• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Okumuş erkek lise mezunu kıza bakmaz mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor

o doktor, bende işsizim ve de lise mezunuyum, açılmak istiyorum, sürekli bakışıyoruz ama çekiniyorum bu yüzden de 🤓

Okumuş erkek lise mezunu kıza bakmaz mı?
Lise Soruları İş Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Kız bakar ama erkek bakmaz. Eğitim takıntısı kadınlarda var; erkek sorun etmez ama annesi sorun eder. Annesinin baskısı yüzünden erkek de sorun eder, o yüzden olmaz.

Türkçenin yazıldığı gibi telaffuz edilmediğinin öğretilmediği bir eğitim sisteminde okumanın benim nazarımda bir değeri yok. Bu halk eğitim aldı ama annenin gen verdiğini; sarı saç, renkli göz gibi çekinik genlere tek taraftan değil iki taraftan da alınarak sahip olunacağını öğrenemedi. (Örneğin baba mavi gözlü, anne kahverengi gözlüyse ve annede mavi göz geni yoksa çocuk kahverengi gözlü olur.) Mesela Rus kad*nı Türk erk*ği evliliğinden doğan çocuk sarışın mavi gözlüyse annesinin genleriyle değil; hem annesinin hem babasının genleriyle öyle olur. Çünkü sarı saç ve mavi göz çekinik gendir; bu yüzden iki taraftan da alındığı zaman sarışın mavi gözlü olunur.

Göçmenlerin Türk asıllı olduğunu, Selanik'in Ankara’da olmadığını ve daha birçok şeyi de öğrenemediler. Coğrafya dersi görüp de Arnavutları ve Lazları Türk zanneden, Osmanlı’yı çok mükemmel zannedenlerle dolu artık. Okumak için okuyorlar. Biyoloji, fen dersi görüp de hâlâ cahil anne babasının uydurma ve köylü biyoloji bilgisini esas alan, okulda öğrendiklerini idrak edemeyen insanların eğitimine ben değer vermem.

Bu ülkede okuyup da kaliteli insan olan mı var? Sanki ülkenin eğitim sistemi çok iyiymiş gibi, insanlar okulda öğrendikleri bilgileri kabul ediyormuş gibi eğitime çok önem vermek doğru değil. Öğretmenler derste yemek yiyor, öğrenciler aşağılanıyor, sadece matematiğe önem veriliyor.

Bu düzende mi iyi eğitim verilir? Güldürmeyin beni.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• gelmemeyegidenyalnız
    gelmemeyegidenyalnız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Ya şimdi şöyle bak herkes üniveriste okuyacak diye bir şey yok ama bana göre kadınında erkeğinde mesleği olmak zorunda kardeşim. Senin lise mezunu olman işsiz olucağın anlamına gelmiyor mesela. Git kendini geliştir başka şeylerde illa üniveriste okuyup elinde diploma alacasın diye bişi yok. Ha illa diplomam olsun diyorsanda tıbbi sekreterlik oku (sırf ben bunu diyorum diye değil sen istiyorsan bu sadece bir örnek). Mesela bak ben lisans öğrencisiyim yüksek lisans düşünüyorum ilerde gələceğim olsun diye. Sende böyle düşün ve bilmiyorum doktorlar sanırım egolu olıyor diyorlar ama bence karakter meselesi. Sana tavsiyem git çalış ama düzgün bi işe gir düzenli bi işin olsun o lavuk olmasa dahi belki kaderinde daha da iyi birisi vardır

0
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

yani şimdi kadının aslında böyle konularda erkekten biraz geride olması bazen hoş bile olabiliyor. ama arada uçurumlar olunca olmuyor. diyelim misal sen lise mezunusundur ama kendini geliştirmeye açıksındır genel kültür yapmışsındır ya da hobilerin vardır, oturup konuşacak şeylerin vardır bunlar bence mesafeleri ortadan kaldırabilir aranızda.

bir de tabii bi insanin kafasında birlikte olmak istediği bir insan figürü oturmuşsa ne istediğini biliyorsa sen ona uymuyorsan o noktadan sonra bir şeyleri oldurmaya uğraşmayı manasız buluyorum.

