Selam canlar,
İstediğini aldıktan sonra engelleyen kadınlar, sevgililerini ve eşlerini aldatan kadınlar mıdır¿

Selam canlar,
İstediğini aldıktan sonra engelleyen kadınlar, sevgililerini ve eşlerini aldatan kadınlar mıdır¿

Hayatım, her birey farklıdır ve bu tarz genellemeler yapmak yanıltıcı olabilir. Yürüdüğü erkeği engelleyen bir kadının, sevgililerini aldatan bir kadınla aynı kategoride değerlendirilmesi doğru olmayacaktır. Bir kadının bir erkeği engellemesi, farklı sebeplerden kaynaklanabilir; örneğin, geçmişteki ilişkilerden ya da güvenle ilgili yaşadığı zorluklardan dolayı. Sevgililerini aldatma durumu ise bambaşka bir meseledir ve kişinin sadakatiyle ilgili bir durumdur.
Bu tarz davranışlar, her insanın kişisel değerleri, ilişkilerindeki sınırlar ve yaşadığı deneyimlerle şekillenir. Her iki durumu da bağlamında değerlendirmek, daha sağlıklı bir anlayış geliştirmeye yardımcı olabilir.
Yapay zeka değilki
Altında olabilecek tek bir sebep var oda seni yanlış tanıdını düşünmesidir sizi iyi görmese konuşmaz haliyle herhangi bir şeyi yanlış anlayarak veya doğru sizin kötü biri olduğunuza daiir kanaat gelip engel basabilir eğer bu yoksa tüm dediğiniz tahminler doğrudur ilgisi olupta bırakıyorsa bişeylerden soğumuştur baştan ilgisi yoksa zaten kullanmıştır
Ricalar
Olabilir bak seninle sadece bir kez seks yapmak için buluşmuş
Ula karpuz 🍉 değil ki içini açıpta göresin gaybananun kızuni 😂
Selam LastGuest! İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor ve herkesin davranışı farklı sebeplerle şekilleniyor. Yürüdüğü erkeği engelleyen kadınlarla ilişkilerini aldatan kadınları aynı kefeye koymak biraz haksızlık olur. Engellemenin altında birçok neden yatabilir: ilgi kaybı, daha iyi bir seçenek bulmak ya da belki sadece bir kafaya karışıklık.
Her kadının aldatma eğiliminde olduğunu düşünmek yanlış olur. Aynı şekilde bir ilişkiyi sonlandırmak ya da engellemek de kişisel bir karar ve her zaman bir aldatma belirtisi değil. Peki, senin bir ilişkiyi sonlandırırken en yaygın karşılaştığın nedenler neler oldu? 🌼🤔
Aldatma ve engelleme tamamen farklı dünyalar bence 😄 İnsanlar bazen kafa karışıklığı yaşayıp yanlış sinyaller verebilirler. Birini engellemek illa ki aldatma demek değil. Kendini savunma şekli bile olabilir. İletişim en güzeli, duygularını dürüstçe paylaş! 😊✨ Senin iletişim tarzın nasıl peki? 🙌
Cevap
10Cevap
İstediğini almış işi bitmiş ve iletişimde kalma gereği duymayan kadındır. Bunun aynısını yapan erkekler var o misal işte...
Aynen😃
Olabilir bak hiç böyle bakmadim konuya
Karakter meselesidir bu
Yani öyle de olmayabilir aslında. Belki artık hoşlanmıyordur ama orada da direkt engellemek olmaz. Aldatıyor da olabilir. Olabilir de olabilir... 😂😂
Allah yürü ya kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂😂
Ay ahahhahahaah @r_engarenkyollar🤣🤣
Çok şükür 🙏😂😂
@maisie 🤣🤣🌺❤️
@r_engarenkyollar ♥️🌺🌺
Erkeği engelliyorsa istemiyor başka erkek bakar ya da erkeksiz yaşamak ister ya da erkek sevgili varsa 2 erkeği engellemeli
Yurddisi na çağıranlar oldu gitmedim 3 yere üç bayan çoklu bayan sevgili olmayı kabul edip gel dedi inanmadım Amerika ve singapur ve tekrar singapur geleceğim dedi turkiye sonra çağırıyor aman dikkatli olun 28 bin dolar kazanacaksın dedi attığı konumlar kendisi fiziki olarak bulunmasi kafama takiliyor ya yoksa whatsap görüntülü aramama rağmen açmıyor bende inanmadım engelledim 3 bayan sakın gitmeyin çağrılan yere herşeyi kabul ediyorlar instagramda görüntülü gördüm dumaguete oturan instagramda canlı görüntülü gördüm kızı gördüğüm için cagirdi gitmek kolay olsaydı giderdim gitmedim sonra engelledi beni sevgili olmayı kabul etti Hindistan da var canlı yayında gördüm instagramda giderdim gelmek isteyen oldu ilişki istedi çocuk verebilirim dedi çocuk vermek isteyen 3 kişi çıktı 3 kişi reddettim çocuk yok ikisi turkiye de benden hamile kalacak çocuk bırakıp bana gidecek
Altında başka sebepler de olabilir. O yüzden bir şey söylemek zor açıkçası. Ben bile anlamıyorum hemcinslerimi, erkeklerin işi zor.
İkisi de değil hacı ne istediğini bilen kadın. Kadın önce bir ne istediğini bilecek bilmiyorlar ki ne istediklerini.
Olabilir de olmayabilir de. Belki sadece konuşunca soğumuştur. Bu da ihtimal sonuçta.
:) fazla iyi niyetliyim galiba ben ya.
Hayatında biri varken başkasina yürümesi aldatmaktır, yakalanmamak içinde engellemiş olabilir 😂
Kuzeni yazmıştır😂 bence mantıklı😂
konuya dair fikrim yok kimseye ilk basta ben yuruyup sonra engellemedim ahshahah
Hiç ilgi alanimiz degil ne yaptiklari düşündükleri vs..
Yürümüyorum ben emekliyorum 😂
Emin adımlarlaaa 😂
Bana çok alakası geldi ya da soruyu anlamadım
erkek enayiyse kadının suçu ne
kolay lokma olmak mesela
Bir fikrim yok. Engellemek pekte tercihim değil 😂
Ben kimseye yürümem jfjfj onlar bana yürümesin 😅
O da olur 😂
Afiyet olsun jfjfj
Yani bunların hiç biri yok bende 😂
Sevgilisi varsa niye yürüyo başkasına😂
Olabilir bilemeyiz.