yılTamam da bazı ablalar lise mezunu zenginleri beğenmiyor kendileri üniversite mezunu diye
Soran1 yılBenim maddi durumum iyi zaten ama üniversite ye gitmedim ayrıca yakışıklı değilim zaten
Soran1 yılYorumlara baksan anlarsın
Ya bana göre dış görünüşmüş yok lise mezunu fark etmez önemli olan karakteri ve davranışı
010 Yorumla
Soran1 yılBeni çok şaşırtıyorsun
Ben lise mezunu çirkin kıza bakmam. Kanada'da yüksek lisans yapmış adamım çocuklarım aptal mı olsun hıı
00 Yorumla
1 yılOkumakla ne alaka
okumak cahıllıgı alır esseklık bakı kalır01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBakmaz hacı abi. Sende oku geliştir kendini.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
1 yılBakar ama tanıması lazim
10 Yorumla
1 yılBnece bakmazlar bakanların sayısı da azdır
15 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
İlk olarak ztn çoğu kişi tipe bakar bakmam diyene inanmıyorum o yüzden tipten kaybetti o kişi. Bide lise mezunu belli bi isi yoksa o da zor o yüzden bakan kitle azdır die dusynuyorum
Soran1 yılHelal olsun kız sana
Soran1 yılTüm kızlar senin gibi dürüst olsa keşke
- 1 yıl
Dnkslslw eyvallah
1 yılBakmaz
13 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Nedenini kabak kadar sen yazmışsın zaten
Soran1 yılNeden ki
Severse bakar
11 Yorumla
Soran1 yılHerkes bakmaz diyor yorumlara bak
1 yılSaf aşk böyle küçük detaylara bakmaz
05 Yorumla
Soran1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsun dürüst ol?
- 1 yıl
Böyle düşünüyorum
Soran1 yılNeden se inanmak istiyorum ama olmuyor
- 1 yıl
Sana kalmış inanıp inanmamak
Soran1 yılDoğru olsa inanırım
Gizli Üye(30-35)1 yılTipsiz erkeğe hiçbir kadın bakmaz sadece eğlencelik takılır parasını yer filan...
09 Yorumla
Soran1 yılDürüst helal olsun
Cevap sahibi1 yılAma sporla giyim tarzıyla falan yakışıklı olabilirsin ne tipsiz denen adamlar var oyuncu ama sporla giyimle falan kurtarıyorlar baya.
Soran1 yılBu konuda dürüst değilsin
Soran1 yılTipsiz erkeği hiç bir şey kurtarmaz
Soran1 yılGörsen hak verirsin zaten
Cevap sahibi1 yılYoo tipsiz bulduğum ama kızların yakışıklı dediği tipsiz bir çok oyuncu gördüm.
Soran1 yılİmkansız en başta dürüst tün ne güzel
Cevap sahibi1 yılTipsiz oyuncu görmedin mi
Soran1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir de olmayabilir de. Bilemem
00 Yorumla
1 yılAşkın sevginin bunlarla alakası yok bakar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek bakar da konu kadın olunca pek bakmıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakmaz
12 Yorumla
Soran1 yılHelal dürüst kız
Cevap sahibi1 yılTeşekkür
Gizli Üye(25-29)1 yılTarz yap sende tarz etkiliyor
08 Yorumla
Soran1 yılMevzu o değil üniversite okusam estetik yapsam ne anlamı var sevgi koşul istermi
Cevap sahibi1 yılHerkes bir değil ki kime tipe bakar kimi kariyere kimi eğitime kimisi tarza kızı tanımıyorum
Soran1 yılOrtada kız yok genel olarak soruyorum
Soran1 yılSen neye bakarsın?
Cevap sahibi1 yılTarz
Soran1 yılMantıksız
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılYorumları oku anlarsın
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek kıtlığı varken bu da sorumu
03 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılYok öyle bir şey
Soran1 yılNeden dalga geçiyorsun abla
1 yıltavlamasını bilirsen evet
10 Yorumla
1 yılBakar niye bakmasın ki
11 Yorumla
Soran1 yılYorumları oku anlarsın kanka
1 yılbakmaz
12 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
bilmem
1 yılOkumuş kadının işsiz adamla işi ne
04 Yorumla
Soran1 yılİşsiz demedim okuduğunu algılama yeteneğin yok mu
Soran1 yılÜniversite mezunları lise mezunlarının iş yerinde çalışıyo
- 1 yıl
Yok demekki 😒🙄
Soran1 yıl?
1 yılBakmaz
02 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
Soran1 yılTam tersi olsa erkek bakar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçoğu kadın bakmaz
01 Yorumla
Soran1 yılÜniversite sınavına hazırlanıyorum ayrıca estetik olsam o zaman baksalar hiç bir anlamı yok gerçek sevgi koşul istemez
Sen kendini degiştirmezsen bakmaz
02 Yorumla
Soran1 yılGörsen hak verirsin
1 yılBakmaz
00 Yorumlabakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılZor iş
00 Yorumla
1 yılBelli olmaz.
00 Yorumla
1 yılOkumuşlarda ayri bi alem zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevlenecekse ben bakarim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılo sana bağlı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!