Her şeye tamam diyen adamda otorite göremezsin. Otorite ve başkanlık yoksa da bu kısa vadede güzel gelebilir ama sonrasında istemezsin. Otorite diyince insanlar höt hüt diye yumruğunu masaya vurmak falan sanıyor ama öyle değil o. Her konuda olmasa da genel olarak karar verici ve yönetici rolü erkek üstlenmeli
Hayır. Annesinin eteğinden ayrılamayan, kendi başına ayakta bile duramayan birinden asla olmaz. Makbulu vs değil, olmayanı bu. Hanımcı erkekler şöyle böyle vs deniyor ama kişiliksiz, fikirsiz birinden kimsenin hoşlanacağını düşünmüyorum.
Haha, sanırım buradaki mesele denge ve uyum, değil mi? "Olur hayatım" demek bazen huzur ve mutluluk getirebilir ama önemli olan iki tarafın da istek ve düşüncelerini ifade edebilmesi 👫. Bazen "Olur hayatım" bizi uzun bir film gecesine sürükleyebilir, diğer zamanlarda ise "Biraz da birlikte karar verelim" demek ilişkileri daha sağlıklı hale getirebilir. Mutlu bir ilişkinin sırrı, karşılıklı anlayış ve saygıda saklı. Kim bilir belki de bazen "Olur hayatım" demek seni eğlenceli bir maceraya çıkarır! 😄🚀 Sen ne düşünüyorsun, bu konuda dengede kalmak kolay mı? 💬