Bu şehrin sokaklarında sen yoksun, Her zaman gittiğimiz"eminönündeki"balıkçı seni sordu dün... Biliyor musun? Nasıl anlatılabilir ki yokluğun, kelimeler yeterli gelir miydi? Ya cümleler... kaç cümle ile anlatabilirdiki sensizlik, hissizlik..
Ortasında kaldım yalnızlığının.. Nereye gitsem, nereye varsam sen.. Çok uzaktasın , keşke bilebilsen... Bahar geldi biliyor musun?
Bahar geldi ve çocuklar "uçurtma" uçuruyor, Sahi sen uçurtmaları , çok severdin değil mi? Artık neleri sevdiğinide, unutuyorum... Bahar geldi görüyor musun?
Çiçekleri çok severdin, kopartamazdın, Hatta onlara isim takar ve konuşurdun.. Hep kızardın çiçek "koparan"çocuklara, Bahar geldi ve sen yoksun...
Öyle abim öyle, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Dilimize pelesenk olmuş iyi insanlarla karşılaşmak. Hayat öyle değil maalesef. Seversin dile getirirsin bazen gerçekleri öğrendiğinde sevmekten korkar olursun...
Şöyle gösteririm diyemem 😀 Hatta buna şöyle gösteririm yazanların sevgisinden şüphe ederim eğer sonuçları yazmadılarsa. Yani istemeyi, hissetmeyi falan yazmak ayrı.
Mesela çiçek alarak gösteririm denilebilir. Fakat bu planlı bir eylemdir. Öğrenilmiş bir şey yani. Şunu yalarsam seviyor diye düşünür bunun alt metni 😂
Sevgi böyle bir şey değil.
O yüzden bunun sonuçları vardır yani sevmenin sonuçları var ama sorunun cevabı yok.
Göstermeye çalışırsan bu gösteridir. Sevgi gösterilmez, sadece seversin...
Sonuç olur bak. Yani sevdiğine gidip yesin mutlu olsun diye çikolata alırsın bu ayrı konu. Fakat sevgimi göstereyim diye yapıyorsa orada bir teeslik var 😀
Ahahaha 😂 Evet işte görünürde bizim için daha beteri yok. Fakat bir kadına da yazabilirdim yanlışlıkla en azından böyle hani bie şekilde toparlanıyor jddmdk
Genelde en son kontrol ediyorum ama bazen şekilde olduğu gibi patates jdjdkdk
Onu daha çok önemseyerek... Ona değer vererek... Bir bakışla bile hissedilebilir aslında... Onla konuşurken onu incelersin gözünü ondan ayıramazsın... Hep onun yanında olup ona sarılmak, onun kokusunu içine çekmek istersin...
3
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Hepsini anladım ama şu kokusunu içine çekme kısmında takıldım ya , soğan kokuyorsa mesela taze soğan doğramış mesela : )
Bilmem kıskanmıyor sanırım... Çünkü birbirimizi biliyoruz iyi anlaşıyoruz önemli olan nokta da bu... Kendimizi bildikten sonra gereksiz kıskançlıklar çok anlamsız zaten psi
Halim, tavrımla belli ederim... Sürekli dillendirmek ya da üzerine konuşmak yerine, her an her konuda yanında olacağımı göstermek tüm sevgi bağı kurduğum ilişkilerde tercihim oluyor 🙃
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani lulu dediğin gibi daha semimi oluyor eline sağlık : ) .
Bazıları çok abartıyor sonra sevgililerinin aldığı hediyeleri mezatlarda satıyorlar.