Onu suclamakla haksizlik mi yapiyorum? hata burada bende mi onda mı? Ben napmalıyım? Boşverip geçemiyorum bu olayı? ilk ilişkimdi?

Benim geçen sene proje arkadaşım vardı ve hoşlandığım biri olduğunu anlayıp bunun üzerine benle daha samimi olmaya başladı çevresine aldı dışarı çıkıp gezip eğleniyorduk onun da ayrıl barış toksik bir ilişkisi vardı ve bana olan ilgisini farkettim yanlış bişey bu diye konuşmaya çağırdım o da bana ilgisi olduğunu ve kızdan bu yüzden ayrıldığını söyledi ama ben onu redettim

Peşimden çok koştu sonra biz bişekilde sevgili olduk ama beni değiştirmeye kisitlamaya baslamisti. Ben ona uyum sağlamaya çalıştım ama bu sefer beni görmezden gelmeye ve daha çok kötü davranmaya kucumsemeye alay etmeye başladı sonra beni terketti ve arkadaş kalalım dedikten sonra, dolayı bir şekilde beni nasıl tavladigini anlattı hayal kırıklığı yaşadım. bu sene dersler başlayınca geldi benle konuşmaya çalıştı önce soğuk yaptım sonra yüzüne bile bakmadım sordu niye diye ben de bi düşün istersen dedim ve bidaha onunla konuşmadım bu sırada yazın hem exine dönmüş hem de şu an unide bi kız bulmuş sanırım

Onu suclamakla haksizlik mi yapiyorum? hata burada bende mi onda mı? Ben napmalıyım? Boşverip geçemiyorum bu olayı? ilk ilişkimdi?