AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Söylenmez öyle şey haklısın saçmalamış
Rüştünü ispat edememiş bir çocuk.
ne :D 1 ay olmuş daha ne
Eeeee
Bisey denmez
Evde otur görüşmeyelim denir
Sacmalamis biktirir bu seni
Hesabına para atardım 🤣
Fakir erkeklerle konuşma derim
Zengin erkek sana neden baksın o kadar basit mi sandın biz bunları bilmiyoruz mu sanıyorsun
Haha bir sazan atlamış. Bilmiyor ki canım ben kaç tane zengin erkeği sömürdümm:3 elimden kaç tanesi geçti bir bilsen hahahahah kaç zengin erkek tanıdım hepsini kullandım sana neden baksın demiş …. Çünkü bakımlı ve standartlara göre iyiyim. Sanki zengin birisin de gelip boş yapıyorsun. Valla erkeğin zengini bile aptal. Erkekler aptal canlılar. Aptal olacaksa bile belli bir yerde olanına bakarım ben :d üstüne alınmış bir de… ay fakir.. zavallı
Senin oltana takılan ya yosundur ya da eşşektir eşşekte suda bulunmaz
Ama ben bir şey diyeyim sana bakmam , çok alınma tamam mı? Senin gibi eziklerle işim yok. Bir de zengin erkek sana neden baksın demiş. Sayayım mı tek tek? Dış görüntüm gayet yeterli bende fakir değilim gayet iyi bir düzeydeyim araştırmacı ve öğrenim düzeyine sahibim. Kısacası zengin erkeği etkilemem zor değil. Hadi ağlamaya devam et
Ay bu aç köpekler bir kahve ısmarlıyor diye zengin sanıyor kendini fkdkfkdkd
Eşşek değil köpekti ama ;) ucube hadi bakmam sana dön köyüne kendini pazarlama bana
HAHAHAH ay Sorancığım hiç sorma. Ismarladıkları kahve bile değil ki…. Bu tiplerde para ne gezer bunlara niye bakalım. Ay ne zoruna gitti ona bakmadım diye.. sana belediye baksın cicim 😘
Ay kız ben bunun gibileri çok gördüm. Benim ki alaçatıya gidelim dedim şakasına dedi ki para tuzağı orası djskdkd eczaneye gitti bir ilaç 200 tl olur mu diyor çıkışta ve bana doğum günümde bir şey almadı (birde aldım demişti₺
Asıl güzel kızlar neden size baksın. Köyünüzden tarhana kokulu birisini alın ve onunla hayatınızı tamamlayın. Siz bu dünyaya ait değilsiniz. Hayvan gibi çabalayacak ne cesaretin var ne de zekan ! Sıfırsın. Bu halinle gelip beni kendin ile kıyaslayıp ağlayamazsın.
Aşko sana da tam takozu çıkmış 🤣 kız bunların ruhları fakir 😏 acıkmamak için tuvalete gitmiyorlar. Sözde erkek olacaklar ama ceplerinde ne para , suratlarında ne tip var. Sonra biz gibi kızlar neden evli zenginle. Zengin adamda akıl var kazanmış parasını almış hayat arkadaşını. Hoş valla ne komik sen bir şey yapma sonra kızlara gel sana neden baksın diye ağla. Ezikliğin sessiz direnişi 😄
Sorma otele götürüp skkmesini biliyorsun ama doğumgünü hediyesi yok ne öküzsün istersen paragöz gör deyip sövdüm ona. Birde Calvin klein giyiniyor ama ilaç parası otopark parasına sövüyor benim ki dkskdkd
Valla fakir erkekle arkadaş bile olmam. Durumu en normal en cimri arkadaşım bile bana chanel çanta aldı. Bunun gibiler ile işim olmaz. Neden baksınmış herkesi kendisi gibi boş zannetti. Sâlak ben 2 dil biliyorum , kendime yetecek kadar konuştuğum dilleri hayatında duymamışsındır Kazakça Kırgızca Rusça.. ben burada , atalarımın bana bıraktığı değerleri etnik kültürü dışarıya , elin gavurunun gözüne sokup bir şey yapmaya çalışıyorsam, tarihi köpek gibi biliyorsam. Sadece senden değil , bir çok kişiden öndeyim demektir. Boş konuşma
Canım vallahi ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun. Kendini zeki zannediyorlar. Valla en başından dürüstüm fakir erkeğin suratına yan gözümle bile bakmam. Evlenince zengin erkekle asla olmaz.
Helal hayat kendine değer verenlere değer verir. Herkes yazmış ki yazsaydın ki ben de para var ben ısmarlarım. Ya da sahilde oturalım. Pardon zamanında yazdık ne oldu? Belamızı skktiler. Hiç yazmadım valla tamam sen bilirsin dedim. Ha enayiyim dimi gel aşkım simit çay içelim diyecektim hadi ordan
Ay valla kendi öz bilincimin , çokta güzel farkındayım. Başka hesap açıp yazsam son düzlükteki arap atı gibi atlardı. Ama bunu dedim ya eksik tarafı canını yaktı. Hadi anam hadi yol al sen.
Hayatım valla sen çok zeki bir kızsın belli ki anlamışsın. Karşındaki seni kendisi gibi zannetmiş ama erkek işte zavallı bir cinsiyet 🥱 hayatım senin paran var belli ki ama sakın ısmarlama ve yapmayarakta iyi yapıyorsun alışır bu dilenciler . Valla en iyisi olmuş. Seninle yaptıklarımı sensiz yapabileceksem. Sen neden varsın yanımda bir erkek olarak?
Evi yok barkı yok arabası yok. Bir kere baştan fiyaskolar. Evi arabayı bile zenginlik zannediyorlar 🤣 bu ülkede yoksa defolur gidersin başka ülkeye orada çalışırsın , erkeksen hani ;)
Sorma bir erkeğe acıdım alttan aldım ne oldu? Anladı param olduğunu dedi bu bana aşık ya telefonumu satıcam borcum var 2-3 gün ulaşamazsan merak etme dedi. (Ateşle diyor) tamam sat sen bilirsin dedim. Şok oldu. Parası olmayan adam 1 ay sonra tiktokta karılara hediye yağdırdı. Buda şirket bedelli askerliği ödememiş eşşek gibi 6 ay askere gidecek bakalım birikimi de yok ne yapacak orada
Oh iyi olmuş. Dilenci resmen. Benim masraflarım var mesela bir erkeğe hayatta para vermem şu saatten sonra bir kaç ay önce söyledim ama pişman oldum.
Zaten bize laf ediyorlar ama zamanında ağzımıza edilmiş bu yüzden bçyle olmuşuz
Evet beni anlatıp destek çıktığın için sana çok teşekkür ederim… biz kendimize öz saygımızı yitirmez isek, hiçbir şey olmaz 🩷
Niye böyle dedi
Dolarını düşürmüştü
İşsiz mi
Hayır işi var
Az kazanıyor o zaman
Aylık 30 bin
Azmış
Aynen kira ödüyor
Para kalmaz tabi
Direk param yok denmez yaa
Buna benzer bir kknu görmüştüm sanki
Anlarım eğer niyeti iyiyse tabi