Arkadaşlar ben fizik hocama aşığım herkesin bilmesini istememiştim ama arkadaşım anlamış arkadaşım sinirlendi o hocaya öğretmenler gününde hediye alacam diye sonra bana dediki en üst kata çıkalım rahat orada rahat konuşuruz en üst kata çıkarken en üst katının altındaki kata fizik hocam nöbetiymiş onunla karşılaştım yüzüne bile baktı telefonuna bakıyordu sonra en üst kata çıktık aramızda sadece bir merdiven var fizik hocamla sonra iki katsa çok sessizdi hiç bir ses yoktu bizim sesimizden başka ilk defa bu kadar sesiz oluyor şansıma arkadaşım yüksek sesle konuşmaya başladı engin hocaya niye hediye alcaksın canım mısın dedi tamam ona aşıksın ama herkese beli ediyorsun o engin hoca sana kötü davranıyor sen ona niye gidip hediye alcaksın hak etmiyor dedi yüksek sesle bak alma dedi sem hu hocaya çok aşıksın dedi bende sus şimdi duyacak dedim bana dediki engin hoca anlamıştır ona aşk olduğunu canım demiştir kalkipta sana aşk olmayacak dedi bence engin hoca anlamış dedi aşk olduğunu o yüzden sana kötü davranmaya başladı dedi
Sizce duymuş müdür çünkü aşağa indiğimde yüzüme bile bakmadı yüz yüze geldik bana trip ati hafif sınırlı gibiydi okul çıkışında hep motoruyla benim yanımdan geçiyor bugün benim yanımdan geçmedi gidiyim yoldan da gitmedi sizce duymuş olabilir mi çünkü 1 kata çok sessizdi sadece sesimiz vardı arkadaşımla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer