Ben kızlar dan her zaman uzak dururum evlenmem de asla işleri güçleri aldatmak ego tatmin etmek her tüllü haltı yapıyolar sonra erkeklere b. k atıyolar o yüzden kendime hedef koydum iş dışın da asla kızlarla muhaptap olmucan dşye
Ne alakası var ya abartma ben sevdiğime zindan etmem bağırıp püskürmem sinirimi yaşarım ondan sonra normale dönerim ha üzgün modda olurum genelleme yapma ufaklık tamam
Kimisi yakışıklı diye hitap ediyor çevrem ama bu yaşıma kadar olmadı kızlar tipe önem verdiği için serseriliğe ve kekoluğa biz de onlar dan olmadığı için yalnızız
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 27 buçuk yaşındayım 28 olacam ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı neyden kaybediyorum bilmiyorum sizce kısmetsiz miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzak durursan olmaz zaten
Ben kızlar dan her zaman uzak dururum evlenmem de asla işleri güçleri aldatmak ego tatmin etmek her tüllü haltı yapıyolar sonra erkeklere b. k atıyolar o yüzden kendime hedef koydum iş dışın da asla kızlarla muhaptap olmucan dşye
Diyee
Yalanına tüküreyim mi abi
Ne yalanı ya gerçek valla
Bizim tek aşkımız Galatasaray abi doğru yoldayız devam
Aga sen neden bu kadar ciğer gibisin karizmasın peki cano
Eyvallah abi sende öylesin boş ver karı kızı maçlara bak sol bekimiz yok
Haydaaaa
Yok aq sinirlerim bozuldu
Profil fotosu bile yetiyor bence NSMAMAÖWW
Ne alaka hala halaaaa
Ben Galatasarayıma o derece önem veriyorum iştee
İşte fanatik erkek ömür çürütür. Benden uzak dursun da Ndnwjwmwmw
Aman zaten sizin hiç hatanız olmaz harikalar harikasısınız
Hatam var demiyorum ama bir maç kaybedin hayatı zindan ediyorsunuz.
Ne alakası var ya abartma ben sevdiğime zindan etmem bağırıp püskürmem sinirimi yaşarım ondan sonra normale dönerim ha üzgün modda olurum genelleme yapma ufaklık tamam
Fanatik gs bir travmadır. Tecrübe konuşuyor inkar de etsen bu bir neden kfmeskwms
Kızım boş yapma be ne boş yaptın he he aynen aynen
Sana sev diyen de olmadı bi uza şurdan gece gece sinirlendir din beni ya zaten sinir edici hayatım var bir de sen ekledin sinir
jdnsjsnsjssbsjsjsk
Höööö çok komik
NXNSKSSJLSSKSŞSJSLSSK
Lan gülmeeeeee
olur bir gün
Valla hacı yalnızlık daha iyi ben makarasına sordum kız demek dert demek bela demek en iyisi yalnız olmak
bulursun ya daha yolun uzun
İstemiyorum evlenmekte istemiyorum kızlar dan uzak durmak insana çok iyi geliyo
Yorum için teşekkürler
Vakti gelince olur.
Yalnız olmak daha iyi ben makarasına söyledim kız demek dert demek baş ağrısı demek
Her zaman uzak durmayı iş dışında kızlarla muhaptap olmamayı kendime ders ve amaç edindim
Tipsiz misin
Kimisi yakışıklı diye hitap ediyor çevrem ama bu yaşıma kadar olmadı kızlar tipe önem verdiği için serseriliğe ve kekoluğa biz de onlar dan olmadığı için yalnızız
İstiyorsan sevgili ol o zaman cevrendekiler ona bakıyorsa
Bakmayan kız olmadığı için sevgilim yok olamıyorum işte kızlar her istediği erkeği elde ediyor bir de eşitlik var derler he he var
şu an konuyla eşitliğin ne alakası var nerden getiriyorsunuz her şeyi eşitliğe anlayamıyorum
Var var eşitsizlik çok var