Diyelim sanaldan tanıştınız konuştunuz baya çok iyi anlaştınız ama bir türlü hayat sizi bir araya getirmedi ve yolar kesildi. Aradan yıllar geçse bile neden o insanı özlersin hep onu düşünürsün. Benim başıma böyle bir olay geldi biraz karışık ama o nu düşünmekten duramıyorum çok garip yaaaa lütfen yardım edin nasıl çıkarım bu olaydan kafam patlayacak gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılAcı bir olay. Ben evliyim. Geçen yaz aldatıldığımı öğrendim bir şekilde. Eşimle konuştum bunu. Bir daha yapmayacağını söyledi. Şimdi aldatmak derken sanal olarak reel olarak değil bu arada. Her neyse ben yine durmadım tabi bunun konuştuğu kız ile konuştum. İşin ilginç yanı kız eşimin adını, yaşını, nerede çalıştığını ve en önemlisi de dış görünüşünü dahi bilmiyor ve eşime deli gibi aşık olmuş. Tam 9 sene kesik kesik olsa da yazışmışlar. Kız resim atmış video açmış eşim görmüş onu ama o eşimi bir kere dahi görmemiş. Çok kötü durumda idi ve ben bunu nasıl atlatacağım diyordu. Yani insan görmediği birini sevebilir mi? Evet severmiş...
025 Yorumla- 1 yıl
9 sene...🙄
- 1 yıl
@olalaaa__ bende sasirdim
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 artık yalan doğru o kadarını eşime soramadım ama doğrudur diyorum 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Hayirlisi, bende bosandim. Onemli olan bundan sonrasi
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 bu yüzden boşanmayı düşünmedim bir hataydı dedim ve şunu öğrendim insan başına gelmeden çoğu şeyi anlayamıyor. Lügatımdan asla kelimesini çıkardım 🙂
- 1 yıl
Haklisin, yaşayana sor demisler
- 1 yıl
Bu donemde uzak iliskiler oluyor ama sağlikli mi? Değil bence , insan özüne dönmeli
- 1 yıl
@olalaaa__ sende haklısin , kim isterki bunu yasamak
- 1 yıl
@olalaaa__ sen evli misin?
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 şöyle diyeyim evet çok üzüldüm çok kızdım ama eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala seviyoruz. Bunu yaşayan tek biz değiliz muhtemelen. Bir kriz yaşadık ve atlattık. Sevgim değişti mi diye sorarsanız hayır sadece onu anlamaya karar verdim. Nefsine yenik düşmüş bir eş 🤦🏻♀️ tekrarlanmamasını umuyorum
- 1 yıl
Biraz benzerdi benim durumda, konusalim mi bu konuyu? Takip at
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 üzerinden zaman geçti ya deşmesem tekrar 🙂
- 1 yıl
Tabi 🙏🙏🙏
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 canımsın 💞
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 canımsın bu yoruma olacaktı 😅
- 1 yıl
🧡🧡
En İyi Cevaplar
1 yılLütfen sevgiyi aşkı bu kadar basit bir çizgiye indirgemeyelim. Sevgi emek ister. Siz ancak o kişi ile geçirdiğiniz zamandaki hissi o konfor alanını özlüyor olabilirsiniz. Yaşınız çok genç başka benzer bir mutluluk biriktirmediyseniz hayatınızda buna takılıp kalmaniz doğal. Lütfen kariyer hedeflerine yönelin dikkkatinizi sizi gelistirecek sağlam adımlarla verin. Kolay değil ancak duygusal bağlar her yaşta kurulabilir. Ancak kendi ayaklari üstünde duran bir kadın olmak için bir bakarsiniz ki zaman çoktan geçmiş.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkürler
1 yılOna karşı güzel şeyler hissettin, hislerin düşüncelerinle birleşti ve ona karşı beklentiler oldu, aslında senin içini kemiren yaşanmamışlık hissi, bazen uzaktayken konuştuklarınla çok güzel anlaşabilirsin fakat mesele beraber yaşayıp bunu görebilmektir, demem o ki yaşayamadıklarının verdiği hissiyatla kendini tüketme, tanıdın diye sevin bazı yollar yarı da güzeldir, sonu bilinmez, sonunu görmek cesarettir, üzer, sevindirir orasını yaşam gösterir, iyi geceler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yıltakıntılıdır ondan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAşık olmuş olabilirsin. Kendisini hangi konuda kandırdın?
