Aşk İlişkileri Yüksek lisans yapan erkek, üniversite okuyan kıza bakar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bakmaz diye düşünüyorum. Ayrıca aynı yaştayız. Ben sadece geç başladım 😒 Güncellemeler+1 yıl Bakar mı arkiler😒 Yüksek lisans yapan erkek, üniversite okuyan kıza bakar mı? Cevapla Üniversite Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de erkeklerin öyle seçici olduğunu hiç zannetmiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben zannediyorum Yorumla Hanicancan +1 yıl Gözlerimle gördüğüm kadarıyla hiç de değiller pek çoğu nefes alsa yeter modunda :) Yorumla Hanicancan +1 yıl Hoş bu sadece TR için geçerli değil pek çok yerde de böyle ama keko faktörü Türkiye'yi Meksika gibi leş yerlerle eşit kılıyor. Yorumla
öğretmen_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl neden bakmasın ki bakar elbet yeterki beğensin..:) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan beğenmek mi yani Yorumla öğretmen_12 +1 yıl tabiki de.. Yorumla Soran +1 yıl Karakter mi yoksa tip mi Yorumla öğretmen_12 +1 yıl öncelik olarak karakter... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakar niye bakmasin. Nişanlim arastirma gorevlisi universitede. Ben ise egitim fakultesi mezunuyum yani öğretmenim. Seni begeniyorsa, seviyorsa bakar. 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Niye bakmasın, bu sebepten bakmıyorsa da kendi bilir. Sanki işe eleman alıyor 😅 0 0 Yorumla
Sirac147 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Erkekleer bence güzelliöe bakar bide biraz zeki olsun yeter çalışması önemli değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neden bakmasın ki sen de boş beleş değilsin ki üniversite okuyorsun sen de bir yerlere gelmek için çabalıyorsun o da. Kimse kimseden üstün değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum her yerde herkese yüksek lisans yaptığını söylüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle duyunca hırs yapıyor musun peki 🤓 Yorumla Soran +1 yıl Yani bakmaz da diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendine yatırım yap kendini düşük görme kimseden bakmazsa bakmasın napalım bence böyle şeylere fazla odaklanma insan olduktan sonra gerisi kolay diye düşünüyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur 😊 Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Niye bakmasın sonuçta ikisi üni mezunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama kız okuyor Yorumla Vanessaa_ +1 yıl Niye bakmasın bakar Yorumla
PAŞAcanPAŞAm Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Niye baksın ne farkı var ki prof bile bakarken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta öğrenci Yorumla PAŞAcanPAŞAm +1 yıl Niye bakmasın diyecektim yanlış yazmışım Yorumla
Alagash Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ne bileyim meslek sahibi olan kız varken neden baksın ki Yorumla Alagash +1 yıl Bahtsız bedevi değilsen bu durumla karşılaşmazsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Türkiye'de erkeklerin öyle seçici olduğunu hiç zannetmiyorum
Ben zannediyorum
Gözlerimle gördüğüm kadarıyla hiç de değiller pek çoğu nefes alsa yeter modunda :)
Hoş bu sadece TR için geçerli değil pek çok yerde de böyle ama keko faktörü Türkiye'yi Meksika gibi leş yerlerle eşit kılıyor.
neden bakmasın ki bakar elbet yeterki beğensin..:)
Önemli olan beğenmek mi yani
tabiki de..
Karakter mi yoksa tip mi
öncelik olarak karakter...
Bakar niye bakmasin. Nişanlim arastirma gorevlisi universitede. Ben ise egitim fakultesi mezunuyum yani öğretmenim. Seni begeniyorsa, seviyorsa bakar.
Niye bakmasın, bu sebepten bakmıyorsa da kendi bilir. Sanki işe eleman alıyor 😅
Erkekleer bence güzelliöe bakar bide biraz zeki olsun yeter çalışması önemli değil
Neden bakmasın ki sen de boş beleş değilsin ki üniversite okuyorsun sen de bir yerlere gelmek için çabalıyorsun o da. Kimse kimseden üstün değil
Bilmiyorum her yerde herkese yüksek lisans yaptığını söylüyor
Böyle duyunca hırs yapıyor musun peki 🤓
Yani bakmaz da diyorum
Sen kendine yatırım yap kendini düşük görme kimseden bakmazsa bakmasın napalım bence böyle şeylere fazla odaklanma insan olduktan sonra gerisi kolay diye düşünüyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur 😊
Niye bakmasın sonuçta ikisi üni mezunu
Ama kız okuyor
Niye bakmasın bakar
Verirsen neden bakmasın
Niye baksın ne farkı var ki prof bile bakarken
Sonuçta öğrenci
Niye bakmasın diyecektim yanlış yazmışım
Neden olmasin
Neden bakmasin
Bakar
Emin misin ne bileyim meslek sahibi olan kız varken neden baksın ki
Bahtsız bedevi değilsen bu durumla karşılaşmazsın