Selamlar,
Herkes kahrolmak zorunda değil ki ayrılık durumunda. Herkesin kendine göre bir karakteri var sonuçta. Hayat ise bir şekilde devam ediyor. Bir cümleye bu kadar takılarak hali hazırda olan şeyleri mahvetmenin de bir mantığı yok. Bunun altında her an ayrılabilirim gibi bir şey de çıkmıyor.
Bende öyle düşünürüm şahsen. Ayrılık her insanı üzer elbette. Fakat erkekler duygularını biraz daha farklı yaşarlar. Tutup da sana ölürüm, biterim sensiz yaşayamam demek istememiştir. Sen bunlara fazla takılma ve bildiğin gibi devam et keyfini sür.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrılıcam diye ödü kopuyor yanlış bişey söylememek için çok uğraş veriyor bunu biliyorum kırıldığım zaman aşırı üzülüyor ama bu şekilde konuşuyor. Çok üzülmeyecekse neden bu kadar uğraşıyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bunu böylesine normal bir konuşma sırasında görüş olarak beyan ettiyse endişelenecek bir şeyin yok ki tam tersi olur genelde. Yani insanlar beyan ettikleri kendine güvene güvene söyledikleri bu tarz konularda tam tersi davranırlar. Ama bunu iğneleyici bir şekilde birden fazla yerde söylediyse ve karakteri bakımından da çok açık sözlü biri değilse ayrılmak istiyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok yok hiç iğneleyici şekilde söylemedi görüş beyan etti. Düşüncem böyle dedi yani.
Söyle demek istemiş olabilir; seviyorum ilişkim için mücadele ederim fakat benden ayrılmak isteyen olursa hiç üzülmem beni bırakıp giden birisi için arkasından ne ağlarım ne üzülürüm mesajı vermek istemiş olabilir çünkü bende böyle düşünüyorum. Beni yarı yolda bırakıp gidecek birisine ne gitme kal derim ne de üzülürüm olması gereken bu çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
Evet evet bunu demek istedi. Tamam böyle düşünürsün eyvallah. Böyle konuşursun taamm. Peki gerçekten böyle mi olur? Ciddi ciddi üzülmez misin? En fazla bir ay sonra geçer mi acısı? Söylendiği kadar kolay mı
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYani size hiç değer vermemiş.. bu yüzdende umursamamanız lazım.. çünkü seven insan her zaman için değer verir.. ve kaybetmekten korkar eğer sizi kaybetmekten korkmuyorsa belki de üzülmemeniz lazım.. hatta direk umursama bence.. konuşmayı kes ve engelle her yerden bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kendi psikolojisini düşünüyor bence yani belki de çok duygusal bir insan ama karşısındaki insana çok bağlanır da yarın bir gün yarıyolda bırakılırsa çok üzüleceğinin farkında ama çok takılmamaya çalışıyor bu konuya. Çünkü günümüzde gerçekten sadakat sorunu var yani insanların en temel veya basit konularda bile verdiği sözü tutamama gibi şeyleri ortaya çıkıyor. O da kendini koruma altına alıyor. Ben olsam saygı duyuyorum ama ben diğerleri gibi değilim, beni lütfen genelleme diğer insanlarla derdim sizin yerinizde olsam. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun benzerini eks ilişkimde bende duymuştum. Ve şimdi diyorum ki keşke o zaman ayrilsaymistim. Emin ol bebişim insanlar özellikle erkekler farzi misal vererek, anlik boşluklarina gelerek yüreklerindekileri diyor açıkça bazen. Direkt bitir konuşmayı diyemem ama temkinlik ol.
10 Yorumla
u +1 yılNeyi kaybettiğini anlayınca, üzülür. Bunu dile getirmeseler de erkekler genel olarak “ayrılırsak üzülmem” kafasında. İdrak etmeleri biraz sürüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılS... Git denir gadası
00 Yorumla
+1 yılHer insanın ayrılığa yaklaşımı da, yaralarını sarma şeklibde farklıdır. Ben de "ayrılığa çok üzülmem" diyenlerdenim ama bu ilişkiyi ciddiye almayacağımızı göstermiyor ki. Sadece ayrılık kavramına bakış açımız farklı. Hatta bitirmek isteyene sadece "neden" diye sorarım. Cevabını dinlerim; yanlış gözlemlediği bir şey varsa düzeltirim, o kadarcık. Sonrası ise şöyle: Hayatımdan biri çıkmak istemiş ve çıkmışsa ki, bu çok çok normal, hayatımı tekrar düzene sokmaya, bu süreci hasarsız yabda minimum hasarla atlatmaya çalışırım ve ayrılık acısı çekmemek ya da o acıyı minimumda tutmak için ne gerekiyorsa onu yaparım. E kendini bileni nsan da kendine neyin iyi geleceğini bilir ve hayata devam etmek için ne gerekiyorsa onu yapar.
