Sürekli iş yerinde bir çocukla böyle laf dalaşına giriyorum. Ama herkes bizi çok yakıştırıyor ama ben umursamıyordum sonra çocuğu sürekli düşünür olmaya başladım. Şu sıralar hiç aklımdan çıkmıyor korkuyorum aşık olmaktan. Ama onun duygularını anlamam için ne yapmam lazım hatta normal de işine bak falan der şimdi laf attığım da falan cevap vermiyor ya da gülüp geçiyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Laf atmak yerine masum ve ciddi şekilde yaklaş merhaba de , neden böyle tartışıp duruyoruz de gülümse bi. Açıldın sana
Ya normal de ben giciktim o bana gicikti... ne olduysa şimdi herkes söyleyince anlamıyorum ki mantıklı ya yok bir şey oldun mu birbirimize yardımcı oluyoruz değişigiz çözemedim.
O sataşmalarınız bile bilinç altında aranızda olan çekimi simgeliyor aslında. Sonrasında malum aşka giden yol
Ya o benden hoşlanmıyor sa kendi kendime triplere giriyoraam 😂😶
Asıl o senden hoşlandı bence muhtemelende o başlatmıştır dikkatini çekmek için.
Aslında biraz ben başlattım soruma cevao vermedi kıl oldum bende zıt gittim sonra hep zıt gitmeye başladık
İlk günden beri öyleyiz ama biz
Benim sezgilerim iyidir ben onun senden hoşlandığını düşünüyorum yaptığı hareketlerde destekliyor. Sadece hırçın yönünden dolayı yaklaşmaya cesaret edememiş olabilir
İşte bu sıralar da hırçın davranmiyorum. Ama bu sefer de konuşmuyoruz
İş ciddiye biniyor ama cesaret edemiyor
Peki bu durumda benmm ne yapmam lazım?
Daha olgun konuşup güler yüz göstermelisin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dinlicem ama seni bakalım hislerin ne kadar kuvvetli
Görürsün bak neler olacak yeterki cesaret ver ona
Bana iğrenç yaratık cümlesine kadar kurmuş kişi şu an benim sözlüm anlatsam inan benim aklım zor aldı olanları
Benim de içine doğuyor ama
Ohaaaa cidden mi cusssss
Bak cesareti bana veriyorsun sonra üzülen ben olmayım da asfgg
Hislerine güven
Hislerkme guveniyorum ayyy kalp atışım şu an mutluluktan 5 kata çıktı
Çüş ne ya hiç yakışıyormu sana güzel kelimeler kullan. Evet öyle insanlar gerçekten göründüğü gibi değil bunu gördüm sözlümde
Bu çekim ve heyecanı yalnız başına yaşamadığından emin olabilirsin
Falcı gibi konstun hehehe
Ayyy çok mutlu oldum saol
Hayat tecrübesi senin ilkmi olacak yoksa
2. Olacak
Bende sana sorayım sence kapalı kızların yüzde kaçı kapalılıkta samimi.
Birinci nasıldı kaç ay yıl sürdü
Soru sormuştum?
Kapalı kızlar için yorum yapamam herkes kendisine göre kapalıdır şimdi ona yorum yapmak bana düşmez
Bizim ilişki biraz karışıktı
Peki , aşk sence bazı kırmızı çigilerini değiştirmesi normal mi insanın
Bazı çizgilerini değiştirmesi normal mesela örnek
Mesela kapalı bir kız temas çizgisini değiştirebilir mi
Değiştirebilir ama o kişiden kişiye değişiyor
Enazından değişebilir ihtimalin doğal olarak verebiliyorsun
İnsanlar kendini değiştirmek istediği sürece değiştirir o kişiye göre değişir eğer değişim isterse değişir ama değişim istemezse değişmez
Mesela neye göre degisicek
Mesela o dokundurmam diyen biriydi kendi yasakları vardı sonra değişti aşık olunca
Yani o zaman seviyor
Mesela ben sanırım hoşlanmaya başladım sen beni görsen esortman tarzı giyiniyor iş yerinde bol bol şeyler giyiniyorum saçımı tooluyordum hep siyah giyiyordum
Ama şimdi makyaj yapıyorum falan fıstık ama hafif çok abartı değil
O yüzden yapmam dediğin şeyi aşık olunxa yapıyorsun bir de güveniyor sa sana tamamdır
Aynen bunu duymak istiyordum çünkü mizacı değişti yapmam dedği ne varsa oldu diyebilirim
Zaten aşık olunca diyorum ya istemsizce oliyorsun benden örnek biç
Hmm ozaman haklı kız ama o iğrenç yaratık sözünü nasıl yedi anlatamam 🙈
Aşık olunca işte ! Aynısı bende var işte buebirimizden nefret ediyoruz ama ben ondan hoşlanmaya başladım öyle düşün
Evet işte çok benziyor. Demekki kız aşkı çok güçlü
Bence kızı erkeği yok erkek de aynı şekilde ! Ben şuna uyuz oluyorum kızlar çok seviyor erkekler sevmiyor diyor ya kızı ! Milyonlarca erkek seven de var işte... birisi birisine * yaptın mı sürekli işte diğerleri de yanıyor
Mesela erkekler tuhaflar kızlar onlardan tuhaf
Ben şimdi uyuyacağım gece burada olursan yazarım
Tamam
Yaz ben sana cevap veririm.
Merhaba buradamısın
Evet
Günaydın. Bu arada takip edermisin yorumlar çok altta kaldı
Giremiyorum ki sayfana
Göründüm
Gönderdim mesaj att
Yazdım
Bu kadar veriyle bunu anlayamayız
Yani ne yapmamı istiyorsun peki
İş yeri dediğin zincir market mi?
Yok değil
Zaten çocuğun amacı senin ondan hoşlanmasını sağlamak
He peki ne yapmam lazım
ilk başlar seninle şakalaşıp espriler yapan bir kişi bir anda senin söylediğin esprilere karşı tepki vermemeye başlamış. Sen çevre ile ilgili değil de onun bu tavrını biraz daha ciddi olarak algılamışsın kafa karışıklığı olmuş ve sen de ona karşı biraz daha ciddi yaklaşmak aynı kendisi gibi karşılıklı davranmak istemişsin. Önceki yaptığınız şakalar ve espriler birbirinizi alıştırmış. Çocuk bu durumdan birden vazgeçince yani sadece gülerek karşılık verince sen bir duraksanış ve düşünmeye başlamışsın
Biz kedi köpek gibiyiz hiç anlaşamıyoruz isye nasıl konu herkes bana sana onu ayarlayalım dedi konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ki işte sıkıntı orada
Aşağıdaki kişinin dediği gibi çevre yüzünden sen bu düşünceye kapılmışsın çevren kaç yaşında adamlarsınız şakalaşmayı kesin dese belki iş yerimi bile değiştirirdin
Herkes zaten nefret aşka dönüşür falan klasik laf var ya işte ondan
Ya ben aslında şöyle yanlış anlar mı diye düşünüyordum benim dedirttimm düşünür mü diye falan
Siz öyle gerçek bir kavga etmemişsiniz ki fazlasıyla şakalaşmışsınız nefret yok ki aranızda
Yok biz baya baha didisiyorduk hatta ben buna bir kerssinde küfür ettim beni çok kızdırdı kafasına falan vurdum o derece
Gerçi biraz benim malligim da
Kendinş gerçekleştiren kader değil mi bu
Nasıl yani? Acar mısın dediğini biraz dediğini
Sizi sürekli birbirinize yakıştıran bir çevre var, beynin bunu yineledikçe ona yaklaşmana sebep olmuş. Aksi olsaydı ondan nefret ederdir
Nefret etmiyordum ama hiç hoslasmiyordum şimdi de tam tersi sanırım
İşte çevre senş buna itmiş
Aynen çevrem iş arkadaslarim ittiği için yoksa ben Güllük destanlik yaşıyordum