Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmayan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber bugün geldi.
Ünlü şarkıcı 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler'e Boşanma Davası açtı.

Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmayan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber bugün geldi.
Ünlü şarkıcı 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler'e Boşanma Davası açtı.
Merhabalar,
Medya ortamındaki yapılan evlilikleri zaten doğru bulmuyorum onlar gerçek anlamda yapılan evlilikler olsaydı bu kadar kısa sürede bitmezdi, hatta zaten düzenli evlilik yapan ünlüler var onlar televizyona çok fazla çıkmaz mutlu hayatını devam ettirir böyle lüzumsuz şeylerle uğraşmaz, ancak böyle Ebru Gündeş gibi Hadise gibi Zengin avcısı insanlar sadece böyle zengin adamları kullanıp işi bittikten sonra da boşanma davası açarlar şaşırmadım yani ne yalan söyleyeyim, şahsen Hadise gibi bir insanla da evlilik yapmayı doğru bulmazdım neyse ileri gitmek istemiyorum Allah herkese hidayet versin. Allah herkesi ıslah etsin ne diyeyim.
Bu evliliği sıradan bir insan yapmış olsaydı sanırım ailesi tarafından taşlanırdı. Ünlü olunca toplum olarak genel bir düşünce yapısı hakim, aile içinde bunun tatlı sert tartışması geçince her şey normal, fakat kendi içinde (ben eşimden memnun değilim) şakası yapsan, seni kapıya koyarım evime sokmam diyecek çok aile var. Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Kadına boşanınca sahip çıkacak aile sayısı çok az diye düşünüyorum...
Cevap
9Cevap
hitlerin ölüm ve benim doğum günüm olan tarihte evlenirlerse boşanırlar tabi dasdasdasd
Ünülerin evlikleri genelde kısa sürer. En ufak bir tartışmada boşanırlar hemen.
Konu "ünlüler" olunca daha normal.. Kimin kiminle ne zaman ve nerde ne yaptığı belli değil..
bunlar nere evlilik gibi bir kutsallığı yürütmek nere
de herre devamkee
sanki boşanmak için evleniyorlar çok yazık valla
Aynı evde yaşayınca gerçek yüzleri ortaya çıkıyor ondan 😀
Bunların ki popilerlik😕
Reklam amaclıdır diye dusunuyorum.
Reklam
Bu yüzden evlenmiyorum :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?