• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Uzun süreli ilişki sonrası ayrıldığıniz da size verilen evlilik teklifi yüzüğünü geri verir miydiniz ben istemedim o da vermedi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Uzun süreli ilişki sonrası ayrıldığıniz da size verilen evlilik teklifi yüzüğünü geri verir miydiniz ben istemedim o da vermedi?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • mutsuzummutsuzum
    mutsuzummutsuzum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    1 yıl

Kesinlikle geri verirdim. Geri vermiyorsa eğer kafasında henüz ilişkinin bitmediğini sadece ilişkiye ara vermiş olduğunuzu da düşünüyor olabilir. Bu da bir ihtimal.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnan maddi boyutunda değilim. Yüzük sevginin ve aşkın simgesi. Uzun süre birlikte olduk ve beni engelledi. Ayrılalı 4 ay oldu.. aldığım hicbirseyi istemem asla ama yüzük farklı bence. Bilmem yanlış mı düşünüyorum

Yorumla
    • mutsuzummutsuzum
      mutsuzummutsuzum
      1 yıl

Hayır doğru düşünüyorsunuz ama uzun süreli bir birlikteliğiniz olmuş. Fevri davrandığını ve tekrar barışabileceğinizi düşünüyor olabilir. Eğer konu aldatma veya güven problemi değilse uzlaşacağınızı düşünüyordur kim bilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatma asla olmaz bende , sevginin de değerinde fazlasını veririm inan ki. Ama son zamanlarda girdiği ortamlar, takıldığı insanlarla gözümden bayağı düştü. Yıllardır birlikte olduğun çok iyi tanıdığıni düşündüğün insanları öyle anlar geliyor ki hiç tanımadığı görüyorsun maalesef 🙏 çok teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SheWolfOfSea
    SheWolfOfSea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.

Bence geri verilmeli. Düşünüyorum, ben o yüzüğü vermiyorsam mutlaka bir umudum vardır barışmak için. Kesin bitirdiysem, bunun ispatı da olsun diye yüzüğü geri yollardım. Kendim de vermezdim yani yollardım.

1
    34 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet su an için görünen dönüşü yok. İnan hiç bir şey gözüm de yok ama yüzük farklı. O aşkımın sevgimin sembolü. Biteli 4 ay oldu ve inam ümit hiç yok. 6 yıllık bir birliktelik vardı

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Sen ümit olsun istiyorsun galiba, öyle anladım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok artık değil istiyordum önceden evet. Ama girdiği ortamlari söylediler bu saatten sonra istemiyorum.

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

O zaman benim sana tavsiyem, eğer o yüzük orada kaldıkça senin kafana takılıyorsa, bir mesaj atıp, gerekçesini de belirterek geri istemen iyi olur. He takılmam bir şey ifade etmez diyosan boş ver kalsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnanır mısın son yaptıkları ile 6-7 yılı bir anda sildi. Yuzukde onda kalsın hiç gerek yok. Konuşmak bile istemiyorum.

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Özel değilse, ne yaptı ki bu kadar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya çok uzun süreli birlikteliğimiz oldu. İnan bir dediğini iki etmedim. Onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım. Bazı şeylerden dolayı ayrıldık, ama inan aldatma ya da başka bir şey asla olmadı. Elimi ona asla kaldırmadım kötü bir söz asla söylemedim. Bunca seni emek var dedim hani belki yine barışabiliriz. Ama son iki hafta önce duyduklarım çok hoş değildi. Saat 3.30-4.00'e kadar barlarda, yanlarında erkeklerle dolaşıyorlarmış. Bir de yanında sevmediğin bir arkadaşı var onunla sürekli. İlişkimizde en büyük sorun neydi biliyor musun hiçbir zaman onun gözünde arkadaşları kadar değerli olamadım. Evet ayrıldık bitti ya ama 7 yıllık bir şey var emek var belki barışırız dedim. Ama dediğim gibi hani son yaptıklarından sonra gerek de yok. Yine asla kötülüğünü düşünmem umarım mutlu olur.

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Öncelikle paylaştığın için teşekkür ederim. Bir kadın olarak genel anlamda sana şu tavsiyeyi vermek isterim ki; hiçbir ilişkinde kendini sevgilinin arkadaşları veya ailesiyle kıyaslamamalısın. Bunu yapan erkek aşırı iter kadını.

Hayal kırıklığın için üzgünüm. Ben buradan şunu anlıyorum ki artık hayattan keyif alma şekliniz çok başkalaşmış. Bu saydıklarını, kafasını dağıtmak için de yapmış olabilir, hemen kötü bir şey düşünmemek lazım. Ben de kızlı erkekli arkadaşlarımla bara gittim kaç kere, bahsettiğin saatlere kadar kaldığım da oldu. Ama özel herhangi bir şey yaşamadan döndüm evime her seferinde.

Umarım yaşadıklarının olumsuz etkilerini bir an önce üzerinden atar ve mutluluğu yeniden bulursun. Bol şans diliyorum sana.🍀😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim. Seninde görüşüne saygı duyuyorum. Ama bana olmayan zamanı arkadaşlarına herzaman vardı. Benimle yapmadığı aktiviteleri onlarla hep yapıyordu, bana gel dese bende gelirdim. Neyse son günlerde de zaten kendimi çok değersiz hissetmeye başlamıştım. Bir insan değersiz olduğu bir yerde durmamalı. Umarım ben gibi kendisini seven ve değer biri karşısına çıkar. Ama bir olay daha var o da bende kalsın artık🙏 atlatiyorum çok şükür umarım o da atlatır. Ne kadar kızgın olsam da 7 yıllık bir geçmişimiz var. Bir erkekde değer verilmek ister ve asla 2. Plana atılmak istenmez, arada söylediklerinin yapılmasını işter rica eder. Eğer bunu yapmıyorsa zaten o erkek orada durursa saygısını yitirmiş olur. Kafa dağıtmaya gelince tabi ki dağıtabilir ama bu şekilde doğru gelmedi bana sana saygı da duyuyorum tabi🙂 teşekkür ederim düşünceler için tekrar. 💕🍀🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve sunuda tüm samimiyetim ile paylaşayım bir arkadaşı gelmişti 1 hafta yanında kaldı, o günler boyunca yüzüme bile bakmadı. 🙂 Buda demek oluyor ki o kadar değerli değilim. Herkesin yeri farklı olmalı öyle değil mi? Çok iyi anlaşıyorduk başbaşa da çok güzel gülüyorduk. Evet affermicem onu ama o yedi yılım ve benim için çok önemli. Mutlu olsun isterim 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Samimi sohbetin ve cevaplarin için tekrar teşekkür ediyorum. 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve şunu tüm samimiyetim ile söyleyim değer verdiğin zaman gerçekten kaybediyorsun.

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

"Bir insan değersiz olduğu bir yerde durmamalı." Çok doğru. Böyle hissettirdiyse zaten çoktan bitmiş demektir. Umarım kendin için doğru insanı bulup çok mutlu olursun.🙏🏼🙋🏻‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim 🙏 🙂 umarım sende çok mutlu olursun. Sana bir soru sorabilir miyim?

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Tabii ki.😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrılık sonrası dengesiz bir kız insanın kafasını çok karıştırır değil mi? Birde şu sorum var senin için bir saat yalnızca görmek için 1600 km gelen, bir dediğini iki etmeyen, birgün sana bağırmayan kötü söz söylemekten bir erkeğin değerini bilir mıydın?

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Cinsiyetten bağımsız olarak, dengesiz olan herkes kafa karıştırır.

Yaptıklarına gelince; bunlar sadece eğer ben o adama aşıksam anlamlıdır. Aşık olmadığım bir adam bunları yapıyorsa beni etkilemez. He insan olarak üzülürüm sadece karşılıksız çaba sarf ettiği için ve kendimden uzaklaştırırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya 7 senelik ilişkim de bunları yaptım ben. Arada aşk ve sevgi vardı tabiki ama değer bilinmedi. Teşekkür ederim cevap için..

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Ama şöyle düşün, buna değer vermesi, sonsuza kadar duygularının değişmeyeceğini göstermez. Zamanla duygusu azalmış olabilir. Bir dönem değer vermiştir ama sonra duygusu bitmiştir. Olabilir yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama şöyle düşün 4 ay öncesine kadar evlilik düşünülüyordu. Dediğin gibi olsa evet çok haklısın ama bizim ilişki farklıydı ya.. neyse umarim mutluluğu yakalarım 🙂

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

4 ay da az bir zaman değil. Bazı şeyler yavaşça azalır ve bir günde tak diye karar verirsin. Öyle de olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya tabiki orası öyle ama bazı şeyler 4 ayı geçmedi başladi zaten. O da benim hatam tabi. Madem goruyorsun bırak. Peki bir şey daha beni engelleyip yalnızca ablama açık WhatsApp'tan durum paylasimina ne diyorsun? Yanlış anlama düşünceni bilmek istiyorum senin de 🙂

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Ne paylaşmış ordan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte Vefa ile ilgili şeyler, insanların fedakar olmayışı gibi. Arada laf sokmalı. Bunlar normal mi sence?

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Anladım. Yani madem senin için dönüş yok bunlara takılma bence. Hatta ablan da silsin numarasını ki kafanı karıştırmasın bunları görünce. Yaptığı, paylaştığı şeylere anlam yüklemeye başlarsan çıkamazsın işin içinden. Kopmak imkansız olur. Ne kadar görmezsen o kadar iyi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen bende öyle yaptım zaten teşekkür ederim 🙏 değil mi yani o da madem dolasiyorsun artık önüne bak. Çok haklısın senin dediğin gibi yapcam. Bazı kadınlar sanırım istemese bile bir kenarda dursun istiyor.

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Olabilir. Kendine iyilik edersin. Her şey gönlünce olsun. 🙏🏼

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim seninde öyle. İyi bir insansın. Umarım sevdiğin kişi ile çok mutlu olursun ve değerini bilir. Senin dediğin gibi yüzüğü istemicem 🙂🙏 teşekkür ederim her şey için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Birde bir şey sormak istiyorum hatta danışmak mesaj attım da gönderilmiyor🙏

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. 🙏🏼 Bütün takip isteklerini kabul ettim ama senden gelen mesaj yok bende de. Sanırım önce benim sana mesaj atmam gerekiyor bunun için ama profilini göremiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🙏 teşekkür ederim inceligin için. Emre33

Yorumla
    • SheWolfOfSea
      SheWolfOfSea
      1 yıl

Takip atsana bana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Attım sana şu an takip ediyorum seni. Takipten çıkıp tekrar atacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Takip isteği attım sana

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Vay canına! Öncelikle ayrılık için üzgünüm, ilişki sonlandırmak her zaman zordur. 😔 Evlilik teklifi yüzüğü konusu da gerçekten karmaşık bir mesele. İlişkide her iki taraf da önemli adımlar atmışsa, yüzüğü geri vermek veya tutmak tamamen kişisel bir tercih meselesi olabilir. İlişkide yok olan değerler varken yüzük sadece bir obje... Ama biliyor musun, bu karar duygusal bir bağlamda da şekillenebilir. Senin için yüzüğün anlamı neyse ona göre karar vermek en iyisi. Kalbini takip et, çünkü kalp çoğu zaman en doğru yönü gösterir. 💖 Peki senin bu konuda duyguların neler? Düşünülmesi zor bir durum olsa gerek!

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hiç bir zaman maddiyat gözetmeden sevdim. Çünkü sevginin bir fiyatı olmamalı değeri olmali. Ama yüzük çok farklı bir şey aslında tüm duyguların sevginin, aşkın objeye dönüşmüş halı bence.

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Kesinlikle, sevginin maddi bir karşılığı olamaz. 💕 Yüzük, duygusal bir objeye dönüştükçe, anlamı da değişiyor. Duygularının değerini bil! Ama sen sevdanla en güzel kararları alacaksın. 💪✨ Ne olursa olsun, senin yolunu bulman en önemlisi!

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• AsíLBéy0
    AsíLBéy0 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Verirdim tabi ki

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Verirdim

1
    0 Yorumla
  • Berkkk_berkk___
    Berkkk_berkk___ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

Vermez

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun süreli ilişki sonrası ayrıldığıniz da size verilen evlilik teklifi yüzüğünü geri verir miydiniz ben istemedim o da vermedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uzun süreli ilişki sonrası ayrıldığıniz kişiye evlilik teklifi yüzüğümü iade eder miydiniz? 2 cevap verildi
Sevgilinize tektaş yüzük aldınız ve evlenme teklifi ettiniz ve sizin teklifinizi reddetti.. Siz... 3 cevap verildi
Arkadaşlar düğün davetiyenizi attığınızda eski nişanlınla mı diye cevap aldığımızda üzülüp takar... 0 cevap verildi
4 yıllık ilişkim bitti, evlenme teklifinde verdiği yüzüğü geri istedi. Çok üzülüyorum, ne yapacağım? 102 cevap verildi
Sevgılimle 1 yıldır beraberiz ondam emın olmadığım için hep seninle evlenmeyecek dedim? 6 cevap verildi
Yıllar önce seni reddeden o kişi gelse “Seni seviyorum, evlenelim” dese kabul eder misin? 89 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