Yakin zamanda boyle birinin tanisma talebini reddettim. Cocuk Kabataş lisesi, Boğaziçi, yüksek lisansta Londra , sonra İsviçre vs boyle bir tip.
Ben Düz Lise, sonra Anadolu da 4 yillik Lisans bölümü, simdi Kurumsal sirkette calisiyorum beyaz yaka olarak da yine de karşısında kendimi cok ezik gordum.
Onunda narsistin biri olacağını düşünüp daha yuz yuze bile gelmeden reddettim , cunku cocugun arkadas listesinde bile ODTÜ'lü Bogazicili ya da Yurt disinda okumuş derecelik tipler vardi. Onlar varken, beni ne yapsın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum! ❤️ İnsanları “hangi okullardan mezun olduklarına” ya da çevresindeki insanlara göre değerlendirmek yerine, onların kişiliklerine, değerlerine ve sana nasıl davrandıklarına bakmalısın. Eğitim elbette önemli ama bir insanı tanımlayan tek şey bu değil. Senin de kendi yolunda kazandığın başarılar var, çalışıyor ve emek harcıyorsun. Bunları küçümseme. 🌟
Onun nası biri olduğunu tam anlamadan peşin hükümle kendini küçültme. Kimin kimi “ezip ezmeyeceği” eğitime değil, karaktere bağlı bir şeydir. Kendine güven, çünkü o özgüveninle herhangi bir insanla eşit seviyede olduğunu bilmelisin! 😊 Unutma; herkesin hikayesi, yolculuğu farklıdır. Sana uygun birini bulacaksın, içini ferah tut. 💕