232 Yorumla
Soran1 yılkandirdim derken?
- 1 yıl
Peki o başkasının fotoğrafını kullandiysa şeklinde bir yorumunuz vardı altta
Soran1 yılEvet öyle bir olay oldu
- 1 yıl
Peki neden başkasının fotografini gönderdin ki?
Soran1 yılŞimdi şakasına bir hesap açtım sonra başkasının fotoğrafını kullanarak o bana yazdı ve yazışmaya başladık ben olayların bu kadar büyücegine hesap vermemiştim sonra ona karşı duygularım oldu ve o zaten benim o olmadığımı öğrendi
Soran1 yılYani şakasına derken ben aslında aptal yerine düştüm
Soran1 yılBana dedi ki sana karşı duygularım var ve sen o almasan bile seninle olan konusmalariniz beni etkiledi benimle buluşmak istedi ama ben bahane bularak red ettim
- 1 yıl
Haha olur öyle ya kendini at o da beğenir belki 😅
Soran1 yılYok kimsenin beğenmesine kalmadık, böyle de bir insan olacağına hiç olmasın daha iyi demek ki ona karşı hiç bir değerim yok Muş
- 1 yıl
Şanssızlık olmuş ama bence durumu kendisine izah et
Soran1 yılHersey dis görünüş mü ya insanın karakteri hiç mi önemli değil
- 1 yıl
Bakın karakter çok önemli, ancak erkekler kadınlara göre daha gorsel odaklı. Manken gibi birini beklemezler ancak birçoğumuz için beğeni sevgililiği başlatır, karakter ise devam ettirir. Aklı basinda düşünebilen hiçbir erkek sırf güzel diye o kızla devam etmez, ancak görsellikte bircogumuzu etkiler
- 1 yıl
Aksini söylersem yalan soylemis olurum
Soran1 yılŞimdi sence kim haksız bu konuda
Soran1 yılBiliyorum önemli ama ben düşünüyorum da o beni kandirdaydi anlattığı kişi olmasaydı fotoğraftaki ben yinede onu severdim çünkü konuşması beni etkiledi
- 1 yıl
Burada üzülerek söylüyorum ama haksız olan taraf sizsiniz ve adam olumsuz yanıt verirse bu durumda haklı
Soran1 yılInsallah onun karşısına güzel biri çıkar ve karakteri çöpten biri oda görsün şıkimin kökünü Bedua etmiyorum diyorum ama neyse
Soran1 yılYani diyorsun ki karakterin güzel olsa bile o sen olmadığın için iletişimi kesmekle haklı mı
- 1 yıl
Başkasının görselini gondererek kendisiyle konuşmuşsunuz en nihayetinde, bu çok büyük bir yalan sebebi farketmeksizin
Soran1 yılHmm tamam anladım ne demek istediğini yani yalan söyleyerek bile karakterim aslında iyi değil
- 1 yıl
Kadınlar ve erkekler farklı düşünür. Erkekler genlerine kadar yüksek oranda gorunusten etkilenirler: kadınlar ise hayatlarında duygusal anlarında onları pratik yaklaşımlar ile huzurlu hissettirecek, pratik ve gerçek hayatta geçerliliği olan para, zeka, fiziksel guc gibi şeylerden etkilenirler. Bu yüzden erkek hoşlanmasi farklı işlediği için evet bu her şeyi değiştirebilir
- 1 yıl
Erkekler için tek kriter fiziksel görünüm değildir zira akıllı hiçbir erkek yanında uyumsuz olan kadınla devam edemez, ancak fiziksel çekim de ilişkinin ana iskeleti olacak kadar çok kritiktir... Fiziksel çekim iskeletse, diğer tüm olaylar bu iskeletin ilerlemesini ve dayanıklılığını destekleyen kas ve bağ doku gibidir
- 1 yıl
Başlangıç sebebiniz kötü niyetli olmadığı için karakterinize kötü diyemeyiz, ancak bu olayda karşı taraf tamamen haklı durumda
Soran1 yılBiliyorum ona karşı duygularımın olacağına tahmin etmemiştim aslında ama oldu işte. Zaten öğrendiğinde gitmiş o kızla yazışmış senin fotonu kullandı diye sonra kız sormuş kim o diye numarasını ver diye ama vermemiş bana karşı duyguları olduğu için aslında benimle buluşmak istedi ama ben red ettim onu kandirdigim için çok utandım onun duygularından oynamak istemedim keşke yapmasaydım diyorum takılı kalan ben oldum o değil
Soran1 yılBir şey daha sora bilir miyim. Şimdi benim kişisel değilde sence benimle olan muhabbetlerimizi özlüyor mudur?
Soran1 yılBenim kim olduğumu zaten bilmiyor
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok, sonrası için ise hatanızdan ders çıkarıp bir daha aynı hataya düşmeyin
- 1 yıl
Olabilir de olmayabilir de ancak bunun bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum
Soran1 yılBana dedi ki ben onunla değil seninle yazıştım ve sempatiklerimiz uyumlu seni sen olduğun için seviyorum
- 1 yıl
O vakit kendisiyle devam edin ancak ben olsaydım kabul etmezdim çünkü benim nezdimde çok büyük bir yalan
Soran1 yılAnladım çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığın için
- 1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatinda baskasi olsa aklina bile gelmez. Ama hayatinda olmadigindan boyle hissediyorsun. Yalnizlik diyorlar bunun adina. Hele sen beni dusun. Esimi kansere yenik dustugunden beri oyle cok oZluyorum
02 Yorumla
Soran1 yılÇok üzüldüm gerçekten mekanı cennet olsun Insallah 🥺 Allah sabır versin sizlere
Cevap sahibi1 yılSagol bebegim. Senn uzulme amin insallah
Gizli Üye(25-29)1 yıl5 yildir once ayrildik. Ara ara konusmalarimiz oluyor. Bir ara toparlamistim ilgimi baska yonlere vererek. Sonra yine yazdi kisa sure konustuk ve gitti. Basa dondum😂 Toparlanmak gerekiyor.
138 Yorumla
Soran1 yılPeki özlüyor musun onu?
Cevap sahibi1 yılCok. Ama kendimi frenlemeyi ogrendim. En azindan gidip seni ozledim demiyorum kendi kendime ozluyorum.
Cevap sahibi1 yılSenin anlattiklarinda o kadar cok kendimi gordum ki. Yine ozledim hahah. Yorumlarda anlattigin fotograf olayi hic gorusememis olmak dusunmekten kafanin patlayacak hale gelmesi vs vs
Soran1 yılYaptık bir aptalik acisinida ben çekiyorum. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba sadece o beni anladığı bana değer verdiği için olabilir belkide onu değil bana yaşattığı duyguları özlüyorumdur. Onu değil kendimi kandırirmisim
Soran1 yılKaç ay yazıştınız?
Cevap sahibi1 yıl2 yil. Sonra 5 yil ayrilik. Surekli yeniden denemeler oldu ama insanlar degisiyor bir sure sonra. Bunu kabullenmekte cok zorluk yasadim. 1 hafta once konustuk en son. Her seyin farkindayim hani aptal bir insan da degilim. Bizden olmaz biliyorum. Ama yine gelse git diyemem. Siz neden konusmayi kestiniz? Sonrasinda yeniden sans verdiniz mi?
Soran1 yılBenimki çok aptalca bir şey. Hesap vardı başkasının fotoğrafını kullandım sonra bana yazdı ve yazıştık uzun bir süredir çok iyi anlaştık buluşmayı istiyordu ama ben hep bir sebep bulup red ediyordum. Sonra o fotoğraftaki kızın ben olmadigini öğrendi çok üzüldü onu kandırdığım için bana güvenmişti sonuçta. Bana dedi ki ben seni sevdim senin sen olduğun için karakterini sevgim konuşmanı sevdim ama gerçek şu ki o fotoğraftaki kişi ben değildim işler değişti tabi. Ama yinede benimle buluşmak istemişti ben gitmedim
Soran1 yılKeşke yapmasaydım diyorum. Sen baya konusmusun iki sene az süreç değil hiç mi buluşmadınız?
Cevap sahibi1 yılBu fotograf olayi benim de basima geldi. Yapan kisi karsimdaki insandi. Uzun sure degil ama tanistiktan yaklasik bir hafta sonra gercegi soyledi. Sorun etmedim. Simdi cikip ben baskasiyim dese yine sorun etmem. Mantikli dusunecek olursak araya yalan girmesi bitirmesi icin hakli bir sebep. Ama hislerle dusunursek sirf o yuzden kolayca gidilmiyor.
Evet 2 sene uzun. Ben 18 yasindaydim o zamanlar. Yurt disindayim. Onun gelme durumu olmadi ben gidemedim islerim vardi hep okulun tatil oldugu donemlerde. Simdi olsa iki yil gormeden devam etmez tabi.
Cevap sahibi1 yılSen bir yalan soyleyip mecburen devam ettirmissin. Aranizdani dinamige bagli bu konunun ustu kapatilabilirdi. Sonrasinda cekindin mi kendi fotografini atmaya?
Cevap sahibi1 yılSana hic adim atmadi mi bu iki yillik konusmadiginiz surecte?
Soran1 yılSonrasında işte bir şekilde oğlan öğreniyor benim olmadığımı o kıza yazıyor biri senin fotoğrafını kullanıyor diye. Sonrasında o kız diyor ki bana numarasını ver ona yazıcam işte şikayet edicegim neden kullandı diye ama o vermemiş nedenini sorarsan bana aşık olduğu için
Soran1 yılYaklaşık 6 ay felan konuştuk. Bu iki ay içinde hiç adım atmadı ne ben ne o ama paylaşımları oluyordu aşk acısı çekiyormuş gibisine çok gururlu biri yazmaz kolay kolay. Ama şimdi aklıma geldi öğrendiğinde bir hafta konuşmayı kesmistik sonra bana yazdı akşamdı daha uyanık mıyım diye sonra onun aklına gelmişim öyle felan işte
Soran1 yılİki sene pardon *
Soran1 yılSeni kandıran karşı taraf mı. Kızların böyle Fake hesap oldunu biliyorum da erkeklerde böyle birdey yaptığını ilk defa duydum gerçekten
Cevap sahibi1 yılO kiza yazmasi olaylari degistiriyor malesef… Hic yazmamasi gerekiyordu. Bu durumun seni uzeceginin farkinda olmasi gerekiyordu. Iki yil boyunca bana yazmamis olsa inat eder ben de yazmazdim galiba. Kendini bir seylere ver. Dizi film izle. Kitap oku. Baska seylere odaklan. Yalniz kalmamaya calis. Is, okul ya da ev hangi durumdasin bilmiyorum ama yalniz kalma. Uzucu sarkilar dinleme. Ona ait galerinde bir sey barindirma. Eski mesajlari sil. Erken uyu. Bunlar ozlemini belki bitirmez ama alisirsin.
Cevap sahibi1 yılEvet bende karsi taraf. Onemli degildi benim icin. Bana dogruyu soyleyip bir daha konusmak istemezsen anlarim dedi. Simdi yine baskasiyim dese tamamim yani. Konusmalari tepkileri karakteri o sonucta.
Soran1 yılNe anlamda değiştiriyor? Ben ona dedim ki o fotorafdaki kızı tanıyorum diye benim bir arkadaşım diye oda doğru mu diye o kıza yazmış sonradan ben ona kisdigimi anladı ve dedi o yüzden yazmış diye
Soran1 yılBana da aynısını dedi ben onunla değil seninle yazıştım dedi çok sempatik felan filan dedi
Soran1 yılKız zaten nisanliyimmis
Cevap sahibi1 yılAnladigim kadariyla yaptigin yanlisi sen cok buyutmussun onun konusurken. Konuyu uzatmamak gerekiyordu. Manipulatif olmak gerekiyordu. Oldu bitti konumuza donelim gibi😂
Soran1 yılŞimdi sen diyorsun ki gidip buluşaymiydim onunla bu konuyu çok mu büyütüm gerçekten
Cevap sahibi1 yılSu anlamda degistiriyor. O kisi bu zamana kadar diger kizla konustugunu zannetmis. Simdi gidip onunla konusmak senin acindan yanlis anlasilmaya cok musait. ya da bana oyle geliyor.
Soran1 yılYani o bile beni sevmişken onun için önemli değilken ben gerçekten bu olayları büyütüm
Soran1 yılAma o kızın ve benim karakterim aynı değil ki kız istededigi kadar güzel olsun bu gerçek bunu değiştirmez ki. Belki o kızın konuşması sarmaz bilmiyorum sonuçta benimle konuştu benim konuşmam onu sardı
Soran1 yılBelki kızın güzelliğini sevecek ama sohpeti sarmazsa ozm ne anladım bu işten
Soran1 yılBen ona dedim ki her şeyi bana ait chatleri sil diye ama nedense silmedi o kadar dil döktüm ya
Cevap sahibi1 yılKisiye gore degisir gercekten. Karsimizdaki erkek sonucta. Tepkisini tam olarak cozemiyorum. Ben daha duygusal yaklastigim icin onemsemedim belki de. Bana yapilmis olsa, hani gidip ben zannettigi kisiyle konussa size mutluluklar der gecerdim. Gidip ustune bu kisi senin fotografini kullandi benimle konustu dese. Cocuk gibi davranmis kimi kime sikayet ediyorsun sen.
Cevap sahibi1 yılSu an cok ozluyorsan gidip yaz. Ne kaybedersin? Adini yaz sadece mesaj olarak. Donus alirsan nasilsin merak ettim de. Konusma ilerlerse ilerler. Olmazsa umudunu kesersin. Ben hep oyle yaptim. O da bana yapti. Sonu hep tartismayla bitti tabi. Orasi ayri.
Cevap sahibi1 yılSunu da soyleyim. Kendine hakim olabiliyorsan yazmamak en dogrusu.
Soran1 yılAradan bu kadar yıl geçmiş artık yazmam gerekiyor sanırım demekki sevmemiş diyip geçiyorum artık bu konuyu. Ben zaten çözemedim hep gidip kıza yazıyorsun senin fotoğrafını kullanıyor diye hemde benim numaramı vermiyorsun Ozaman senin amacın neydi ki o kıza yazarak ne yapmaya çalıştın gerçekten offf
Soran1 yılHem gidip *
Soran1 yılBide geçen hafta bu sözü paylaşmış: "İnsanların gerçek oldukları için yargılanması, diğerlerinin ise rol yaptıkları için sevilmesi berbat birsey. bana laf sokmaya çalışıyor aklınca
Cevap sahibi1 yılMadem yazmaman gerektiginin farkindasin bu olaylari da dusunme. Kendi icinde hic bir yere varamazsin. Bas agrisi ve uzuntu yanina kar kalir. Dedigim gibi. Kendini oyalayacak seyler bul. Belki o sozu baskasina yazmistir. Takiplesiyor musunuz hala?
Soran1 yılHayır takiplesmiyoruz ama görüyorum
Soran1 yılHmm evet ama zor işte. Sana çok teşekkür ederim beni dinledigin ve yazdığın için çok iyi geldi gerçekten çok sağol
Cevap sahibi1 yılOnu takip etmeyi birak bence. Olacagi varsa bir sekilde olur. Ne demek ben de tesekkur ederim. Sohbet etmis olduk🫶🏼
Soran1 yıl🌸🫶🏻🌷
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBu normal bir davranis degil, görmedin neticede sadece kafanda olusturdugun bir kalip olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılOnu mu ozluyorsun yoksa onda hissettiğin duygularımı
01 Yorumla
Soran1 yılİkisinde çok başkaydı ya beni anlıyordu ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum ama onunla olan muhabereleri çok özlüyorum kendimi yanlız hissetmiyordum
1 yılKalbimize dokunmayı başaran her insan derin izler bırakır.
10 YorumlaOnu degil yaşattıgı hissettirdigi duygulara özlem var bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılİnsanın bazı duyguları anlaşılmıyor başka şeylerle meşgul ol unutmaya çalış.
00 Yorumla
1 yılÖzlemez yoğun hisler yoksunluğu olduğu için özlemiş hissine yanılırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayallerimdeki o adamı özlüyorum. Neden? Bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılHap gibi bi çözümü yok. Yardım ediyim desem kendi bazı yaralarım açılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhabbet kaynaklıdır. Muhabbetinin özlüyorsun küçük sapıklıklarını, paylaştığı müzikleri yeri dolmuyor
09 Yorumla
Soran1 yılPeki o da böyle düşünerek benimle olan muhabbetleri özlüyor mudur?
Cevap sahibi1 yılBen özlüyorum açıkcası.
Soran1 yılPeki ya o seni kandirdiysa işler değişir mi?
