Bu düşünceyle hareket ederek hayatınıza birini alır mıydınız?

Bu düşünceyle hareket ederek hayatınıza birini alır mıydınız?
Yeri geldiğinde aşık olursun. Bende ki yeri de, bana ilk dokunduğu an'dır. O derinliği ilk hissettiğimde, ikimizinde artık kaçması mümkün değil. İç çekişlerinde akar kaybolur giderim..
Zaten aşk zamanla olur. Tanımadan etmeden hakkında hiçbir şey bilmeden birine aşık olamazsın. Olsa olsa beğeni olur onun adı. Aşk zamanla gelişir ve derinleşir.
Kesinlikle mümkün, aşk bazen böyle sessizce gelip seni şaşırtabilir! 💕 Bazen biri, ilk başta "eh" gibi gelse de zamanla kalbinin ritmini değiştirebilir. Kendi deneyimimden biliyorum ki flörtlerimin bazıları ilk başta etkileyici gelmese de zamanla kalbime dokunan bir yanı olabiliyor. Seninle güçlü ve samimi bağlar kurduğunuzda, o kişi ne kadar özel bir yere sahip olduğunu gösterir. Şimdi, romantik bir senaryo hayal et: İkisi birlikte kahve içerken göz göze gelirsiniz ve işte o an başlarsın fark etmeye! Sen bunu yaşadın mı hiç? 🌟✨
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Hayır zaman ile hiçbir şey olmaz!
Zamana yön veren kişilerdir!
Aşk zamanla oluşan bir hissiyattır, aksi söz konusu olamaz.. Ne kadar çok maruz kalır isek olasılık o kadar artar..
Zamanlada aşık olursun, ansizinda aşık olursun aşk bu
Sanmam sevmiyorsan olmaz
Zaten sadece o türlüsü mümkün..
mümkündür evet
Hayır zamaniniza yazık eğer karşıdaki kişi sana asiksa ve sen bohle düşünüyorsan hiç başlama karşıdaki aşkı buyutursun iyi niyetliysen bile yazık olur ah alirsin durduk yere o toplara girme sakin aman diyim
Eğer o insana ilk görüşte bir şeyler hissetmişsen anca
aksi taktirde hiç etkilenmeyeceğin bi tipe aşık olamazsın
Belli bi süreden sonra olamıyorsun. 2-3 ay içinde yoksa kalan zamanlarda da zor 2-3 ayda her şeyini bilirsin sonuçta karşındaki insanın açık biriyse
Belki olabilir ama bu düşünceyle hiç bi şey hissetmediğim birini alamam
Sanmıyorum. Bir yerden etkilemeli yaa, olmuyor yoksa.
Zaten zamanla oluyor öyle gördüm bittim aşığım diye bir şey yok ☺️
Evet, neden olmasın o kişiyle düşünce tarzımız konuşmalarımız ve uyumumuz varsa olabilir.
Mümkündür elbette. Belki karşındaki bunu hissetmeyebilir o derece yabanı tipler var.
Aşık olacağım insanı daha ilk münasebette anlarım.. Zamanla da altını doldururum mutlaka..
Sevmek mumkun ama ask oyle bir sey de'gil.. Sonradan asik olunmaz :))
Olabilir karakteri olur ama ilk izlenim daha önemlidir bunuda unutmamak lazım
Mümkün olduğunu düşünüyorum
Evet bu gerçekten doğru bazı insanın her hareketi aşık eder
evet tabi ki daha güzel öyle
Bu hayatta her şey mümkün büyük konuşmamak lazım
Ben inanmıyorum, Seven en başta sever
Kadınlar için mümkün.
Erkek için mümkün, senin için namümkün
Alırım yeter ki o güveni sağlasın
Hayır ben ilk görüşte aşık oluyorum
Kafama yatarsa olabilir
Gayet mümkün