çok tatlı bir kız tanıdınız anlaştınız da evlenme yaşınızda gelmiş eh kızda güzel tatlı ama gel gör ki yemek yapamıyor türk kahvesi bile napardınız? ve ya ne düşünürsünüz yemek yapamayan türk kahvesi yapamayan birisi hakkında?
Cevabın nedir?
+1 yılyemeği bilmem de benim ev arkadaşımın dostu sürekli eve gelip gider. Bu sıralar bana sürekli bu kızla evlenmek istiyorum kanka ne düşünüyorsun die soruyor cevap ım şu oldu ben bu kızı toplasan 2 defa yine toplasan 5 dk o da karanlıkta gördüm tanımadığım insan hakkında ne yorum yapabilirim ki dedim çok sıkıştırdı ısrar etti bende dedim ki senin odan b*k gibi eğer temiz bir kız olsaydı yani içinde olsaydı bir tane bez alır eline temizlerdi odanı kendisi rahatsız olup temizlerdi en azından dedim. Yani buradan yola çıkacak olursak pis bir kız olduğunu sana söyleyebilrim dedim sen zaten hepten boksun ikinizin evi bonbok olur dedim başka bir şey söyleyebilmek için daha çok tanımam lazım dedim o zaman gel oturalım kalkalım daha çok tanı bana bir fikir ver senin düşüncen benim için önemli dedi bende dedim ki :D kardeş o kadar boş vaktim olsa kendime bir kız bulurdum dedim öyle işte :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yemek yapamayan mı? zaten sabah kahvaltısında ne yiyorsun peynir zeytin domates yumurta çay öğle yemeğinde pilav ve etli birşeyler tavuk al yıka haşla al sana hazır salatayıda yapmakta ne var ki
akşamleyinde hafif bir şeyler ne yani bunları bir erkek hazırlayabiliyor bir bayanda haydi haydi hazırlar hee yok ama sen börektir mantıdır imambayıldırır falan diyosan ne gerek var ki karı koca birlikte yaparlar veya dışarıda yer gelirler illa şart mı kadın yemek yapmak zorunda diye birlikte öğrenirler işte ilk başlarda zor gelir belki ama üstesinden gelirler 'birlikte'...25 Yorumla
Soran+1 yılçok etkiledin beni sağolasın ya
Soran+1 yılaynen yoruldum burada paylaştığıma pişman oldum yeteeeer diyesim var
Soran+1 yılevet alkışlıyorum senin gibilerin nesli tükeniyor galiba görüşlere bakılırsa
+1 yılKızın namusu, sevdiği insana sadakatı, olgunluğu, hal ve hareketleri yerinde olsun canım... Yemek yapmak boş şey..
Şimdi herkes yemek yapıyor da erkekler o kızlarla mı evleniyor? Zamanı var herşeyin. Eger yemek yapmayı öğrenmek isterse inan öğrenir zaten...34 Yorumla- +1 yıl
Yaniiii :) hayat müşterek
- +1 yıl
Sakın içinde kıl çıkmasın o daha superrrrrrrrrr
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kadınlar yemek yapmaz, dünyayı kurtarır...
434 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazdığın yorumları okuduğum ve ağır bir işin olduğunu gördüğüm için dedim bunu. bunu anlamayacak adamlarla boşuna tartışma :) senin şartlarını bilen bir adam seninle gurur duyması gerekirken yemek yapamamana takilacaksa, önce sen ondan ayrıl zaten :/ kendinin ne olduğunun farkında ol ve kendini bunun için üzme.
Cevap sahibi+1 yıl@greeneyes
sen bu kızın eve 8de önce gelebildigi tek bir günü olduğu mu zannediyorsun? sorana kızdım, hadi kendim için cevap vereyim, yok. butun gün her türlü insanla ugrasmis ve gerek kafa gerek bedensel yorulmuş bir kadından bir de eve gelip yemek yapmasını beklemek çok bencilce. bir erkek sevdiği kadına bu kadar kiyamaz. tabi gündelikci kadın olarak görmuyorsa.- +1 yıl
neden benı yanlıs anlamakta ısrar edıyorsunuzki.. ben dıyorum kadın bılmelı! bılmıyorsa ogrenmeli! ogrenmemısse bunu ıstemeli! ben yapmam olmaz ıstemem esıtız bu ısın dogasına aykırı.. musaıt oldugunda elınden geldıgınce o onlugu gıymeli.. olmuyorsa ınsan ustu sartlar varsa kımse gıt bana sunu yap ıstıyorum demez zaten.. evlılık mutlak ıs bolumunu ıcerır bır taraf elınden gelenı yapacak dıgerı oldugu kadarına saygı duyacak.. ama kelıme surada elınden geldıgınce..
Cevap sahibi+1 yıl@greeneyes
niyeyse o elinden gelen kadarını yapacak olan kişi hiçbir zaman erkek olmuyor ama?
Soran+1 yılkusura bakma yeni gördüm yorumu aman allahım ne başlık açmışım ben böyle yaz yaz bitmiyor
Cevap sahibi+1 yılkızdıydım sana @soran...
Soran+1 yılevet çok doğru bir sürü insanla uğraştığım için isteğim olmadı ama yemek yapmaya değil hiç bişeye isteğim olmadı eve gidince tek yaptığım şey uyumak. ertesi sabah tekrar nöbet. yorgun bitkin hiç bir şeyden zevk almam zaten bu halimle nasıl beğenildim bende şaşıyorum doğrusu ama yemek yapamadın isteğin bile olmadı deyip yargılayanlara indirimdekipantolon çok güzel cevap vermiş teşekkür ederim
Soran+1 yılelimden geldiğince yaparım zaten ama şuanadek elimden gelen bir zaman olmadı şimdi nöbetlerim azaldı daha erken gelirim eve ama başta öğrenmedim bilmiyorum şimdi denesem benim doğru düzgün yemek çıkarmam ortaya 2 seneyi bulur o zamanadek yeter be bir yemek istedik alt tarafı bıktım sandviçhazırlamandan der mi ve beni terk eder mi? terk etmesini istemiyorum çünkü seviyorum
Cevap sahibi+1 yıl@greeneyes sen kimsin de başkalarının kadınlık vasfina değer biciyorsun?
@soran ben teşekkür ederim beni anladigin için. dediğim gibi bu tip kadınların 100 yıl önceki kafaya sahip erkeklerle bir işi olmamalı zaten. memlekette adam kitligi yok.
Soran+1 yılay kızma lütfen nerden bileyim ki tek mantıklı sensin sayfada yorumları okuyorsun sende başka hiç kimse yapmıyor valla. her keste aynı soru marifetin olsun beee. bende güncellemedim tanıdık birisi görür rezil olurum çakar ben olduğumu. neyse güncellemeyeyim dedim ama yargılara dayanmadım hepsine aynı yorumu atmak zorunda kaldım. xper felan değil derdim. ayda 1 girmiyorum bile eig bile seçmiyorum genelde. insanların düşüncesini alır yorum atar mantıklı olanı seçer uygularım. kimsenin başlığınada yorum atmam genelde kendi başıma bişey gelse başlığı açar yorumları alır uygularım mantıklısını xper felan umrumda değil yani
Cevap sahibi+1 yıl@greeneyes o kongrelerde degerli hocalar katilir, eğitim yapılır ve ömrü boyunca yalnızca iki haftalık yıllık izni olan doktorlar iki gün nefes almaya vakit bulur. cahilligini bu kadar belli etme.
Cevap sahibi+1 yıl@soran sıkıntı yok arkadaşım, bu konu benim de sıkıntılar yaşadığım bir durumdu önceleri.
Soran+1 yılsende mi doktorsun? yoksa genel kültürcü müsün? yani bu kadar bilgin varsa hala yeni gelen yorumlar marifetin olsun yapsaydın tarzında da bunu görünce bence yorma kendini anlayan olmaz zaten ne beni ne seni?
Cevap sahibi+1 yılbir tanesiyle aynı evde yaşıyorum @soran. sartlarinizi biliyorum. ve tanıdığım kadın doktorlar da kendilerini anlayışla karşılayan adamlarla evli. o yüzden sıkma hiç canını :) ev işi yapmayacaksin diye senden ayrılan bir adam olursa kayıp senin değil onundur.
Soran+1 yılevet öylede her kes der kayb eden odur ama bilmem üzülüyorum gidecek diyenler yorum atanlar var ya o bile acaba o da bu fikirde mi diye korkuyorum terk ettiğini düşününce de üzülüyorum düşüncesi bile üzüyor anlayacağın şimdi tabi gidene dur dememde en azından ayrılırsa kendimi hafifte hazırlayayım diye sordum soruyu :)
Cevap sahibi+1 yılbunun en iyi yolu ona sormak. ki meslektaşın ise durumunu anlayışla karsilayacaktir diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıltabi şu da var, bu kadar anlayışlı ve değerli bir karşı cins bulduğunda kendi ellerinle keyifle yaparsın zaten :)
Soran+1 yılo diş hekimi benim yorulmasa da o da çok yoğun nöbetleri oluyor ama tabi öğrenmek niyetindeyim isterim eline sağlık canım falan desin ama şu an durumum bu ve söylersem burdaki çoğunluk gibi düşünüpte giderse ki gaziantepli sanki onlar daha bir midesine düşkün olurlar yanılıyor muyum bilmem ama hani baklava kebap felan. şimdi desem dönüp gitse olmaz dese ki etrafındada var kızlar kendi meslektaşları var benim gibi birisi olmasada. zaten erkekler ondan çok kazanan birisini kolaylıkla bırakırlar dedi arkadaşlarım. erkek egemen takılmak ister evde en çok parayı ben getireyim der gibi gibi. sende biraz yol gösterirsen sevinirim evlisin galiba ya da sevgilin var benden tecrübelisin tecrübenden faydalanmak isterim
Soran+1 yılarkadaşım sen gerçekten bilmiyorsun doktorların hayatını sana yemin ederim ki tatilim 2 gün bile olmuyor zamanım yok. o yoğunluğu bilmiyorsun senin gibileri tatmin etmek için yarım saat uğraşıyorum sabr ediyorum bağırıyorlar çağırıyorlar seni mahkemeye vericem diyorlar ben acilim diyorlar ama bakıyorsun acillik durumu yok çocuğunun dudağında uçuk çıkıyor getiryor ve ben acilim diyor kanamalı hasta var ona bakıyım geliyorum dediğimde yakamdan tutduğu gibi bu uçuğa bakcan doktor diyor tehdit ediyor. bayanım sesimi bile çıkartamıyorum o erkeğin karşısında. zamanım gerçekten yok uğraştığım insanlar anlayışsız insanlar benim robot olduğumu düşünen insanlar. yok yok cidden yok yeminlen yok @greeneyes
Cevap sahibi+1 yılhahaha hayir ben tam olarak bu sebepler yüzünden çoğu karşı cinse katlanamayacagimin farkında olduğum için yalnızım :D sorun da değil dediğim gibi. sonuçta ağır bir bölüm oluyorsa hayatını buna adamayi bir nevi baştan kabul etmissindir ve sana yaklaşacak adam da esasen kabul etmiş demektir. tıp diplomasiyla evde oturtacak hali yok herhalde? öyle kadının çok kazanmasiydi yemek yapmasiydi gibi ucuz erkeklik egolari varsa erkenden kurtulduğun için sevin bence. çok mu meraklisin mesleğin yüzünden terkedilmeye?
Soran+1 yılçok özür dilerim ben bilemedim. yok mesleğim yüzümden terk edilmek zoruma gitmez mesleğimi çok seviyorum ondan vazgeçmem ömrümün sonuna kadar bu mesleği yapıcam ama onu kayb etmek biraz korkutuyor o da kendi durumumu düşünüyorum nasıl olurum acaba diye işimi aksatırım kafamı toparlayamam diye. bir bağlanma söz konusu sanırım. hani derler ya gözüm kör oldu felan aynen onu yaşıyorum kıvanç tatlıtuğ gelse benim hiç önem taşımaz dönüp bakmam bile o derece sadık bağımlandım şimdi terk ederse kopmam kafamı toparlamam zor olur düşün bunları yazarken bile gözlerim hafifden doluyor
Cevap sahibi+1 yılsana uygun değilse hayırlısı olan buymus diyip gececeksin, sakinles lütfen. sen bu kadar baglanmissin ama onun bu bahsettiğimiz konudaki tavırları onun sana ne kadar baglandigina bir işaret olacak. bak bakalim evini derleyip toplayacak gündelikci bir kadın mi istiyor, yoksa bütün bagliligin ve mesleki problemlerin dahil olduğun gibi seni mi?
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılöğrendin mi birkaç yemek :)
Soran+1 yılHem ben öğrendim hem de sorun değil ya hayatta neler oluyor bunu dert edceğimi mi sandın dedi bende bir iki vişey öğrendim boş zaman buldukca daha fazla öğrenmeğe çalışıyorum. Teşekkür ederim:))
Cevap sahibi+1 yılsevindim senin adına. yürüdüğün yol açık olsun dilerim :)
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim bende senin çok mutlu olmanı diliyorum :))
Cevap sahibi+1 yıltesekkurler :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
88Cevap
ben de üniversiteye gelene kadar yemek yapmayı bilmezdim. annem hep ders çalışıyorum ve tek kızım diye çok üzerime düşmedi benim de hiç yapma hevesim yoktu zaten. ama şu an sevdiğim adam için börek bile açıyorum. hayatta yapamam dediğim şeylere karşı güvenim oluştu yapabiliyorum. gözünüz kapalı eleştiri yapmayın.
10 Yorumlaasla ve kat'a.. kadınlık vasıflarından uzaksa bır sekılde uzaklasırım uzaklastırırım onu ! kadın basenıyle sacının rengıyle degıl tertıbıyle nızamıyla maharetıyle becerısıyle kadın olur
1017 Yorumla- +1 yıl
Tamamıyla geri kafalılık kusura bakmayın lütfen
Soran+1 yılya yok ben öyle öğrenmemezlik etmedim hemen yargılama bilip bilmeden. ben kazandığım okulu kazanmak için eşşek gibi çalıştım mutfağa giremedim lisedeyken. lise bitti üniyi kazandım bitti mi bitmedi yine eşşek gibi çalıştım ders. insanların sağlığı, acilde nöbetler derken mutfağın ne demek olduğunu bilmedim uyumanın ne demek olduğunu bilmedim 1 kuru tostla geçindim durdum hayatım boyu mezun olcam bu yıl aynı zamanda evllenicem ama yemek yapmasını bırak türk kahvesini bile yapmayı bilmiyorum biliyorumda köpüklü damakta tadı kalacak şekilde olmuyor. evet öğrenmedim ama basenimle saç rengimle etkilemedim kimseyi insanların sağlığı için kendi hayatımdan ödünler verdim bu ödünlerden bir tanesi de yemek yapamamak. zaten evin ne olduğunu bilmiyorum bana göre ev acilde nöbet demek yemekte bir kuru tost bununla yaşadım. evlenince yemek yapamadım diye bıkar mı benden? diye sordum buraya soruyu aşağıla diye değil
- +1 yıl
bı defa soruyu baskası ustunden sordunuz bende o kısı ustunden yurudum burada assagılamakta yok.. erkek evlenmek ıcın guzellık aramaz sız orda yanılıyorsunuz!! erkek ıcın baska vasıflar lazım ve bunların cogu kadınlıga daır seyler hep.. sız sımdı ajıtasyona gectınız:) yapmak var yapamamak var denemkten hazetmemek var denemekten korkmamak var! ınsan ıstesın yeter.. zamanla o becerı gelısır ama ben bılmıyom yapmam ! bu yanlıs..
Soran+1 yılben başkası adıyla sormadım bir arkadaşım var yemek yapamıyor evlendircez diye başlamadım ve ya birisi var yemek yapamıyor demedim. sadece yemek yapamayan birisiyle evlenir misiniz ve ya düşünceniz nolur diye sordum bu soruda kendim içinde sora bilirim düşüncesi aklınıza gelmesi lazım ki başkaları okudu kendim için yazdığımı anladı. ki ha ben ha başkası için yazmışım hiç fark etmez bu onu yargısız infaz edeceğiniz anlamına asla gelmez. kaldı ki ben erkekler kızların güzelliğinden etkilenir cümlesi kurmadım siz kurdunuz ( kadın erkeği baseniyle sac rengiyle etkilememeli terbiyesiyle maharetiyle etkilemeli o zaman kadın olur ) dediniz. bende buna tepki gösterdim ki ben kadınım evleneceğim kişiyi de basenimle saç rengimle etkilemedim dedim. kendi yazdıklarınızı ve benim tepkimi bir daha okuyunn o zaman anlıycaksınız rahat.
Soran+1 yılsaç rengimle de etkilemedim maharetimde yok ama kadınım. sizin cümlenize tepkim buydu dediğiniz yanlış demedim saç rengiyle etkilemeli demiyorum belki saç rengininde rolu var ama maharetimde yok benim ama evlencez
Soran+1 yılajitasyona falanda geçmiyorum öğrenmediğim için gurur duyuyorum. yemek yapmasını öğrenseydim ona zaman ayırsaydım belki bu okulu kazanmazdım belki doktor olmazdım belki birinin yaşamını kurtaramazdım. tabi zamanla öğrenmeyeceğim demiyorum öğrenicem elbette sevdiğim adama kendi ellerimle sofra hazırlamak isterim ama şu an durumum bu. böyleyken bunu ilk kez duyuyrsun sevdiğin kız ben yemek yapmasını bilmiyorum türk kahvemde köpüksüz olur derse ne düşünürsün soğur musun ondan? sormak istediğim bu
- +1 yıl
Soran+1 yılhayır xper hiç umrumda bile değil bir birlerinizin yorumunu okuyorsanız o zaman ne diye marifetin olsun diye tutduruyor burdakıler? valla bende yoruluyorum güncellesem mi diyordum neyse onla uğraşmıyım dedim tanıdık birisi görür kötü olur dedim vazgeçtim. ben insanların düşüncelerini almaktan başka inan en ufak bir derdim yok. yılda 1 giriyorum xper olsaydı derdim 2 dk da bir burdaydım. kimseye de yorum atmam ha görüşüne yani. kendim başlık açar düşüncelere bakar öyle yorum atar mantıklı olanı seçer onu uygularım bu sadece. kişi kendisi gibi bilirmiş karşındakileri :)
Soran+1 yıl@indirimdekipantolon eig bile seçmem ben pek.
- +1 yıl
soran arkadas ben doktorum yapmam demeyeceksın ımkanım oldugunca elımden geldıgınce yaparım dıyeceksın anlasacagız anlayıs gosterecehgız ama ınsan kurtarıyom ben ! olmaz boyle netıce alamazsınız.. doktor olabılırsınız ama kadınlıgınız once gelır.. yarın anne olacaksınız bır baskasına nasılda guvenıp evladınızı teslım edecksınız nasıl guvenlıdır bu yemek dıyeceksınız.
- +1 yıl
- +1 yıl
@greeneyes
şaka yapıyorsun herhalde? kadın belki günde onlarca çocuğun derdine derman olacak ama sen hala benim çocuğum ne yiyecek derdindesin. neyse merak etme bu tip kadınlar da sizin gibi erkeklere bakmaz zaten.
Soran+1 yıl@indirimdekipantolon seninle ters düştüğüm konu xper konusu geri kalan sorum hakkında senle aynı görüşteğüm ve teşekkür ederim anlayışın için. çoğu insanda yok malum. ben buraya yetişemiyorum sakin olun teker teker yorum yapın
Soran+1 yılben doktorum yapmıyorum demiyorum farkındaysan sen şu an tek derdin bana muhalefet olmak. zamanım yok diyorum zamanım. ben burada yemek yaparken telsizden çağrı gelince ne söyleyim ölsün hasta ben kadınlığımı kurtarıyorum mu diyeyim nasıl anlayıştasın sen? zamanım olmadığı için yapamadım zamanım vardı da keyfimden yapmadım ego mu tatmin ettim ben doktorum beee ne yapcam demedim doktorum evet ama kuru tost bayat çay içiyorum ego mu tatmin edcek olsaydım kantincinin kafasına vururdum onları doğru düzgün yemek ver bana doktorum ben derdim anladın mı?
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yemek yapmayan bir kizla , dunya guzeli olsa isim olmaz.. yemek yapmayan kiz , karilik yapamaz bir erkeğe..
45 Yorumla
Soran+1 yılkız güzel ama neden yapamıyor bir sor hele ona göre yargıla ya. lise hayatım boyu ömrüm ders çalışmakla geçti çok iyi puan aldm çok iyi üni kazandım. üni hayatı boyunca bile bütün gün ders çalışmak zorunda kaldım insanları sağlığı canı diye didindi durdu. acilde nöbetler tutdu. şimdi mezun oldu doktor oldu ama bir baktı ki hayatını mesleğine insanların sağlığına adarken kendi hayatından ödünler vermiş bu ödün de yemek yapamamak. yemek yapmayı öğrenmedim ama ölümle burun buruna olan birine yardımcı olmak için.
- +1 yıl
Her insan gunde 3 öğün yemek yer.. ogrenebilirsin.. adam hayati boyu iki yumurta kirip mi yiyecek.. bir genc kiz istedigi kadar ders calissin , yemek yapmayi nasil ogrenmez , anlamiyorum.. ben de hayat boyu ders calistim universitede okurken ogrendim erkek halimle.. sen de ogrenebilirdin ve ogrenebilirsin de hala,..
Soran+1 yılsen tıp fakültesinin ne demek olduğunu bilmiyorsun üni kazandın ama benim hayatım normal öğrenci hayatı olmadı ben 6 senedir istanbuldayım sor bana kız kulesine gittim mi? hayatım bak o kütüphanelerde geçti yemek yedim mi tabikide yedim okulum 3 öğün yemek verdi sağolsun tus dershanesinde oldum acıktım bir kuru tost yaptrdım kantinde yedim onu. arada annem gelirdi o yapardı 2 dolma yüzünü o zaman görürdüm. ha yumurta kırmasını biliyorum eve gittiğimde de genelde çok çok az olurdu eve gittiğim zamanlar yani o zaman kırdım yedim. böyle geçindim durdum. ama eşime yumurta kırarsam ne tepki verir napar diye sordum bu soruyu buraya. yıkılan ailelere gelincede hayat acımasız ayakta kalmak lazım her ne gelrse bile başımıza olacakla öleceğe karışamadığımız gibi bunada karışamayız
Bence sorun olmazdı yemek içmek içinmi evlenir insan tamam o ihtiyaç ama öğrenir 1 kötü yapar 1 tuzlu yapar ama öğrenir herkez anneainin karnıda ahçı elinde maharetli olarak doğmuyo :-) ama oda azmedip öğrenmesi lazım ben biliyosam ssiz hayli hayli öğrenirsiniz çok yemek yapıpta yiyemediğim oldu ama alıştım tabi :-D
10 Yorumla
+1 yılkadının kadınlığı ile ilgili şeyleri iyi yapması bende hep saygı uyandırmıştır... temizlik, yemek bunlardan bazıları.. tamirat işlerine elini sürmeyen bir ampülü bile değiştirmeyen erkek sana nasıl hissettirirdi? eşimin elinden yemek yiyemeyeceksem koyarım öyle evliliğe...
00 YorumlaModernleşmeden fazlasıyla etkilenen bazı kızlar "yok hizmetçi alsın bilmem ne yapsın " diyorlar.
Yemeği erkek mi yapacak?
Tabi ki kız yemek yapmayı bilmeli en azından gayret etmeli.
"Bilmiyorum benim işim değil, öğrenmeme gerek yok "diyorsa, egosu böyle tavan yaptıysa, sorumluluk bilmiyorsa benden uzak olsun da kime yakın olursa olsun028 Yorumla
Soran+1 yıldimi? aynen ne demek bilmiyorsun sen deyip ağzının ortasına 2 tane osmanlı tokatı yapıştırcan. neyse ya yoruldum ben aynı yorumu her kese yapmaktan takıl kafana göre
Soran+1 yılpeki son kez açıklıyorum. bu kız keyfinden mutfağa girmemezlik etmedi. lisede eşşek gibi çalıştı tıp kazandı ünide okudu hayatı kütüphanelerde geçti. kendisi ne yedi peki diye sorarsan acilde nöbetteyken 1 kuru tost yedi öğrenci ikende okulu 3öğün yemek verdi. sonra kız doktor oldu yani insanları hayatı için kendi hayatından ödünler verdi bunlardan biriside mutfağa girmemek oldu bundan pişman mı değil gurur duyuyor. eğer mutfağa girseydim tıp kazanamazdım doktor olmazdım insan sağlığına katkıda bulunmazdım. öğrenmiycen mi öğrenicem bende isterim eşime şık sofra hazırlayayım. ama durum şu an için bilmiyorum 2 yumurta kırmayı biliyorum o da kabuğu yemeğin içinden çıkıyor türk kahvesi yapıyorum köpüksüz bu yani durumum bu.
Soran+1 yılyan gelip yatmadım. zamanım olmadı ben mutfağa girip yemek yapsam telsizden çağrı gelirken ne deseydim hasta ölsün ben burada yemek yapmayı öğreniyorum mu deseydim? öğrenmeye çaba harcıycam bu eller o kadar güzel dikiş atar ki yara izi bile kalmaz şimdi yemek mi yapmıycak? ama şu an yapamıyor empati kur sevdiğin kız sana yemek yapmasını bilmiyorum dese ne dersin soğur musun ciddi düşüncen biter mi ona karşı sorum bu. 40 kez yazıyorum diğer arkadaşlarda da aynı yorumu yaptım yoruldum artık
- +1 yıl
Seninki keyfi değil, eğitim için çabalamışsın fakat dünyada eğitim alan tek kişi sen değilsin
Doktor olup, farklı eğitim dallarıyla uğraşıp yine beceri sahibi olanlar da var.
Biraz içinde o istek yoktu galiba geçmişte. Fakat hiçbirşey için geç değil.
Benim o sözlerim "benim işim bu değil , banane yemekten" diyenler için. Sen kendinde bu isteğin olduğunu pekala ifade ediyorsun, bunun için çabalıyorsun bildiğim kadarıyla. Böyle birine müsamaha gösterilir, beraber gayret edilir.
Soran+1 yıldediğin gibi farklı dallarda oluyor o yani bir uzman doktorsan nöbet tutmana gerek yok. sabah 9 akşam 5 evine gide bilirsin ama ben yeni mezunum yepyeni asistan doktorum bana yok ondan ben 7/24 hastanede olmam gerek acil bir hasta gelirse müdahile edeyim diye. gerçekten zamanım olmadı hiç bir zaman zaten tıp okuduğumdan anlaya bilirsin üşengeç tenbel biri değilim hele hele şimdi öğrene bilirim dedirten birisyle tanıştıysam emin ol olsaydı en ufak bir saniyeyi bile değerlendirirdim onun için :)
- +1 yıl
Gönüllü olarak mı 7 24 hastanedesiniz, izinleriniz iyi bildiğim kadarıyla :-)
Bence önce kendinize güven duyun, böbrekle dalakla uğraşan domates biberle haydi haydi uğraşır, cerrahlık, tedavi yemek yapmaktan daha zor 😄
Yaparım diyin yaparsınız :-) zaten meslek olarak ileride rahatlarsın ve izinlerin düzelir. Bizim gibi belirsiz değil :-D
Soran+1 yılhayır uzman doktorlarınki belli ama asistan doktorların 1 gün 36 saat nöbet ertesi sabah paydos günaşırı nöbetteyim yani.36 saat nöbetten sonra mecbur sana verilen paydosu uyuyarak geçirmek durumundasın yoksa ertesi sabah nöbete gidince tekrar hasta başında yanlış bir şey uygularsın. siz polislerde elimize kelepçeği takıverirsiniz
Soran+1 yılcerrah değilim henüz yeni mezun olduğum için bu kadar çalıştırıyorlar gün aşırı nöbet ve 7 gün boyunca bu dur yani cerrah olsam çıkmama izin verirler ya hastanenin ağası olurum. çocuğunun dudağında uçuk çıktı diye acile getirene beyefende kanamalı hastaya bakıcam ben sizinle hemşire hanım ilgilensin dememle benim yakamdan tutup ne diyon sen ya doktora damı gelmiyek? diyen baba seni şikayet edicem dediğinden anında avukatım o kişinin icabına bakmıştı cerrah olsaydım ama asistan doktor olunca verdiğim tek cevap gelirsin doktora tabi ama tokyo saatinde değil ve uçuk yüzünden değil dememle tokatı yemem olmazdı dimi?
Soran+1 yılay bunu meslektaşlarınızada söylesenize daha dün bana tokat attı diye doktor arkadaşım o babaya kafa attı ve eşşek sudan gelinceye kadar dövdü diye gözaltına alındı adamda şikayetçi oldu iyi mi?
Soran+1 yılneyse sağlıklı geceler diliyor ve çıkıyorum
- +1 yıl
Sivil kişi dayak atar pek birşey olmaz ama memur atarsa göze batıyor doktor hanım malesef :-) ağır tahrikten dolayı umarım ceza almaz :-)
Eski kız arkadaşım da Tıp okuyordu o aklıma geldi. Ailesi "sen doktorsun doktorla evlen, polis olmaz "demiş kıza şiddet uygulamıştı. Dayanamadı vazgeçti benden :-)) aklıma geldi
Soran+1 yılvermiyor maalesef bu yüzden de sürekli siz polislerle karşıt durumunda kalıyoruz hasta getiriyosunuz çık muayine edcem diyosun neden diyor. dayak yiyorsun karşılık verince suçlu biziz diye kelepçelemek istiyorsunuz bir de hayr kaçıcak değil neyin kafası. yaptığımız görevlerle sizleri karşılaştırıyoruz gerçekten haksızlık oluyor doktor mesleğine ve bunu dile getirince copuna sarılan bir çok meslektaşınız var. dövucen mi diyorum evet diyor bir de. utanması gerekenler utansın bence Allah polislerimizide ıslah etsin
Soran+1 yılen doğrusunu yapmışlar kıza. doktorun ne işi var polisle. zaten o kızda doktorla evlencekti sizle yürütse bile 7/24 dipdibe birileri varsa şans çok az sizden yana.
- +1 yıl
Ne işi var polisle ne demek?
Siz insanları Diploma ve mesleklerine göre mi yargılıyorsunuz?
İki kişi birbirini seviyorsa kimse onlara müdahale edemez. Aynı durumu siz de yaşayabilirsiniz, unutmayın her sözünüzden imtihan edilebilirsiniz. Yaşayan anlar. Siz doktorsanız benden üstün değilsiniz, herkesin hayattaki rolü farklı
Soran+1 yıltabiki her kesin rolu farklı ama polis ben düşünmem zaten doktorum diye bir tokat yiyince korktum bir de şöyle düşünüyorum polis sevgilim olsa ve onun mutlaka düşmanları olcak ve çok tehlikeli düşmanları olacak ve ondan intikam için beni kullanırlar vururlar silahına davranır. ölmek istemem. bu yüzden ne işi var dedim. yoksa kimseyi hor görmeyiz bizi kendinizle asla karıştırmayın
Soran+1 yılya da sürekli tetikdesin arama gelir sevgiliniz öldü nasıl dayanır ki buna insan?
- +1 yıl
Ben kimseyi hor görmem :-) hor görecek birşey de yok. Hiçbir insanı diplomasına mesleğine ırkına milletine göre yargılamam, fakat sağlık hizmetinde bulunanlara büyük saygım var. Kandan, iğneden filan iğrenirim yapamam yani yoksa sağlık memuru olmak isterdim mesela. Kutsal bir meslek.
Dediğiniz şeyler pek vukua gelmeyen şeyler :-) Kız istiyordu beni epey görüştük zaten üç yıl olmuştu. Ailesi istemedi, statü farkı görüp istemedi. İlla doktor olacak başka yok dediler yani. Ben yanlış anladım sizi o zaman :-)
Soran+1 yıldiplomaya görede ben ayırmadım yanlış anladın evet ailesi de bence ayırmamıştır sana yanlış bilgi verilmiştir benim ailemde komiser polis sakın sakın karşımıza getirme derler. ben onların kıymetlisiyim hastanede bunca manyağı görüyoruz ki sizin iş resmen bunlarla uğraşmak illaki sapık birisi çıkıcak illki görürsün sen beni tıkdırdın ya bu hapishaneye bende seni en zayıf yerinden vurucam ki bir insanın en zayıf yeri sevdiğidir. o sevdiğine zarar gelir ya da o polis olan kişiye onu bırak herhangi bir eylemde her hangi bir çatışmada yaralanıp anında can verirsin sevgilini ararlar öldü derler buna nasıl dayanır? kimse dayanamaz Allahta kimseye göstermesin. ama gerçek bu. kız çocuklarına g
Soran+1 yılkız çocuklarına genelde polisden uzak dur denilir
Soran+1 yılnormal yani ailesi de öyle demiştir kıza. ki bu devirde ırkçılık yapma ayrımcılık yapma bile suç.
- +1 yıl
Haklısın da ona öğretmen avukat filan gitse yine yoo diyordu ailesi, illa doktor diyordu. Garip durumdu.
Siz de haklısınızz hocam, herkes bu fedakarlığı yapamaz, yapmak zorunda değil zaten. Çok seven, bekleyen yapar, siz de inşallah en güzel şekilde beklemenin karşılığını alırsınız :-)
Soran+1 yılsende sağsalim sevdiğine kavuşursun inşallah :)
yani bir kadin yemek yapmasida bilecek temizlik de camisir yikmasini bilecek, yok ben okudum ögrenmeyi vaktim olmadi bilmem ne bizde okuduk yeri gelince bizde temizlik yaptik yemek yapmayi da ögrendik, calistik da spor da yaptik. Insan isteyince herseyle yetisir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Hizmetçi misin? Senin görevin mi? Ortak yapılmalı böyle şeyler. Destek olmalı çiftler birbirine.
85 Yorumla- +1 yıl
Bin kere artıı
Soran+1 yıltabiki öyle ama ben burada türk kahvesi bile yapamayan gelinden bahs ediyorum hani olur ya yorgun olursun canım bana bir kahve yapsana sana zahmet der ben de kalıveririm öyle. yoksa o da hamarat birisi bana yardımcı olacağından eminim sofra kurmak ve ya yemek yapma konusunda
- +1 yıl
Kızım seven adam katlanır bu kadar basit bu bizde erkeklerin bir çok huyundan hoşlanmıyoruz ama katlanıyoruz yani ayrıca kimse 4/4 değil ki herkesin bir yapamadığı var ayrıca yemek yapmak öğrenilmeyecek bisey mi?
- +1 yıl
Bence de yemekler oldugunca ortak yapilmali!
Mesele değil. Annem 28 yaşında mutfağın m sini bilmeden babamla evlenmişler. Takvim yapraklarından yemek yapmayı öğrenmiş. Şimdi mahalleye ders veriyor. İçinden gelerek uğraşırsan kararı tutturursun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİş başa düşünce her şey öğreniliyor bacım öğrenir nolcak dünyanın sonu değil ya seven insan katlanır arkadaşım.
10 Yorumla
+1 yılÖğrenirsin ve hak eden birine yemek de yaparsın, dert etme. Şahane bir aşçılığın olması gerekmez. Yemek, çamaşır, ütü olsun tek derdiniz. Beraber yaparsınız olmazsa. O da olmazsa başkası yapar, bu işlerden ekmeğini kazananlar var.
00 Yorumla
+1 yılşahsen ben kız arkadaşıma 'senin yemeğini yerim' demiyorum 'seni yerim' diyorum. hani akşam yemek yapmasa sorun değil yanağını yerim olur biter no problem. özet geçersek düşünürüm aşçı değil eş diyoruz ne olsa.
00 YorumlaEvde bana yemek yapsin diye evlenmiyorum onla hayatimin sonuna kadar yanimda olsun diye evleniyorum. Bilmiyosa yemek yapmayi beraber biseyler hazirlar yeriz cok zor bisey degil yani dimi
10 Yorumla
+1 yılBen yaparim ne olacak. Sevdikden sonra gerisinin onemi yok. O benim herseyim olur sonucta :)
40 YorumlaPek takmam ben. Ki zaten benim diyen kadından daha iyi yemek, utu, camasir, temizlik yapıyorum. Bir tek cam silmem yalan yok :) beraber yaparız yemekleri. Ben ogretirdim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir kadında olması gereken sıfatları taşısın yemek yapması eksik olsun hiç problem değil zamanla öğrenir.
10 Yorumla
+1 yılKendişeride yapamıyorlar bir sey düşünmeye hakları yok bence ;)
26 Yorumla- +1 yıl
Ben kötü yemek yaparım demedin ki;) kadın erkek eşitliğinden söz ettim
- +1 yıl
Ne diyorsunuz anlamadım ki ne saçmalıyorsunız acaba? Ben tamamiyle herseyi kadınlardan beklemeyin diyorum biraz eşit olduğumuzu farkına varım diyorum seven adam yemek yapamıyor diye bırakmaz bırakmamalı diyorum
- +1 yıl
Allahım adam iyi misin sen ne diyorsun sen benim uslubuma karışamazsın tamam mı? Siz türk erkeği geri kafalısınız anladın mı? Temizliği yemeği bilirim bilmem sizi ne ilgilendirir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz muhtemelen içgüdüsel olarak annelerimizde gördüğümüz şeyleri evleneceğimiz insanda da arıyoruz , belki de bu yüzden ben yemek yapmayan bir kızı değerlendirmeye eksiden başlarım ( doğrusu bu demiyorum ama :) )
00 Yorumla beraber yemek yapmayı deneriz yapa yapa öğreniriz. öğrenemeyecek kadar beceriksizse bile ben öğrenirim heralde :D
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. yemek yapmayı blmıor demek omur boyu ogrenmeyecegı anlamına gelmez bı nısanlansın bak mutfaktan cıkmaz o kocama yemekler yapcam hevesıyle :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. yemeği kıza mı tercih çok saçma bilenler anne karnında öğrenmiyor
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. ben realist bir insanım öyle yok olsun dışardan söyleriz yok olsun beraber yaparız yok evlenince öğrenir falan gelemem böyle şeylere herkesin sorumlulukları var hamarat olması şart sadece kahve yapamıyorsa o sorun değil işte
00 YorumlaŞu zaman da yemek yapmayı bilen hamarat kız çok az zaten. Eskiden yadırgarlarmış şimdi doğalmış gözüyle bakıyorlar. Benim için problem değil elbet evlenince öğrenir öğrenmek zorunda yoksa aç kalırız 😊
10 Yorumla
+1 yılolsun ben ona yemek yapardım. sorun değil. yeter ki mutlu olalım.
30 Yorumla
+1 yılÖğrenmek isterse öğrenir zaten,
Bunda zorluk birşey yok.
Artık internetten bakarak kolaylıkla Yapılıyor. Zamanla öğrenir. Abartılacak bir durum yok.21 Yorumlayemek yapmayı bilmeyen bir kızla ömür geçmez helede annesinin mis gibi yemeklerine alışmış bir erkek için çok zor ama tabi seviyosa katlanmaya çalışabilir oda bir yere kadar
00 YorumlaPencereden atalım mı?
Olabilir yahu her insan her şeyi yapacak diye bir şey yok. Öğrenirdik birlikte diye yaklaşırdım.00 YorumlaHiç farketmez, yemek yapmasını bilmese de olur.
Ben ona öğretirim, birlikte yemek yaparız. :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğrenmeye niyeti yoksa terkederim. kaldı ki ben erkekte de bir türk kahvesi yapamayanı beğenmem. yemek bu insani ihtiyaç. oldu olacak altına da bez bağlayalım bunların.
00 Yorumla
+1 yılYemek yapamayan kiz arabada fren sisteminin olmamasi ile ayni
24 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ayıp öğrenir nolcak :D
- +1 yıl
Nasil ogrenecek bunu diyen biri bir kere ogrenmek istemez ben bekar halimle 50 cesit yemek yapiom:)
Soran+1 yılyani öğrenmiycem demiyorum bende isterim eşim bana eline sağlık aşkım desin ama tıp okudum doktor oldum nöbetti dersdi derken hiiç zamanım olmadı mutfağa girmeye her gün okuldaa hastane kantininde 1 kuru tostla geçindim kendim. ama şimdi ciddi düşünen birisi var hayatımda ve ona söylesem ilk kez duyacak hemen soğur mu? zaten etrafında bir sürü kız var beni bırakır mı bu sebepten?
- +1 yıl
Valla sen once bir bagla bu cocugu sonra istersen hicbisey yapma seviyorsa tamam der gecer ama bence simdiden birseyler ogren
+1 yılbelki deçocuk güzel ya da çok tatlı olduğunu düşünmüyor. kendi şahin havası bmw
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yapamıyorum, ne var ki bunda?
Ciddi düşünerek bir insan nasıl sevilebilir anlayamıyorum.
İnsan bence düşünmeden sever.10 YorumlaErkekten kız derdim travestimisin kızmıcam bak a kadar giderdi muhabbet :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılEger bir gun evlenirsem onume sicak yemek gelecegi icin olur bu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayı öğrenene kadar onu "almamakla" tehdit ederim :-D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNamuslu Allah ını bilen vardan yoktan anlayan biriyse gerisi TEFERRUAT TIR ;-)
20 Yorumla O sevgimi gerçekten hak eden biri edepli temiz ve beni seviyor ise yemek yapmayı biliyorum ben yaparım problem olmaz (:
00 YorumlaYemek yapamayan bir kadınla evlenmezdim, ki zaten bunu ilişkinin başında kendim çözerdim ona göre yolumu belirlerdim
00 Yorumla
+1 yıll*n ben bile yemek yapabilirim bir kız bilmiyorum diyorsa hadi dedi diyelim sonuna AMA öğrenmek için uğraşıyorum demiyorsa... ne işe yarar? ya da yarar mı?
00 Yorumla
+1 yılvalla ben yemek yapmayan erkekle ciddi düşünmem onu belirteyimde bir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hayatın boyunca hep çalıştım 17 yaşımdan ber dei bekar hayatı yaşıyorum yapamadığım yemek yok denilecek kadar az. Evlenelim mi yemekleri ben yaparım :D
00 Yorumla
+1 yılAnnem hep der iş başa düşünce hersey ogreniliyor. .:))
00 Yorumla
+1 yılBirak ciddiyi ciddiyetsiz sekilde bile dusunmezdim. o ne be mutfakta yetenekli olmayan disi mi olur
14 Yorumla
Soran+1 yılyeteneği yok değil. mesleği yetenek gerektiren bir meslek. onu başardıysa bunu da başarır ama o okulu kazanmak okumak derken kendi hayatından bazı ödünler vermiş o ödün de yemek yapamamak
- +1 yıl
bir makarnada yapmayi bilmiyorsa o is senin dedigingibi degildir. ama basit yemekleri yapabiliyorsa ogrenebilir
Soran+1 yılyumurta kırmayı bilir makarna yapıncada yenile bilir en azından yapış yapış oluyor ama olsun yapabiliyor diye biliriz. hem çok güzel dikiş atar yaranın izi bile kalmaz böyle birisinin el işi güzel olur olmaz mı ki?
- +1 yıl
Osin icinde doktorluk varsa o zaman is degisir. o eller meslekten dolayi zaten hamarattir yemegi zaten ogrenir. ona bisi denmez
+1 yılErkek olsam istemezdim. Ama tarif diye birsey var yalniz oraya da bakarak yapamiyorsa sıkıntı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYemek isi cepte ama birak ciddi dusunen erkegi, sadece dusunebilenini bile bulmak zor :))
00 Yorumla Elinden kitabı sırtında kırbacı eksik etmezdim.. :DD
00 Yorumla
+1 yılDüşünürüm, bende ne varsa karşıdan da onu beklemem lazım sonuc olarak..
00 Yorumla
+1 yıl100 kilo olduğum düşünülürse, hayır!! :D Ya öğrenecek ya da başkasını bulacak. :D
00 Yorumla
+1 yılYemek yapamayan bir erkekle evlenmem
Prensip meselesi00 YorumlaSeviyorsam problem olmaz.. Sonuçta bu gibi olaylar aşkın önüne geçemez beraber öğreniriz yemek yapmayı =)
00 Yorumla
+1 yılooo dert ettiğin şeye bak akıl ağacını yiyince yemekte yapar çocukta kariyerde hepsini öğrenir nerak etme
00 Yorumladüşünürüm :) ama öğrenecek sonradan inat etmeyecek...
00 Yorumla
+1 yılDüşünürüm herşey yemek değil, ben yapabiliyorum yemek :D
00 Yorumla
+1 yılciddi ciddi düşünürüm acaba evlenirsek biz açlıktan ölürmüyüz:))
00 YorumlaBende bilmiyom varsın o da bilmesin ben onu oyle de severim :D
10 Yorumla
+1 yılben izin versem annem izin vermez bana bakamıcak bir kızla evlendirmez:)))
10 Yorumla
+1 yılYapmayacak diye birsey yok ki. Bu bir zorunluluktur ve her zaman disaridan yemek yemiyecegimize gore istemese de yapip alisacaktir vakitle.
00 Yorumla
+1 yılCan bugazdan gelir. Elşne sağlık birtanem diyebilmeli erkek. Hakkıdır.
06 Yorumla
Soran+1 yılola bilir bunu duymak banada zevk verir ama öğrenmiycem demiyorum. okuduğum okul çok zor okul orayı kazanmak için çok çalıştım mutfağa giremedim okulu kazandım yine ders ders ders son sınıflarda acilde nöbet tutdum öğrencilik hayatım okulun yemekleriyle geçti 3 öğün yemek veriyordu okul. acıkınca gece nöbetteyken bir kuru tost istedim kantinden yaptı onu yedim hayatım böyle geçti. insanların sağlığı uğruna kendi hayatımdan ödünler verdim bu ödünlerden bir tanesi de yemek yapamamak. öğrenmiycek miyim öğrenicem bende sevdiğim adama şık bir sofra hazırlamak isterim ama şu an durumum bu. ve empati kur sevdiğin kız diyor ki sana ilk kez duyuyorsun bunu. ben yemek yapamıyorum türk kahvesini de köpüksüz olur bende beceremiyorum naparsın soğur musun ondan? bitti olmaz der misin? şu an sorum bu
- +1 yıl
Uzun yazı okuyamıyom ben ya
Soran+1 yılcanın sağolsun yapck bişey yok :)
- +1 yıl
Kıyamam ya guzel bir dillede anlatmış. Yeemek dediğin zamanla ogrenilir. İnt elinizde tarif almak ogremmek çok kolay. Ben bile yaparım yani. 4/4 luk olacak die bir kaide yok içini rahat tut. Ben çayı çok şekerli içerim. Hayatımın kadını için şekersizde içerim. Baldan tatlı gelir sevene. Yemek filan ıvor zıvır şeyler. Zamanla ogrenirsin. Kendini kasma bu kadar. Tek sorun bu olsa keşke su zamanda. Yuzunu sadakatiyle ortmus birisi için. Omur boyu makarnada yiyebilirim :)
Soran+1 yılokuduysan niye trip attın ki ben okuyamıyom diye neyse teşekkür ederim
- +1 yıl
İçimden geldi okudum 😁
+1 yılkendine hizmetçi değil eş arıyorsa düşünür.
44 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım onu bende kabul etmemde ama işte en azından yorgun olunca bir türk kahvesi fena olmaz sevabına hani ama onu beceremeyen bir eşi olsa? bıkar mı? yetti be 1 bardak su bile getiremiyon bıktım demez mi?
- +1 yıl
bana kalırsa bu tür işlerin ortak yapılması lazım. yalnızken insanın kendi kendine yetebilmesi lazım. o yüzden öğrenmelisin yani bir başkası için değil en önemlisi kendin için
- +1 yıl
katılmıyorum. bir kadın yemek yapmayı hizmetçilik yani aşağılanma gibi görüyorsa onda sorun var demektir.
- +1 yıl
@Eski-Kitap siz anlatmak istediğimi anlamamışsınız
Ben yaparım sıkıntı yok. Hemde öğretirim bunda ne var?
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem