Hala varlar yaşıyorlar haha 🤩🥰 Karısını öyle bir seviyor ki o hikayeyi dinlerken aşklarına aşık olacaktim shshhs😂 Bir hikayeleri var etkileyici bir love.O hikayeyi duyarken bunun gerçek olduğunu bilmek güzeldi ben zaten bizim fizikçiye hayrandım birde aşklarına hayran olmuş oldum.�
Bizim bir fizik hocası vardı demişti ki ben zamanında ne iyilik etmişim de karşıma karım çıkmış demişti. Ne güzel bir cümle dimi?
Ben de öyle düşündüm aynı aynııı 🥰 Çok romantik değil mi ya Çok kıymetliler o nasıl bir sevmek O ne güzel bir sevmek öyleee Böyle şeylere ben kendim nazar değecek diye korkuyorum 😅
Memur bey öncelikle güneşe bakmamı yasaklamanız hiç sorun olmazdı Benim zaten güneşe alerjim var 😏 Geceye bakarız daha uygun inanın hiç sorun değilll😅 Baykuş değil de bayan bir kuş olmakta bana çok mühim gözükmedi uygundur shshhs😂😂😂
Ne iltifati hapis cezası sokağa çıkma yasağı veriyorum ayağına elektronik kelepçe takacagiz seni milleti baştan cikartasin diye sokağa salaman otur evinde KSde takıl 😂
Elektronik kepçe mi hm Biraz daha kafa bul diyosun yanii O elektrik bana hiç-bir şey yapamaz 😊 😏 birde O şekilde yargılanmak mi memur bey bu biraz fazla. Sokağa çıkamamak hatta hapis hm tercih etmiyorum ahahhah😂 Ve iltifat gayet güzeldi beğendim
Sana idam cezası veriyorum elektrikli sandalyede fakat zamlardan sonra faturayı odemedigimiz için elektrikler kesik duracell pille idam edeceğiz biraz uzun sürecek Ökmen bir doksan yıl kadar sürecektir hergun bir saat elektrik vereceğiz vücuduna sonra serbestsin tekrar ertesi gün yine elektrik vereceğiz vücuduna pil masarafi çok olacağından sanada iş bulacağız kendi pil paranı kendin kazanacaksin biz adaleti severiz ☺️
Ama duracell çok kaliteli ve uzun süre dayanıyor ben bu pilin masrafıyla da hiç uğraşamam daha ekonomik bir şey var mıdır acaba? Mesela şarjlı bi batarya gibi şarjı bitince alır takarız şarja o esnada dinlenmek hiç fena olmazdı. Değil mi? 😂😂 Hem cezam idamsa birde kendi pilimi ödeyemem daha neler? Hayır imkansız
Birde 5 yıldızlı tatil köyü olsun dinlenecek mis yerleri sileceksin tek tek koguslarin camlarını sileceksin işin çok kolay cam yok zaten koğuşlarda parmakları silersin o zaman acaba para cezasına mi carptirsan elektrik faturasını odese verdiği elektrik yeter bassavcim sen sus o zaman idamlarda gelsin sandalyeye elektrik versin böylece cezasını dusurelim 😇
Imm iyi gönlümden sevap diye evdeki Dyson u getirir tozunu alır merhametime boğarım ve çok duamı alırsınız. Ama tabii iyi niyetten anlamak çok önemli yoksa tek tozunu aldığım camlar ve yerler olmaz.😊
Redbull icipmi geldin sen başımda dolanma in aşağı masa ve iki sandalye getirin ikide çay söylesin biri hesaplar benden bir sorguya daha çekelim şunu 😂
Korkmayın size bir frambuazlı pasta yaparım iyi gelir. Yaralarınızı sarar 😊 Yediğinizde de kafanız ne hale gelir bilmem ama o gün pastamı ben evden yedim geldim hepsi sizin olsun.😉
O kimlik ortaya çıkmadan önce gözden kaçırdığınız şey pasta zehirliydi😊 Ama sadece pastanın tamamını yiyen zehirleniyordu öyle bir oran vardı ki. Sizse çok sevdiğiniz için pastanın tamamını yemişsiniz. 😔 Hatta en son parmaklarınızı yiyordunuz. Bir an kıyamadım değil 😏 En azından artık duracell pilleri ödememe gerek kalmadı çünkü bu fikir zaten bir başkasından çıkmazdı Fikrinizle size veda etmem gerekti O masrafları ödeyebilecek bir durumda değilim de hem de idam falan hayır. 😊😂
Baş savciyiyi zehirlemeye teşebbüsten 100 falaka cezasi veriyorum cezanı para cezasına mi çevirelim yoksa hizmet cezasına mi sokak hayvanlarına 1 ay boyunca 1 kap su ve 1 kap mama koyacaksın bende evinin önündeki kameradan seni kontrol edeceğim yoksa falaka cezasi kaldığı yerden devam 🥳
Tövbe estağfirullah Bu iş gerçekten garip bir hal almaya başladı Artık makara değil de Fantezi paylaşımına döndü Hayır oturup fantezi tartışacak biri de değilim Oysa bu pinlik ruh için bunlar biraz fazla.
Kahve severim Geçen evde bir kahve içiyordum paket paket vardı cam kavanozda davidoff bilmem ne Son kullanım tarihi 2014 te bitmiş Ve yine de içtim🤦🏻♀️
Umarım pastami kimseye vermemişsindir sakla kahvedende sakla geleceğim yoldayım attığın konum İstanbul ruh ve sinir hastalıklarıni hastaneleri yakında gözüküyor hemşire misin orada yoksa 😂
Aslında güneşe bakan ismi aşkından kör olmayı bile göze almış fakat ne olursa olsun onu takip eden dmediyir işte askta öyle degilmi aşkından kör oluyorsun fakat o senden habersiz 😅
juliet: bu da ne? canım sevgilimin avucunda bi sise! demek ki, zehirden sevgilimin bu vakitsiz ölümü. cimri! hepsini icmis. bir damla bile bırakmadın demek kavusabilmem icin sana? öyleyse dudaklarından öperim orada belki bir parca zehir kalmistir. bir zamanlar hayat veren dudakların bu kez son versin hayatima. sıcacıkmış dudakların hala...
Tamda elinde William Shakespeare vardı nasılda bildin şimdi onu nasıl parçalar ateşe atarım ben yaktigim her. Sayfa ruhuma işliyor sanki kenidimide yakarım o cennet ateşinde aşkından yakitigim sayfaları tekrar yazmam lazım ama şimdi 😂
O Zehirli pastadan yemeyecektim juliet sktsi geçen kahveden icmeyecektin şimdi ben mezarında cicekleriminjkoklayacagin teninin kokusu gibi oooo juliet dayanamıyorum yokluğuna geliyorum kazma kürek getirin mezarımı kazacagim oha küp buldum juliet içinde büyük İskender den kalma paralar var ben ibizaya gidiyorum tatlım olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu 😂
Juliet zehirli pastayimi yedin üzerine alt geçmiş kahveyidemi içtin günebakan değil artık gece melek ve bizim çocuklar şarkısını soyleme vakti gelmiştir Mozart tatilde cenaze marşını calamiyoruz şimdilik 😂
Aynı ben gibisin farkettim zaten aslında neşeli gibi duran insanların gizledikleri acıları olduğunu biliyorum çünkü benimde aynı inşallah daha güzel günlerde karailqkmak dileğiyle teşekkür wderim anlayış için hepsi şakadan ve espriden ibaretti sürcü lisan ettiysem afola Allah'a emanet
Trafik. kazalarinda bile kusur aranir kaçta kaç suçlusun 8de 8 se şu an bir elinde şarap bir elinde sigara kulağında onu hatirlatan şarkılar olmalı zaten aslında burada yazisirken hissettim desem yeri var içindeki mutsuzluğu fakat benimde aynı o yüzden belkide ikimizde kafa dağıtmaya çalıştık belki senin için daha iyi oldu bu biraz dertlerinden uzaklastin izlemeden edemiyorsun degilmi onun yazdığı sadece bir kelime mutlu ediyor insanı en azından şanslıyım sanırım ☺️
Gerçekler gün gelir gün yüzüne çıkar O kadar makara yaptık elektirkli duracell lı Romeolu juleit lı , frambuazlı patsalı, lois hanımlı, memurlu vs... oow çok uzun bir makara Ama işte içimiz acıyor aslında 😂😂😂
Aynen öyle dostum çok sevdiğim bir kardeşimi hatırlattın bana onunlada böyle makara yaparak sohbet etmeye başlamistik sonra konuşmaya başladıkça içimizdeki acılar ortaya çıkmaya başladı inşallah şu an iyidir belkide yeni bir dostluk başlar abi dersin bana bende kardeşim derim sana nede olsa 46 yaşında biriyle yaşıyorsun ☺️
Öyle bir his ki battıkça batıyorsun Batalıkta Kurtuluş yok mu yahu Bu biraz fazla olmaya başladı Ne de olsa biten bir iletişim. Düşününce gecen gündüzün birisi Ama artık konuşmuyorsunuz bile.
Çıkmanın tek çaresi dostum tekrar bir ilişki yaşaman belkide fakat yarabandi olarak kullanma kimseyi buda bir tavsiyedir normal arkadaşça basla tanıdıkça isinirsan devam edersin belkide ilk başlarda biten ilişkiler birinci hafta aşkıma dönen iliskilerdir
Matrak yapayimmi biraz streslisin dostum biraz yoksa sessizliğine gömüp müziğe mi vereceksin kendini gitar çalmaya basla ben odun topluyorum ateş başında Akdeniz aksamlarini söyleriz 😂
Günebakan yerken film seyretmektendir kuyudan kız çıkıyor TV'den çıktı bu ne lan böyle benim bilgisayarim ekranından da cikarmi bayağı güzel kız fakat altına kaçırmış pacalarindan akıyor 🙊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bizim bir fizik hocası vardı demişti ki ben zamanında ne iyilik etmişim de karşıma karım çıkmış demişti. Ne güzel bir cümle dimi?