emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 44,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Tanıdıkça sevmek daha sağlıklı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
aloneman530 | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bence namıymışsın ya eskilerimiz zamanla sever diye söylerdi ama ya günümüzde zor gibi gözüküyor çünkü sevmediğin zaman sosyal medyada takılıyor farklı yerlerde her an başkasıyla görüşme ihtimali doğuyor zaten sevmiyorum arayışlara gireyim diye düşünüyor kadın ya da erkek Bu da olumsuz süreçleri getiriyor hayatımıza ani İlk başta tanışmak Hani karşı tarafta ilgi duyduğumuz şeyler var mı ona bakmak Anlaşabiliyor muyuz Ona bakmak daha sonra evlilik olacaksa da olmalı
Zaten zamanla daha iyi tanıyorsunuz. Sevilecek anlamlı şeyler oluyor. İlk karşılaşmadaki hareketleri her zaman samimi olmayabilir. Samimi halini daha çok sevebilirsiniz veya aslında ne b*k olduğunu görüp sevmeyebilirsiniz falan. Tüm bunlar için zamana ihtiyacınız var.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
M_a_N_Y_a_K | Aşk İlişkileri konusunda 802 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
İlk izlenim önemli ve evet mümkündür ve de kişiye bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Ben genel olarak tanıdıkça hep soğudum..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ebûgurebâ | Aşk İlişkileri konusunda 507 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
sabit fikirli biri değilse , önce tanır, sonra alışır , en son aşık olur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Banker_Bilo | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Mümkündür... Tanıdıkça seversin, aslında en iyisi odur...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
cafecrown | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Normalde inanmazdım ancak bir kere başıma geldi. Cevabım, zamanla sevmek mümkün evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
618Tanıdıkça sevmek daha sağlıklı
Bence namıymışsın ya eskilerimiz zamanla sever diye söylerdi ama ya günümüzde zor gibi gözüküyor çünkü sevmediğin zaman sosyal medyada takılıyor farklı yerlerde her an başkasıyla görüşme ihtimali doğuyor zaten sevmiyorum arayışlara gireyim diye düşünüyor kadın ya da erkek Bu da olumsuz süreçleri getiriyor hayatımıza ani İlk başta tanışmak Hani karşı tarafta ilgi duyduğumuz şeyler var mı ona bakmak Anlaşabiliyor muyuz Ona bakmak daha sonra evlilik olacaksa da olmalı
Zaten zamanla daha iyi tanıyorsunuz. Sevilecek anlamlı şeyler oluyor. İlk karşılaşmadaki hareketleri her zaman samimi olmayabilir. Samimi halini daha çok sevebilirsiniz veya aslında ne b*k olduğunu görüp sevmeyebilirsiniz falan. Tüm bunlar için zamana ihtiyacınız var.
İlk izlenim önemli ve evet mümkündür ve de kişiye bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Ben genel olarak tanıdıkça hep soğudum..
sabit fikirli biri değilse , önce tanır, sonra alışır , en son aşık olur.
Mümkündür... Tanıdıkça seversin, aslında en iyisi odur...
Normalde inanmazdım ancak bir kere başıma geldi. Cevabım, zamanla sevmek mümkün evet.
mümkün sürekli aynı ortamda iseniz onu sürekli gördüğün için hislerin değişiyor
teşekkürler.
Tabi ki mümkün. Tecrübeyle sabit
Öyle zarif öyle masumdun ki sana baktım göz kırpmadan elif
sanmıyorum sadece alışırsın
Mümkündür ama bu riski almak mantıklı mı
Mümkün
Ben sevemem bence
Sanmıyorum
Bazen mümkün bazen değil
Yok.
Büyük risk