0
    0 Yorumla
  • F34RL3SS
    F34RL3SS Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Ben sorun etmem benim sülalede sorun etmez hatta okuması bile önemli değil çünkü ben en dipten geldim herkesin hayat zorlukları aynı olmuyor küçükken okumak yerine para kazanmam gerekiyordu o yüzden geç bitirdim 32 yaşında üni hazırlıkları yapıyorum. Erkek adam okumak zorunda bu statü bakımından ileriye yatırım demektir. İlerisi iyi olan maddi durumunu iyi hale getiren güçlü bir erkek birey ailesine rahat bir yaşam sürdürür ve eşine ve çocuklarına güzel imkanlar sağlar kızların zorunluluğu yoktur tabi bu görüş tamamen benim ve benim aile kültürüm ile alakalıdır bu görüşümde kızları aşağılamıyorum sadece güç ve statü için kendini zorlamasına gerek yok onun yerine kendi isterse iyi bir matematik profesörü, kimyager, doktor vb... olabilir demek istedim ama buna gerek yok çünkü bizim sülalede hiç bir kadın zorunlu şekilde mecbur kalmadıkça çalışmaz ve Allah o duruma da düşürmesin inş. Eşleri hep güçlüdür zamanında maddi ve statü sahibi olmuştur ve onlara iyi bir hayat sunarlar. Ben büyüklerimden böyle gördüm böyle eğitildim bana göre doğru budur. Sağlıcakla... Bu arada ben hala fakirim o ayrı mesele : )

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Merhaba genç arkadaşım! 😊 Bu tür konular her zaman biraz heyecan verici ve karmaşık hissettirebilir, biliyorum. Ama sana net bir şey söylemek isterim: Eğitim seviyesi ya da mesleki durumlar, hislerin ve insan olarak değerinin önüne geçmemeli. Kişiler birbirlerine olan hisleriyle bağlanırlar. Sen kendi içinde ona olan duygularından eminsen ve bu hislerin samimi olduğuna inanıyorsan, içtenlikle yaklaşmalısın.

Unutma ki insanlar yürekleriyle birbirlerine değer verir, diplomalarla değil! 🌸 Lakin, çekingenliğin yerine kendine olan güvenini koymayı dene. Bu arada, bu güzel sonbahar ayları yenilenmek ve cesur adımlar atmak için harika bir zaman. Açılmayı düşünüyorsan bir şekilde ilk adımı atarak bu gerginliği azaltmayı deneyebilirsin. Belki ufak bir sohbet başlatıp onu biraz daha yakından tanımaya çalışabilirsin. Senin için her şeyin yolunda gitmesini dilerim! 🍁

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

63

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

😄😄 Erkekler sizin gibi eğitim durumunuza, mesleğinize bakmazlar. Güzel ol. Fiziğin güzel olsun. Birazda beynini kullan. Tamam erkek için. Ama siz kızlar. Mezuniyete, mesleğe eğitim durumuna önem verdiğiniz için erkekleri de kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Sorunun cevabı. Eğer erkek lise mezunu kız doktor olsaydi. Erkeğin şansı yoktu. Ama erkek üstün olduğu için. Kadının şansı var. Çünkü herzaman erkek üstün olmali. Allahtan sonra erkek geliyor. Çünkü peygamber erkekti 😄😊😅 üstünlüğümüzu kabul edin artık. Erkek üstündür kadinla eşit değil. Konu nerden nereye geldi. Sıyırdım galiba 😅😂

1
    0 Yorumla
  • Seftsegta
    Seftsegta Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Eğitim düzeyinden öte kendini geliştirmiş olman önemli

Ben doktor çevrede olduğum için biliyorum ve doktor erkekler ciddi düşündüğü kişinin statüsüne bakıyor bakmayan da vardır ama nadir

Lise mezunuyum diye geri çekilmek yerine kendini geliştir yks ye gir istediğin bölümü oku

Erkekler kaçmıyor bir yere sana hemcinsin olarak söylüyorum bir kadının her zaman önceliği kendi olmalı

