AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kariyer tabi ki de
Olmuyorsa peki
selam, nasilsin?, evet soruna saygim sonsuz😍✨!!!, bazi insanlar..., evliligi secerken 👰🤵, bazilari da bu fikre saygi duymuyor!!, ve kariyeri secimliyorlar👨🎓, herkesin kendi dusuncesi farklidir😊!!, ve dusuncelere saygi duyulmali, ki bizim dusuncelerimize de saygi duysunlar💝. ama ben soyleyecek olursam, herkesin fikri muhim!!!, ve benim fikrim ise ikiside🤍💟, cunku ikiside bir insan icin gerekli olan seyler. mesela ilk kariyer sonra iliski ve evlilik😊😘.
İlk evvela kariyer, koca her yerde, erkek her yerde, acelesi yok kaçmıyor , zaten erkek kaçmaz :D Erkek bekleyebilir, önce kariyer
Ya olmuyorsa okadar okuyup iş bulunamiyorsa ve yaş geciyiorsa
Her evlenen mutlu değil, evlilik zor bir yolculuk, bence kimse evlenmesin, lüzumu yok ki.
Tek iş memuriyette değil, ayrıca özel yerlerde memuriyet mümkün, olduğu kadar olur, bir kadın muhakkak çalışmalı, çaycı olsun ya da küçük bir memur olsun çalışsın kadınlar.
Yaş geçiyor diye düşünmemek gerekiyor, herkes evlenmek zorunda değil, herkes ebeveyn olmak zorunda değil
Yaşım geçiyor diye evlilikte acele eden insanlar yanlış seçimler yapıyor.
Evet orası doğru ama iş bulamayınca kariyer peşinde koşup neden gençliğini evimin odasında yalnızlığa sürüneyim ki bu yaşlar birdaha gelmiycek sevilmek ve sevmek benim hakkımda değil mi? Ne yani işsizim diye hiç sevilmiycekmiyim ne saçma bu düşünce?
Eşimle gezmek ve arkadaş olmak varken onunla birşeyler paylaşmak varken evde oturunca ne oluyor? Gençliğin yine her türlü gidiyor bekarlık sultanlık filan değil issizsen yine eziliyorsun bu defa ailen seni eziyor kısıtlıyor hiçbir farkı yok
Ben sevilmeyeceksin demedim ki, tabii ki sevilmeye layıksın lakin acele karar verme, gözüne perde inmesin.
Yaşımi güzel yaşamak istiyorum bir odanın köşesinde sürünmek değil bu durumdan sıkılıp ve bunaldım artik yaş 30a dayandı bunun neresine daha bekliycem 18 19 yaşında değilim ki o yaşta olsam tamam haklısınız diyicem
Evlenince çalışmayı düşünmüyorsun sanırım, aslında mantıklı düşüncen, aile kadını olmak istiyorsun, anlıyorum seni lakin hayatın gerçekleri de var, şu zamanda okuyup mesleğini icra edebilmek kolay değil, kaç üniversite mezunu kişi mesleğini yapamıyor.
Ancak dikkatli olmanı tavsiye ederim, kurduğun hayaller öyle masumane ve tatlı ki lakin erkek kişisi, kaynana ve dahası faktörler var, evliliğe karar verirken doğru bir insanı seçmeye öncelik ver.
Evet biliyorum o yapamayanlardan biriside benim 3 üniversite bittirip+ dil biliyorum ama yine iş yok daha ne yapabilirim başvurmadigim sektör kalmadı olmayınca olmuyor sırf bulamıyorum diye hayatımdaki diğer güzel taraflarindan mi mahrum kalayım?
Canım benim ileriki yaşlarda evlilik yapıp bedbaht olan insanlar var. Evliliğe hazır olmak ve doğru insanı seçmek önemli faktörlerden. Anne olmak istiyorsun anlıyorum lakin doğru bir adamdan çocuk sahibi ol, dikkatli olmanı tavsiye ederim. Seçimlerin sana mutluluk katsın isterim
Teşekkür ederim ❤️❤️❤️güzel yorumunuz icin
Tabii ki kalma lakin yine de evlensen de çalış, üret, erkeğe güven olmayabilir. Mutlaka özel yerlerde işini icra edebilirsin.
Evlenme demiyorum lakin ayaklarının üzerinde de durmanı tavsiye ederim, dünyanın bin bir türlü hali var.
Rica ederim, ne demek🥰
Bu hayatta bir çok şeyi altın tepside sunmayacaklar
O yüzden aynı anda ikisini de götürmeniz gerek
İzleyin mutlaka
https//youtu. be/TWzHuGikU9c? si=3M1ta0Ya2-vzSB1e
https://youtu.be/TWzHuGikU9c?si=3M1ta0Ya2-vzSB1e
kariyer de yapılır aynı zamanda evlenilir de bunlar bir birine engel değildir.
Bazı erkekler zorla kadınların çalışmasını istiyor evlenmeden kimiside evlenince çalıştırmam diyor ortası yok
Hayırlı kısmet varsa evlilik sonrası kariyer yaş ilerledikçe nasip uzaklaşır
Uzaklaşıyor zaten kariyerde olmuyor
Lisans mezunuyum
Evlilik tabiki kariyer diye kendini kandırma evlendikten sonra da kariyeri olur
Hayatıma giricek erkekler istemiyor calismami
Ozandan hayatına alma istemeyenleri istemeyen sana güvence istediğin hayatı garantilemiorsa öyle birsey de isteyemez kendini düşün kariyer yapamicaksan ileride birsey olursa hayatın sıfır dan başlar
Ya hiç istemeyen ya da zorla calisicaksin çalışan kadın isterim diyen erkekler denk geliyor ortası yok
Zorla çalışan kendi birseyler başaramamış ev geçindiremiyor senden bekliyor hiç istemeyen de geri düşünceli kadın çalışamaz evde otursun her ikiside saçma ben mesela aşırı varlıklıyım evlensem şunu derim çalışmana gerek yok calsimak istersen de calisabilirsin
İşte erkeklerin ortası yok
evlilik yap
kariyer bir kadın için uçurumdan atlamkatan farksız
Hmm
Çok saçma geliyor bana bu iki ayrım. Evlenmek isteyen ev hanımı mı olmalı illa ki? Okulu bitirip evlenmek çok zor olmasa gerek.
Kariyer tabii ki
Ya okadar okuyup olmuyorsa kariyer yaş geçiyorsa
Evlenmek zorunda hissettiren ne?
Bekar durunca ne oluyor evde boş boş durup
Önce kariyer sonra evlilik
Kariyer olmuyorsa
Evlen gitsin o zaman
Evlenince kariyer olmuyor mu
Olmuyor erkek istemiyor
İsteyen erkeği seçersen olur
Bu zaman da kariyer zor en iyisi evlilik
Demi
Talip yoksa ben olabilirim 🤤
Hahhaaa
Kariyer ama sadece meslek lisans düzeyinde
Lisans mezunuyum ama issizim
Evlen iş bulursun
Sorun çalışmamı istemiyorlar isteyenlerde hazır çalışan istiyor
Evlen geç evlenmek iyi değil
Kaçırdık vallaha ikinciyi 😢artık bir 10 sene daha gelmez
Ne oldu nasıl kaçordın
Engelledim kariyeri sevdiğim için😂
Hayat kısa bir an önce hayata atıl
Kesinlikle öncelik kariyer
Ya olmuyorsa yaş 30 a yaklasildiysa
Eğer evliliği yurutebilecegine inanıyorsan eşin anlayisliysa ve ileride iş hayatına müdahale etmeyecekse ve her şeyden önemlisi seviyorsan ve onu istiyorsan evlen. Bunun yaşla bir ilgisi yok istersen 50 yaşına yaklaş. Önemli olan eşin olacak kişinin karakteri gerçekten onunla yapabilir misin senin önceliklerinde seni destekler mi ona bakmalısın
İstemiyor işte kariyer yapmamı ama kariyerde olmuyor 3 tane bölüm bittirdim ayrıca lisans mezunuyum ve dil var ona rağmen issizim
Peki maddi olarak seni rahat ettirecek biri mi eğer seviyorsan bir şey diyemeyeceğim
Yönetici olarak çalışıyor
Kariyerinde bir kişiyle evlen
Erkek olsan kariyer derdim ama kadınsın evlen derim
Birbirinden bağımsız iki şey.
Kariyer yapıyorum şu an
Kariyer
Yaş 30 yaklaşıp kariyer yoksa
Kariyerin yaşı olmaz her yaşta bi kariyer yaparsın
Vallaha okadar okuyup okadar müracaat edinip sırf referans ve adamımız yok diye olmuyorsa olmuyordur
Elinden bişey gelmiyormu
Malaesef refarans istiyorlar
Kendin yapabileceğin bişey yokmu
Ne yapabilirim ki 4 tane mesleğim var ama olmuyor refaransim yok diye
Mesleğin ne
Çocuk gelişim
Tıbbi sekreterlik
Uluslararası ilişkiler
İşaret dili tercümanlık
Aslında güzel mesleklerin var nerde oturuyorsun sen
Bursa
İstanbul olsaydı özelden yazarmısın diycektim tıbbi sekreterlik için
Kariyer daha önemli
Kariyer
Kariyer
Travesti olmak
Xəyallarln böyükdü 🤣
Ay bleeee🤣🤣 mırta yazmışam
Hec birii
Mutluluk kardeş
motor ❤️
Kariyer çok para
Kariyer tabiki
Yaş 30 a yaklaşırsa peki
Canın hangisini istiyorsa mantigi boş ver
Kariyer
Yaş 30 yaklaşıp olmuyorsa
Ya evlilik olmazda kariyer de yok ne yapacaksın
Yani belki anlaşamadın boşandın ne yapacaksın? Yine çaışacaksın en ezından şu an kariyer için çabala gençsin daha 30 ne ki
Bilmiyorum lisans okuduk 3 tane bölüm okuduk sırf torpilimiz veya refaransimiz yok diye iş olmuyor
Kendi işini yap çalış bir yerde birikim yap
Calisicakmiyim kusura bakma hayal dünyasında yaşıyorsun torpilin yoksa işte yok bakıyorum lise ve önlisans mezunları bile öğretmen olurken sirf tanidik ve torpili olduğu için biz lisans mezunları bostayiz nereye başvuru yapsak alinmiyoruz kariyer olmuyor 3 üniversitem başvurmadigim yer kalmadı
Haklısın biliyorum günümüz maalesef ki böyle şu an , eğer sevdiğin biri varsa evlen hayırlısı olsun
Kendi işimi yapmak istiyorum ama almiyorlar ise ben ne yapabilirim birikim nasıl yapicam aileden zaten destek yok ayrıca sakın işyeri aç filan deme onun için çevren olması lazım yoksa batarsin onun için çevre lazım zaten çevrem olsa şu an ıssız değildim
Hangi bölümü okudun ki
Sen de haklısın senin hayatın karar senin sen yaşayacaksın ama çalkşamıyorsun diye sevmediğin biriyle evlenme
Çocuk gelişim, tıbbi sekreterlik, uluslararası ilişkiler
Önce kariyer
Yaş 30 a yaklaşıp olmuyorsa
Ne iş yapiyosun?
Çalışmıyorum sorun o lisans mezunuyum 3 tane bölüm bittirdim dil biliyorum yine bulamıyorum
Üzüldüm ya denedin mi peki