• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Merhabalar sevdiğim biri var fakat ailem kabul etmiyor?

374783jfj
374783jfj Takip Et
Xper 1 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Merhabalar sevdiğim biri var fakat ailem kabul etmiyor?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Merhaba canım öncelikle duygularını dinle kalbinin sesine kulak ver. Ailene onu neden sevdiğini ve ilişkinin sana nasıl hissettirdiğini sakin bir şekilde anlatabilirsin. Belki tanışmak isterlerse onlara daha fazla vakit ayırmalarını isteyebilirsin. İçtenlikle ve sabırla yaklaşırsan belki de onların fikirlerini değiştirebilirsin belkide sadece endişe ediyorlardır hiç belli olmaz ❤

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merak etme, pek çok kişi bu tür durumlarla karşılaşır. Aşk bazen zorlu yolları gerektirebilir. Öncelikle duygularını dinle, kalbinin sesine kulak ver. Ailene onu neden sevdiğini ve ilişkinin sana nasıl hissettirdiğini sakin bir şekilde anlatabilirsin. Belki tanışmak isterlerse onlara daha fazla vakit ayırmalarını isteyebilirsin. İçtenlikle ve sabırla yaklaşırsan, belki de onların perspektifini değiştirebilirsin. 🌟 Aşk, cesaret ve biraz empatiyle güzelleşebilir. O kişinin gerçekten senin için doğru kişi olduğunu düşünüyorsan pes etmemeni öneririm! 💪💕 Sence aileni ikna etmek için başka neler yapabilirsin?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

5

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Ailen neden kabul etmiyor?

0
    35 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

kendisi ile para mevzusundan dolayı bitirdik ona istemediği hâlde yardımcı oldum daha sonra benden ayrıldı para için olduğunu başta söyledi 3 gün sonra geri geldi ve aslında sebebin bu olmadığını söyledi fakat ayrıldığımız gece ablam ona mesaj atıp parayı istemişti ben istememesini istedim ama beni dinlemedi neyse o da ablamın yazdıklarından ötürü atmadı parayı bu defa ailem biraz gururu varsa yollar dediler yüklü bir miktar değil bu arada benden istememi istediler eğer seviyorsa yollar dediler bende istedim fakat kendisi zoruna gittiği için ablamın yazdıkları atmak istemiyorum dedi daha sonra tam 2 ay boyunca ben bizim için yap lütfen dedim birkaç defa tamam dedi ama atmadı hâl böyle olunca bende bitirdim beni aileme karşı zor durumda bıraktın dedim tamam deyip kandırdın falan yaşadığım şehre geldi ailemle konuşmak için anneme söyledim izin vermedi ve bitirmemi istedi bitirdim bittikten sonra tabii kendisi vazgeçmedi ara ara bir şekilde bana ulaşıyordu bitirmemi istemiyordu en son 1 ay falan ayrı kaldık tabii bu süreçte kendisi devamlı bana ulaşmaya çalıştı en son cevap verdim şu an çok pişman ablamın ibanını istedi vermedim herkesten özür dilerim yeter ki gitme diyor acıçektiğini bensiz yapamadığını söylüyor ne istersen yaparım çabalarım bu defa netim ya sen ya hiç diyor bende çabasını görmek istediğim için ve gerçekten yapacak mı diye merak ettiğim için özür dilemesini istedim öncelikle ablamdan kabul etti ablam ile konuştum kesinlikle bana yazmasın dedi daha sonra beni kandırdığını çabalayan adam başından çabalardı dedi seni bize karşı zor durumda bırakmazdı ne annem ne de babam onu istemiyor nasıl ailemize getireceksin öyle bir yalancıyı diyor bir taraftan ablamın söyledikleri diğer taraftan sevdiğim adamın yalvarışları var hâlâ bitmesini istemiyor ne söylersen yaparım diyor özür diliyor gitme nolur diyor Allah ömür verdikçe ben herşeyin üstesinden gelirim herşeyin çaresi vardır diyor hallederiz falan kafam çok karışık

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bir kez hata yapan yine hata yapacaktır ayrıca delikanlı adamın kadından para istemesi yanlıştır ömrü hayatımda böyle bir şey yaşamadım

Borç aldıysa ve sözünde durmadıysa o kişinin hiçbir şeyine güvenilmez

Sözünü tutmayan Yalan söyleyen emanete ihanet eden namaz kılsa oruç tutsa münafıktır

Ablana ailene katılıyorum

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Borç almadı yani benden hiç istemedi ben ondan habersiz yaptım daha sonra işte bunlar yaşandı

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Habersiz yapman yanlış ablan istediğinde atmaması yanlış