Olay şuraya evrildi: Karşındakinin kendini keşfetmis, olgun ve kendi ayakları üzerinde duran biri olması mı senin kafanı karıştırdı?
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Bunu söylemesine gerek var mıydı? İnsan kıymet verdiğini 1 ay da unutabilir mi? Çok üzülmem denir mi. Bilmiyorum anlattığın kadarıyla şunu anladım. Kız sonuçta ondan ayrılmayı seçmiş olacak. E karşı taraf ayrılmak istemiş onu bırakmışsa o neden üzülsün kendini harab etsinki onun için? Ben böyle düşünmedim bak. Diyelim ki kız istemeden ayrılıyor hata sende Kız ayrıldığı için üzgün ya da başka sebeplerle ayrılık oldu kızın sebi sevdiğini biliyorsun vs. Böyle durumlarda unutamaz bence seven
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşın kendince savunma mekanizması geliştirmiş. bunu üstüne alınma bence. emin ol söylediğiyle yaptığı farklı onun. takmam etmem diyen insanlar genelde en çok kafaya takanlardır. şimdi yeni olduğunuz için sana hemen sensiz yapamam, senden ayrılırsam ölürüm imajı veremeyeceği için hani bak seninle ilgileniyorum hoşlanıyorum senden ama gidersen de takmam der. normaldir. çok üzerine kafa yorman gereken bir konu değil. geçmişte yaşadığı tecrübelerden ötürü sana da bir çizgi sınır çekmek istemiş. bu onun güçsüz olduğunu gösteriyor aslında. ben olsam bu konuşmanın üstüne hiç tavır yapmazdım akışına bırakırdım. her an bitecekmiş gibi bir ilişki yaşanmaz. biraz daha zaman geçir onu tanı. sana tam olarak bağlanmadan fikri değişmeyecektir.
211 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı geldi, bu da bir ihtimal
- +1 yıl
Beni şu an çokta sevmiyordur zaten dha yeniyiz. Bağlanmasına rağmen böyle konuşmaya devam ederse endişelenmeli miyim sizce? Ben de kendini koruma içgüdüsüyle konuşuyor gibi algıladım
Cevap sahibi+1 yılböyle konuşmaya devam etmese de sana olan hali tavrından anlarsın. mesela tartıştığınızda dönüp giden mi yoksa çabalayan mı olacak onu zamanla görürsün. baktın ki dönüp gidiyor o zaman yol verirsin
- +1 yıl
şu an tartışma çıkınca çok çabalıyor hatta ayrılmak istediğimde hep açıklama yaparak tutmaya çalıştı bu ilişki için elimden geleni yapmaya hazırım en ufak bişeyde bitmesine müsade etmem diyor. Ayrılmak istiyorsan boynum kıldan ince saygı duyarım ama istemiyorsan sorun neyse çözelim diyor. Beni 3 ay seyretmiş sonra zar zor adım attım diyor. Ama böyle de konuşuyor bu yüzden söyledikleriniz mantıklı geldi bi yandan
- +1 yıl
E tamam işte. Olay tamamen benim belirttiğim yere geldi 😉
- +1 yıl
@Aqualibrium gerçekten biterse çokta üzülmeyecek yani? Bunu güçlü görünmek için söylemiş olabilir mi?
- +1 yıl
@Aqualibrium size sordum ama cevap yazmadınız
Cevap sahibi+1 yılbence boş beleş gurur yapacak bir adam değil. ciddi bir duruşu var. o yüzden sözlerine değil davranışlarına odaklan. çabalıyorsa sorun yok. sen neden buna takılıyorsun ki ayrıldıkıtan sonra ne yaşayacağı senin umrunda olmamalı. çünkü düşünsene sebepsiz senden ayrıldı diyelim. sen de 2*3 gün üzülür sonra yoluna bakarsın. bence onu kastetmiş. ama çözülebilecek bir problem varsa ortada mücadele ederim diyor. ayrılmanın sebepleri de çok önemli
- +1 yıl
Takma sebebim şu ben onu çok sevebilirim zaman içinde, ama o? Ben çok seversem ayrılık sebebi me olursa olsun 1 ay içinde unutamam. O böyle konuşunca kafam karştı. Kalpsiz gibi soğuk geldi. Sonra düşündüm güçlü görünmek için yapmış olabilir mi diye. Kendini vazgeçilmez zannetme diyemedi de bunu söyledi onun yerine
- +1 yıl
Aslında sorularınızın cevabı benim ilk cevabımda da var, burdaki cevapta da var. Bir insanın ayrılık travmasını iyi atlatmasını bilmesi, sizi veya ilişkiyi sahiplenmeyeceği, çok sevmeyeceği gibi anlamlara gelmiyor. Cevap sahibi de benzer şeyleri söylemiş zaten. Ama siz farklı bir şey mi duymak istiyorsunuz anlamadım ki?
- +1 yıl
@Aqualibrium bu o şekilde mi ifade edilir? Çokta üzülmem en fazla 1 ay içinde unuturum..
+1 yılHiç bir şey denmez ayrılıp kendi ile başbaşa bırakılır
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Ayrılık olursa üzülmem diyen erkek arkadaşın için ona tek söyleyebileceğin bir şey var oda yaşanmamış hiç bir şey gerçek değildir diyebilirsin gerçekten ayrıldığında üzülüp üzülmediğini göreceksin019 Yorumla- +1 yıl
Daha öncekilerden ayrılınca çok üzülmedim dedi işte evet hayal kırıklığı yaşadım terk edildim acı tecrübelerim oldu ama çok çok üzülmedim diyor? Sonuçta bu duygu yaşanmamış olmuyor ki.
- +1 yıl
Bir erkek neden böyle konuşur sizce
- +1 yıl
Merhabalar,
Gerçek bir ayrılık yaşamamişiniz gerçek ilişkiler de bir kere ayrıldıktan sonra tekrar birlikte flört edemezsiniz o senin geri geleceğini biliyor bildiği için üzülmemis sen gerçekten ayrilirsan sınır koyarsan gerçekten üzülüp üzülmediğini göreceksin - +1 yıl
Eski sevgilileri için söyledim onları? Onlardan ayrılınca çokta üzülmedim diyor
- +1 yıl
Hep selamı almayı unutuyorum afedersiniz. Size de merhaba. Neden böyle konuşur bi erkek? Biz daha önce 1 defa ayrıldık ben terk ettim 2. 3 gün içinde geri döndüm tabi bu kadar sürede çok üzülmez insan. Vazgeçilmez değilsin demeye mi çalışıyor?
- +1 yıl
Merhabalar,
Eski sevgilileriyle yaşadığı ilişki ile seninle yaşadığı ilişki bir değil eski sevgililerinden ayrılınca üzülmediyse eski sevgililerinin hiç birini sevmemiş seninle ayrılık olmadığı için yaşanmamış hiç bir şey gerçek değil yani bu kıyaslamayı yapması bile çok mantıksız mantığa aykırı bir gün ayrılırsanız o zaman görür üzülüyor mu üzülmüyor mu - +1 yıl
İçimde bu ayrılığı ona yaşatma hisleri taşımaktan nasıl kurtulacağım peki? Buna sebep oldu. Biz birde ciddi ilişki içindeyiz evliliğe gidecek? Bu adam kalpsiz mi anlamıyorum ki
- +1 yıl
Merhabalar,
İlişkiler de bir kere ayrıldıktan sonra tekrar geri dönülmez tekrar aynı yola girilmez sen 2-3 gün içinde geri döndüysen o kişiye bir nevi çantada keklik olduğunu göstermiş oldun bir kere ayrıldıktan sonra net olun çizginizi asla ama asla bozmayın tekrar geri dönmeyin o zaman seni tam anlamıyla tanımış olacaktır benimseyecektir - +1 yıl
Merhabalar,
Ciddi ilişkiler düşünerek gerçekleşmez ciddi ilişki veya evlilik ansızın gerçekleşir plansız programsızdır ayrılıklar olabilir kendini kasma gerçek evlilikler de kişiyle aynı çatı altında yaşayacaksınız birbirinizden yeri geldiğinde sıkılacaksınız tartışacaksınız burada ilişkinize misyon yüklemeyin ciddi ilişki diye tartışmayacağız ya da ayrılmayacağız diye kendinizi sıkmayın her şey olacağına varır ciddi ilişki misyonu yüklemeyin evlilikler ve ciddi ilişkiler böyle olmaz ansızın plansız programsız gerçekleşir - +1 yıl
Hatalıydım o sebeple döndüm ama ben terk ettim. Döndüm derken de sadece bişey yazıp adım attım hep o uğraştı durdu aradı
- +1 yıl
Çok üzülüyorum ya bunu ona sorayım mı sizce ben açık ve net olmayı seviyorum. Bu ne demek sen kalpsiz misin diye sorup cevabı tatmin etmezse engeli basayım
- +1 yıl
Merhabalar,
Bu gibi soruların cevaplarını o kişiden alamazsınız bu gibi soruların cevaplarını sen kendin vermelisin yani hissiyatların gerçektir şu an nasıl hissediyorsan o doğrudur kötü hissediyorsan hiç bir şey söyleme direk engelle sessizce ayrıl - +1 yıl
Sessizce ayrılmak zulüm değil mi ama? şu an annesi hasta şu an olmaz bu konuyu tekrar knuşacağım onunla. Haklısın ona direk sormak saçma olur tabiki inkar edecek
- +1 yıl
Ben kendini güçlü göstermeye çalışıyor gibi hissettim daha çok. Sizce olabilir rmi? Böyle bir ihtimal var mı
- +1 yıl
Merhabalar,
Annesinin hasta olması senin onunla ayrılmayacağın anlamına gelmez ki sen burada duygusallık yapıyorsun duygusal olmayacaksın bazı konular da kendini üzersin seni hiç kimse anlamaz yüzüne kapıyı çarpan çıkar gider o yüzden burada mantığını kullan onun güçlü hissetmeye çalışması da bir anlam ifade etmez ki o ne hali varsa görsün sen kendinle meşgul ol - +1 yıl
Terk etmem gerektiğini bir kişi daha söyledi. Anladığım tek şey bi erkek seviyorsa böyle konuşmaz. Siz de o yüzden terk et diyorsunuz
- +1 yıl
Merhabalar,
Ben kendi iç sesini dinleyip doğru kararı almanı öneriyorum hislerin seni asla ama asla yanıltmaz - +1 yıl
Tamam çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Merhabalar,
Ben Teşekkür Ederim Sevgiyle kalın herkesi affedin intikam peşinde koşmayın en önemlisi ise kendinizi affedin.
+1 yılKendini güçlü göstermek için söylemiştir henüz yeni olduğunuz için ciddiye alma ama yeniyseniz söylediklerinde ikiniz açısından da doğruluk payı var. Uzun ilişkiye göre ilk aşamalarda ayrılanlar daha az yıpranır her zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna üzülmeyen bir kadın ve erkek zaten hiçbir zaman sevmemiş demektir böylelerine acilen ve ışık hızında yol vermek gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAslında dediği doğru bunu söylerken sanki sana kıymet vermiyormuş gibi gözüküyor ama adam dürüst en azından boş ver
10 YorumlaNe kadar mantıklı konuşmuş. Helal olsun. Sallamıyor, kandırmıyor. Bizzat nasıl biri olduğunu gösteriyor. Böyle insanlara hasretiz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama kırıcı değil mi insan kıymet verdiğini 1 ay içinde nasıl unutur
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bence çok güzel demiş. Yani başka insan mı yok kendimi neden çok üzeyim demiş bu seni sevmiyorum demek değil ki.
00 YorumlaSen bana bir hatıra yaşatamıyorsun, 1 ay değil 1 hafta bile çok de geç , engeli bas
038 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- +1 yıl
Seven biri böyle konuşmaz mı? Bana ben seni unuturum demedi genel olarak kendini anlattı
- +1 yıl
Güçlü görünmeye çalışıyor olabilir mi
- +1 yıl
Hiç umursamaz değil ki ama? Bunu nasıl düşüneyim sayfalarca yazı yazıyor 3 ay boyunca uzaktan izlemiş zar zor açıldı adım attı. Daha önce terk ettim kendini koruma amaçlı söylüyor olabilir mi?
- +1 yıl
Tamam bu konuyu mutlaka tekrardan açacağım. Normalde kalpsiz misin diyecektim onun yerine aklı başında olmak bu diyerek olumlu yorum yaptım çünkü benim için söylemedi ve güçlü görünmeye çalışıyor gibi hissettim
- +1 yıl
Anladım of ya bunun adı sevmek değil ki
- +1 yıl
Ya ciddi ciddi ayrılıp ondan bekleyecektim ya da ayrılmayacaktım değil mi
- +1 yıl
Yani hiç ona sormayayım ve konuyu da açmayayım mı?
- +1 yıl
Başkası ile yakın iletişimde derken? Başka erkekle mi? Kardeşim tamam sen bana tavsiye verme😅😅vicdansız insafsız karaktersiz mi olmamız lazım bu nasıl tavsiye başka erkekle neden yakın iletişim kurayım? Aldatayım yani bu adamı? Anladığım kadarıyla beni cepte gördüğünü düşünüyorsun cepten çıkmak için tekme atmamı doğru buluyorsun. Bu arada daha önce iki daha engel attım çok saçma konuşmuştu kaçtan başka numaralarla bana ulaşmaya çalıştı cepte gören önemsemeyen böyle yapar mı aşırı da yoğun birisi. Bu ayrılıkta döndüm diye üzülmediğini düşünüp söyledi ya da bir daha ayrılmayayım diye yaptı böyle
- +1 yıl
Bazı yazdıklarını yeni görüyorum. Ailesel sebeplerle terk ettim korku oluştu oda bunu biliyordu aşarız beraber dedi
- +1 yıl
Anladınız mı? Bunda dönülmeyecek bir şey mi var sizce
- +1 yıl
Tamam öyle oldu gerçekten çünkü hep böyle tartışmalı geçti sürecimiz. Ama emin olun ben ona haksızlık etmedim engelleri dahi hak etti. Kafanız karıştı özür dilerim. Son olarak konuyu açmayacağım ama içimden bu konuyu nasl atacağım onu bilmiyorum
+1 yılErkeklerin geleni böyledir. Gerçekten seni sevdiğinden emin ol ilişkinizi öyle ilerlet 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Genel konuşmuş emin ol seni kastetmemiştir. Erkekler bazen farkında olmadan saçmalayabiliyor 😅
00 Yorumla
+1 yılÖyle zaten. Bağımsız olmayı öğrenin siz de bi zahmet
00 Yorumla
+1 yılKendiside bana 1-2 ay acımı çekerim sonra yoluma bakarım demişti. 2 ay oldu ayrılalı dün hikayesinde şarkımızı paylaşmıştı...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleger sevisiyosaniz bi tek sana vermiyorum de
cinsellik yoksada birak seni sevmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıldız tilbe-yürü anca gidersin yolla 😃😃
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha nerden geldi bu aklına ya😅
Cevap sahibi+1 yıliki dakika önce dinledim😃😃
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Yolu açık olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet fark etmez SG denir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yolun açık olsun denilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Vay be… varlığım yokluğum bir… 🥲
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 10 u geçince 11 oluyo deseydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılS…tir git denecek en güzel şey
00 Yorumla Bunu diyen ayriliktan en cok korkandir
01 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçektenn mi , biraz açar mısın
+1 yılSevmemis denir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevmiyor denir
00 Yorumla
+1 yılGit gule gule
00 YorumlaSiftir git denit
00 YorumlaS.. git denir
00 YorumlaKapı orada bas geri
00 Yorumla
+1 yılDürüst işte demis adam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıluzak dur deniir
00 Yorumla
+1 yılTeselli vereceksin olmayacak diyeceksin
00 YorumlaHass... Tir
01 Yorumla- +1 yıl
Ağznızı bozmasanız lütfen. Erkek gözüyle bakınca kötü mü geliyor amacı ne olabilir kaybetmekten korkuyor bunu biliyorum ama böyle konuştu işte. Gitme bak gidersen unutulursun? İmajı mı çizmeye çalışıyor
Adamın dibi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne