Ben onun ne hissettigini gercekten anlamıyorum, sizce ne hissediyor? Amaci ne niye bana boyle davraniyor?

Oyle biri ki aynı ortamdayiz. Yeminle gün aşırı adam bi iyi davranıyor yanıma geliyor sohbet muhabbet , uzaktan bakmalar, yanımda oyalanmalar, bir centilmenlikler. Bi gün de suratıma bakmayı bırak, bulunduğum yerden geçmiyor, selam sabah yok, denk gelirsek zorla alnına silah dayamislarcasina bir tepkiyle gulumsememe karşılık veriyor hemen başka yere bakıyor neyin kafası bu yaa? Bazı günler selam vermediğimde yanıma gelip kendisi selam veriyor ama bu kötü olduğu günler selam vermezsem, günaydın nasilsin vs demezsem aynı ortamda akşama kadar takılsak da soylemiyor. Ya sinir ediyor beni yaa offff bu niye böyle davranıyor bana? Dengemi şaşırdım. İyi davranıyor ertesi gün mutlu gidiyorum muhabbet ederiz vakit geçiririz diyorum tam tersine dönüyor her şey ne yapacağımı nasıl davranacağını şaşırıyorum. Ben de hiç davranmıyorum. Üzülüyorum ama niye böyle yapiyor?

Ben onun ne hissettigini gercekten anlamıyorum, sizce ne hissediyor? Amaci ne niye bana boyle davraniyor?