kim olduğunu bilmiyorum bile ama şimdki insanlar doyumsuz , ne istediklerini bilmiyorlar , daha 1 ay içinde her haltı yiyip seni seviyorum deyip evlilik kararları alıyorlar, maddi çıkarlar bu iişin en tepesinde zaten , iki taraftan biri mutlaka kafasınd aben mantık evliliği yapıyorum düşüncesi ile hareket ediyor , toplumun ahlaki yapısı tamamne çökmüş durumda dünya genelinde , kimsenin artık eski evliliklerde ki gibi tahammül sınırı yok en ıfak bir durumda annemin evine gidiyorum vakaları var, eeee daha da yazayım istersen.
Evliliklerde boşanma sebebi aşikar ortadadır. Genelde ya şiddetli geçimsizlik ya da İletişimsizlik. Bunlardan biridir muhakkak ve sanırım etken rol birbirlerine zaman ayıramamak, mesleki alanda farklılıklar ve mesleki deformasyonla birlikte yukarıda belirttiğim iki neden vuku bulmuştur.
Tam manasıyla evlilik ne demek bilinmediği için. Evlilik sadece toplum seks yapmayı meşrulaştırıyor diye yapılmaz. Eşinin derdine, sıkıntısına, üzüntüsüne, kaderine, sevincine ortak olursun. Yeri gelir beraber ağlar, gülersin. Ama her şeyden önce evlilik sabırdır, empatidir.
Bu kızı severim ara ara bakardım paylaşımlarına denk geldigim zaman adamı görmemiştim bu adam ne yaptı acaba Gökçe çok tatlı seker güzel bir kız ve anne yaşina rağmen olgun digeri de bosandiydı Damla diyecek ne söylenebilir ki evlilikler kalmadı artık ünlüler de zaten yok millette onları göre göre bir yandan onlara özendiler ünlüler de para var sorun yok da bu g. otunde donu olmayıp ac karnini doyuramayan millet bunlara niye özeniyor ben onu anlamıyorum evliligi çocuk oyuncağı saniyorlar
Kimse ne istediğini bilmiyor. Beğenip sevgili olup hadi evlenelim. Önce tanımak gerek sınamak gerek aynı yastığa baş koymak için insanlar hemen evleniyor sonra da ben seni yanlış tanımışımlar çıkıyor ortaya. Evlilik delisi insanlarda oluyor bu. Magazinsel bakmıyorum olaya onlar zaten cebindeki parasına güveniyor. Daldan dala konarım nasılsa diye düşünür. Yıldırım aşkı diyorlar birde sonra Yıldırım boşanması ile görüyorlar düttürüyü.
Bence evlilik kurum olarak başka bir forma evriliyor ve şu an yaşanan ve çoğu ilk birkaç yılda biten evlilikler bu dönüşüm sürecinin göstergeleri ya da önemli bir evresi denebilir. Yarının insanlarının insanlığın şimdiye kadar yürütegeldiği evlilik modelini uygulamayacağını düşünebiliriz 🤔
Evlilik düşünürken seçeceğimiz kişi ve sosyal ekonomik durum denk olmalı sonra bu şekilde sorunlar oluyor bence evlilik olmadan evlenecek çiftleri bu durum olduğunda nasıl tepkiler veriyorlar diye ölmeli ve boşanmk bu kadar kolay olmamalı çiftler boşanmadan önce son bir kez beraber vakit geçirmeli belki birbirlerini anlayabilirler toplumu bilinçlendirmemiz gerekiyor bunu sağlayacak kişilerde sosyolaklar önem vermemiz gerekir..
Kendi aldıkları karar sonrası bize saygı duymak kalıyor. İnsanlar tam olarak ne istediklerini bilmiyorlar, sürekli bir şeyler isteniyor. Yetinmeyi bilmiyoruz sanırım, sürekli istiyoruz. İlişkide yeterli iletişim yoksa o ilişki bitmeye muhtaç.
Evlilik müessesesinin tam farkımda olunmadığı için bence. İnsanlar tabi ki aynı olamaz evlilikte tabi ki ayrıldığımız konular çıkacak ancak psikolojik ve fiziksel şiddetin olmadığı ve saygının eksik edilmediği bir evlilikte boşanmak yerine tahammül gösterilmeli, fedakarlık edilmeli, sabır olmalı, kadınların da artık ayakları üstünde durabildiğinden, kimseye eyvallah da edilmiyor.
Şimdi hiç kimse birbirini cekmiyor hersey ağır geliyor sırf evlilik olsun diye olsun evleniliyor ve sorumluluk ağırdır hersey 4 duvar arasında belli olur haklarında hayırlısı demek düşer bize
Kızı tanıyorum. Sevdiğim bir oyuncu. Üzüldüm eşinden ayrılmasına :/ Artık neredeyse kimsede tahammül, anlayış, sadakat kalmadığı için evlilikler kısa sürüyor maalesef.
Bunlar kim? Yine ünlü muhabbeti mi? Boşanmalar artık o kadar sıradan ki, sadece evet boşanmışlar deyip geçiyoruz. Zaten sadece durum tarafları bağlar. Hayırlısı olsun ne diyelim...
İnsanlar evlenince ve beraber yaşamaya başladıkça bir takım huylar vs. ortaya çıkıyor. Fikir ayrılığı bir yerde artık, başka bir konu da var tabi, özel hayatları buna sebep olmuş olabilir.
Bu çift çocuk için apar topar evlenmişti, korunmayı bilmeyen, kürtaj engeline takılan, çocuk geliyor hemen evlenmeliyiz minvalinde bir evliliğin hızlı sonlanmasında şaşırtıcı bir şey yok diye düşünüyorum
Malesef kadinlarin sesi cok cikiyor susacagi yeri bilmiyor. Erkek kadin eşit derler perdeleri erkek asar ekmegi erkek alir pazar yükünü erkek tasir evi beraber temizlerle kadin makyaj yapar erkek süslenemez ama nafaka ister emteresan bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3 yıl gene iyi dayanmışlar. Tek insanla Ömür geçer ya. 😏
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlara birşey demem ama bu devirde evlenen erkeğin aklına şaşarım.