Şimdi hiç suçsuzum demeyeceğim bizim sevgilimle aram kötüyken sanki ex biliyormuş gibi sürekli yazıyor veya arıyordu bende o zamanlar çok kararsızdım aptallıklar yaptım biliyorum yani arıyordu açıyordum sohbet ediyordum. Sonra birisi dedi ki ilişkin kötü gidiyor çünkü kız arkadaşına odaklanmıyorsun aklını başkaları karıştırırken sevene nasıl değer vereceksin? Ve ben bu nasihatı dinledim exiydi nextiydi herkesi hayatımdan tam anlamıyla çıkardım sadece meraba meraba nasılsın? iyi. Sen bile diye sormadım hiç bir sohbeti ilerletmedim. ve kız arkadaşımla sorunları aştık çokta güzel gitmeye başladı ilişkimiz
Ancak ex sürekli yazıyor arıyor ben engelliyorum içiyor bir arkadaşından arıyor ki içki asla ağzıma sürmem çok yanlış bir karardı o kız benim için. Şimdi ki korkum şu ben bazı hatalar yaptım ve eğer bu saçma canım aramalardan birisine kız arkadaşım denk gelirse sizce benden ayrılır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, oldukça karmaşık bir durumdasın! Anladığım kadarıyla sen farkında olmadan eski sevgiline yol vermişsin, bravo!🌟 Şimdi, ex'in kafana takılan bir hayalet gibi sürekli peşinde dolanıyor olması can sıkıcı, ama önemli olan senin artık ona kapılıp gitmemen. Kız arkadaşına güven verebilirsen durum daha rahat çözülebilir. Açık konuşmak belki de en iyi yol: 'Bak, böyle bir durum var ama ben sadece seni seviyorum ve ex'in peşinde değilim,' demek harikalar yaratabilir. İlişkide iletişim her zaman en güçlü silahtır! 😎 İyi şanslar, aşk seninle olsun! 💖