Biriyle tanıştım ama lise mezunu, aslinda onu cokk begendim. 2 yillik universite okudugunu söylemişti ama o bile acik ogretimmis. Bu durum beni soguttu. Iyi bir isim maasim var, erkek aile gecindirebilmeli. Egitm maalesef meslek ve maaşı da etkiliyor. Aramizda maasda cok fark vardir. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dimi davul bile dengi dengine bas tekmeyi gitsin
Daha hayatima almadim zaten, tanima asamasi ama devam etmeyecegim sanirim
Etme etme cahil insan nüsvetlisi biriyle senin gibi elit birisi değilmi nerde görülmüş
Tamam da erkek bakar evine ailesine, ben mi bakayim elin adamina
Kocanmı ne alaka?
Keyiften görüşmicem heralde , evlilik düşünmiceksem niye görüşeyim
Belki adam evlilik düşün müyor bu nasıl bir kafa onu geçtim daah tanış mamışsın bile hayırdır yangından malmı kaçırıyorsun yoksa kendine mal bir adamı arıyorsun
Biz evlilik amaciyla tanistirildik. Ikimiz de evlenmeyi istedigimiz icin. Evlilik düşünüyorsan düşünmeyen biriyle tanisacak benimle degil. Ayrica adam mal degil
Olur ama senle olmaz muhtemelen haklısın diplomalar birbiriyle iyi bir iletişim kurabilir😄
Diploma degil ama egitim ve maas denkligi onemli. Ben mi bakayim elin adamina 😁
Kriterleriniz bu şekilde ise yapacak bişey yok, dediğiniz kriterdeki adaylara yöneleceksiniz. Ülkemizde lise mezunu olup evi arabası maaşıda 4 yıllık üniversite mezununa yakın insanlar mevcut diploma sizi yanıltımsın bu ülkede kendini geliştirmemiş bir çok diplomalı eşşek olduğunu unutmamanızı hatırlatmak isterim. Her şey gönlünüzce olsun bol şans😁
Lise mezunu olup evi arabasi olan mı bu ulke sartlarinda muhendislerin doktorlarin bile evi arabasi yok. Dediginiz mutlaka vardır ama devede kulak sayida
Bu ülke şartları hep bu şekilde değildi. Parayı herkes kazanır ama yönetemez. Allah çalışana veriyor neyse hayırlı akşamlar😁
Ulke sartlari hep boylr degildi. Alim gücün 5 yil oncekiyle ayni mj? Ben 5 yil once daha az maas aliyordum daha cok alim gücüm vardi
Ben çok farklı bişey söylediğimi hatırlamıyorum dediniz ya siz doktorun bile evi arabası yok 5 yıl önce alım gücü iyidi eeee o zaman bişeylere sahip olabilirlerdi değil mi?
Ne zaman ne aldigi degil mesela, yaşam konforu düştü ülkede. Asgari ucretle gecen sene 2000 ekmek aliniyorsa bu yil 1000 alınıyor yari yariya alim gucu azalmasi,
Biz seninle anlaşamayacağız güzel insan hayırlı akşamlar👋
Ben üniversite mezunuyum sevdiğim çocuk lise üniyi açıktan bile okumuyor ama sadece İstanbul 30 a yakın dairesi var ben mutluyum her istediğimi da alıyor parası da var 1 harcıyor 10 kazanıyor ben memnunum ahahahah
19 yasinda nasil universite mezunusun, 17 de lise bitiyor 18 de üniversite baslasan en az 22 yasinda olman lazim :)
19 değilim 19 ne alaka gizlendim şimdi ama gizlenmeden önce d e19 değildim ki
Gayet yas 19 yaziyordu
evet * *na koyduğum 19 yazıyormuş ama 23 yaşındayım bi hesabım daha var onda da 42 yazıyor var mı bi derdin
kıskanç k**pek
Deli galiba 😁
hayır sanki açıklama borçluymuşum gibi ya
kayıt olurken salladım bilgileri hesap veriyorum ya illa kendine koydurtana kadar susmadın yani
Valla deli çıktı 😁
kes
Hasta
kızım seni vbratörle s*kerim
kapa konuyu uza işte
Kes lan git ananı s.. ik serefisze bak
senin an*nı babamın t*şak trafiğine duba yaparım g**tün kızı seni
senin ana + babamın y***rak = şak şak şak (verici or**spu seni)
Git kendi anani heriflere s,, i, kkt,, iir ser,, efsiz pic
hahahahaah senin ana babamın y*r*k şak şak şak ahahahaha
senle ananı üst üste ahahahaha
Senle ananı da ust uste psjdhhdhd
tamam dur sakin ol
sorunu beğendim bana bi mesaj atar mısın
Terbiyesiz o,, rs,, pu ya bak ya. Sen baslattin seviyesiz g, öt insan ol önce
tamam bi m*saj at kavga etmek için demiyorum
S. i. ktir lan insan olsaydin atardim
Olmaz
Olmaz
Tip varsa evlen canim. Para gelir
Para gelmez ve tip de giderse nolcak :)
Tip kolay gitmez senle yaslanmaz o cunku sen olgunsun ona gore..
Neden ben daha olgunum ayni yastayiz
Kadinlar daha hizli olgunlasir cunku