Nişan evlilik ekonomik sebeplerden az gecikti diye başk şeyleri bahane edip ayrıldı 15 günde başkasını sevdi bu kadar basit mi?

Numarasını değiştirmiş beni ailemi heryerden engelledi sadece pp fotosundaki evlilik teklifi fotosunu görmem için kardeşimin kız arladaşının engelini kaldırmış insan eski resimlerimizi silerken bile içi acımaz mı Bir yıllık çok güzel ilişki bu aldatma değil midir ben diyorum kafamızı toplayalım bir araya geliriz derken 1 tl kazansam onun için diye sevinirken bir yıllık ilişki anneler tanışmış aileler konuşsun dememe rağmen bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları onu da bahane ederek gitti 15 -20 günde sosyal medya kalpler ah ettim beddua değil sadece ahımı aldı beni mahvetti çok üzdü hiç öyle birisi değildi ne diyim hemen başkası sevilir mi ya

Nişan evlilik ekonomik sebeplerden az gecikti diye başk şeyleri bahane edip ayrıldı 15 günde başkasını sevdi bu kadar basit mi?