Merhabalar , Yaşım 30 bu yaşıma kadar 4 tane kız arkadaşım oldu. en son görüştüğüm 2 kız arkadaşım ile evlilik düşünmüştüm ama olmadı. ( babalar hariç geri tanıdıklar biliyordu )
Sorum ise şu 4 eski kız arkadaşımda aynı şeyi söyledi bana , çok iyi birisin , değer verdiğinide biliyorum , güveniyorum sana, ve açıkcası kendi adıma ben aşkı şiirsel yaşamayı seviyorum yani kız arkadaşıma şiir falan okurum sevdiğimi söylemekten çekinmem , üstüne düşüyorum yani ama bir noktadan sonra bir şeyler eksik diyip ilişkim bitiyor. Açıkcası filmlerde denilen genel bir replik " iyi olmak yetmiyor " bu düşünce kafamda oturmaya başladı artık.
Benim düşüncem şu yönde oldu hep, kendim gibi olmayacaksam ne anlamı var, yani aşk mı yaşıyacağım oyun mu oynayacağım. Etrafımdakiler çok iyi davranıyorsun , üstüne düşüyorsun açık oynuyorsun ilişkiyi , onlarda hani gizem merak uyandırmıyorsun seni kolay elde ettiğini düşünüp sıkılıyorlar falan diyorlar. İlk başlarda yok hani bana uygun değillerdir diye düşünsemde hak vermeye başladım. Yani 2 kere değer verip 1 kere durduk yere soğuk falan mı yapmalıyım ortada bir şey yokken yani bu çocuk şimdi bana niye soğuk yaptı diye düşünüp aklınızda soru işaret mi dolaştırmalıyım? ( biraz manipüle etmek gibi geliyor bana doğru hissetmiyorum )
Yani özellik ile bayan arkadaşlara soruyorum cidden böyle değer veren üzerinize titreyen size aşkını ifade eden , işte size müsait olan her daim yanınızda olmak isteyen biri olunca sıkılıyor musunuz? İlişkide böyle kartları açık oynayınca soğuyor musunuz?
Genel olarak kendimden bahsedecek olursam : 1.80 Boy 90 Kilo ( biraz fazlam var ama aşırı değil ) , Üniversite mezunu , arabam var , evim yok ve maaşım da fena değil.
Bu konu hakkında görüşleriniz almak isterim , paylaşmak isterseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer