Aşk İlişkileri Küsecek kadar hayatımda yerin olmadı, diyen bir erkeğe ne cevap verilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor küsecek kadar hayatımda yerin olmadı, diyen bir erkeğe ne cevap verilir?ben: küstün mü? diye yazmıştım bu cevabı verdi Küsecek kadar hayatımda yerin olmadı, diyen bir erkeğe ne cevap verilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Koşucu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok sert yapmış. Ben , benim için değerli olan kişiye küserim demiş. Kısacası sen benim. icin bir hiçsin demiş. Daha bir sürü anlam çıkar yani 3 0 Yorumla
offaynen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Sen de yaz herkese hakettiği değeri vermek gerekiyor ben yine fazla kaçırmışım yaz kapak olsun😃 1 0 Yorumla
ikskraltr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Fena laf koymuş be ben tebrik ederdim bu arada yaaLaf düşünme engel bas gitsin 😏 1 2 Yorumla Soran +1 yıl neden engelliyim Yorumla ikskraltr +1 yıl Sanırım kişi sevgilin ya da flörtün falan bir süre geçirmişsin beraber o bunların bir anlam ifade etmediğini söylüyor Yorumla
Fzizömjs Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Çok pis laf koymuş...Ne geçti aranızda da böyle dedi merak ettim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ya ben kalbini kırdım eften püften sebepten, sürekli nazlanıyordum en sonunda sabrı taştı demek ki Yorumla
MDMSO Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Seni bu kadar dehersizlestiren birine cevap verme yoluna bak bu pusttann hayır gelmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl dogru konus onun hakkında Yorumla MDMSO +1 yıl Vazgeçtim ayaklarına kapan koyuna ancak çoban yakışır Yorumla Soran +1 yıl nike loglu tişört giyen birinden başka bir şey beklenmezdi zaten, ağzından lağım akıyor lağım Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şekilde cevap hakkı tanımamış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla
seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Küsmeni umursanacak kadar yerin olmadı hayatımda 0 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Öküz ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hakkında dogru konus onun lütfen Yorumla MayısssssssKızı +1 yıl Ben burada senin için söylüyorum yoksa banane ondan Allah akıl fikir versin sana ne diyim Yorumla Soran +1 yıl ya ben kalbini kırdım eften püften sebepten, sürekli nazlanıyordum en sonunda sabrı taştı demek ki Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Verilmez gidilir 0 0 Yorumla
boşwerrr08 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Şerefsiz yaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ayıp olur Yorumla boşwerrr08 +1 yıl Onunki daha ayıp be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok sert yapmış. Ben , benim için değerli olan kişiye küserim demiş. Kısacası sen benim. icin bir hiçsin demiş. Daha bir sürü anlam çıkar yani
Sen de yaz herkese hakettiği değeri vermek gerekiyor ben yine fazla kaçırmışım yaz kapak olsun😃
Fena laf koymuş be ben tebrik ederdim bu arada yaa
Laf düşünme engel bas gitsin 😏
neden engelliyim
Sanırım kişi sevgilin ya da flörtün falan bir süre geçirmişsin beraber o bunların bir anlam ifade etmediğini söylüyor
Çok pis laf koymuş...
Ne geçti aranızda da böyle dedi merak ettim
ya ben kalbini kırdım eften püften sebepten, sürekli nazlanıyordum en sonunda sabrı taştı demek ki
Seni bu kadar dehersizlestiren birine cevap verme yoluna bak bu pusttann hayır gelmez
dogru konus onun hakkında
Vazgeçtim ayaklarına kapan koyuna ancak çoban yakışır
nike loglu tişört giyen birinden başka bir şey beklenmezdi zaten, ağzından lağım akıyor lağım
Hiçbir şekilde cevap hakkı tanımamış
nasıl
Küsmeni umursanacak kadar yerin olmadı hayatımda
Öküz ya
hakkında dogru konus onun lütfen
Ben burada senin için söylüyorum yoksa banane ondan Allah akıl fikir versin sana ne diyim
ya ben kalbini kırdım eften püften sebepten, sürekli nazlanıyordum en sonunda sabrı taştı demek ki
S gggg
Verilmez gidilir
Şerefsiz yaz
ayıp olur
Onunki daha ayıp be