Numarasını değiştirmiş beni ailemi heryerden engelledi sadece pp fotosundaki evlilik teklifi fotosunu görmem için kardeşimin kız arladaşının engelini kaldırmış insan eski resimlerimizi silerken bile içi acımaz mı Bir yıllık çok güzel ilişki bu aldatma değil midir ben diyorum kafamızı toplayalım bir araya geliriz derken 1 tl kazansam onun için diye sevinirken bir yıllık ilişki anneler tanışmış aileler konuşsun dememe rağmen bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları onu da bahane ederek gitti 15 -20 günde sosyal medya kalpler ah ettim beddua değil sadece ahımı aldı beni çok üzdü hiç öyle birisi değildi ne diyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAllah kurtarmış ne diyeyim, 15 günde evlilik teklifi alması normal değil muhtemelen ikinizden birini yedekte tutuyordu. Giden 1 senen olsun da önündeki 30-40 yıl heba olmasın. Allah çok erken bir zamanda onun gerçek yüzünü gösterdi sana. Ahın onun yakasını bırakmaz merak etme elbet çıkar ondan.
07 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim şöyle olay ya aslında Gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
- 1 yıl
Yarana asla tuz basmak istemem fakat hem kız hemde ailesi ve arkadaşları dolduruşa getirmiş kızda dünden razı gibi bir şeymiş. Anlıyorum sen zamana bırakmak adına köşene çekilmişsin fakat o tam tersini yapmış. Nişanlandıysa artık üzerine konuşacak pek bir şeyde kalmamış irdeleyip kendine daha çok zulüm etme önüne bak daha gençsin karşına kimler kimler çıkacak kim bilir.
Soran1 yılAynen öyle kardeşim tamam dediğin gibi şeyler yaşadım sadece benim üzüntümü o da yaşasın bu kadar kolay olmadığını görsün istedim
- 1 yıl
Yaran taze olduğu için hemen olsun istiyorsun için içine sığmıyor seni çok iyi anlıyorum, olaya rahmani açıdan bakacak olursak allahın değirmeni ağır döner fakat ununu ince eler. Yaptığı yanına asla kar kalmayacak emin ol.
Soran1 yılAllah razı olsun namazlarım da hep duam böyle ben kimseye beddua edecek kıracak insan değilim allah senden de razı olsun içimi ferahlattın sağolasın
- 1 yıl
Cümlemizden, hep ferahlıkta kal inşallah. 🙏
Soran1 yılAllah razı olsun sende inşallah Hayırlı geceler
En İyi Cevaplar
Allah sabır versin kardeşim, kurtulduğuna şükret ne diyim. İnşallah gönlüne göre biri olur
06 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun kardeşim olay da biraz şöyle detayı gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
- 1 yıl
Kardeşim valla sana yapılana çok üzüldüm. Söylediklerinde çok haklısın. Böyle bi sebepten ötürü kalkıp da bunu yapamazdı. Demek başka biey var işin içinde. Allah sabır versin sana da , gönlüne huzur versin. İnşallah layık biri çıkar karşına üzme kendini. Olmuşla ölmüşe çarek yoktur derler. Bisver gitmiş nişanlanmış madem Allah Mesud etsin, varsa bir hakkın elbet mahşerde alırsın. Bu işin peşine düşüp kendine yazık etme, içine kapanıp harap etme. Allah büyük, belki de bu senin için daha hayırlıdır. Evlenip rezil olacağına, böyle küçük bir musibetle atlatmış oldun. Hakkında hayırlısı olsun. Allah helal süt emmiş bi hanım kız çıkarsın karşına
Soran1 yılAllah razı olsun öyle güzel yazmışsın ki böyle mesajlar gönlümü çok ferahlatıyor sağolasın çok teşekkür ederim 🙏
Soran1 yılAllah razı olsun değerli insanların varlığı çok güzel hayırlı geceler çok teşekkür ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Yaptığın iyilik önüne gelmiş evlenmeden işler ciddiye binmeden anlamışsın nasıl olduğunu. Allah yardımcın olsun üzülme inan bana değmez. Gönlü güzellerle karşılaştırsın Allah seni.
