Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Merhaba canım öncelikle duygularını dinle kalbinin sesine kulak ver. Ailene onu neden sevdiğini ve ilişkinin sana nasıl hissettirdiğini sakin bir şekilde anlatabilirsin. Belki tanışmak isterlerse onlara daha fazla vakit ayırmalarını isteyebilirsin. İçtenlikle ve sabırla yaklaşırsan belki de onların fikirlerini değiştirebilirsin belkide sadece endişe ediyorlardır hiç belli olmaz ❤
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merak etme, pek çok kişi bu tür durumlarla karşılaşır. Aşk bazen zorlu yolları gerektirebilir. Öncelikle duygularını dinle, kalbinin sesine kulak ver. Ailene onu neden sevdiğini ve ilişkinin sana nasıl hissettirdiğini sakin bir şekilde anlatabilirsin. Belki tanışmak isterlerse onlara daha fazla vakit ayırmalarını isteyebilirsin. İçtenlikle ve sabırla yaklaşırsan, belki de onların perspektifini değiştirebilirsin. 🌟 Aşk, cesaret ve biraz empatiyle güzelleşebilir. O kişinin gerçekten senin için doğru kişi olduğunu düşünüyorsan pes etmemeni öneririm! 💪💕 Sence aileni ikna etmek için başka neler yapabilirsin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ailen neden kabul etmiyor?035 Yorumla- 1 yıl
kendisi ile para mevzusundan dolayı bitirdik ona istemediği hâlde yardımcı oldum daha sonra benden ayrıldı para için olduğunu başta söyledi 3 gün sonra geri geldi ve aslında sebebin bu olmadığını söyledi fakat ayrıldığımız gece ablam ona mesaj atıp parayı istemişti ben istememesini istedim ama beni dinlemedi neyse o da ablamın yazdıklarından ötürü atmadı parayı bu defa ailem biraz gururu varsa yollar dediler yüklü bir miktar değil bu arada benden istememi istediler eğer seviyorsa yollar dediler bende istedim fakat kendisi zoruna gittiği için ablamın yazdıkları atmak istemiyorum dedi daha sonra tam 2 ay boyunca ben bizim için yap lütfen dedim birkaç defa tamam dedi ama atmadı hâl böyle olunca bende bitirdim beni aileme karşı zor durumda bıraktın dedim tamam deyip kandırdın falan yaşadığım şehre geldi ailemle konuşmak için anneme söyledim izin vermedi ve bitirmemi istedi bitirdim bittikten sonra tabii kendisi vazgeçmedi ara ara bir şekilde bana ulaşıyordu bitirmemi istemiyordu en son 1 ay falan ayrı kaldık tabii bu süreçte kendisi devamlı bana ulaşmaya çalıştı en son cevap verdim şu an çok pişman ablamın ibanını istedi vermedim herkesten özür dilerim yeter ki gitme diyor acıçektiğini bensiz yapamadığını söylüyor ne istersen yaparım çabalarım bu defa netim ya sen ya hiç diyor bende çabasını görmek istediğim için ve gerçekten yapacak mı diye merak ettiğim için özür dilemesini istedim öncelikle ablamdan kabul etti ablam ile konuştum kesinlikle bana yazmasın dedi daha sonra beni kandırdığını çabalayan adam başından çabalardı dedi seni bize karşı zor durumda bırakmazdı ne annem ne de babam onu istemiyor nasıl ailemize getireceksin öyle bir yalancıyı diyor bir taraftan ablamın söyledikleri diğer taraftan sevdiğim adamın yalvarışları var hâlâ bitmesini istemiyor ne söylersen yaparım diyor özür diliyor gitme nolur diyor Allah ömür verdikçe ben herşeyin üstesinden gelirim herşeyin çaresi vardır diyor hallederiz falan kafam çok karışık
- 1 yıl
Bir kez hata yapan yine hata yapacaktır ayrıca delikanlı adamın kadından para istemesi yanlıştır ömrü hayatımda böyle bir şey yaşamadım
Borç aldıysa ve sözünde durmadıysa o kişinin hiçbir şeyine güvenilmez
Sözünü tutmayan Yalan söyleyen emanete ihanet eden namaz kılsa oruç tutsa münafıktır
Ablana ailene katılıyorum - 1 yıl
Habersiz yapman yanlış ablan istediğinde atmaması yanlış
- 1 yıl
Mebla kadar ne kadar yardımcı oldun
- 1 yıl
Tövbe tövbe yahu 450 TL para mı Allah aşkına 😂
- 1 yıl
Bak tamam dediğinde yapmadıysa bu yalancılıktır yani olayı tam anlat gönderdim deyip göndermiyorsa şerefsizdir 😅 kişilik ve karakter meselesi tabii ki her şey karakterdir yani
- 1 yıl
Her şey vaktinde güzel zamanında güzeldir
Nasıl tanıştınız peki? Ne kadar süredir birlikteydiniz - 1 yıl
Uzun zaman olmuş tanışalı aslında bilemedim yani inceleyip sık dokumalı iyi düşünmeli içinden geçen doğrudur ancak kalbinde değil mantığınla karar ver kalp yanıltır
- 1 yıl
Korkum da bu ya sevdiğim için belki de ona inanmak istiyorum fakat mantığımla düşününce ailemin istemediği birini nasıl karşılarına çıkaracağım bir yanım hiç tanışmadılar diyor belki tanışsalar düzelir diğer yanım ailemin bunu bile kabul etmeyeceğini söylüyor. Kendisi direkt aile büyükleri konuşsun istiyor şu an ama ben izin vermedim doğru bulmadım.
- 1 yıl
Vallahi karışık ben de bilemedim
Önemli olan senin isteyip istememen Çünkü evlenecek olan sensin aile değil
Ana kuzusu sıkıntı - 1 yıl
O kadar karışık ki aslında başından yapsaydı olay büyümeyecekti geç kaldığını söylüyorum o ise inatla halledeceğini söylüyor tamam dedim gerçekten çabasını görmek istiyorum dedim bu defa da ablam boşuna dedi zaman kaybı vs vs. Elbette evlenecek olan benim fakat pişmanlık duymak istemiyorum ailem haklı çıksın istemiyorum. Ana kuzusu değil çok şükür 😂
- 1 yıl
Senin için de söylüyorum yahu sen de ana kuzusu olma ailen değil sen evleneceksin yani kararı sen ablana parayı niye atmamıştı ya da sana tamam dediğinde parayı niye atmamıştı
- 1 yıl
Böyle bir inat saçma yani bunun benzeri yine olabilir benzeri tarzları karakteri bu yani Bu değişmez
- 1 yıl
İnat kötü bir şey değil de kötü şeyler olursa kötü yani böyle bir şeyin inadı olmaz bu inat değil pisliktir yani terbiyesizliktir şerefsizliktir yani
- 1 yıl
Vallahi kişilik ve karakterine kalmış 🌸
Bir kez ayrılan yine ayrılır ayrılacaktır
Bir kez tattıran yine tattıracaktır
Bahaneler bitmez
Seven gitmez ayrılık ihanettir aşka sevgiye sevene - 1 yıl
Estağfurullah ne demek peki neye karar verdin ne düşünüyorsun 😅
Bu arada uzun zamandır tanışıyorsunuz hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar 😅 - 1 yıl
Bu arada bu soruyu size sormak isterim kendisi çok sık gün içinde sesimi duymak istiyor telefonda konuşmak istiyor yani ve bana mesajda arama da hep iltifatlar ediyor. Görüntülü konuşursak yanında abisi arkadaşları vs. Olsa bile benimle konuşuyor hangi şehirde olursa olsun oraları bana gösteriyor kendi gezerken beni de yani gezdiriyor tanıtıyor veya ailesi ile gezmeye gidiyorsa görüntülü arayıp aile üyelerini bana gösteriyor. Evde ise aynı şekilde konuşuyoruz, Ben ailemden dolayı çok onunla uzun uzun konuşamıyorum artık kapatmak istediğimde istemiyor. Henüz bu olay yaşanmadan önce günde 10-12 defa telefonda görüşürdük her gece sesimle uyur veya nefesimi dinleyerek uyuyakalırdı ben sonradan kapatırdım. Hâlâ gerçi öyle olsun ister biraz sesini duyayım veya nefesini dinlesem de olur diyor yine gün içinde konuşmak istiyor. Yani bizim tek kötü olduğumuz olay bu paraydı o yüzden kafam karışık ve size sormak isterim bir erkek bunları sevmese de yapar mı?
- 1 yıl
Bana ettiği iltifatlar çok güzelsin, seni çok seviyorum, seni özlüyorum, benim için çok kıymetlisin değerlisin, seni çok sevdiğimi kıymetli olduğunu sakın unutma söz ver, bazen bebekmişim gibi davranıyor hastaysam hemen şunu şunu iç şunu şunu yap balım diyor, gerçekten sarılmadığım hâlde sarılmamı istiyor, dershane anılarından bahsedip devamlı ama pişmanım diyor seni o zaman fark edemediğim için yanımda olduğun hâlde fark edemedim, bebiş, prensesim, çiçekleri çok seviyorum diye çiçeğim diyor, sen benim eşim olacaksın diyor sık sık evlenme teklifi ediyor🤣özlemesi bile konuştuktan 10-15 dk sonra oluyor. Bu arada biz farklı şehirlerdeyiz 1 yıldır farklı bir şehirde yaşıyorum ben
- 1 yıl
Valla çok güzel sevmiş gibi 😅 anlattıklarına göre 😅ancak ayrılmasını anlamadım niye ayrılır ki insan 😅 ayrılmak ister ki 😅
- 1 yıl
Gizlisin anlatabilirsin
1 yılAile kabul etmeyince gerçekten çok zor bilmiyorum bu durumda ne yapılır :/
03 Yorumla- 1 yıl
Hayırlısı inşallah
1 yılKabul etmeme sebepleri ne?
18 Yorumla- 1 yıl
Nerede?
- 1 yıl
kendisi ile para mevzusundan dolayı bitirdik ona istemediği hâlde yardımcı oldum daha sonra benden ayrıldı para için olduğunu başta söyledi 3 gün sonra geri geldi ve aslında sebebin bu olmadığını söyledi fakat ayrıldığımız gece ablam ona mesaj atıp parayı istemişti ben istememesini istedim ama beni dinlemedi neyse o da ablamın yazdıklarından ötürü atmadı parayı bu defa ailem biraz gururu varsa yollar dediler yüklü bir miktar değil bu arada benden istememi istediler eğer seviyorsa yollar dediler bende istedim fakat kendisi zoruna gittiği için ablamın yazdıkları atmak istemiyorum dedi daha sonra tam 2 ay boyunca ben bizim için yap lütfen dedim birkaç defa tamam dedi ama atmadı hâl böyle olunca bende bitirdim beni aileme karşı zor durumda bıraktın dedim tamam deyip kandırdın falan yaşadığım şehre geldi ailemle konuşmak için anneme söyledim izin vermedi ve bitirmemi istedi bitirdim bittikten sonra tabii kendisi vazgeçmedi ara ara bir şekilde bana ulaşıyordu bitirmemi istemiyordu en son 1 ay falan ayrı kaldık tabii bu süreçte kendisi devamlı bana ulaşmaya çalıştı en son cevap verdim şu an çok pişman ablamın ibanını istedi vermedim herkesten özür dilerim yeter ki gitme diyor acıçektiğini bensiz yapamadığını söylüyor ne istersen yaparım çabalarım bu defa netim ya sen ya hiç diyor bende çabasını görmek istediğim için ve gerçekten yapacak mı diye merak ettiğim için özür dilemesini istedim öncelikle ablamdan kabul etti ablam ile konuştum kesinlikle bana yazmasın dedi daha sonra beni kandırdığını çabalayan adam başından çabalardı dedi seni bize karşı zor durumda bırakmazdı ne annem ne de babam onu istemiyor nasıl ailemize getireceksin öyle bir yalancıyı diyor bir taraftan ablamın söyledikleri diğer taraftan sevdiğim adamın yalvarışları var hâlâ bitmesini istemiyor ne söylersen yaparım diyor özür diliyor gitme nolur diyor Allah ömür verdikçe ben herşeyin üstesinden gelirim herşeyin çaresi vardır diyor hallederiz falan kafam çok karışık
- 1 yıl
Adam seni seviyor ama biraz cimri.. Bence olay bu
- 1 yıl
Bence hayırlı değil senin için ama bilmiyorum yine de. Kesin bir fikrim yok
- 1 yıl
🤗 Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neden kabul etmiyorlar
02 Yorumla
1 yılAnnenin sözünü dinle. Sana uygun değil o.
01 YorumlaNeden?
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım olur
01 Yorumla
1 yılNiye etmiyo
09 Yorumla- 1 yıl
Konuya el at simitli , aralarını bul 😁
- 1 yıl
Bulucam az kaldı 😀
- 1 yıl
Simitli yaa , buralarda olduğunu bilmek bile keyif veriyor 😁😁
- 1 yıl
Niyeki 🙄
- 1 yıl
İyi bisey söyledim simitli
- 1 yıl
Sağ ol abim🤭😌😂
- 1 yıl
Ne demek simitli seni severim bilirsin
- 1 yıl
Sende seviliy10 abi🙂
- 1 yıl
Şöyleki kendisine ondan habersiz para yardımında bulundum daha sonra bundan kaynaklı ayrıldı ablam da kalkıp parayı ondan istemiş bu da inat edip göndermedi bu yüzden ailem gurursuz olduğunu düşünüyor aynı zamanda bana geri geldi ilişkimize devam ettik fakat parayı istememi istediler bende mecburen istedim bizim için bunu yapmasını istedim her defasında yolladım tamam falan diyip yapmadı birazda zor durumda bıraktı beni aileme karşı açıkçası bende ayrılmak durumunda kaldım şu an pişman herkesten özür dilerim yeter ki gitme diyor ne istersen yaparım falan IBAN istedi atmadım ablamdan özür dilemek istedi fakat ablam kabul etmedi ve bana beni kandırdığını çabalayan adam başından çabalardı seni bize karşı mahçup etmezdi diyor.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat