Sizde öküzün danaya baktığı gibi bakar mısınız yoksa azıcık insan olup normal bi şey olduğunu bilenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Moda & Stil konusunda 465 cevap paylaştı. Sütyensiz geziyorsan dar kıyafet giymeyeceksin yani bu şey gibi ben soyunayım ama siz bakmayacaksınız böyle bir şey yok normalleştirmeyin bunları. Bizde yaprak koyalım öyle gezelim afrikadaki kabilelere döndürelim ortalığı. Ayrıca o bakanlar öküz değil sadece senin hoşuna giden tipler olmamış.
115 Yorumla
Soran+1 yılYioo darda giyerim sütyen de takmam hiç bi şey yapamazsın m I gibi bakarsın anca
- +1 yıl
Adam sana bişey yaparım dememiş aq karısı sadece demişki dikkat çekersin. Giy giyme oda sana bağlı
Soran+1 yılBildiğin giyemeyeceksin diyor okuman yazman mı yok?
- +1 yıl
Bakmasını istemiyorsan giyme anlamında diyor. İster giy ister giyme öküz çok ülkede sen bilirsin adam bunu demek istiyor. Tercih sana kalmış ve kimse sana karışamaz.
Soran+1 yılSiz bakmayın diye giyinsek çarşaf bile giymemiz gerekirdi ki youmlarda çarşaflılara yükselen, onlara özel ilgi duyan da çok var. Yani açık veya kapalı fark etmeyin konu senin zihniyetin
- +1 yıl
Diğer yorumları hadi ordan benle yaptığın diyolog önemli şu an ki. Siz diye genelleme de yapamazsın. O zaman sizde bizim götümüze ve omuzlarımıza hayvan gibi bakmayın anladın mı?
- +1 yıl
Hanım efendi gerçekten dürüsçe soruyorum siz karşı cins için şimdiye kadar sizin tabiriniz ile "M*l" gibi bakmak. Yani sizin şu an ki hayanıza kadar. " Ben bakmadım, hiçbir zaman bakmam " Böyle bir şey yapmadığınızı gerçek hayatı bırakın internet ortamın da bile olmadı söylerseniz! Ben sizi hiç tanımadığım halde sizin için yalancısınız demek kadar doğru bir şey olamaz. Lütfen insan ve melek ayrı yaratılmış varlıklardır.
- +1 yıl
Soran arkadaş kendi işine geldiği gibi almış ve haklı olduğum için sadece saldırganlaşmış. @ilkerdemircann1 bu yüzden böyle insanlara bir şey anlatamazsın dostum eyvallah.
- +1 yıl
Haklı evet hemde çok. Zihniyetime laf söylemiş , halbuki eleştirmedim, aşağılamadım, cinsiyetcilik yapmadım.
- +1 yıl
Abla ağlamıyom ben senin idrakın kuvvetli değil. Şizofreniye doğru gidiyosun feci şekilde söyliyim. Sana istediğin şekilde giyemezsin diye bir cümle kurmadım. Hadi bak keyfine.
- +1 yıl
Çevirmiyorum. Cidden öfkesiz olsan anlayacaksın. Birisi çıkarmış sütyen diye bir şey. Ve bunu giyme zorunluluğun yok. Ve bunu giymediğin zaman bakılmasından rahatsız oluyorsun. Engelleyemediğin bi durum ve böyle devam edecek. Elinden gelen tek şey bunu giymek. Bak onu giyeceksin , giymezsen suç sende demiyorum. Oldumu? Eğer hala ne demek istediğimi anlamadıysan uzatmıcam daha.
- +1 yıl
Hala ne diyor aq 😁
- +1 yıl
Sıkıntılısınnnn 😁
- +1 yıl
@ilkerdemircann1 Bu boşluğa neden bağırıp laf anlatmaya çalışıyorsun ki? 3-5 kanka kendine baksın diye kendini yırtan bakınca da ayyy bana bakıyorlar diye havalara giren bir tip olduğu belli boşuna laf anlatmaya çalışıyorsun sende. Bırak yırtınsın dursun.
Soran+1 yılYazıp duran sizsiniz yalnız ne yırtınması ahakshakshak
En İyi Cevaplar
Öküzün trene bakmasını anormal görmek te Neyin nesi asıl ben bunu anlayamadım. "Empati" Bunu söyleye bilmek için sizin de "sizde öküzün trene baktığı gibi bir durumu yapıyor ve yaşıyor olmanız gerekir" dolayısı ile "Açıkta bilmem ne görmüş gibi ne bakıyorsun" demeniz de bir problem yok
00 Yorumla
İki şekilde bakılabiliyor yani. Bende denk geliyorum fakat tepki vermeyenlerde çok oluyor yani nötr kalanlar, yiyecek gibi bakanıda görüyorum, normal bakanıda görüyorum, tabi bakmayanlarda var
41 Yorumla- +1 yıl
Değerli üye lütfen yorumumu tamamını üzerinize almamanızı rica ederim. Öncelikle "NORMAL" terimini canlı bir varlık organizmalar için ve de İnsan için kullanmaktan vaz geçmeliyiz. Bu Norm/ Normal terimi yerine "Sıradan, olağan" terimini kullanmamız daha doru olur. Sebebi Norm/ Normal; Belirli bir ölçü, ağırlık, güç, mukavemet, direnç... gibi bir başka nesne ile karşılaştırma kıyaslama sonucu gördüğünüz net ve sabit uyumluluk ya da uyumsuzluk lar için kullanılır. Her canlı bir durum ya da olay karşısında eşit tepki ya da tepkisizliği sahip değildir. Bu durumda da olmadığı ve olmayacağı için BU NORMAL İNSAN TEPKİSİ de diyemeyiz. her insan yediği acı biberden eşit etkilenmez, yediği tatlıdan da gibi. Gereksiz bir mesele için gereğinden fazla bilgi ve yorum yazmamın da sebebi bu mesele ne zaman anlaşılıp son bulur cabası içindir. Meselenin özü etkiler tepkiler kişilere özgüdür kimi agresif kimi de agresif pasif kimi de piskolojik düzeyde ölümcül olabilir. Kişi kendisinin fark edilecek görünürlülük te görünmek istediği bir etki için alacağı tepkilerin farklılıklarını göz önünde bulundurması da gerekir. İnsan makine değildir. dolayısı ile insan için tam, eşit hareket, davranış ve de karakter de NORMAL diye bir şey yok!
Dışarıya bazen sütyen giymeden çıkıyorum ama meme uçlarım büyük, hemen belli oluyor. Sütyen takınca da göğüs çatalıma bakıyorlar. Yani ne yapsam hep göğüslerime bakıyorlar.
511 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya o zihniyette olanlar herkese öyle bakıyor
Soran+1 yılAynen öyle yaa yaşadığın şehirle de alakalı baya
Soran+1 yılAma ben genede giymiyorum giymem de dik dik bakarım kaçıyorlar sonra zaten ajakshakhs
Soran+1 yılAynen istanbuldaysa bi şey olmaz yaa büyük şehir sonuçta
Soran+1 yılGörmemişler işte ahaksjkahs
Soran+1 yılGüzel olduğumuzu tekrar hatırlatıyorlar ahakshjah
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
64Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç bir şey yapmam. banane.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılO.. buuununn soyunup da bunun normal oldugunu insan olmanız gerektigini söylemesi de ilgincc ama bunu söyleyen türk kızıysa normal tabii o.. bulugunn kitabını kim yazdı diye sorsalar türk kızları derim
06 Yorumla
Soran+1 yılSoyunmak ne alaka üstünde zaten kıyafet var bi bitmediniz araplsr
Soran+1 yılEe sizde de belli uç sizde takın o zaman sütyen?
Soran+1 yılHangi köyün öküzüsün allah aşkına.
- +1 yıl
O.. buyaaa bak o.. buyaaa ben arapsam sen de yunansın o zaman a.. q o.. bussuuu bunu yapinca kendini medeni modern zannediyor o.. bulukk yapiyorsan o.. buyuumm ben diyeceksin o zaman kalkip da hem o.. buu olup hem de a. minii yirtmayacaksin
Soran+1 yılMedenilikle ne alaka olm ben öyle bi şey demedim demedim ama senin dik dik bakarak medeni olmadığın gayet belli
Soran+1 yılAhakshakshkajska ne ağladın
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal bir şey ama sık görülen bir şey değil
Öküz hibi bakmam ama dikkatimi çeker
Tabi burada üstündeki kıyafet ya da göğüslerin büyüklüğü de önemli
Eğer küçükse ve kıyafet de normalse ilgilenmem00 Yorumla
+1 yılSütyensiz gezebilirsin ama en azından ucunu belli etmemek için bir sürü şey satılıyor ondan takabilirsin.
116 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu diyorum neden bunu yapmak zorundayım?
Soran+1 yılHer şeyi kabul etsek iran gibi oluruz valla bu ne be
- +1 yıl
Edep diye bir şey var ya her şeyi normalleştirdiniz. İran ne alâka müslüman birini görünce hortl*k görmüş gibi davranıyorsunuz. Yakında bikiniyle de gezersiniz tek o kaldı.
Soran+1 yılPüff şaşırtmadı
Soran+1 yılİranda isteyerek kapandıklarını mı sanıyorsun ahkahskahdkahskajsoshoahs
Soran+1 yılMeme ucunun da edeple uzaktan yakından alakası yok
Soran+1 yılArabic girl seni
- +1 yıl
İşine bak sen komple açık gez.
Soran+1 yılİstersen gezerim aw sanane
- +1 yıl
Gez gezme mi dedik? Göğüs senin göğsün bana ne?
Soran+1 yılEe az önce söyleniyordun normalleştiridniz diye
- +1 yıl
Öyle de lafı anlayana konuşmak lâzım.
Soran+1 yılEe hem demedik diyorsun hem dediğini kabul ediyorsun ahakshkahskajska. Arap
- +1 yıl
Kes.
Soran+1 yılAraaaappp ahakshkahskajsk
- +1 yıl
Hahahahahshhsshhs
+1 yılBen artık bakmıyorum kızlara teklif de etmiyorum bu sefer de erilliğiniz gitmiş diye zırlıyorsunuz 😀
05 Yorumla- +1 yıl
Çıkma teklifi falan
Soran+1 yılEril erkek yok ki zaten kim dediyse haklıymış
Soran+1 yılNazlı premsesler sizi
- +1 yıl
Yürüseniz yanlış anlıyonuz o yüzden geri geri boşuna uğraşmıyoruz
- +1 yıl
Valla h nazlı olmadım
zaten baksınlar diye bu şekilde gezmiyormuydun? istediğini veriyorlar işte niye şikayetçi oluyorsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılMinik patron laf soktuğunu sanıyor ahakahaksh
Soran+1 yılBi sen akıllısın ayneeeeeeeennn
- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılyanı uzun suredır oyle tanıdıgım ınsanlar var bır anlık bakma oluyor ama sonrasında dıkkat etmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken bu zaten
- Moda & Stil konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılNormal mi. DAha bunu sorarken bile utancından profiliniz gizlemişsin. Asana buraya sütyensiz halini. Onu bırak foton bile yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye sana foto atayım arap? Ben tüm sorularımı gizli soruyorum kendi tercihim gerçekte giyemeye çekinmiyorum burada soru sorarken mi çekineceğim? Agakshakshkahs
- +1 yıl
Araplar siksn seni de ben arap değilim ırıspı. Kendi kendini cevaplamışsın zaten yani bunu yazarken mal olduğunu hissetmediysen ben sana istediğin kadar yazıyım anlamazsın. Teşekkürler iyi günler.
Soran+1 yılArap dlü
- +1 yıl
Manukyan kızı.
+1 yılVallaha gözümü çevirdim fakat o kızında edepsiz oldugunuda düşünmeden edemezdim niye sütyen takmiyonuz kızım illaki o ucu gormek zorunda mıyız
09 Yorumla- +1 yıl
Şehirler arası Otobüste bı tane kız vardı İzmir'den İstanbul'a geçiyordum askerlikte sıla izni almıştım kız okadar rahattı ki sanki kendi özel aracı ve bacaklarından donuna kadar heryeri gözüküyordu doğal olarak bende gözümü çevirdim edep herşeydir canim
Soran+1 yılEee bizde sizin ucunuzu görüyoruz? Görmek istemiyorsan ptur evinde herkes takmak zorunda değil ben çarşaflılara sizi görmek istemiyorum diyor muyum ne dar mantık?
Soran+1 yılİyii swn bakma boş da yapma insanın nasıl giyeneceği sizi hiç ilgilendirmiyor. Edepden hep konuşanlar da edepsiz oluyor
- +1 yıl
Ben don dasak gezsem sonuçta buda genis mantık değil mi hayır ozaman biz sapik konumuna düşüyoruz kadınlar her haltı yer ama erkekler kısıtlanır böyle bı dünyayı Kabul edeceğime ölürüm daha iyi
Soran+1 yılEe erkekler de şort giyiyor kanka isterlerse de giyerler ne boş yaptın?
- +1 yıl
Şort giyen kızdan mi bahsediyoruz biz dar şort olsaydı direk linclenirdik canım kusra bakma ama
Soran+1 yılLinçleyenlere söyleyeceksin abicin o zaman. Siz korkak gibi daha istediğini giyemiyorsunuz bee. Ben giyerim sanane deyip geçeceksin
- +1 yıl
Kadın her ahlaksızlığı yapması medeniyette bizim yapmamız sapıklık oluyor yani anlayacağınız feministlerin bu ülkede yeri yok yallah Amerikaya
Soran+1 yılBen femimist değilim ne alaka? Erkek değil misin çalış ahkahskahskah. Ki bu ahlaksızlık da değil ahakshakhsjah
+1 yılÖncelikle içgüdüsel bir şey bu göz gider oraya ama gözümüzü dikmeyiz de yani
12 Yorumla- +1 yıl
Hem kızların da baktığına yemin edebilirim
Soran+1 yılYa zaten 1 2 sn bakarsın gözüne çarpmıştır bu zaten normal. Ama dediğim gibi öküzün danaya baktığı gibi bakanlar görgüsüzler birde bakmayı normal sanıyorlar. Lan alt tarafı meme ucu ne abarttınız ananız hiç mi emzirmedi sizi ya
+1 yılNormal karşılarım belki sütyen alacak parası yoktur üzülebilirim kanka 😎
03 Yorumla
Soran+1 yılHee para da ver hatta ahakhskahsj
- +1 yıl
Veririz canım para ne ki
Soran+1 yılİyi saç paranı o zaman ahaksjkajs
Görüyorum zaten her gün ama çok itici hele göğüsleri küçük olanların tam fazzzia
016 Yorumla
Soran+1 yılKimse senin güzellik algına uymak zorunda değil beniö büyük ama gene giymiyorum başkasının küçüktür KENDİ isterse giymez. Kimseyi de ilgilendirmez
Soran+1 yılEvet öküz oluyorsunuz dik dik bakmak ne görmemişin meme görmesi gibi
Soran+1 yılAl bu medeniyetsizlik işte ahakhskahskah görgüsüz
Soran+1 yılBen bununla medeni oldum demedim uydurma ahakshakshkajsksjsksj
Soran+1 yılAllahın arabı seni
Soran+1 yılBen açınca sapık olmam sen bakınca sapık olursun. Niye ağlıyayaım yorumlardaki erkekler de maşallah hep istedikleri varmış da giyemiyorlarmış hakahskahskaj siz de giyin istediğinizi
Soran+1 yılNe kurabiyesi ya benimkisi küçük değil ki aw ahakshakhsjahsjahskahskahakaj
Soran+1 yılBen niye ezik oldum arap
Soran+1 yılNe kadar sığsınız
+1 yılBence normal değil. Sütyen neden icat edildi ki o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılEe sizde de gözüküyor siz de takın o zaman? Niye icat edildiği de hiç umrumda değil her icat edileni kullanıyor muyuz?
- +1 yıl
Benimki gözükmüyor. Ama birilerinin bakması tabi ki diğru değil bunu savunamam herkes istediğini yaşamakta özgür. Ben sadece fikrimi paylaştım hepsi bu hanımefendi.
Soran+1 yılİşte ben de onu diyorum herkes özgür.
+1 yılGlutensiz kız diye okudum dndjdjd bakmam. Bana ne? Benim memem sanki. Öküz gibi bakmam zaten, isterse cıbıldak gezsin (linç ederler o ayrı)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılbakarım niye bakmayım o memeleri göstercek ben niye bakmayım hacı hayırmı
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey yapmam niye yapayım ki. Rahatsız edici bakmam da. Toplum artık modernleşmeli
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Saygı duymaktan başka ne yapılır ki zaten herkes özgürdür isteyen istediğini giyer takar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılEeee bedenine olan sutyen bulamayıp ciplakmi ksliyorsun
00 Yorumla
+1 yılİşin açığını söyleyim ilk bı gözüm çarpıyor ama sonrasında bakmıyorum yani ilk an ilgi çekiyor
00 Yorumla
+1 yılBizim burada kızların çoğu takmıyor alışkınım bakar geçerim sadece sürekli adapte olup bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnan gram umrumda olmaz 🙅 Kendi vücudunu teşhir edenler ilgimi çekmiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBakma da zaten
Cevap sahibi+1 yılBak da diyorsunuz da sırf bakılmadığı için oturup bana neden bakmıyorlar diye ağlayanlar gördü bu gözler onları ne yapacağız? ayrıca ne yapacağımı kimseden öğrenmem hoşuma giden bir kadın olursa giderim adam gibi konuşurum evet derse devam ederim hayır derse yoluma bakarım iyi günler
Soran+1 yılOff kim bakılmadı diye ağlıyor yaa siz erkekler her şeyi yanlış anlıyorsunuz ahakshkahska bi kız 1 sn yanlışlıkla baksa 3 gün bana aşık diye düşünüyorsunux ahlajslajaja
Cevap sahibi+1 yılSiz her erkeği canımsın zannetmekten vazgeçseniz o hiçbir şey görmemiş aptallara öz gibi durum
+1 yılİsteyen istediğini giyer veya giymez
71 Yorumla
Soran+1 yılEvet olması gereken bu isteyen çarşaf giyer isteyen açık gezer ne abartıyorlar
her kadının memesı sutyensız bellı olmaz. buyuk sarkık olan meme asagı ınecegı ıcın ucu bellı olmaz 85 c olup dık olan mneme sayısı az onların bellı olur. KENDINI NIMETTEN SAYIP TA EGO KASMA
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖküz gibi giyinene bakmadan yoluma devam ederim.
00 YorumlaBen açık görünce dikkatimi çekmiyor inanın. Gayet doğal bir şekilde karışalım. Dİkkatimi çekmesi için kapalı saklı olması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılAll zihniyet meselesi işte. Sizde bu kafa oldukça açık kapalı fark etmez
Soran+1 yılAsıl senin cevabın zihniyetini belli ediyor bildiğin kapalılar dikkatimi çekiyor diyorsun beniö dediğimi doğruluyorsun ahakshaksjakshkajs
- Evde hep oyleyim
60 Yorumla
+1 yılsutyensiz gezen bir kizin amaci bellidir o yuzden gereksiz biri der gecerim
111 Yorumla- +1 yıl
de senin amacin ne
Soran+1 yılNe alaka mağarandan yeni çıktığın belli herkes o rahatsız eden sütyeni takmak zorunda değil erkeklerde bile belli oluyor uç ne gereksiz abartıyorsunuz
Soran+1 yılSize kalsa herkes esc herkes sizin peşinizden koşuyor. Ben takmıyorum kimse de taktıramaz bakana da 10 saat dik dik bakarım sonra kaçıyorlar zaten. Öyle bi amacım da yok tüm gün ders çalışıyorum
- +1 yıl
sutyen rahatsiz etmek icin icat edilmedi hanimefendi erkeklerin gogusleri yok ki uclari belli olsun terbiye onur kisilik karakter herkesde olmaz sende olmadigi gibi muhatap bile olmam senin gibilerle gereksiz bos degersiz birisin cunku iyi gunler
Soran+1 yılYa kanka nası yok bildiğin siizn de belli oluyor kıyaffettn uçlarınız
Soran+1 yılSen kimsin benimle muhattap olacaksın zaten istesen de olamazsın
Soran+1 yılSen takıyor musun biliyorsun rahatsız edip etmediğini. Ben biliyorum ister açılırım ister çarşaf giyerim sana mı kaldı lan arabın lü seni
- +1 yıl
benim popom buyuk belli oluyor yavrum hahah
- +1 yıl
senin gibileri cok s.. tim ben yavrum
Soran+1 yılBen yapmadım aw daha önce ne alak
- +1 yıl
anlamadim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendim öyle geziyorum 😅
70 Yorumla
+1 yılÖküzün danaya bakması ne ya öküzün trene baktığı gibi bakmak doğrusu bu 😅😆😁
03 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz yere..." Bakmalarından mütevellit Erkekler "Öküz" için Bakılmaktan mütevellit şikayetçi olan Dana. Bu deyimden Öküz gibi bakmayın İnsan gibi bakın demeye çalışmış. Söylemek istediğinde çok da başarılı olamamış olabilir Ama hanımefendi.! Öküzler Danalara insan gibi bakın desem bende başarılı olmam yalnız
- +1 yıl
Ben hanımefendinin sorduğu soruya karşılık kendi cevapların dan " samimiyet ile Doruları öğrenmek adına sorulmuş bir soru olduğu duygusunu yitirdim. Ama size tüm samimiyetim ile şunu da aktarmak isterim etki çekecek oranda giyinmiş bir bayana bakan erkek sayısı %70-80 olsa O baya etki sebepli bakan bayan sayısının da %100 olduğu bir gerçek. Yapılan bilimsel araştırmalar sonucu kadınların Erkekleri etkilemekten daha çok rakiplerine karşı etkili görünmeye çalıştıklarını açıklamışlardır.
+1 yılNormal bir şeymiş gibi davranırım ama normal bir şey değil sonuçta. Hele ki çok çok belli oluyorsa
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtk alıştık
30 Yorumla Ökğz gibi bakanlar gibi değil direkt öküz zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Erkekleri geçtim bazı kadınlar da bakıp duruyor. Tamam güzeliz biliyoruz da bakmanın da bi adabı var bi gözün çekmiştir uçlarından 1 sn bakarsın sonra önüne dönersin yani
Soran+1 yılAynen olması gerekn bu.
- Moda & Stil konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey değil bakarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sen donsuz bir erkek görsen naparsın?
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç bi şey yapmam siz gibi öküz müyüz koşup kucağına atlayacak değilim aw mantığa bak? Ahkahskahaka
Cevap sahibi+1 yılÖküz sensin, teşhirci yollu
Soran+1 yılAhakahakajakahakshkahskajs ağla
- Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılBakmam özellikle dikkat ediyordur o
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşları geçeli çok oldu
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal etrafımda çok var
00 Yorumla
+1 yılNe yapayım! Hiç bir şey elbette
00 Yorumla
+1 yılSütyen takan yok artık
00 YorumlaArtık çoğu sütyen giymiyor
013 Yorumla- +1 yıl
@MrtBrs88 çünkü meme kanserine sebep oluyor
- +1 yıl
@Hanfiiiindiiibirii yoo çoğu teşhir etmeyi sevdiği için giymiyor
- +1 yıl
Karakter meselesi
- +1 yıl
@Hanfiiiindiiibirii anket yap şurada gör kaçta kaçı samimi ne için giymiyor
- +1 yıl
Ben evde takmayı tercih etmeyip disarda mecbur kalan tarafım toplum baskısı çünkü
- +1 yıl
@Hanfiiiindiiibirii evli misin bekar mı
- +1 yıl
Profildeki yaşımdan bekar olduğum anlaşılır bence
- +1 yıl
@Hanfiiiindiiibirii bakmadım ki 😃
- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
@Hanfiiiindiiibirii ama giymediğinizde bize görsel şölen oluyor o doğru. Fakat yine de tadında çaktırmadan bakıyorum
- +1 yıl
Bu bilgileri kendine saklayabilirsiniz
- +1 yıl
@Hanfiiiindiiibirii çok kasma iyi değil hadi bb
Ben medeni bir insanım yüzüne bakarım
00 Yorumla
+1 yılofff şuna bak içine bişey giymemiş derim 😀
00 YorumlaPek dikkat etmiyorum böyle şeylere.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz canım vb. Şeyler söyler yoluma bakarım
00 YorumlaGüzelse kısa bir bakarım
00 Yorumla
+1 yılUclari sivrimi bakarim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal olmayan seyleri normallestirmeyin
18 Yorumla
Soran+1 yılKime göre normal olmayan kardeşim? Bana göre gayet normal ben takmıyorum sen de karışamazsın
Soran+1 yılHerkes senin kafandaki normallik algısına uymak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılsana karismiyorum zaten ama bu durum ahlaken normal degil ve sende bunun normal olmadigini bile bile normalmis gibi algi olusturmaya calisiyorsun kendince
Soran+1 yılNeyin ahlakı ya? Ahlaklı olmakla ne alaka kurdun?
Cevap sahibi+1 yılortunmek ahlakla ilgili bir konu ya hani.. ki onuda bilmiyorsun anlasilan
Soran+1 yılÖrtünmek ahlakla alakalı bi şey değil dinle alakalı bi şey? Herkes bi dine de inanmıyor veya herkes bi dinin kurallarını %100 uygulamıyor. Ahlakı çokyanlış anlamışsın
Cevap sahibi+1 yılahlak din ve inanisla alakali bir konudur.. biraz kitap oku.. hangi konu neyle ilgili ogren.. insanlarin neye inandigi ve uygulamasi kimseyi ilgilendirmez zaten ama bilmeyen insanlari kendi kisisellestirdigin inanca yonlendirme
Soran+1 yılBen zaten inanmıyorum ne alaka? Kimi neye yönlendiriyim ahakshakhsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkşamak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen zayıf bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna acır ve üzülürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim olmayan kız ilgimi çekmiyor nedense
00 Yorumla
+1 yılvalla agzımın suyu akıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sutyensız yaa ondan
+1 yılBurada binlerce var
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi istanbuldasın
- +1 yıl
Marmaris
Normal ya göğüs ku görmedik 😭
02 Yorumla
Soran+1 yılGörmeyen çok
+1 yılNormal alışkınım
09 Yorumla
Soran+1 yılNerede yaşıyorsun. Ben pek sevmiyorum giymeyi ama bazılsrı da durmadan bakıyor
- +1 yıl
İstanbul
Soran+1 yılHımm iyii ya orası büyük ya. Orada olsam hiç çekinmem herhalde bi gördüğünü bir daha görmüyorsun zaten
- +1 yıl
Ya sende bu psikolojik takıntı olmuş belli
Soran+1 yılTakıntı değil de abartıp bakanları aklım almıyor hiç mi meme ucu görmediniz ya cidden. Araplsr işte
- +1 yıl
Z kuşağı mısın?
Soran+1 yıl26 yaşındayım
Soran+1 yılHem ne alaka ya
- +1 yıl
Anladım
+1 yılHayvan gibi bakıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir iki bakar kafami ceviririm onu utandirmam
02 Yorumla
Soran+1 yılOlması gerekn bu
Cevap sahibi+1 yılDik dik bakmak hem ayip hem onu uzer kizi gozlerimle soymus gibi olurum
+1 yılGözüme çarparsa bakarım bir şey demm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
m +1 yılGöz kayabilir
00 Yorumla Gördüğüm çok olur
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri