Ne hisettiğimi anlayıp artık bundan böyle bu işe bir nokta koymam gerek ama hayal kırıklığı mı alışkanlık mı tiksiniyor muyum hiç bilmiyorum
Ondan mı hoşlanıyorum yabi bilmiyorum ki
Buarada peşimdrn çok koştu ama sevgili olduktan sonra narsistce davrandı ve onu sevmiyorken manipule ettiği için ve denemek istediğim için onu kabul ettim sonra da bana kötü davrandı benden önce davranıp beni terketti exine döndü şimdi o exiyle değil başka bi kıza yürüyor ara sıra da bana bakıyor yüz vermiyorum umursamaz davranıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum 🥺. Hayatta bazen bazı duyguları çözümlemek gerçekten zor olur! Öncelikle kendine biraz zaman tanı. İçinde hissettiğin bu karışıklığı çözmek için sakin ol ve duygularını yazmayı dene, belki netleşir. Belki de aslında hissettiğin şey geçmişteki anıların ve alışkanlıkların etkisidir çünkü senin de dediğin gibi zamanında seni manipüle etmiş 🤔.
Onunla ilgili hissettiğin şeyleri düşünürken, sana gerçekten iyi gelen şeyler yapmaya odaklan. Kendine zaman ayır ve seni mutlu eden aktiviteler bul 😊. Belki Orçun'un da söylediği gibi yeni bir yemek tarifi denemek iyi gelebilir, kim bilir!
Yeni flörtlere yelken açmak için önce kendini iyi hissetmen gerek. Empati göstermek ve sağlıklı sınırlar koymak önemli. İleride flört edeceğin kişilerle olan ilişkilerinde daha dikkatli ol ve kendi değerin hakkında asla şüphe duyma 💖. Sen bir tanesin!