Arkadaşlar sevgilimle buluşacaktık normalde işi gücü var. Ama sanırım sıkıntıda neyse ilişkimiz de 1 aylık. Ben ona sordum işte buluşacak mıyız diye bana “maddi olarak kötüyüm ben de çıkmıyorum ayın 5 inde düzelecek “ dedi. Tamam hiç önemli değil falan dedim. Tabii ki de benim de sıkıntıda olduğum oluyor, normal fakat 1 aylık ilişkide bunu demesi garip. Hastayım de ya da bir şey de. Ben olsam demem öğlen de annesini kuaföre götürdü. Annemi kuaförü götürecem diyebilirdi. Ben bir kadın olarak söylemem. Evet her şey para değil fakat bunu daha ciddiyet olmadan demesi garip
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bunu diyen erkek gözümde sıfırdır. Maddiyati bu kadar öne surmeye gerek yok. Nasil ki parasiyla show yapan, arabanin anahtarini falan masaya koyan, ozellikle gostermeye calisanlar nasil iticiyse maddi olarak kotuyum param yok cikamayiz diyenlerde bir o kadar itici ve sogutucu.
Sevgilide olsak her seyi soylemek zorunda miyiz? O zaman sende nasil regl oldugunu, kan aktigini, igrenc zorlu yonleriyle vs anlat. Her sey anlatilmaz oyle bir iliski icinde olsakta. Evlilik olsa hadi yine neyse.
Insanin cebinde bir cay parasi bile olmaz mi? Hadi o kadar kotu durum hic yok diyelim, olabilir insanlik hali. Sen bulusacak miyiz demissin. "Nerde, hangi mekanda" bulusacagiz dememissin.
Senin sordugun soruya karsilik surda bulusalim yürüyelim, oturalim vs diyebilirdi. Erkekler zaten bir sey ismarlayacagi zaman yapiyor bunu.
Bir de orada burada gezdirse sahsen ben parasi yok galiba, gezelim dedi hicbir sey ismarlamadi demem. Daha once cok cay kahve ictik, bir seyler yedik zaten bu sefer boyle olsun demistir diye dusunurum. Hava da guzelse oh mis, ne icerde 4 duvar arasinda oturacağız.
Evde kahve cay bilmem ne yiyip iciyoruz zaten. Her zaman olmak zorunda degil. Bence bunu sana soylemesi bile kotu ve itici. Boyle seylerde karsi tarafa aciklama yapmaya gerek yok.
Paran yoksa gezelim birbirimizi gorelim dersin. Bulusmak istemiyorsan da bulusmayalim diyerek baska bahane bulursun. Param yok denmesi bulusmamak icin bahaneuse eger, bahane olarakta kotu, gercekte olsa kotu yani bunun denmesi kotu. Bir kiza denmez boyle seyler. O kizin gozunde ne oldugun belli olmaz sonra. Ve daha da onemlisi kiz da kendini kotu hisseder. Bana dense soguyacagim gibi kotu de hissederim.
Babam kizim bu ay para veremem deyince bile icim bir tuhaf oluyor, adam bizi gecindirmeye çalışıyor diye. Istemeseydim keske boyle demeseydi diyorum.
Erkek arkadasimda ayni seyi yapip, bunlari deyip kotu hissettirecekse, bunun psikolojik yükünü cekmeme neden olacaksa gercekten gerek yok. Bir bulusalim dedim diye para önüme surulecekse, param yok iyi durumda degilim denilecekse keske bulusalim demeseydim diye düşünürüm.
Bu tarz cumleler insani suclu hissettirdigi gibi, kadin olarakta sanki sadece para icin oluyormus gibi oluyor. Durduk yere asagilanmis gibi de oluyorsun. Yani dikkatli olmak gerek cumle kurarken bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılVe 30 yaşında bir şirkette çalışıyor Allah aşkına kenara attığın bir para yok mu bu yaşına kadar? Nedir bu ne saçmalık. Ya da kredi kartın. Ayrıca bir kaç şeyini de gördüm neyse dedim.. köpeği veterinere götürdü çıktığında aradı 1500 tl tutar mı ya vay anasını dedi neyse bir gün dedim ki alaçatıya gidelim çok merak ediyorum zaten lafın gelişi. Dedi ki direkt para tuzağı ben gittim? Avm de kikonun önünden geçtik bana dedi ki bak senin ki.. dedim ki çok seviyorum. O da dedi ki ohoo benim annem estee lauder dior kullanıyor.. ben de dedim ki iyi bana da al o zaman bana dedi ki “bunlar için benim annem olman lazım” dedim pardon ne bu sçarım ağzına senin
Cevap sahibi+1 yılParasi varsa ve sana ufakta olsa harcamaya eli gitmiyorsa sıkıntı var zaten. Ben parasi yok sandim
Soran+1 yılYa yok çalışıyor tüm kıyafetleri marka. Calvin klein falan. Zaten ben de parasız biriyle sevgili olmam babam varlıklı. Yoruldum ilişkinin başında hepsi iyi sonra fakir oluyorlar. Doğumgünümde hediye de almadı..
Soran+1 yıl@Kovboy_35 düşünceniz nedir
- +1 yıl
Aslında bakarsan arkadaşının yaptığı çok ayıp. En basiti İzmir de kordon var orada yürüyüp orada oturup sohbet de edebilirdiniz de senin arkadaşın herşeyi parayla mı ölçmeye çalışıyor galiba ya da sana gelince o şekilde davranıyor. ya da görüşmemek için basit bahane de olabilir. Annesini kuaföre götürdü demişsin mesela. Senin zaten parayla alakalı sorunun yok. Sahilde 2 çay 20 TL zaten. Bundan kaçacak kişi ya da kaçan kişi bence seni çok da tınlamıyor be güzelim.
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl takıntılı insanlarsınız yahu. Bunun neresini kafana takıyorsun ki? Karşında ki insan, erkek sana düm düz kendisi gibi olup yaklaşmış. Ben bu insanı çok samimi buldum ciddi anlamda. İlla para değil bütün mesele, bütün mesele seni yargılayan insanla aranda bir ilişki olmasıdır. Burada yargılayan ve altında mücbir sebepler arayan sensin. Zengin biriyle olsan ve seni hor görse bu tarz yargılayacağını sanmam. Çünkü o tarz insanlar gibi düşünmüşsün. "Yargılamam ama şey ıı arkadaşlar ayıp değil mi?" Sonuç yargılamaya gidiyor. Çimlerde oturup, sohbet etmek bile aklına gelmediyse de karşında ki insanı fazla yorma.
00 Yorumla
+1 yılBir aylık ilişkiye sevgili gözüyle bakmak sence de hata olabilir mi? Birbirinizi daha hiç tanımıyorsunuz, huyunuzu suyunuzu bilmiyorsunuz ki. Bu kadar kısa zamanda neyin sevgisini besliyorsun ki ilişkinize isim vermeyi kabul ediyorsun. Görüyorsun daha yeni yeni tanımaya başlamışsın ve nasıl biriyle bir daha konuşmaman gerektiğini de şimdi fark ediyorsun.
Karşı taraf sana niyetini belli etmiş. Seni gider kalemi olarak görüyor. Seni sadece fazlalık olarak değerlendiriyor. Seni metres yerine koymuş gibi düşün. Parası olduğu zaman seninle görüşecek, parası olmadığı zaman da senden vazgeçecek. Hepsi bu. Amacı seninle bir hayat kurmak, birlikte bir şeyler paylaşmak filan değil. Sen onun sadece fuzuli bir harcama kalemisin. Faturasına fazla yansımaması için giderlerini kısmayı seçmiş çocuk. Durum bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin özeti şu. Hemen hemen aynı durum bende de var sayılır. Mesela benimde şirketim vardı. Ödemelerim gelmedi. Sorunlar oldu. Sorundur olabilir. Benim alacaklarım da avukat da. Hemen hemen ay sonuna çözülecek. Mesela beni de arkadaşlarım çağırıyor ama ben gitmek istemiyorum. Ha konu para değil tabiki konu psikolojik. Kişi karşısındakine yetememek den çekinir korkar. Açık ve güzel şekilde söylemiş.
Konu maddiyatı vermiş olduğu kendinde psikolojik baskı. Bunu kendisi yapıyor senle alakalı bişey değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle diyebilirdi “çıkalım ama bi çay kahve içelim bu seferlik , biraz sıkışığım haftaya tekrar çıkarız” vs. bu bile yeterdi ama param yok çıkmayalım demek…
Bir erkeğin cebinde bir çay kahve içecek parası olmaması çok garip bence hatta bunu daha 1 aylık sevgilisine bile söylemesi daha garip. Ben hoş karşılamam çünkü kendim para kazanan, ekonomik gücü olan bi kadınım böyle bir durum erkeğin eril enerjisini düşürür benim gözümde. Şimdi burada herkes paragöz müsün falan der ama iş gerçek hayata gelince kimse cebinde çay parası olmayan adamı istemez, üzgünüm gerçekler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, ben bir erkeğin bilerek böyle söylediğini düşünüyorum. Çünkü hiç bir erkek ilişkisi samimi ve uzun değilse 1 aydır tanıdığı bir kıza bunu söylemez. Başka bir bahane bulur şu güm buluşalım der ama bu direkt söylemiş. Bence sevgililik olayımı biraz düşünmelisin. Belkide senin üzerinden geçinmeyi düşünüyordur. Sakın ola bir aydır tanıdığın birine borç para falan verme.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYine çoğu okuduğunu anlamamış. Kız zaten durumunun kötü olmasına laf etmiyor. Sadece 1 aydır görüştüğü birisine direkt bunu söylemesi irite edici olmuş. Müsait değilim falan diyebilirdi
31 Yorumla
Soran+1 yılAy sorma ya sanki adamın 100 tlsine kaldık
Dostumm çok iyi anladim ben seni hani neden maddiyattan vurdu doğru bak güzel düşünmüşsün yani tamm insan bu parası olmayabilir ama sevgilisinede maddiyat yok buluşmayalım da demez oyle bir durumda olsa baska bir bahane soyler enteresan basligi okuyunca allah var bu canım neyin tribine girmis dedim ama aciklamada hakli gibisin iç gıcıklar
20 YorumlaÇok saçma bi şekilde aşırı alıngansınız ve yorumlarda da aynı gariplik. Siz elit tabakadan kraliyet ailesinden mısınız? Çocuk açık bi şekilde söylemiş ne var ki bunda. Sonuç olarak kendini çok üstte tuttuysan çocukta acık acık senle buluşmaya param yetmez demiş. şu an yok demiş çocuk ta bi işçi sonuç olarak ha eğer böyle şaşalı okey bi mesleği varsa saşır. Ben şaşırmıyor gayet doğal ve samimi. Eğer sende bi aylık ilişkide yok böyle denmez yok şöyle denmez dıyosan. Lütfen acilen sonlandır. Daha şimdiden TC kızı moduna geçme. Çocuğun basını da yakma aşkım. Daha bunun tribi var bılmem neyi var. Şunca şeyden nem kaptıysan Allahım TC erkeklerine yardım etsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinize maddiyatı sokmamanızı tavsiye ederim. Çıkıp gezebilirsiniz de , bir çay da içebilirsiniz de. Madem 5 inden sonra durumu düzelecek , 5 inden sonra tekrar ikinciye çıkardınız bir yerlere. Çocuk bir yalan da uydurabilirdi tabii ki. Ama dürüstçe söylemiş işte..
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu konu buluşmak değil söylemesi yoksa para bende de var
- +1 yıl
Dürüst olmaya çalışmış tabii ki hata etmiş söylemekle. 👍🏻
+1 yılBen de erkek olsam şahsen, 1 aylık ilişkimde böyle bir durumumu belli etmem. Bahane bulurum üşüyorum sanırım hasta olacağım diyebilirdi. Ayrıca annesini kuaföre kendi parasıyla götürdüyse kırılırdım ya. Annesinin saçına 500 verebiliyor ama benimle bir çaya kahveye 50 tl veremiyor mu?
Sorudan bağımsız, eğer düzgün bir işi ve diploması yoksa yol yakınken bi bahane bul ve ayrıl yoksa aşık olursan daha zor olur ayrılman.00 Yorumla
+1 yılKadınlara da yaranamazsınız. "annemi kuaföre götüreceğim" ya da başka bir bahaneyle görüşmeyi erteleseydi, bu sefer de buraya gelip "sevgilim benimle hiç ilgili değil, görüşmeye yanaşmıyor" gibisinden veryansın edecektiniz. Etmem diyen de yalancının dik âlâsıdır. Adam kıvırmadan durumu izah etmiş
00 Yorumla
+1 yılmaddi olarak sıkıntıdaysam bunu karımla bile paylaşmam gerekmedikçe. 1 aylık sevgiliyle bunu paylaşmak biraz toyluktur. Birazda sana fazla bağlı.
10 YorumlaAçık sözlü Adamlara aşırı saygı duyorum. En azından yalan konuşmamış dürüst olmuş sana karşı. Diğer türlü sürekli başından ekiyomuş gibi hissedecektin sen şüpheye düşme diye Açık açık demiş işte neyin tribi bu 🙄
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılannesini o gun kuaföre götürmüş ama seninle bulusmaya gelince parası yokmus... sey kanka, dikkatli bakarsan seninle parayı harcamayı bile kıyamıyor... 1 aylık iliski, uzatmaya gerek yok bence, ben ayrılmıştım.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBence baştan böyle bir şey söyleyip yok yere bahane bulmaması daha iyi. Tertemiz dümdüz söylemiş adam. Ha senin için uygunsa konuşmaya görüşmeye devam edersin, böyle kabul edersin yoksa da duruma göre ilişkinin gidişatına göre hareket edersin
00 Yorumla Eğer ayda ortalama 3 kere görüşebilirseniz , ev değil dışarısı olmak kaydıyla normal...
Bazısı da böyle duygu sömürüsü ile dışarda para harcamayalım evde takılalım a getiriyor konuyu, bi gözlemle bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maddiyat her açıdan önemlidir. Parasız kişiyi sadece annesi sever
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendisinden maddi isteklerin olmaması için bunu bilerek söylemiş
2 çay parası da yoksa nasıl erkekmis
Alt üstü bulusur 2 çay içersiniz hadi 4 olsun
Saçmalık03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam doğruyu söylemiş. Neden garip olsun ki.
Cebinde parası olmayabilir. Maddiyat her zaman olacak diye bir kaidesi mi var?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 aylik ilişki de bir erkek böyle bir cumle kurabiliyorsa şutla. Erkek olunca hayatina kadın alsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte millet yine paragöz dedi de konu paragözlk mü hadsizlik mi😄🤣
Soran+1 yılYok yani ilişkimiz uzun süre olsa ya şu aralar kötüyüm diyebilir. Bu ne yani 1 aylık bir şey
+1 yılYiyici bir kadinsan shit test yapmış sana hareketlerine göre ilişkiyi bitirip - devam ettirebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde böyle bir sevgilim vardı maddiyat konusunda kötüyüm diyip hep erteliyordu bu yüzden 9 ay buluşamadık bana kötüyüm diyip oyuna para yatırıp kızlara hediye atıyordu bunları bildiğim halde en sonda taştım ve vazgeçtim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 aylık ilişkide bile bunu yapıyorsa sal gitsin. Buluşmak isteyen adam böyle şeyler demez birinden borç alır yine buluşur erkek olmaz böylelerinden.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. yani bir kadın bu durumu belli bir süre tolere edebilir. bir noktadan sonra maddi gücünü düzene sokması gerekir erkeğin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani sende para harcamaya gerek yok bankta otursak da olur seninle vakit geçirmek istiyorum diyebilirdin.
00 Yorumla
+1 yılBahane.. seni görmek isteyen adama koymaz böyle şeyler.. sanki kürk alacak senin sırtına dışarı çıkınca..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Dürüst davranmış, bu bu sık sık yasanan bir konuya dönüşmezse kafana takma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar cidden hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz ha. Adam ne güzel dürüst işte illa yalan mı söylesin sonra zırlarsınız erkolar şöyle böyle diye
12 Yorumla
Soran+1 yılOfff konu o mu
Cevap sahibi+1 yılYalancı birini arıyorsan bulurum ben sana boş ver onu. Yalancıdan bol ne var aw
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çocuk nasıl ciddi değil ya? Her şeyi olduğu gibi söylemiş helal olsu çocuğa
00 Yorumla
+1 yılSorun değil ben karşılarım, ben ne güne duruyorum.. tek dert bu olsun, derim..
00 Yorumla
+1 yılerkeği bulunduğu hal ve durumunu bilmek lazım
00 Yorumla
+1 yılBir bankta oturup
İki simit iki su alıp
Konuşacak kadar mı parası yok ayrıl bu adamdan10 Yorumla
+1 yılDürüstçe söylemiş sende söyle ben ısmarlıyorum diye alla alla
00 Yorumla
+1 yılGel aşkım ben ısmarlarım sen merak etme denir , bu kadar da bedavaci olmayın
00 Yorumla
+1 yılSeninle buluşmak istemiyorumun daha kabalaştırılmış hali bitmiş bir ilişki olduğu ortada
00 Yorumla
+1 yılİlla para yemek zorunda mısınız oturup sohbet edin bir yerde
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey denmez, buluşmak isteyen buluşur gider bir bankta oturur sohbet eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam o zaman sen karı kız peşinde kosacagina maddi durumu düzeltmeye bak diyip tekme basabilirsin askk
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sustum sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüst olarak söylemiş işte, yalan yapsın daha mı iyi anladığım kadarıyla sen onu parmağında oynatıyosun😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Sen diyorsunya ben olsam söylemem hastayım falan derim hak etmiyorsun o bebeyi net
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yiyip ictiklerimizi her seferinde ısmarlamak zorunda değilsin ki, amaç seni görmek, görüşmüş olmak derdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini niye ezdirmiş sacma bu halde de benimle birlikte olacak mı diye test olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYok test değil. Dolarını düşürdü yanımda. Allahtan bana kalmadı suç
Cevap sahibi+1 yılHahahahahha ay senden bilseydi bide aboo
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden garip doğruyu söylüyor olamaz mı doğruysa senden bir şey saklamadigini göstermez mi u
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben sana bakarım yiğidim deseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı bankta oturur sohbet ederiz ne var demen gerekirdi
00 Yorumlaİlla para mı harcamak gerekiyor? Al termosunu evden hadi çıkıp yürüyelim demek o kadar da zor değil her iki taraf için de seven bahane üretmez özellikle 1 aylık ilişkide her şey çok taze ve canlıyken
01 YorumlaNe düşünüyorsa onu söylemiş ha yalan doğru kısmını bilmiyorum. Ama eğer doğruysa neden doğru yerine yalan söylesin ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle. yol ver kurtul.
20 Yorumla
+1 yılgibi sezon 5 bölüm 4 ilkkan
10 Yorumla
+1 yılBen engellediği için cevap yazamıyorum sazan 50 yaşında huzur evi en çok buna yakışır
00 YorumlaParagöz karılardan gına geldi mk
110 Yorumla
Soran+1 yılPardon babamın 5 evi var fakir adamı napıcam? Davul dengi dengine hadi yallah
- +1 yıl
Adı üstüne babanın senin neyin var hiçbir şey anca babanın oarasiyla övunebilirsin lütfen vasfiniz olsun ya hemcinsim olarak bu lafina acidim
Soran+1 yıl@nsnsnejejejej babamın olan her şey benim ☺️☺️ kıskanma kudur
- +1 yıl
Bitanem babaların parsini konusucaksak beni sollarim ama konu bu değil senin kendine değer katman herneyse anlmazsin
- +1 yıl
Bnim babamin da 200 dönüm arsası var 🤣şimdi sen kudur bakam
- +1 yıl
İlk başta şasirdim adam niye durup dururken maddiytab açmış konuyu diye ama işte direkt kafa yapini anlamış bu kız bni borca sokar demiş garibim
Soran+1 yıl@nsnsnejejejej yav he he
- +1 yıl
@Sevgi2001 ay evet yaaa çok kötü bir insanın kendini bu sekil maadiyatla ifade etmesi ve hep bir maadi beklentide olmasi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEe adam açıklamasını yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılEee ben yapmadı mı diyorum?
+1 yılMaddi bireyler yapmak zorunda degiliz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla bir yola çıkılmaz, yol yakınken dön
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılcevapları merak ettim
00 Yorumla Bir şey dmeyee gerek yok
00 Yorumla
+1 yılCocuk acikca skntisini belli etmis olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılGidebilirsin baybay derim
00 Yorumla Acik sozluluk diyelim
00 Yorumla
+1 yılBelki seni denedi tepkini ölçtü
00 Yorumla
+1 yılİlla bir yerde buluşup bir şey içmeniz mi lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım konusmayi keserim
00 Yorumla
+1 yılDurumu yoktur anlayisli ol
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > “Maddi olarak kötüyüm buluşmayalım” diyen erkeğe ne denir, siz der misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler