Güncellemeler
+1 yıl
Senmisin derken öyle bir heyecanli sorduki yanına gitmem için can atıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sigara içmeyen adam sigaraya başlamış
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Amacı sapıklık. İdareye şikayet et. O zaman haddini bilir.
kurguya benziyo ama gerçekmiş gibi yaparsak dikkat et senden hoşlanmış cüret etmesi için neden verme...
Vallaha gerçek bana ilgili ogretmenler odasinda beni izlemişti birkere gozlerime bakti uzun uzun
uzak dur derim. şimdi heyecanlı gelir ama daha üniversiteye gideceksin ne sevgililerin olacak. yanlış ilişkilerden uzak dur derim tavsiyem...
Heyecanlı değil rahatsız oluyorum
olmalısında hoş değil bence o yardımlar bakışlar vs...
Niyeti saf ve temiz mi orasını bilemem ama sana karşı bir niyeti var kesin 👍👍
Eminmisiniz
Son kararım
Hocan erkek se hoşlanmıştır derdi seks olabilir dikkat edin samimi olmayın bence
Evet erkek anlattiklarima göre bendenmi hoşlanmış yani
Evet olabilir dikkat edin
Hocanız kendi gözünde Seksi bulduysa niyeti sana yaklaşıp seks yabmayı düşünüyo olabilir fazla güvenmeyin ve samimi olmayın hoca öğrenci mesafesi kurun tavsiye
Bakması sorun teşkil etmiyor daha ilerisini yaparsa şikayet edersin
instagramda arama kısmına iliskidr yaz ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir napman gerektiğini anlatır
Ne olursa olsun ona o fırsatı verme ne fırsatı deme amacının ne oldugu açık ve net ortada. Bekle biraz daha ileri giderse tehdit et seni aileme abime vs söylüycem de
Kendini kullandırma 😏 kaç yaşında adam nasıl bir sevgi bekliyorsun buna inanayım da deme heves ise yıkılırsın
Valla öyle bir amacim yok sadece bana neden bukadar ilgili anlayamiyorum neden sadece bana ilgili
Güzel gelmişindir gözüne ilgisini çekecek bir şey vardır illaki enerji kayağısınız
Derhal kendini uzakta tutmaya çalış fazla muhatap vs olma göz göze gelmemeye çalış bu adamın gözü büyük ihtimalle sende dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim
Hayırlı akşamlar
Bu daha ne ki traş bile olmuştu
Nerede oturuyorsun
İzmir
Bende İzmir neresinde
Ohoooo bana da yaparlardı. sen derse bak. Citir görünce akılları başlarından gidiyor. Onlar kart olmuşlar , kartlasmislar
Dikkat et eskisi gibi değil ortalık mesafeni koru konumundan dolayı cesaret edemez zaten bende izmirliyim bu arada
Durumdan rahatsızsan aileni bilgilendirebilirsin. (Bu adama karşı dikkatli ol, gözüm hiç tutmadı.)
Hoca Seni gözüne kestirmiş istiyor
Görüş yapanlarin hepsi aynı şeyi söylüyor eminmisin yaa gercektenmi benimi seviyo
Niyeti iyi değil
Banami göz dikmiş niyeti neden iyi değil
Senden hoşlanıyordur
Anlattiklarima göre gerçekten bendenmi hoşlanıyor
Evet,
hadi sanslisin
Niye
çok seviyo seni
Ya herkes niye aynı şeyi söylüyor belki başka nedenden bakiyodur sen eminmisin beni sevdiğine
evet eminim yirtin sınavlardan
Sinavlardanmi yirttim
Kaç yaşında hoca
40 45 yaşlarında
Sübyancı herhal
Tabi kız da yumurcak zaten :D Çocuk gelin xD
En fazla 18 kızın yaşı
@PoYRaZ_015 dalga geçme ciddi bir durum rahatsiz oluyorum hergun bakilirmi ya bi insan 1 gün bakar 2 gün bakar bu hoca hergun sıkıldım bu durumdan
Beklersen başına kötü şeyler gelebilir. Bizim burada üni de eğitim görevlisi , kız öğrenciyi taciz etti. Sen erken davran üst birimlere şikayet et hemen.
ilginç
Aşık olmuş sana herhalde
Asık olabılorde farklı duyguda besleye bılırde
Vardır sana bi ilgisii. Senin ilgin var mı?
Hocan seni gòzùne kestirmiş sense yùzùne bakma
Doğrudur.
bedava not alirsin ne guzel
Sana yürüyor
Yürüyor mu
Yok sadece anlattıklarım gibi
Senin fikrin peki
Hoşlantidir
Eminmisin
Evet aşıkta olabilir
Inşallah öyle değildir
Neden adamın gönlü yok mu dermişim 😂😂