Aile & Toplum Fakültede hoca hangi hoca diye sorunca "kel bir hocaydı" diye söyledim. Sizce ayıp bir hitap mı olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hoca, hocaya kel denir mi diye kızgınlık bir söyleyiş yaptı. Bilmiyorum kızdı mı yoksa hocanın konuşma tarzı mı öyle bilemedim. Güncellemeler+1 yıl ... Fakültede hoca hangi hoca diye sorunca "kel bir hocaydı" diye söyledim. Sizce ayıp bir hitap mı olmuş? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kusura bakmayın adını bilmiyorum lafına ağzını alıştır.Ama kel yerine jony sins'e benzeyen de diyebilirdin boş ver. Takma kafana 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. kele kel denir hocam deseydin sende 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Harbi ayıp mı ettim ya Yorumla u tenedos +1 yıl yani biraz ayıp etmişsin ama bir şey olmaz unutur gider Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla Soran +1 yıl Canım sıkıldı Yorumla u tenedos +1 yıl takma kafayaaa Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil Yorumla u tenedos +1 yıl git konuş o zaman bu kadar dert edeceğine hocayla o an doğru kelime aklıma gelmedi filan dersin Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim dedim zaten. Ama hocanın söyleyişi hoş değildi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hakkında bahsettiğin hoca duydu yani konuşmanı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soran hoca da mı keldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kusura bakmayın adını bilmiyorum lafına ağzını alıştır.
Ama kel yerine jony sins'e benzeyen de diyebilirdin boş ver. Takma kafana
kele kel denir hocam deseydin sende
Harbi ayıp mı ettim ya
yani biraz ayıp etmişsin ama bir şey olmaz unutur gider
Of ya
Canım sıkıldı
takma kafayaaa
Elimde değil
git konuş o zaman bu kadar dert edeceğine hocayla o an doğru kelime aklıma gelmedi filan dersin
Özür dilerim dedim zaten. Ama hocanın söyleyişi hoş değildi
Hakkında bahsettiğin hoca duydu yani konuşmanı
Hayır
Soran hoca da mı keldi
Bence de ayıp