AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
bilmeye bilir ama öğrenecek öğrenmeye niyeti yoksa ceketimi alır giderim
evet duşunurum evlenınce annem butun yemeklerı ogretecek ona
ufak bir evim sıcak ve mutlu yuvam onun elinde ne yapsa yerim iyide olsa kötüde olsa zaten ben onun gözlerine baktıkca onun bana verdıgı mutluluk yeter bna
Eğer yemeklerin parasını o verecekse neden olmasın :D
Yapamıyor olması öğrenemeyeceği veya hiç yapmayacağı anlamına gelmez. Beraber yaparız. :))
Seiyorsam ypacak birşey yok.
Ama öğrenmesi için mutlaka baskı kurarım :)
erkegın kalbıne gıden yol mıdesınden ve zıkınden gecer :D
Her ne kadar yemek yapmayı bilsem de, Olmaz o iş..
peki şöyle söyleyim kız lisedeyken kazandığı okul için çok çalışmış mutfağa girememiş hiç sonra okulu kazanmış yine çalışmış hayatı kütüphanelerde olan birisi kendisi nasıl geçinmiş diye sorarsan okulu 3 öğün yemek veriyor orda yemiş sonra doktor olmuş acilde nöbet tutmuş o dönemlerde de acıktığında bir kuru tost söylemiiş kantinden yemiş öyle geçini vermiş. hayatında mutfağa girmeyi bırak acildeki nöbetlerden insanların sağlığı derken zaten evine giremez olmuş şimdi evlenicek ama şimdi asistan değil doktor yani eve gidiş saatleri var nöbet tutmak zorunda değil. fakat yemek yapamıyor türk kahveside köpüksüz oluyor öğrenme niyetinde zaten bir dikiş atıyor yarada izi kalmıyor bu el becerisiyle yapamayacağı yemek olmaz kendiside niyetli eşi yemek yedikten sonra eline aşkım gibi cümleler duymak ister amma ve lakin durumu şu an kötü yapamıyor yani sana söylese ve sende bunu ilk kez duyuyorsun ne tepki verirsin yine de mi olmaz dersin?
Ben de hemen hemen aynı şartlarda hatta neredeyse hiç vaktim yokken yemek yapmayı öğrendim. Öğrendim derken kendi tarzımı oluşturdum birilerinden yardım alarak değil yemek yapmayı sevdiğim için. Zamanımız çoğunu çalışarak geçse de İnsan eşiyle birlikte kaliteli vakit geçirmek ister bütün zamanı iş olan biriyle evlenemem zaten. Fakat Yemek yapmayı beceremediği halde güzel vakit geçirelim diye yemek yapıyorsa ona doyum olmaz ki. :) Benim olmaz o iş derken sadece tanışıp evleneceğim birisi için bu tür ''yetkinliklerin'' olmasını isterim. Fakat sevgi varsa yapılan her şey karşındakini -eşini- mutlu etmek için yapılacağından o yetkinlikler pek önem arz etmez.
beraber yaparız sorun değil
Önce yemek yapmayı öğretir sonra ciddi düşünürdüm.
Bunun evliliğe ne engeli olabilir
Ben neyseki bu konuda iyiyim :)
Büyük konusmiyayimda hayir
Asci ile evlensin kiz aksi halde evde kalir
Ben yapabiliyorum o yüzden sorun yok :D
öğrenirse sıkıntı olmaz :)
Hayır düşünmem.
Bknz:aç ayı oynamaz:-)
yemek yapmayan kız , çocuk da bakamaz )
ascıyım sıkıntı yok :D
öğrenilir.
Evlenince açılır belki diye alırdım heralde.
seviyorsam sorun değil her akşam makarna yeriz :D
makarna yedirmem ben ona zaten öğrenirim illa
öğren sende yol yakınken:)
öyle karımı olur len
kesinlikle ciddi düşünmem
Tek sorun yemek olsun, halledilir.
Benim için o an biter =)
evet, öğretirim yani sorun olmaz
İnsan utanır ya. Utanmasan bana yaptıracan...
utanılacak bişey yapmadım ki ben. lisedeyken çok çalıştım mutfağa girmedim tıp kazandım doktor oldum hayatım kütüphanelerde geçti okul yemekleriyle yetindim acilde nöbet tutdum kuru tostla geçindim. insanların sağlığı uğruna kendi hayatımdan ödünler verdim bunlardan birisi de yemek yapamamk bununla da gurur duyuyorum mutfağa zaman ayırsaydım okulu kazanamazdım doktor olmazdım insanların sağlığına katkıda bulunamazdım. ama şimdi ciddi düşündüğün birisi var hayatımda ve öğrencem evlenince yemek yapmayı niyetim var bende isterim eline sağlık aşkım desin bana hem çok güzel dikiş atarım yara izi bile kalmaz bu ellerin marifeti çok oldu yemek mi yapamayacak? empati kur sevdiğin kız bu gerekceyle yemek yapamıyorum dese yine aynı cümleyi kurar mısın?
tıp kazandıgın ne kadar da belli üşenmedin mi o kadar yazmaya :D sorunun cevabı ise : kurarım tabi niye kurmayım ayrıca sen evde kalırsın :D
sağ ol ya. sana inat gidip mutfakta harikalar yaratıcam
umarım dediğin gibi olur :D senden harikalar beklıyorum doktor hanım :)
Ali agaoglu değiliz ki hergün dışarsan yiyelim
kız doktor ayda 15.000 tl alıyor
Herkes doktor degil ve 15000 almıyor sonuçta
kız öder yani demek istediğim
zamanla ogrenir ya bunlar sorun degil ;)
Caba gayret ile ogrenir.
düşünmem aç mı kalalım karşim:D
kız buldukta yemek yapmasını bosver :D
Yumurta kırar yeriz sıkıntı yok
Öğrenir zamanla , sorun değil..
Birlikte öğrenirdik
ben yemek yaparım sen merak etme
Öğrenir alası öğrenir :D
Kardesim ogrenceksin ogrenmiyosan gule gule
şut ve gooooll :S
ne alaka ya?
Ben yemek yapamıyorum eşim yapamıyor ne yapıcaz hep dışarıdanmı yiyeceğiz hem her erkek eşinin yaptığı yemekleri yemek ister evimle ilgilenmeye gelen zehra teyzeninde yemeklerinden sıkıldım artık sevgililerime bile yaptırtmadım evleneceğim kız yemek yapmasını bilmeli onun yaptığı yemekleri yemeliyim :/
evlenirdim biblo diye bakar bakar dururdum
En guzeli ogretmek
Evet.
Düşünmem :)
Öğretirim.
Ogrenir
Kısa ve net düşünmem
Hayır.
Yes.
Hayir. Net...