05 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun iyi dileklerin için sağolasın olay da şöyle kendimde hata çok aradım aslında çok üzüldüm olay da şöyle gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
Soran1 yılAllah razı olsun gerçekten bilinmeyenler vardı çok zordu ne diyeyim Allah'a havale ettim ahımı aldı o da bunları yaşar kalbim çok kırıldı hatayı kendimde aradım hadi gittin tamam ayrıldın insan hemen başkasını sever mi ya
Soran1 yılAilem arkadaşlarım hep öyle dedi Allah'a havale et bende Allah'a havale ettim o en iyisini bilir çok teşekkür ederim yorumlarınız insanı çok rahatlatıyor dertleşmek farklı fikirler iyi geliyor
1 yılBüyük ahını almış ne diyim
Allah yardımcın olsun 🤲🏻
Yoluna bakcan yapacak bir şey yok
Sakın döneyim deme o kıza 😅05 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun çok sağol çok gözlerim doldu ahımı aldı çok üzüldüm olay da şöyle Şöyle olay ya aslında Gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
- 1 yıl
Bu kızın niyeti evlenmekmiş
Seni gerçekten sevse şu an yanında olurdu
Bu kadar kısa sürede biriyle tanışıp evleniyorsa
Ya o kişiyi senin sandığından daha uzun süredir tanıyordur
Ya da o kişiyi de seni gerçekten sevmemiştir
Asıl niyeti evliliktir
Bazı insanlar kim olursa olsun sadece evlilik isteyebilirler
Ve bu devirde de kadınlar arasında özellikle bir yarışa dönüşmüş durumda malasef 😅
Soran1 yılCidden öyle etrafım da çoğu kişi de bunu dedi annesi bana diyor kuzenleri evleniyor herkes ona soruyor diyordu ailesi bize de baskı yapıyor şu evlilik diye annesi diyor babasının arkadaşının oğlu çok iyi insanlar hemen düğünde yaparız dediler seviyor çocuğu felsn dedi senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz felan yüzükler alındı dönüş olmaz
- 1 yıl
Kız nereli özel değilse
Soran1 yılO bende kalsa olur mu iç anadolu da bir şehir diyim 😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bırak başkasına gittiyse
019 Yorumla
Soran1 yılŞöyle olay ya aslında Gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
Soran1 yılO ayrılığın ardın o konuşmaların ardından ilk defa çarşıda karşılaştık öyle gözleri doldu gitti konuşmak istedim hayır hayır dedi ondan sonra pp fotosu evlilik teklifi resmini koymuş ailemi hepimizi engellemişti sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış ben göreyim diye sonra bir kaç defa daha gördüm çarşıda önüme bakarak gittim gönlüm kırık
Soran1 yılAilesi arkadaşları çok karıştırdı kafasını ailesi ona çok ilgiliydi evlilik konusunda ilk çıkmaya başlarken de eğer evlenecekse ciddiyse olur dolaşmaya izin vermeyiz niyetli isen evet yoksa görücü geldi onu değerlendircez diyordu kız ilk gün artık bilerek bana mı sonra sene içinde 3 aylıkken sevgili hemen nişan sonra biraz zaman sonra düğün dediler kuzenleri hep evleniyor buna soruyorlar baskı diyordu annemler evlilik baskı yapıyorlar çok diyordu seni de sıkmam istemem ama diyordu felan ama ne olursa olsun bunu yapmaz hemen insan ya annesi ile konuştum senin yasını mı tutucam dedi nefret ediyor senden padişah oğlu olsa ayaklarına kapansa yine olmaz felan dedi bu çocuğu da seviyor babasının arkadaşının oğlu hemen düğünde yaparı dediler çok düzgün aile sen yapmadın felan
Soran1 yılValla ayrıldı ben biraz kafasını toplasın dedim acaba hata mı ettim evlerinin oraya mı gitseydim derken mesaj felan attım mesaj iletilmemiş meğer numara değişmiş engel zaten sosyal medya kalp isim koymuş şok oldum ben ulaşmaya çalışırken nişanı var dediler
Soran1 yılHele geçende profil fotosu beni yıktı annesi diyormuş adımı mı çıkarcak ben nişanlıyım mutluyum kendime yol çizdim demiş aldığım hediyeleri göndermiş tanıdığımıza ya o evde söz yaparken benim hediyelerim hala ordaydı insanın gözü dolmaz mı
Soran1 yılSoramıyorum ki ulaşamadım çok denedim cevap vermedi
Soran1 yılBakalım artık bıraktım babasına felan deriz diyormuş annesi rahatsız ediyor diye adımın böyle şeylerle anılmasını istemem onları Allah'a havale ettim
Soran1 yılEvet öyle bakalım görürsem sorarım cesaretimi toplayıp
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim yorumların için allah razı olsun
Soran1 yılOlur haber veririm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişan evlilik ekonomik sebeplerden az gecikti diye başka şeyleri bahane edip ayrıldı 15 günde başkasını sevdi bu kadar basit mi ya?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım