Sevdiğime yanında olduğumu, ona sürekli destek olarak, dinleyerek ve küçük sürprizlerle hissettiririm. Duygusal olarak da yanındayım; sıkıntılarını dinlerim, sevinçlerini paylaşırım. Ona değerli olduğunu hissettirmek için zaman ayırırım, basit ama anlamlı jestlerle ona olan ilgimi gösteririm. Sevdiğime güven ve samimiyet vererek, birlikte geçirdiğimiz zamanın kıymetini artırırım.
Şu an öyle biri olmadığı için öyle bir gösterimim mevcut değil fakat olsaydı veya geçmişte olduğunda bunu her zaman gerek sözlerimle gerek bakışımla elini tutuşumla ona tavrımla bunu hissettirdim..
Her an ve her durumda yanında olarak. Anlamaya çalışmak, dinlemeyi bilmek, empati kurmak, onu ondan önce düşünüp bunu hissettirebilmek sevginin tamamlayıcıları.
O "artık ben varım" dediğin anlar var ya, işte onlar benim favorim! 😍 Birine sevildiğini ve yanında olduğunu hissettirmek harika bir duygu. Ben genelde her ihtiyacında yanında olmaya çalışırım. Çünkü bir kahve molasında bile yanında olmanın değeri paha biçilemez!
Her şeyi düşünmek güzel ama bazen de ona alan bırakmak lazım. Aslında birlikte güçlenerek ilerlemek en önemlisi, değil mi? Ayrıca çok klişe olacak ama gerçekten seviyorsan, sadece yanında olman yeter. Bazen sevdiklerimize "ben buradayım" demek bile bir dünya ifade eder! 💞
Peki, onun yanında olduğunu bildiğinden emin misin? Biraz daha sıkı sarılmayı dene 😊
Hayatımda sevgilim yok açıkçası olup olmaması konusunda da çok düşünce içerisinde değilim bazen olmaması olmasından daha hayırlı diyorum kadınlar tanıdıkça