Cevap sahibi1 yılNe konuda kandırdığına bağlı
Soran1 yılŞimdi diyelim başkasının fotoğrafını kullandın o seni başkası sanıyordu
Cevap sahibi1 yılHee yok ya biz ad soyad ana adı baba adı okul mokul tip mip çocukluk fotosu hepsini atıyorduk zaten
Soran1 yılHahahaha
Soran1 yılAma ben başkası olsam bile insan hiç mi konusmalarinizi özlemez ya demekki hersey dis görünüş
Cevap sahibi1 yılÖzlerdim ya yinede
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıloluyor öyle. daha iyisini bulamamaktan sanırm. gizem ve hayal en güçlüsdür hep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPlatonik birisin. Sevgiye ilgiye aç.
Normaldir böyle olman
Zamanla değişirsin hayatına biri girince
00 YorumlaSanaldan çok arkadaşım oldu bazıları hatta normal arkadaşlarımdan daha iyi oldu ama çoğu kayboldu gitti 2021 yılını özlüyorum resmen o zamanlar en son güzel günlerdi keşke aynı günleri tekrar yaşasam..
00 Yorumla
1 yılBen de gördüğüm de halde, yalnızca birkaç gün süren bir konuşmayla sanırım birine aşık oldum, ama henüz farkında değilim:(
00 YorumlaHiç görmediği için hep merak ediyorsun ya ondan
10 Yorumla
1 yılYarım kalan aşklar unutulmaz
013 Yorumla
Soran1 yılİki sene geçti hala aynı duygularım
- 1 yıl
Olabilir ama bence bu daha çok o zamandan beri birisiyle samimi olmadığın için oluyor ondan daha iyisini bul bak nasıl hemen unutuyorsun duygusal boşluk her şeye mal olur işte
Soran1 yılGerçekten öyle mi diyorsun ondan sonra kimse olmadı zaten hayatımda çünkü belki barışıriz umuduyla. Yani başkası gelse bile acaba onun yerini koyabilir miyim diye düşünüyorum
- 1 yıl
Tabi öyle bak sen demeden bildim neden çünkü genelde bu böyledir
- 1 yıl
Zaten aradan iki sene geçti adam kesin seni unutmuştur hatta başka biri vardır hayatında şu an erkekler asla boş kalmaz emin olabilirsin oysa sende önüne bak
Soran1 yılYok arada sirada tiktoka görüyorum şey yazıyor : "İnsanların gerçek oldukları için yargılanması, diğerlerinin ise rol aldıkları için sevilmesi berbat bir şey diye paylaşıyor
Soran1 yılBana gizliden yüzüme vurmaya çalışıyor
- 1 yıl
Sanmıyorum ya
- 1 yıl
Erkekler sanaldan tanıdıkları kızlara pek takılmaz genelde
Soran1 yılAma baya konuştuk
Soran1 yılNeden peki böyle şeyler paylaşıyor
- 1 yıl
Belli ki senden önce uzun bir ilişki yaşadı hatta ilk aşkı olabilir ona takılı kaldı işte
Soran1 yılHmm olabilir
İyi anilarin olmus demek ki
01 Yorumla
Soran1 yılEvet 🥹
Ne kadar konuştunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal boşluktan.
00 Yorumla Çivi çiviyi sökermiş başkasını bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılÖzlediğin kim acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yaşanmayan akılda kalır, yaşanan yıpranır
00 Yorumla
1 yılBenim sürekli geliyo dert etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görmeden özlemek olur mu hiç
00 Yorumla
1 yılBen özlüyorum 😥
00 Yorumlabitmemis hikayeler hep ukte kalir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmeyi bırakarak tabi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılAynı ilgiyi göremediysen başkalarında
00 Yorumla
1 yılGörebilirim umudu değil miydi bu?
00 Yorumlasanaldan ilkin olmuş o kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOna yaz de içindekileri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılcevap belli kopmayan bir bağ :)
00 Yorumla
1 yılSohbeti sarmış demek ki
04 Yorumla
Soran1 yılPeki o niye öyle düşünerek beni özlemiyor
- 1 yıl
Onun için aynısı gecerli değil demek ki
Soran1 yılHmm anladım sagol
- 1 yıl
Rica
1 yılSeviyorsundur ondandır özlem
00 Yorumla
1 yılBen özlerim
00 Yorumla
1 yıloluyor öyle
00 Yorumla
1 yılAlışkanlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Özlemez mi ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılOzlemem
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği