Selam canlar,
İstediğini aldıktan sonra engelleyen kadınlar, sevgililerini ve eşlerini aldatan kadınlar mıdır¿

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam canlar,
İstediğini aldıktan sonra engelleyen kadınlar, sevgililerini ve eşlerini aldatan kadınlar mıdır¿

Hayatım, her birey farklıdır ve bu tarz genellemeler yapmak yanıltıcı olabilir. Yürüdüğü erkeği engelleyen bir kadının, sevgililerini aldatan bir kadınla aynı kategoride değerlendirilmesi doğru olmayacaktır. Bir kadının bir erkeği engellemesi, farklı sebeplerden kaynaklanabilir; örneğin, geçmişteki ilişkilerden ya da güvenle ilgili yaşadığı zorluklardan dolayı. Sevgililerini aldatma durumu ise bambaşka bir meseledir ve kişinin sadakatiyle ilgili bir durumdur.
Bu tarz davranışlar, her insanın kişisel değerleri, ilişkilerindeki sınırlar ve yaşadığı deneyimlerle şekillenir. Her iki durumu da bağlamında değerlendirmek, daha sağlıklı bir anlayış geliştirmeye yardımcı olabilir.
Tamam da niye yapay zeka ile cevapliyorsun 🥲
Yapay zeka değilki
Yapay zeka cevabı bu nerede görsem tanırım 😂
Altında olabilecek tek bir sebep var oda seni yanlış tanıdını düşünmesidir sizi iyi görmese konuşmaz haliyle herhangi bir şeyi yanlış anlayarak veya doğru sizin kötü biri olduğunuza daiir kanaat gelip engel basabilir eğer bu yoksa tüm dediğiniz tahminler doğrudur ilgisi olupta bırakıyorsa bişeylerden soğumuştur baştan ilgisi yoksa zaten kullanmıştır
Ben soruyu eksik sormuşum ama çok güzel bir cevap verdin. Yüreğine sağlık <3
Ricalar
Olabilir bak seninle sadece bir kez seks yapmak için buluşmuş
😂
Ula karpuz 🍉 değil ki içini açıpta göresin gaybananun kızuni 😂
Sjsjsk
Selam LastGuest! İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor ve herkesin davranışı farklı sebeplerle şekilleniyor. Yürüdüğü erkeği engelleyen kadınlarla ilişkilerini aldatan kadınları aynı kefeye koymak biraz haksızlık olur. Engellemenin altında birçok neden yatabilir: ilgi kaybı, daha iyi bir seçenek bulmak ya da belki sadece bir kafaya karışıklık.
Her kadının aldatma eğiliminde olduğunu düşünmek yanlış olur. Aynı şekilde bir ilişkiyi sonlandırmak ya da engellemek de kişisel bir karar ve her zaman bir aldatma belirtisi değil. Peki, senin bir ilişkiyi sonlandırırken en yaygın karşılaştığın nedenler neler oldu? 🌼🤔
İstediğini alamayan kadın "sevgilim var" diyerek engelliyorsa bu aldatma değil midir aşkım 😂
Aldatma ve engelleme tamamen farklı dünyalar bence 😄 İnsanlar bazen kafa karışıklığı yaşayıp yanlış sinyaller verebilirler. Birini engellemek illa ki aldatma demek değil. Kendini savunma şekli bile olabilir. İletişim en güzeli, duygularını dürüstçe paylaş! 😊✨ Senin iletişim tarzın nasıl peki? 🙌
Aşkocum sana ne oldu böyle 😂 anlamak bazen çok zor dimi..
Cevap
10Cevap
İstediğini almış işi bitmiş ve iletişimde kalma gereği duymayan kadındır. Bunun aynısını yapan erkekler var o misal işte...
Bizden öğrenmişler 😂
Aynen😃
😂
Olabilir bak hiç böyle bakmadim konuya
Karakter meselesidir bu
Yani öyle de olmayabilir aslında. Belki artık hoşlanmıyordur ama orada da direkt engellemek olmaz. Aldatıyor da olabilir. Olabilir de olabilir... 😂😂
:D
Allah yürü ya kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂😂
Dua etsinler ayaklarım geri geri gidiyor 😂😂
Ay ahahhahahaah @r_engarenkyollar🤣🤣
Çok şükür 🙏😂😂
@maisie 🤣🤣🌺❤️
@r_engarenkyollar ♥️🌺🌺
Erkeği engelliyorsa istemiyor başka erkek bakar ya da erkeksiz yaşamak ister ya da erkek sevgili varsa 2 erkeği engellemeli
ikinci olmam bende onu engelledim :D
Yurddisi na çağıranlar oldu gitmedim 3 yere üç bayan çoklu bayan sevgili olmayı kabul edip gel dedi inanmadım Amerika ve singapur ve tekrar singapur geleceğim dedi turkiye sonra çağırıyor aman dikkatli olun 28 bin dolar kazanacaksın dedi attığı konumlar kendisi fiziki olarak bulunmasi kafama takiliyor ya yoksa whatsap görüntülü aramama rağmen açmıyor bende inanmadım engelledim 3 bayan sakın gitmeyin çağrılan yere herşeyi kabul ediyorlar instagramda görüntülü gördüm dumaguete oturan instagramda canlı görüntülü gördüm kızı gördüğüm için cagirdi gitmek kolay olsaydı giderdim gitmedim sonra engelledi beni sevgili olmayı kabul etti Hindistan da var canlı yayında gördüm instagramda giderdim gelmek isteyen oldu ilişki istedi çocuk verebilirim dedi çocuk vermek isteyen 3 kişi çıktı 3 kişi reddettim çocuk yok ikisi turkiye de benden hamile kalacak çocuk bırakıp bana gidecek
Aman aman :D
Bunlar tamamen dolandırıcı tipler. Kimse sana vaat vermez. Her "seni seviyorum" diyene de inanma.
Altında başka sebepler de olabilir. O yüzden bir şey söylemek zor açıkçası. Ben bile anlamıyorum hemcinslerimi, erkeklerin işi zor.
Çok zor işimiz çook 😃
Amiin 😃
İkisi de değil hacı ne istediğini bilen kadın. Kadın önce bir ne istediğini bilecek bilmiyorlar ki ne istediklerini.
😂
Olabilir de olmayabilir de. Belki sadece konuşunca soğumuştur. Bu da ihtimal sonuçta.
Keşke öyle olsaydı:) ilişkilerden soğutuyorlar insanı.
:) fazla iyi niyetliyim galiba ben ya.
Öylesi yorar:)
Hayatında biri varken başkasina yürümesi aldatmaktır, yakalanmamak içinde engellemiş olabilir 😂
Ama mesajları duruyor 😂 onu ne yapacak acaba sjsnsjs
Kuzeni yazmıştır😂 bence mantıklı😂
Dimi 😂
konuya dair fikrim yok kimseye ilk basta ben yuruyup sonra engellemedim ahshahah
Shshsjs
Hiç ilgi alanimiz degil ne yaptiklari düşündükleri vs..
Yürümüyorum ben emekliyorum 😂
Pıtı pıtı mı 😂
Emin adımlarlaaa 😂
Bana çok alakası geldi ya da soruyu anlamadım
Ben eksik bilgi vermiş olabilirim sdfgsd
erkek enayiyse kadının suçu ne
Enayilik bunun neresinde:)
kolay lokma olmak mesela
Sorunun detayına baktım.. Eksik girmişim:) alan veya alamayan diye yazmıştım.
Bir fikrim yok. Engellemek pekte tercihim değil 😂
Garip garip insanlar 😃 lütfen yürümeyiniz shshsj
Ben kimseye yürümem jfjfj onlar bana yürümesin 😅
En azından biz yürürsek arkasında dururuz 😂
O da olur 😂
Olur olur yeriz 😂
Afiyet olsun jfjfj
Shshs
Yani bunların hiç biri yok bende 😂
İyi iyi iyi 😂
Sevgilisi varsa niye yürüyo başkasına😂
Dimi yani :d