İçimdeki bu kötü histen nasıl kurtulabilirim:(((((? başına gelen varsa buna benzer olay ne yaptığını söyleyebilir mi?

Arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum arkadaşlarım yok çok güçsüz kaldım. Benim 1,5 senelik bir ilişkim vardı ilgisizliğinden dolayı ayrıldık ama sevdiğim için aklım hep ondaydı. En sonunda ortak arkadaşımızdan rica ettim benimle ilgili ne düşündüğü hakkında bilgi almasını. Arkadaşım konuşmuş ve hak etmediğim şekilde kötü ve duygusuzca kelimeler kullanmış. Arkadaşımız da gelip bana bunları anlattı duyduğum anda kalbimden bıçak saplandı. Ve ona mesaj attım sevmiyorum desen zaten yoluna bakacaktım niye onca yıla rağmen o kadar kötü kelimeler kullandın dedim tabiki reddetti hayır dedi kötü bir şey demedim. Ama ortak arkadaşımızı arayıp niye söylüyorsun sana söylediklerimi diye kızmış. Ben birdsha onunla olmam ama içimdeki bu kötü hissi nasıl geçirebilirim?

İçimdeki bu kötü histen nasıl kurtulabilirim:(((((? başına gelen varsa buna benzer olay ne yaptığını söyleyebilir mi?