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Evet haklısınız

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Mebla kadar ne kadar yardımcı oldun

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Çok az ya 450 TL çok büyük değil.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Tövbe tövbe yahu 450 TL para mı Allah aşkına 😂

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

😂ya işte ben bu yüzden meselenin uzamasını hoş bulmuyorum fakat ailem bunu karakterine de bağlıyor onun o da ablamın yazdıklarından dolayı inat yaptı gurur yaptı nasıl ayrıldığımız gibi bunu yazar ister diye

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

şu an işte göndermek istedi ben müsaade etmedim ablamda önceki gönderdim tamam vs dediklerinden ve yapmadığı için yalancı diyor

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bak tamam dediğinde yapmadıysa bu yalancılıktır yani olayı tam anlat gönderdim deyip göndermiyorsa şerefsizdir 😅 kişilik ve karakter meselesi tabii ki her şey karakterdir yani

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Ablam kendisini sevmiyor bu olayda yaşanınca hiç sevmiyor artık özür dilemesinin anlamı yok seni bize karşı zor durumda bıraktı diyor ay kafam çok karışık

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Evet o konuda katılıyorum ablama madem göndermeyeceksin neden bana tamam dedin ayrıldıktan sonra da gelmiş diyor IBAN at göndereceğim sonra da özür mesajı atmak istedi ablamda kesinlikle istemiyorum mesaj falan diyor ona inanma diyor yalancı biri

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Her şey vaktinde güzel zamanında güzeldir

Nasıl tanıştınız peki? Ne kadar süredir birlikteydiniz

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Biz kendisiyle 2019 yılında dershanede tanıştık arkadaştık ilişkimiz 2023 sonlarına doğru başladı çok yeniydi yani

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Bu olay Ağustos 2024'te oldu hâlâ işte devam ediyor

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Uzun zaman olmuş tanışalı aslında bilemedim yani inceleyip sık dokumalı iyi düşünmeli içinden geçen doğrudur ancak kalbinde değil mantığınla karar ver kalp yanıltır

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Korkum da bu ya sevdiğim için belki de ona inanmak istiyorum fakat mantığımla düşününce ailemin istemediği birini nasıl karşılarına çıkaracağım bir yanım hiç tanışmadılar diyor belki tanışsalar düzelir diğer yanım ailemin bunu bile kabul etmeyeceğini söylüyor. Kendisi direkt aile büyükleri konuşsun istiyor şu an ama ben izin vermedim doğru bulmadım.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi karışık ben de bilemedim

Önemli olan senin isteyip istememen Çünkü evlenecek olan sensin aile değil

Ana kuzusu sıkıntı

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

O kadar karışık ki aslında başından yapsaydı olay büyümeyecekti geç kaldığını söylüyorum o ise inatla halledeceğini söylüyor tamam dedim gerçekten çabasını görmek istiyorum dedim bu defa da ablam boşuna dedi zaman kaybı vs vs. Elbette evlenecek olan benim fakat pişmanlık duymak istemiyorum ailem haklı çıksın istemiyorum. Ana kuzusu değil çok şükür 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Senin için de söylüyorum yahu sen de ana kuzusu olma ailen değil sen evleneceksin yani kararı sen ablana parayı niye atmamıştı ya da sana tamam dediğinde parayı niye atmamıştı

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Doğru ben aileme düşkün biriyim🥲inat ettiği için atmadığını dile getirdi ablam ondan parayı ayrıldığımız gece istediği için.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Böyle bir inat saçma yani bunun benzeri yine olabilir benzeri tarzları karakteri bu yani Bu değişmez

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Bence de saçma söyledim kendisine evet işte karakteri ne yazık ki inatçı ve kafaya koyduğunu yapacak şekilde

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

İnat kötü bir şey değil de kötü şeyler olursa kötü yani böyle bir şeyin inadı olmaz bu inat değil pisliktir yani terbiyesizliktir şerefsizliktir yani

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Peki sizce ne yapmalıyım?

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi kişilik ve karakterine kalmış 🌸

Bir kez ayrılan yine ayrılır ayrılacaktır

Bir kez tattıran yine tattıracaktır

Bahaneler bitmez

Seven gitmez ayrılık ihanettir aşka sevgiye sevene

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Peki teşekkür ederim kusura bakmayın bu saate kadar derdimle yordum sizi 🦋

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Estağfurullah ne demek peki neye karar verdin ne düşünüyorsun 😅

Bu arada uzun zamandır tanışıyorsunuz hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar 😅

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Doğrusu kafam karışık o yüzden buraya yazıp öyle bir karar vermek istedim. Kendisi de acele ediyor ama ben henüz böyle tatsız bir olay yaşanmışken aceleye getirmek istemiyorum ve haklısınız uzadıkça hoş olmuyor.😀

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Bu arada bu soruyu size sormak isterim kendisi çok sık gün içinde sesimi duymak istiyor telefonda konuşmak istiyor yani ve bana mesajda arama da hep iltifatlar ediyor. Görüntülü konuşursak yanında abisi arkadaşları vs. Olsa bile benimle konuşuyor hangi şehirde olursa olsun oraları bana gösteriyor kendi gezerken beni de yani gezdiriyor tanıtıyor veya ailesi ile gezmeye gidiyorsa görüntülü arayıp aile üyelerini bana gösteriyor. Evde ise aynı şekilde konuşuyoruz, Ben ailemden dolayı çok onunla uzun uzun konuşamıyorum artık kapatmak istediğimde istemiyor. Henüz bu olay yaşanmadan önce günde 10-12 defa telefonda görüşürdük her gece sesimle uyur veya nefesimi dinleyerek uyuyakalırdı ben sonradan kapatırdım. Hâlâ gerçi öyle olsun ister biraz sesini duyayım veya nefesini dinlesem de olur diyor yine gün içinde konuşmak istiyor. Yani bizim tek kötü olduğumuz olay bu paraydı o yüzden kafam karışık ve size sormak isterim bir erkek bunları sevmese de yapar mı?

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Bana ettiği iltifatlar çok güzelsin, seni çok seviyorum, seni özlüyorum, benim için çok kıymetlisin değerlisin, seni çok sevdiğimi kıymetli olduğunu sakın unutma söz ver, bazen bebekmişim gibi davranıyor hastaysam hemen şunu şunu iç şunu şunu yap balım diyor, gerçekten sarılmadığım hâlde sarılmamı istiyor, dershane anılarından bahsedip devamlı ama pişmanım diyor seni o zaman fark edemediğim için yanımda olduğun hâlde fark edemedim, bebiş, prensesim, çiçekleri çok seviyorum diye çiçeğim diyor, sen benim eşim olacaksın diyor sık sık evlenme teklifi ediyor🤣özlemesi bile konuştuktan 10-15 dk sonra oluyor. Bu arada biz farklı şehirlerdeyiz 1 yıldır farklı bir şehirde yaşıyorum ben

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla çok güzel sevmiş gibi 😅 anlattıklarına göre 😅ancak ayrılmasını anlamadım niye ayrılır ki insan 😅 ayrılmak ister ki 😅

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Sebebini ben biliyorum biraz özel bir mesele

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Gizlisin anlatabilirsin

Yorumla
  • Anonim627272727
    Anonim627272727 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Aile kabul etmeyince gerçekten çok zor bilmiyorum bu durumda ne yapılır :/

0
    3 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Evet çok zor bir tarafta ailem diğer tarafta sevdiğim adam.

Yorumla
    • Anonim627272727
      Anonim627272727
      1 yıl

Hayırlısı inşallah

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Amin inşallah 🤲🏻

Yorumla
  • Çimenlerinkokusu
    Çimenlerinkokusu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kabul etmeme sebepleri ne?

1
    8 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Yazdım😊

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

Nerede?

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

kendisi ile para mevzusundan dolayı bitirdik ona istemediği hâlde yardımcı oldum daha sonra benden ayrıldı para için olduğunu başta söyledi 3 gün sonra geri geldi ve aslında sebebin bu olmadığını söyledi fakat ayrıldığımız gece ablam ona mesaj atıp parayı istemişti ben istememesini istedim ama beni dinlemedi neyse o da ablamın yazdıklarından ötürü atmadı parayı bu defa ailem biraz gururu varsa yollar dediler yüklü bir miktar değil bu arada benden istememi istediler eğer seviyorsa yollar dediler bende istedim fakat kendisi zoruna gittiği için ablamın yazdıkları atmak istemiyorum dedi daha sonra tam 2 ay boyunca ben bizim için yap lütfen dedim birkaç defa tamam dedi ama atmadı hâl böyle olunca bende bitirdim beni aileme karşı zor durumda bıraktın dedim tamam deyip kandırdın falan yaşadığım şehre geldi ailemle konuşmak için anneme söyledim izin vermedi ve bitirmemi istedi bitirdim bittikten sonra tabii kendisi vazgeçmedi ara ara bir şekilde bana ulaşıyordu bitirmemi istemiyordu en son 1 ay falan ayrı kaldık tabii bu süreçte kendisi devamlı bana ulaşmaya çalıştı en son cevap verdim şu an çok pişman ablamın ibanını istedi vermedim herkesten özür dilerim yeter ki gitme diyor acıçektiğini bensiz yapamadığını söylüyor ne istersen yaparım çabalarım bu defa netim ya sen ya hiç diyor bende çabasını görmek istediğim için ve gerçekten yapacak mı diye merak ettiğim için özür dilemesini istedim öncelikle ablamdan kabul etti ablam ile konuştum kesinlikle bana yazmasın dedi daha sonra beni kandırdığını çabalayan adam başından çabalardı dedi seni bize karşı zor durumda bırakmazdı ne annem ne de babam onu istemiyor nasıl ailemize getireceksin öyle bir yalancıyı diyor bir taraftan ablamın söyledikleri diğer taraftan sevdiğim adamın yalvarışları var hâlâ bitmesini istemiyor ne söylersen yaparım diyor özür diliyor gitme nolur diyor Allah ömür verdikçe ben herşeyin üstesinden gelirim herşeyin çaresi vardır diyor hallederiz falan kafam çok karışık

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

Adam seni seviyor ama biraz cimri.. Bence olay bu

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Olabilir hâli vakti yerinde biri doğrusu ailem o yüzden aslında bu duruma da biraz yalancı gözüyle bakıyor.

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

Bence hayırlı değil senin için ama bilmiyorum yine de. Kesin bir fikrim yok

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Teşekkür ederim yine de ✨

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

🤗 Rica ederim

Yorumla
  • SymanN
    SymanN Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Neden kabul etmiyorlar

0
    2 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Yazdım 😊

Yorumla
    • SymanN
      SymanN
      1 yıl

Nereye yaZdın ☺️

Yorumla
  • Sugar_Daddy
    Sugar_Daddy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Annenin sözünü dinle. Sana uygun değil o.

0
    1 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Olabilir kafam çok karışık.

Yorumla
  • İlkkemal
    İlkkemal Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Neden?

0
    1 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Yorumla
  • HardFB92
    HardFB92 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Umarım olur

0
    1 Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Hayırlısı inşallah

Yorumla
  • simlitavsan
    simlitavsan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Niye etmiyo

0
    9 Yorumla
    • Ssebastian
      Ssebastian
      1 yıl

Konuya el at simitli , aralarını bul 😁

Yorumla
    • simlitavsan
      simlitavsan
      1 yıl

Bulucam az kaldı 😀

Yorumla
    • Ssebastian
      Ssebastian
      1 yıl

Simitli yaa , buralarda olduğunu bilmek bile keyif veriyor 😁😁

Yorumla
    • simlitavsan
      simlitavsan
      1 yıl

Niyeki 🙄

Yorumla
    • Ssebastian
      Ssebastian
      1 yıl

İyi bisey söyledim simitli

Yorumla
    • simlitavsan
      simlitavsan
      1 yıl

Sağ ol abim🤭😌😂

Yorumla
    • Ssebastian
      Ssebastian
      1 yıl

Ne demek simitli seni severim bilirsin

Yorumla
    • simlitavsan
      simlitavsan
      1 yıl

Sende seviliy10 abi🙂

Yorumla
    • 374783jfj
      374783jfj
      1 yıl

Şöyleki kendisine ondan habersiz para yardımında bulundum daha sonra bundan kaynaklı ayrıldı ablam da kalkıp parayı ondan istemiş bu da inat edip göndermedi bu yüzden ailem gurursuz olduğunu düşünüyor aynı zamanda bana geri geldi ilişkimize devam ettik fakat parayı istememi istediler bende mecburen istedim bizim için bunu yapmasını istedim her defasında yolladım tamam falan diyip yapmadı birazda zor durumda bıraktı beni aileme karşı açıkçası bende ayrılmak durumunda kaldım şu an pişman herkesten özür dilerim yeter ki gitme diyor ne istersen yaparım falan IBAN istedi atmadım ablamdan özür dilemek istedi fakat ablam kabul etmedi ve bana beni kandırdığını çabalayan adam başından çabalardı seni bize karşı mahçup etmezdi diyor.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Merhabalar sevdiğim biri var fakat ailem kabul etmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ailem sevdiğim insani kabul etmiyor, ne yapabilirim? 6 cevap verildi
Merhaba sevdiğim kızın ailesi beni kabul etmiyor bir türlü? 6 cevap verildi
Sevgilimin ailesi beni kabul etmiyor ne yapmaliyim? 7 cevap verildi
Ailem sevgilimi kabul etmiyor? 8 cevap verildi
Ailem sevgilimi kabul etmiyor? 6 cevap verildi
Ailem sevgilimi kabul etmiyor? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