Evlenseniz seni değersiz görecek üzecek ama senin kararın

2
    0 Yorumla
  • TheKsQueen
    TheKsQueen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 125 , eic 100%
    6 ay

Yahu herkes dengiyle evlensin yaa çocuk bi doğuyor baba bambaşka karakter anne bamba başka karakter çocuk neye uğradığını şaşırıyor ahdjdjdj gerçi köyde büyümemiş ve birazcık da vizyonlu biriysen muhtemelen cahil değilsindir ama o doktor ağır hasarlıdır soylim sana

0
    6 Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      6 ay

Aşırı bir kıskançlık akıyor mesajından

Yorumla
    • TheKsQueen
      TheKsQueen
      6 ay

Kıskançlık? Hahahahahahahaha üzgünüm ama kariyer benim kıskanacağım bir detay değil gencim güzelim isteyenlerde var her meslekten ama bunlara düşecek bir kız değilim ben evlilik gibi önemli bir şeyde böyle şeylere bakmam.

Yorumla
    • TheKsQueen
      TheKsQueen
      6 ay

Ki zaten yaşım bunun için çok genç 🤣🤙🏻

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      6 ay

Psikolojiden anlamayım kendini ele vermen ne kadar da acı

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      6 ay

@genco_44 kız haklı bir yorum yapmış, çocuğun büyüdüğü ortamdaki en önemli şey anne babanın eğitim seviyesinin denkliğidir

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      6 ay

Önemli olan eşlerin bu konudaki görüşleri eşler birbirine iyi olmasa ikiside çok yüksek mertebede de olsa o çocuk bunun psikolojisi ile bozulur

Yorumla
  • UslanmazMilyoner31ci
    UslanmazMilyoner31ci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Hiçbir erkek kadının eğitim durumunu veya maddi durumunu umursamaz. Evrimsel olarak erkekler sağlayıcı konumundadır, sağlanan değil. Sadece kadınlar partnerinin eğitim durumu veya maddi durumunu önemser. Hatta tam tersi bir kadının parasının olması, eğitimli olması vs gibi durumlar hayatta başka konularda ona avantaj sağlayabilir ancak kadını erkekleri elde etme açısından dezavantajlı konuma bile sokabilir bazen.

0
    3 Yorumla
    • nurdan_18
      nurdan_18
      6 ay

Eskiden konuştuğum birisi bana zengin misin? Bana nasıl bir hayat vadediyorsun demişti hahahshha aksi takdirde beni oyalama dedi ve engelledi

Yorumla
    • UslanmazMilyoner31ci
      UslanmazMilyoner31ci
      6 ay

@nurdan_18 İşte bunlar maskülenliği öldürülmüş, testesteron oranı düşük, feminenleşmiş ezik beta erkekler.

Yorumla
    • nurdan_18
      nurdan_18
      6 ay

Maalesef gittikçe çoğalıyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Ben lise mezunuyum rahmetli eşim yıldız teknik üniversitesi bitirmiş bir makine mühendisiydi bal gibide bizden oldu ama ben mühendis o lise mezunu olsaydı olmazdı erkek parada eğitimde malda mülkte her şey de kadından üstün olmalı

2
    1 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Benim babam da Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliği fakültesi mezunuydu annem de lise mezunudu mesela ama zamanına göre öğretmendi tabii

Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 372 cevap paylaştı.

Cicim aylarında sorun olmaz. Laylaylom takılırsınız. İş ciddiye binip, evliliğe giderse de en ufak şeyde bunu yüzüne çarpabilir. Gerçekler acıdır ama olacak olan bu.

1
    3 Yorumla
    • looooknk
      looooknk
      6 ay

Okumuş kimse böyle birşeu yapmaz

Yorumla
    • Seftsegta
      Seftsegta
      6 ay

@looooknk sen öyle zannet doktorlar fazla egolu oluyor

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      6 ay

@looooknk canikom biliyoruz da konuşuyoruz. Durduk yere neden mabadımdan atayım değil mi bebişim benim?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

doktor egosu diye bir şey var. ilk başlarda gözü görmeyebilir bunları ama iş ciddiye asla binmez. seni kendine denk görmez. zaten o görse ailesi ve çevresi görmez. hiç bulaşma. ülkemiz henüz o seviyeye gelmedi. adından sonra meslek soruluyor.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

yanlızca seks yaparsınız ama evlilik düşünmez. kendine biraz daha denk. Belki öğretmen ya da sağlık sektöründen olabilir ama doktorlar statüye bakmak zorunda salyıyım kobrayı demekle bitmiyor. 😂 Ayrıca yanlızca senin dibinin düştüğünü mü sanıyorsun sırf statüden dolayı 10+ kişi oluyor. En çok aldatan pilotlar hostesler askerler doktorlar hemişreler... her gün binlercesiyle karşılaşıyorlar. Aldatması kaçınılmaz ve sınırsız seçenek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Şöyle ki denklik her konuda önemlidir. Hatta Saliha Erdim der ki karşınızdaki insanın parası bugün az olur yarın çok olur ona değil sorumluluk bilincine bakacaksın ama eğitimler denk olmadı mı genelde yürümüyor bunu çok kişi de gördüm der. Lakin bazı istisnai durumlarda belki yürüyebilir kişi kendini iyi yetiştirmişse.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Okumak önemli ama her zaman tek başına yeterli değil. Bende evlenirken sırf kültürlü ve akllı olsun diye kariyerli birini isteyip bir diş doktoru ile evlendim. Fakat şimdi diyorumki eşim yerinde bir lise mezunu olsaydı… Böyle cahilce ve basiretsizce şeyler yapmazdı

0
    0 Yorumla
  • King_Kerem
    King_Kerem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Bakar niye bakmasın okul boş önemli olan takva mahşerde bize okul sormayacaklar, namaz kildin mı haramdan uzak durdun mu

4
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    6 ay

Kanka lise mezun ve işsizsin sana bakmaz gibi ya boşa Umut edip üzme kendini

1
    0 Yorumla
  • SaMeT03hehjf
    SaMeT03hehjf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    6 ay

Bakmaz , 100k maaşı olacak , fabrikası olacak , 10 tane villası olacak , 1000 tane danası olacak , 100000 bin tane horozu olacak , 1 milyon tane civcivi olacak , 2 milyar tane bal arısı olacak , 3 tane imparatorluğu , bir tane star destoyeri olacak , birde köyde evi

1
    1 Yorumla
    • SaMeT03hehjf
      SaMeT03hehjf
      6 ay

Yasemin eklesene beni

Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

O durumda kız olsa çoğu kız bakmaz ama erkeğin o tarz ayrımları olmaz.. Allah karı kızin eline 3 5 kuruş vermesin veya üniversite okumuş olmasın

1
    0 Yorumla
  • Ecearkanlı
    Ecearkanlı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    6 ay

Bakiskamdan yoruldum adim istiyorum sen nasil adim atcan?

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bilmiyorum direk gidip konuşmak amacım

Yorumla
    • Ecearkanlı
      Ecearkanlı
      6 ay

Peki arqnizda samimiyet var mı once sana yuz veriyomu ya da samimi davraniyomu ona bak bende birinden hoslaniyorum bakisyoruz ama samimiyet yok nasil gidip direk konuscam bilmiyorum

Yorumla
  • ridofme
    ridofme Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

varlıklı, eğitimli, üst sınıf iş adamlarının mankenlerle evlenmesi çok yaygın bir şey. Böyle bir denklemde bir kadına sınıf atlatacak tek şey güzelliği ve cinsel sermayesi.

0
    0 Yorumla
  • sinirlisogan
    sinirlisogan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    6 ay

Bende tip bitirdi şu an Amerika'da doktora yapiyorum maalesef ki eski devir bitti bizde artık kariyere bakıyoruz kadınlar nasıl bakıyorsa bizde artık bakıyoruz çok hemşire vardı yüz vermedigim

0
    0 Yorumla
  • Normal483
    Normal483 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Bazı erkekler çok güzellik odaklı oluyor eğer öyle bir erkekse kariyer statü vs çok önemsemez ve ilkokul mezunu kadına bile bakar kadın çok güzelse eğer

0
    0 Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Eskiden olsa evet ama şimdilerde erkekte eğitime bakıyor. Ozellikle mesleğin ve maaşın iyi olmalı. Ailesini dinleyen bir tipse yandın.

0
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Denk değilsiniz bir müddet sonra seni beğenmeyebilir. İnsanoğlu dış görünüşüne bakar hevesini aldıktan sonra da asıl önemli mevzulara odaklanır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Bakar. Mühendis gayet kültürlü bir adam ben deniz ortaokul mezunu olduğum halde bunun asla lafını bile etmeden benimle evlendi. Evlendikten sonra lise ve üniversiteyi okumama da vesile oldu. Bir erkek yeterki bi kadını istesin

0
    2 Yorumla
    • Aquapark94
      Aquapark94
      6 ay

Etkileyici

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Aquapark94 öyle

Yorumla
  • mehmet0234
    mehmet0234 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 62%
    6 ay

Oda bir şey mi. Ben ün. Mezunu aldım ilkokul mezununu. Çok şükür sıkıntı yok gayet iyi. İki tarafta okuyunca tartışma çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • VenüsElçisi
    VenüsElçisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

Kendinizi küçük görmeyi bırakın, sevgide statü yoktur ama sen kendini yetersiz hissediyorsan kendini geliştirmenin yollarına bak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Okumuşu geçtim bir de doktormuş. Doktor değilim ama ben de okudum ve iyi bir işim var. Lise mezunu olması neyse de çalışmayan ve iş hayatı ortamına alışık olup sosyal, kültürel anlamda kendini donatmamış biriyle evlenmek istemem açıkçası.

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay

Bakar bakar kimler kimlerle birliktelik yaşamıyor ki öğretmenin biri okulun hademesiyle aldatmisti eşini eşi de kendi gibi memurdu

0
    0 Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Bakmaz bizim insanimoz doktor olur astronot olur ama adam olamaz

0
    0 Yorumla
  • Caner067
    Caner067 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Doktorlar polisler rahat durmaz kusura bakma

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    6 ay

Bakar yanj eger gercekten oda sana karşı boş degilse sorun etmez diye düßünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    6 ay

Erkeklerin gözünü aşk kör eder

Şansını dene bi

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    6 ay

Erkekler kızların statüsüne bakmaz.
    Aptl olmaması yeterli

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 614 cevap paylaştı.

Sürekli bakışıyoruz demişsin de aynı ortamda mısın bununla sen sürekli

0
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay

Bakar neden bakmasın. Aksine daha fazla ilgi duyar hatta.

0
    0 Yorumla
  • mtld7788
    mtld7788 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    6 ay

Bence yerinde dur şimdiki erkekler bakıyor çünkü kriterleri kızlardan beter

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Bakar niye bakmasın üniversite mezunu olmak çok da önemli bir şey değil artık istersen sende açıktan üniversiteyi okuyabilirsin genelde kızlar takıntılı oluyor eğitim seviyesinde

0
    0 Yorumla
  • yorgunmoruk31
    yorgunmoruk31 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Yaş farkı yoksa temizlikçi halimle ben bile bakmam yani rlkfkrk

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    6 ay

Bakar neden bakmasin ama boyle disundurmusse onyargikidir kullanip atabilir

0
    0 Yorumla
  • Shelby_dbakir
    Shelby_dbakir Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Tam tersini sorsak bakmaz der herkes ama erkek bakar. Kadınlar bakmıyor asıl.

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    6 ay

Dojtorlar saplam pabuç diil dicem de, kimse değil ki ya

0
    0 Yorumla
  • d1laraaaaaaaa
    d1laraaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay

olmaz maalesef memur öğretmen olsaydı olurdu ama doktorla aranda çok fark olur

0
    0 Yorumla
  • Zeki00d
    Zeki00d Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Kadınlar çok fenadır. Biraz çalışmayla tavlayabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Erkekler çok sorun etmez ama sen bi doktorun yanında çok geride kalıyorsun. Ayrıca adım atma zaten kendisi atsın

0
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    6 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı.

bekle bakalım sizin degil onun açılması daha uygun olur bence

1
    0 Yorumla
  • Murath124
    Murath124 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    6 ay

Bakar niye bakmasın. İlkokul mezunu kıza bile bile bakar cahil cühela kıza bile bakar damacanaya bile bakan erkek var. Seviye yerlerde yani. Shqhha bu soruyu tam tersine çevirip tekrar sor. Üniversite mezunu kız lise mezunu erkeğe bakar mı?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Doktoru nerde buldunda bakışıyonuz. Trol soru herhalde

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Ben bakıyorum eski sevgililerimin büyük bölümü liseliydi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Bakışıyorsanız zaten ilgisi olmuş olmuyor mu?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Okumuş bakıyor da doktorlar genelde kendi çevrelerini tercih ederler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Ne fark eder ki? Bence o sana açılmalı ~~o sana açılmıyorsa sen açılma jdjdk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Erkekler mezuniyete bakmaz şekerim bakışmak da çözüm değil

0
    0 Yorumla
  • codebtn
    codebtn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    6 ay

Eğtim seviyesi benim ićin önemsiz önemli olan o kişinin kendini nekadar geliştirdiği, diplomalı bir vasattansa diplomasız kendini geliştirmiş kişiyi tercih ederim.

0
    1 Yorumla
    • codebtn
      codebtn
      6 ay

Eğer sana ilgisi varsa, bi çay kahve falan içmeyi teklif et.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

bakmaz demek yanlıs olur sen kendıne guvenır mısın?

0
    0 Yorumla
  • Notokord
    Notokord Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    6 ay

Bence okumuş okummamışa bakmasın cinsiyet farketmez.

1
    0 Yorumla
  • dojaa111
    dojaa111 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    6 ay

bakmıyosa kendi bilir boş ver daha iyilerini bulursun kızımmmm

1
    0 Yorumla
  • İqostereaa
    İqostereaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    6 ay

Okuma yazma bilmeyen kızla evlenmek isterim. Mühendisim bu arada

0
    0 Yorumla
  • bebegindegilim
    bebegindegilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    6 ay

Bu devirde lise mezunu olmakta ne biliyim biraz sey gibi

0
    2 Yorumla
    • MERV3X
      MERV3X
      6 ay

Konuştu Prens Charles'in prenses kızı

Yorumla
    • bebegindegilim
      bebegindegilim
      6 ay

Adim basi uni zaten lise mezunu olmak biraz sey isi

Yorumla
  • tufaniko
    tufaniko Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    6 ay

Bakar olum niye bakmasın bi açık bulursan çekinme konuş

0
    0 Yorumla
  • 190bigboy
    190bigboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    6 ay

Yani düz üni olsa bişey demicem de doktorlar cidden çok seçici oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

o adama bağli bak kımısi der memur olacak kimiisi der sıkıntı yok ama yüzük takmadan kaptirayim deme ben cok gordum capkin doktor hemşiremi dersin nemi dersin neler neler

0
    0 Yorumla
  • FATİH3428
    FATİH3428 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    6 ay

Türk filmimi kuzum bu gerçek hayat kültür okumakla edinilmez

0
    0 Yorumla
  • ardabybebe
    ardabybebe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19
    6 ay

Erkekler kızlar gibi değil erkekler gerçekten seviyor kızlar gibi sadece para için değil

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Okumuş erkek lise mezunu kıza bakmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversitede bile sevgilisi olmamış erkek ezikliği? 6 cevap verildi
Okumuş güzel kadın lise mezunu tipsiz erkeğe bakar mı? 60 cevap verildi
Üniversitede dahi sevgilisi olmamış erkek ezikliği? 5 cevap verildi
Üniversite mezunu bir kız Lise mezunu erkeğe bakar mı? 10 cevap verildi
Lise mezunu erkekle olur mu? 19 cevap verildi
Üniversitede bile sevgilisi olmadıysa bir insanın sonrasında hic olmaz değil mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