Kariyer mi evlilik mi?

Ben yüksek lisans yapıyorum Eylül ekim gibi de bitireceğim ama bölümün çok iş vadeden bir bölüm değil. Ben de ileride çok fiili çalışmak istemiyorum. Şu anda mesela 3 gün okulda çalışıyorum diğer günler eğitimime devam ediyorum. Evlenmeyi düşünüyorum ama ciddi güven problemlerim var, sürekli sanki bitecek gibi geliyor doğru düzgün heveslenemşyorjm bile. 2022den beri de beni seven bir çocuk var 3 yaş küçük benden. İşinde gücünde efendi saygılı ve ona güveniyorum bir ilişki içinde olsam bana yanlış yapmayacağını biliyorum ve niyeti ciddi. Ben de artık şok bunaldım evde ailem de baski yapıyor çevremde benden küçük herkes evlendi ben de kendimi kötü hissediyorum ama sadece baskıdan dolayı değil ben de evlenmek yuva kurmak istiyorum. Çocuk ön lisans mezunu bir firmada makine teknisyeni olarak çalışıyor. Yan yana ilken sorun yok konuşuyoruz onunla gülüyorum ve tipini de beğeniyorum ama telefonda falan bir sorun anlatsam mesela bana destek olamıyor yani yapamıyor konuşacak konumuz çok az mesela ben o sahiplenici erkeksi tutumu hissedemiyorum ben konuşan biriyim her konuda da fikrim vardır ama onunla ilken tıkanıyorum. Bir kere denedik olmadı ben istemedim. Eğitim durumu konuşamama bunlar sorun mu bilemiyorum. Güven sevgi saygı da benim için şok önemli. Eğitim konusunda da beni hep destekler merak eder sorar araştırır bir şey dediğimde ben bilemiyorum lütfen bana bir çıkış yolu söyleyin çevremdekiler farklı yaklaşıyor olmaz deyip kestirip atıyorlar ben çok düşünüyorum bilemiyorum

Kariyer mi evlilik mi?